Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Bulatović: „A sad, na titulu“

Slavlje odbojkaša

Naši odbojkaši su impresivnom igrom u finalu Kupa savladali „večitog rivala“ sa 3:0 i posle dve godine ponovo osvojili trofej. Igrači trener dele mišljenje da je ekipa odigrala sjajnu utakmicu, i da je tek prvi cilj ostvaren u ovoj sezoni, sledi borba za titulu.

Željko Bulatović (trener Crvene zvezde): Presrećan sam ali i čvrsto na zemlji jer ovo je samo naš prvi veliki zadatak koji smo uspeli da završimo na ovaj način. Bio sam siguran da ćemo igrati puno bolje nego u polufinalu jer smo svi protiv Radničkog osećali daleko veći pritisak nego večeras. Posebno mi je drag ovaj trofej zbog činjenice da su u postavi bili trojica debitanata u odnosu na prošlu sezonu i da su izdržali sav pritisak koji nosi jedno finale. Posebno bih pohvalio igru Miloša Terzića pravog vođe ovog tima i Mihajla Mitića koji je odigrao zaista bez greške

Mihajlo Mitić (dizač Crvene zvezde): Uspeli smo da od starta uspostavimo fenomenalnu igru i da u istom ritmu završimo meč. Bili smo hrabri, koncentrisani, čini mi se spremniji od našeg rivala. Nisam očekivao pobedu od 3:0 ali nam je pomogla činjenica što je Partizan imao ulogu apsolutnog favorita. Odlučio je po meni drugi set.

Podizanje pehara

Miloš Terzić (kapiten Crvene zvezde): Nema srećnijih ljudi na svetu, pokazali smo u ovom trenutku da smo bolja ekipa od Partizana. Pokazali smo da imamo veće srce. Borili smo se do kraja, borili smo se za tim, za Zvezdu.

Dušan Petković (korektor Crvene zvezde): Nismo očekivali ubedljiv trijumf, ali ni Partizan nije pružio maksimum. Ima još puno prostora u njihovoj igri, mogu još bolje, ali mislim da smo mi bili motivisani pa im je i to otežalo. Sjajan je bio Terzić a i mi sa njim. Treći set je bio težak, trener Bulatović je rekao da je to set života! Tada smo odigrali kao tim i evo pobede!

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.