Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Лазић: „Максимално искористити утакмицу за уигравање“

„Не волимо хуманост која се састоји у посматрању патње. Не посматрајмо, већ помозимо Тамари. Будимо људи“ – овом поруком племенити људи великог срца обраћају се за помоћ која је неопходна малој Тамари Милићевић. Петогодишња девојчица која је рођена у Краљеву оболела је од малигног тумора на мозгу и за њено даље лечење у Русији неопходно је 30 хиљада евра.

У акцију под називом „Срцем за Тамару“ укључила се и КК Црвена звезда ДИВА која ће у недељу од 17.30 у дворани крај Ибра одиграти пријатељски меч са краљевачком Слогом а сав приход од ове утакмице биће намењен за даље лечење мале Тамаре.

– Најмање што смо могли да урадимо је да на овај начин узмемо учешће у овој акцији. Зато позивам све навијаче Црвене звезде, али и истинске љубитеље кошарке у Краљеву да дођу у дворану крај Ибра, тиме дају свој допринос овој хуманитарној утакмици, а ми ћемо се са наше стране потрудити да уживају у врхунској кошаркашкој представи. Надам се да ће мала Тамара добити своју животну битку, а ми смо свим срцем уз њу – рекао је тренер Црвене звезде ДИВА Миливоје Лазић.

О дуелу са Слогом шеф стручног штаба црвено-белих је рекао:

– Задовољство нам је што играмо у Краљеву, јер тамо имамо много пријатеља. То је град који воли и живи за кошарку, а публика је веома кошаркашки поткована. Утакмицу ћемо максимално искористити за уигравање, пробаћемо разне тактичке варијанте и желимо да се краљевачкој публици прикажемо у што бољем светлу – рекао је Лазић и потом анализирао први дуел са румунским Асесофтом који је Звезда добила после продужетка резултатом 94:87 (79:79).

– То је била очекивано тешка утакмица. Имали смо намеру да на старту одиграмо са лакшим противником, али имали смо неколико непланираних отказа тако да је једини ривал био Асесофт. Румунски шампион има јак, искусан и уигран тим. Лоше смо играли у првом полувремену што је последица пре свега јаких и напорних тренинга које имамо овде на Златибору. Међутим, како је време одмицало дошли смо до даха и свежине. Полако су почели да се виде обриси наших идеја које увежбавамо. Задовољан сам приступом играча карактером и жељом за победу, али што се се тиче игре још је рано било шта коментарисати – нагласио је Лазић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

9 comments

Gašpar авг 24, 2012 at 18:06

CRKNI SVINJOŠEVIĆU, VREĆO G,OVANA, SAD ĆEMO DA VAS DEREMO, HA HA HA HA HA USRO SI SE HA HA HA

Reply
ALcaponeDeLiJa авг 24, 2012 at 16:51 Reply
dule авг 24, 2012 at 15:06

ljudi sta je sa vujosevicem i todoricem nisu normaljni svaka sruga rec zvezda covic zvezda covic ovo ono borimo se za rdugo mesto strasni su

Reply
Ariljac авг 24, 2012 at 15:35

Kompleks.Zar ti to ne imponuje?Pokazatelj da se plase. 😉

Reply
iggy авг 24, 2012 at 15:53

Zato sto su se uplasili, Zvezda je konacno dovela kvalitetn e igrace, sto pre nije bio sluca, prosto je bilo nemoguce da im pariramo… I odmah je pocela prica kako drzava pomaze bla bla bla, a 11 godina su prvi i nista im nije smetalo do sada… traze alibi, jer vide i sami da ce im biti tesko bilo sta da osvoje sada…

Reply
Ariljac авг 24, 2012 at 16:44

Sve si lepo rekao.

Reply
Branimir авг 30, 2012 at 10:31

Ама, ја бих им одмах признао то друго мјесто. Не морају се ни борити. Ипак су заслужили да буду други. А Раднички нека мало причека до идуће године, па онда нека се замијене.

Reply
OGI banic авг 24, 2012 at 14:44

trebalo mi da bude ocu bas da gledam zvezdu kako igra

Reply
ДС авг 24, 2012 at 14:27

Има ли шансе да буде пренос утакмице из краљева

Reply

Leave a Comment