Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Јанковић: Немам шта да замерим играчима

Колико фудбал уме да буде суров и неправедан најбоље се видело на стадион Шабан Далма. Секунде су делиле јунаке у црвено-белим дресовима од групне фазе Лиге Европе. Неверица у погледима наших играча и тренера Јанковића.

Извор слике: Званични сајт ФК

Имали смо једну жељу, да кад се заврши двомеч да седнемо и да можемо да се погледамо у очи. Немам шта да замерим играчима. Сигурно да боли када изгубите у последњим секундама утакмице, али уверен сам да ћемо из ове ситуације изаћи још јачи – изјавио је тренер црвено-белих и додао.

Видели смо све у овом сусрету, шансе, дуеле, пречке, голове и права је штета што се меч завршио сумњивим пеналом у надокнади времена. Направили смо директну грешку услед неискуства, можда смо се порадовали раније него што је требало. Шта је ту је, идемо даље. Момцима је јако тешко. Оставили су срце и душу на терену, и многи су заплакали. Честитам им још једном на свему што су показали још једном – закључио је Јанковић.

Повезане вести

220 comments

mare авг 31, 2012 at 15:41

vi sto kritikujete…pa smekeri, ajde da vas vidim sad gde cete biti u nedelju…igra se u 19h, svi imaju vremena da dodju i da se vrate odakle su dosli!!! sramota ako ne budu puni bar sever istok i zapad…ako Bog da i jug…momci su ostavili krv,srce,dusu na terenu sinoc sto govori reakcija malog laze koji place i igra utakmicu na kraju… ajde dezurni kriticari paljba…ili na marakanu da pozdravite ove DELIJE od igraca ili mars u rupe, j*bo vas onaj andjus sve!!! ko ne dodje a da nema neki opravdani razlog, treba da ga bude sramota da pomene ikad u zivotu da navija za ZVEZDU!!! PUNA MARAKANA, JAKA ZVEZDA…TO JE ONO STO NAM TREBA!!! a ne zvizdaci takozvani „zvezdasi od 3 minuta!!!
IDEMO DELIJE, ZVEZDASI.. PUNA MARAKANA BRE!!!!

Reply
Nemanja Muslin авг 31, 2012 at 20:34

nadam se da ces i ti biti na Markani..posebno ako si iz Bg.

Reply
mare сеп 2, 2012 at 02:33

batice hvala bogu, ne zelim da pricam o mom doprinosu tribini i zvezdi, ali da je kao sto nas ima 3-4000 koji su uvek tu jos bar 25000 takvih gde bi nam bio kraj!!!

Reply
MIljan авг 31, 2012 at 13:09

Ja vas molim da ne kudite i krivite Bajka i Maksu. Sto se tice Makse, decko je 91. godiste od mnogih koji komentarisemo ovde je mladji a i brate kako je on ostao sam sa igracem Bordoa??? Da nikog nije bilo nazad. Posle ce nam biti smesno jer smo se toliko radovali da samo zaboravili da se igra jos 3 minuta 🙂 A za Bajka, covek je samo hteo da se spusti na kolena i da rasiri ruke pa sta bude al najverovatnije je proklizao nesmotreno i oborio igraca – a i sudija je bas imao toliku zelju pa je penal svirao u 92. minutu. Nije ovo PORAZ vec samo LEKCIJA!!!

Reply
milos авг 31, 2012 at 12:14

Sve je palo u vodu, sad i da budemo sampioni, nemamo ama bas nikakvu sansu da se plasiramo u LS, a vrazje ce biti i da prodjemo u LE, ako uopste ipspadnemo tek u poslednjem kolu kvalifikacija za LS. Ali neka je nama ziv i zdrav nas predsednik Lukic, jer dok je njega, Kosovo nikako nece biti nezavisno.

Reply
Aleksa авг 31, 2012 at 12:23

Sto si toliki pesimista sa ovakvim timom imamo velike sanse da udjemo u ls samo treba sacuvati ovaj tim i jos ga ojacati i nema veze sto nismo povlasceni

Reply
Miki авг 31, 2012 at 12:30

Kako da ga sačuvamo kad nemamo para. a i dok je ove uprave? Sve što valja će se rasprodati, zbog procenata od prodaje nećemo skoro ništa dobiti, dovodićemo ponovo polovnjake i tako u krug. Sa ovim igračima Zvezda definitivno ima budućnost, ali dok je ova uprava tu od toga nema ništa. Živi bili pa vidjeli.

Reply
Aleksa авг 31, 2012 at 12:37

Mislim da se moze sacuvati ovaj tim ako gasprom poveca ulaganja i naravno potraziti jos nekog jakog sponzora

Reply
Ja авг 31, 2012 at 12:43

Sad ako ne osvojimo titulu, sledece sezone u LE prolazicemo ko hajduk. Ima da dobijamo timove poput intera i bordoa vec u trecem kolu.

