Moja Crvena Zvezda
ВатерполоТрансфери

И Злоковић и Ивовић потврдили да не долазе

Boris Zlokovic

Београдски ватерполо клуб Црвена звезда пре пар дана довео је у своје редове петорицу вансеријских играча од којих се очекује да врате трофеје у витрине нашег клуба, а за очекивати је да се направи и велики искорак у елитном европском клупском такмичењу. Јавност много очекује, а самим тим и даље се лицитира са именима ватерполиста који би могли у наредној сезони да понесу капицу са грбом Црвене звезде.

Најчешће су медији помињали имена црногорских репрезентативац Бориса Злоковића и Александра Ивовића, а ситуација око њиховог евентуалног ангажовања је дефинитивно решена. Прво је Виктор Јеленић демантовао натписе у медијима, а потом су то учинила и оба играча.

Борис Злоковић и Александар Ивовић у наредној сезони сигурно неће постати црвено-бели делфини, што су и они сами истакли:

– Не кријем, било је разговора са Црвеном звездом, али од тога нема ништа и то је завршена прича. Сигурно не долазим у Београд. Тренутно се налазим на одмору и потпуно сам опуштен. Имам неколико понуда и изабраћу праву, истакао је Борис Злоковић.

Александар Ивовић је о могућем преласку у редове Црвене звезде истакао:

Црвена звезда је створила дрим-тим, али ја нећу бити део те екипе. Договорио сам сарадњу са дубровачким Југом. Некако је та опција сво ово време и била најреалнија. Разговарао сам са појединим играчима који су сада чланови Црвене звезде, али званичних контаката са члановима клуба није било. Међутим, гледајући тренутну ситауцију у европском ватерполу слободно могу рећи да се будући владар Европе може тражити само између три клуба Црвена звезда, Партизан и мој Југ.

Повезане вести

6 comments

miljance.s авг 24, 2012 at 18:54

Zna li neko zasto ne mogu da udjem ni na jedan forum?

Reply
despot авг 24, 2012 at 04:05

treba vidjet za draska brguljana i jednog od brace janovic da se dovede..bar neko od njih i vise niko nam ne treba vjerujte:)

Reply
Lazar91 авг 24, 2012 at 09:55

Treba Srbin da se dovede,sta ce nam ovi Crnogorci,sto stalno njihove sportiste da razvijam,imaju svoju Crnu Goru,pa nek se tamo razvijaju!

Reply
Aleksandar авг 24, 2012 at 18:26

Daj ne lupaj. Odakle ti pravo da negiraš osećanje pripadnosti srpskoj naciji svim onim Srbima iz Crne Gore koji se tako osećaju. Oćeš da kažeš da Prlainović nije trebao da dođe? To što je čovek Srbin po tebi nema veze? Nisu Srbi samo u Srbiji, ima Srba i u Rep. Srpskoj, u Crnoj Gori, u Makedoniji.

Reply
Aleksandar авг 23, 2012 at 20:06

Znamo to već je objavljeno.

Reply
baba simana авг 23, 2012 at 19:50

a nikic? daj boze da on dodje, al jedino mi se ne svidja sto svi imaju ugovor na 1+1 sezonu

Reply

Leave a Comment