Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатПрипремеФудбал

Ćosić: „Jedva čekamo Smederevo“

Uroš Ćosić

Uroš Ćosić je jedno od pojačanja Crvene zvezde u ovom prelaznom roku. Zvezdino dete je stiglo na pozajmicu iz CSKA ali Uroševo uklapanje u ekipu trajalo je tek nekoliko dana.

– Zvezda je moja kuća, ne druga nego prva i nemam ja šta da se uklapam i prilagođavam. Ispunio sam san i sada čekam prvu zvaničnu utakmicu – kaže Ćosić.

O osećaju protiv Borca mladi defanzivac govori osmehom.

– Naježio sam se kad sam video 20.000 ljudi na tribinama i pesmu sa severa. Bilo mi je teško da mislim na fudbal, samo sam gledao po tribinama. Zaista je privilegija igrati u Zvezdi zbog takvih navijača.

Pet dana boravka u Budvi Ćosić i Adi iskoristili su da se dodatno uigraju. Štoperski tandem izuzetno je važan Prosinečkom.

– Adi je zaista odličan igrač. Iskusan i kvalitetan. Tako deluje na terenu. Uklopili smo se kao i čitava ekipa. Mislim da ćemo delovati dobro protiv Smedereva i svi jedva čekamo taj meč.

Ćosić ističe da niko od igrača ne priča o trofejima, pobedama, tituli.

– Svesni smo da je zaostatak veliki i poštujemo sve rivale. Idemo korak po korak. Ne zavisi sve od nas. Niko ne želi da se nameće pričom van terena, jedino je teren merilo. Ima vremena da se postigne svaki cilj, samo ako smo pravi i pokažemo kvalitet – jasan je Ćosić.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.