Aleksa авг 31, 2012 at 12:47

Sta hvali mi smo bre zvezda ima sve da ih oderemo sa ovakvim timom ove sezone uzimamo titulu sigurno jos ima da se uigramo i onda sve da oderemo do ls

Aleksa авг 31, 2012 at 12:03

Idemo dalje sa Jankovicem i ovim igracima uzimamo titulu 100 posto ima da oduvamo grobare

Reply
Sale pi авг 31, 2012 at 20:50

Aleksa ako je tvoj post :“Sta hvali mi smo bre zvezda ima sve da ih oderemo sa ovakvim timom ove sezone uzimamo titulu sigurno jos ima da se uigramo i onda sve da oderemo do ls“ , mene bi bilo sramota tako nešto da objavim, iako me niko nezna. Ne zbog toga što si izrekao(ne zbog tvoje misli) nego samo zbog te reči „HVALI“. Preispitaj sebe opet i razmisli da li stvarno tako treba da se napiše. Stvarno mi je žao ponekad kad vidim ljude da ovako pišu. Pretpostavljam da se nisi šalio.

Reply
balvan авг 31, 2012 at 23:02

a kako se pise ne zna?

Reply
losmi авг 31, 2012 at 11:58

Nema nikakvih vesti vec nekoliko sati. Znaci nista od Pantica,Oumarua i da ne pominjem. Daj Boze da gresim ali mislim da smo sinoc mnogo vise izgubili nego sto mislimo

Reply
dexa7 авг 31, 2012 at 12:06

Sta ce nam Oumaru molim te imamo dosta napadaca,racunaj i Ozegovica kad se vrati, to je previse.Uostalom mislim da je Asamoa bolji od Oumarua.

Reply
Srba авг 31, 2012 at 19:30

Oumaru je bolji od Asamoe za klasu, to nece samo da priznaju samo zaslepljeni i oni koji se ne razumeju u fudbal

Reply
Aleksa авг 31, 2012 at 12:06

Ma kakve vesti sve se drzi u tajnosti bice danas sigurno par potpisa samo polako cemu zurba dok se malo oporavimo od sinocne utakmice pa nastavljamo dalje

Reply
milos авг 31, 2012 at 11:56

IDIOTIZAM: 1.Bajkovic krece bez razloga na loptu(pored Mksimovica u sledecoj sekundi stizu jos nasa tri igraca i jedan njihov), 2. Maksimovic bez razloga pokusava da zvizne loptu, 3.Maksimovic promasuje loptu 4.Bajkovic kao pavijan skace na ovo u poziciji kada ovaj ama bas nista nije mogao.
Inace, stvarno su dobro igrali, nivo fudbala bio je daleko iznad ovog iz JSL. Plasim da ne osvojimo titulu ove godine i da svi postanemo alkoholicari i narkomani

Reply
DelijaMomak авг 31, 2012 at 11:50

Procitao sam na mozzart sajtu da smo zainteresovani za Peru Bozica…Admine imas kakvu info u vezi toga?

Reply
Aleksa авг 31, 2012 at 12:12

Ma mozzart preserava sutra ce pisati da dovodimo Brajanta samo pisu nebuloze

Reply
NemanjaDelija авг 31, 2012 at 11:46

Meni je drago sto je Partizan prosao, iz vise razloga:

1. Nemaju pojma, busice ih sve ko stigne
2. Nece imati nikakve koristi od para jer ce Djura sve da uzme u svoj dzep
3. Bice skloni kiksevima posle Evrope sto je dobro za nas

Samo da kazem da Bajko i Maksa imaju moju punu podrsku. Jesu KATASTROFALNO kiksirali sinoc, ali da ih nije bilo u ranijim utakmicama verovatno ne bismo isli uopste u Bordo ili sa 0-0. Setite se kako je Maksimovic stavio Gufrana u dzep u Bgu ili odbrane Bajkovica posle sudara sa Jovanovicem… Jbg, malo sudija, malo neiskustvo, malo nedostatak srece i to bi to….

Reply
Goran авг 31, 2012 at 11:54

Ma to je bio splet nesrećnih okolnosti. Ono nije bio penal nego žuti karton za Obrenjaka zbog simulacije, ali neiskustvo je to jbg.

