„Вијести“: „Злоковић бира, Посилипо, Звезда или Турска“

Boris Zlokovic

Boris Zlokovic

Никада се није догодило, као данас да ватерполо вести у којима је главни субјект БВК Црвена звезда, смењују једна другу. Већ смо вас обавестили о изјавама Слободана Никића и Андрије Прлаиновића којима они потврђују да постоје разговори са нашим клубом, а дневни лист „Вијести“ из Подгорице преноси да је још један репрезентативац Црне Горе близу Црвене звезде.

Подгорички лист истиче како Црвена звезда прави дрим тим за предстојећу сезону и да се поред Рађена, Никића, Прлаиновића, Филиповића и Шефика, у капици са Звездиним грбом наредне сезоне може наћи и Борис Злоковић.

Злоковић који је у својој досадашњој каријери наступао за херцегновски Јадран, Посилипо и Про Реко изјавио је новинару „Вијести“:

- Постоји интересовање Посилипа, али је могуће да одем и у Београд, или у Турску. Ипак, морам нагласити да бих волео да играм у нешто слабијој лиги, јер нисам спреман за паклен ритам.

Ова изјава довољно говори. Истина је да ће наша лига наредне године бити далеко јача него претходних, али је ипак то далеко од квалитета италијанског шампионата, док би у Турској све очи биле упрте у њега. Да ли је и за Злоковића Црвена звезда реалан избор?