Moja Crvena Zvezda
ВатерполоКлупска дешавања

Прлаиновић: „Дошао сам у клуб са највишим амбицијама“

Aндрија Прлаиновић
Aндрија Прлаиновић
Aндрија Прлаиновић

Долазак Андрије Прлаиновића из Про Река у Црвену звезду изазвао је бурне реакције у домаћој јавности обзиром да је реч о врхунском играчу и првом стрелцу Олимпијских игара, који је до ове сезоне бранио боје италијанског Про Река. Ипак, питање је да ли би до трансфера дошло да се из ватерпола није повукао богати Италијан Волпи.

„Сигурно је да одлазак Волпија није добар за ватерполо. То је човек који је за седам година уложио преко 30 милиона евра. Има многих који су причали како би његов одлазак донео бољитак, а сада, када се то заиста и десило, ништа не предузимају. Изузетно поштујем тог човека, и све што је урадио за ватерполо“ објаснио је Андрија додавши да је стигао у клуб са највишим амбицијама.

Дошао сам у клуб који има највише амбиције. Надам се да ће ова прича да заживи, да ћемо успети да освојимо неки од трофеја. Нема разлога да жалим због одласка из Италије.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

7 comments

damnjano авг 25, 2012 at 18:18

Nikic ii još jedan i dovoljno je po meni.

Reply
rille83 авг 25, 2012 at 12:26

Zet mi je u grobarima i on kaze da oni danas ocekuju potpise Zlokovica,Vanje Udovicica i Filipovica. Ok,nema veze svo to ali ako je to istina onda su jasne dve stvari a to su da oni ne kukaju mnogo tj ipak nisu sirotinja tj evo kako imaju para i drugo da se mi ne kur.imo mnogo ipak necemo tako lako doci do cilja jer i drugi tj oni se pojacavaju.

Reply
dule авг 25, 2012 at 13:07

sta ce sad grobari a jer se zna ko bi mogao kod nas da stigne jos

Reply
Драган авг 25, 2012 at 19:17

Гарантујем ти да немају пара и да су у дуговима.

Reply
Goran авг 25, 2012 at 11:50

Još pojačanja.

Reply
Bats авг 25, 2012 at 10:57

U buduce ima da se peva, uzeo si trofej Andrija!!!

Reply

Leave a Comment