Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Почињу и првенства млађих категорија

Detalj sa jedne od utakmica mladjih kategorijs FK Crvena zvezda

Викенд пред нама доноси старт новог шампионата у лигама млађих категорија под патронатом Фудбалског Савеза Србије. Младе наде ФК Црвена звезда крећу у одбрану шампионске титуле у кадетској и пионирској конкуренцији, док ће у категорији омладинаца покушати да врате трофеј који се тренутно налази у витринама новосадских црвено-белих.

Омладинска лига Србије:

Омладинци Црвене звезде у такмичење улазе са жељом да шампионску титулу врате на Маракану, али та мисија неће бити ни мало лака. Мора се нагласити да црвено-бели у такмичење улазе са играчима који су годину дана млађи од конкуренције, па ће самим тим борба са Војводином и Партизаном бити дуга и тешка. Поред ових тимова никако се не сме заборавити ни ОФК Београд и Рад, екипе које у овом узрасту традиционално имају квалитетне и талентоване играче.

1. коло: Црвена звезда – Слобода Ужице

Кадетска лига Србије:

Црвено-бели кадети у предстојећој сезони бране шампионски ловор освојен претходне сезоне. Међутим, мора се истаћи да ће борба бити изузетно тешка и неизвесна пошто се зна да вечити ривал у овој старосној категорији има највећи део кадетске репрезентације Србије. Поред вечитих ривала, на кадетски престо могли би да конкуришу Војводина и ОФК Београд, док остале екипе не поседују значајнији квалитет.

1. коло: Црвена звезда – Бродарац

Пионирска лига Србије:

И у овој старосној категорији Црвена звезда брани шампионски пехар. Највећег и јединог конкурента имаће у вечитом ривалу, пошто све остале екипе, као и претходних сезона у назад, представљају само топовску храну.

1. коло: Црвена звезда – Чукарички

 

Повезане вести

3 comments

uros авг 17, 2012 at 10:20

U koliko sati pocinju utakmice i na kojim terenima??

Reply
Bogi авг 17, 2012 at 12:05

Kadeti u 9:00,pioniri u 11:00 i omladinci 16:30 na terenima iza juzne tribine.

Reply
uros авг 17, 2012 at 13:21

Hvala

Reply

Leave a Comment