Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Vilotić: „Zanemeo sam na ovacije“

Milan Vilotić

Milan Vilotić će zauvek pamtiti 27. februar 2011. i utakmicu sa Leotarom u Trebinju. Defanzivac Crvene zvezde se posle više od šest meseci odsustva i borbe sa bolešću vratio na teren uz ovacije skoro 7.000 navijača na stadionu „Police“. Reakcija publike je, kaže Vilotić, jedina stvar koja ga je iznenadila.

Spreman sam već neko vreme da odigram prvu utakmicu i očekivao sam je. Bio sam spreman. Ipak, kad sam čuo ovacije celog stadiona i skandiranje mog imena zaista sam zanemeo. Malo me je to pogodilo. Trebalo mi je nekoliko minuta da „uđem“ u utakmicu ali posle je sve bilo kao pre – kaže Vilotić.

Robert Prosinečki
je Vilotiću odluku o igranju saopštio sat vremena pred meč sa Leotarom.

– Šef je ušao u svlačionicu i rekao mi da ću igrati poslednjih 20 minuta ili pola sata. Nije me ta odluka iznenadila jer sam očekivao da će mi Robi dati šansu jer mi trebaju utakmice.

Na terenu, Vilotić je zamenio Adija i zaigrao sa Ćosićem.

– Sve je isto, samo mi nedostaju mečevi. Zaostajem za ekipom nekoliko nedelja ali i to ćemo nadoknaditi. Zirojević mi je već dao program, po kojem radim i sada je samo potrebno vreme i strpljenje. Imam i jedno i drugo i neću žuriti.

Vilotić ističe da će biti spreman i da pomogne u šampionatu.

– Cilj mi je da budem Zvezdi od koristi i ovog proleća. Koliko će to biti i kad odlučiće šef, ali svakako hoću da pomognem. Profesionalac sam, primam platu i hoću da se odužim svima koji su verovali u mene i ponašali se prema meni porodično – kaže Vilotić.

Nema sumnje da će Zvezda njegovim ulaskom u formu dobiti veliko pojačanje.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.