Reply
CZovac авг 31, 2012 at 13:11

Nazalost, jedan kiks je sve dobro izbrisao, ali da nije Bajka protiv Omonije, gde bi mi sada bili?!?!
Maksa je odigrao extra, e sada da nije bilo te jedne greske…

Reply
Slobodan VA авг 31, 2012 at 11:42

Ova utakmica mora sto pre da se zaboravi, ma koliko da boli i ma koliko da nam je svima tesko. Da me neko pitao pre pocetka sezone da biram izmedju titule i Lige Evrope, sigurno bih rekao titula, a verujem i 99% vas. To je nas prioritet, a ako sacuvamo ovu ekipu ima da se prosetamo kroz kvalifikacije, kakav AEL, Bate, Smona i Ekranas…

Reply
boki zvezdas авг 31, 2012 at 11:40

Nije ovde toliki problem u igracima koliki je u upravi.Oterali su Tosica,Borhu,Evandra,Perovica,Robija dali vruc krompir Saletu koji je pokazao kakav je strucnjak i pored toga sto nije imao vise od 2 igraca u sredini.
Ubio nas je jebeni Srpski mentalitet i neprofesionalizam nasih igraca.Totalna dekoncentracija i igranje sa onom cuvenom,,ma nema sanse,,
Bajkovic je prica za sebe.Klasicni cirkuzant

Reply
Goran авг 31, 2012 at 12:00

Ja bih to rekao drugačije. Momci su imali muda pa su napadali. Ne mrači nego u nedelju na utakmicu.

Reply
boki zvezdas авг 31, 2012 at 13:27

Pa postavljanje Maksimovica i Mikica kod prvog kola je u fazonu ma nema sanse on da centrira,drugi go de se namestamo zveramo okolo dok se izvodi prekid.Ne mracim nego sam realan.Ali jedan sam od onih koji vec 10 god u Evropi kada igramo istu pricu slusa.Imamo dobar tim,dobro smo igrali.Pa koga zabole dal smo dobro igrali ili nismo KADA SMO ISPALI.
6 godina nismo usli u ligu evrope,5 godina nemamo tiyulu ali neka igrali smo dobro imamo mlad tim.I svake godine ista prica

Reply
losmi авг 31, 2012 at 11:34

ni danas ne mogu da se opasuljim.Znaci ne mogu da verujem kako smo im poklonili ali bukvalno poklonili Ligu Evrope.Dali gol na vreme oni u nogdaunu i onda nasa nevidjena glupost.Makso brate pa cepaj je na vrh tribina sta je mazis a i ono izletanje Bajka totalno bespotrebno maltene u mrtvom uglu.Zasto boze,zasto prvo Srazbur 2005,pa Bajern 2007 sada Bordo?Sta je tu je momcima je potrebna podrska protiv Nisa ako ne skupimo bar 30000 nista nismo uradili.Zato u nedelju SVI NA MARAKANU

Reply
Delija авг 31, 2012 at 11:32

Ne mogu da prezalim ovo ali sta da se radi to je sport,Partizan je usao u LE ali je mnogo,mnogo,mnogo los, tako da sam uveren da bi se uz dva dobra pojacanja prosetali ove sezone do titule,a u nedelju nemoj neko da je ostao kuci bre SVI NA MARAKANU DA PODRZIMO OVE MOMKE!!!!!!!

Reply
zvezda u srcu авг 31, 2012 at 11:20

covic dovodi bozica iz jsdpa
i gazda cova zeli da nas dokusuri

Reply
Goran авг 31, 2012 at 12:01

Bože ko sve ovde ostavlja komentare i nije ga sramota.

Reply
sasa авг 31, 2012 at 11:06

Idemo dalje,cinjenica je da smo im sami poklonili ligu evrope,a to boli kad se vidi koliko se sve igra da dodjes do ovog meca,s jedne strane mi je zao na ovakav na cin sto smo izgubili,bolje da je bilo 2-1 nebi se nervirao,a sa druge strane krivo mi jeste,al verujte da smo usli u ligu evrope mac sa dve ostrice,nemamo kadar da igramo na tri fronta(evropa,liga,kup) to je realnost,i popustili bi u prvenstvu sto nebi bilo dobro,al opet krivo mi je najvise zbog igraca,zasluzili su svaki evro,dinar koji bi im evropa dala,s obzirom na stanje u zvezdi to bi im dobro dosle,ne okrivljujte nikoga,idemo da napunimo maraknu,pruzimo podrsku i ako pobedimo sve se zaboravlja verujte,tako je i vosi bilo posle beca i nama sad tako,zivot ide daje,sve dajem za titulu,lakse je u evropu icu <3 pozdrav za sve,a mozga nemaaaaa

Reply
kalu авг 31, 2012 at 11:02

I dalje TUGA ne prestaje mota mi se ona situacija kada maksimovic traljavo dobacuje loptu…pa zasto tako Makso bre trebao si samo po zemlji.:(

Reply
Petarr авг 31, 2012 at 11:00

Sta reci,posle neprospavane noci… imali smo ih u saci,ali dobro,u principu voleo bih da groblje izvuce Bordo pa da osete malo kako to izgleda… Niko se nije ni nadao prolazu,ali su ovi momci pokazali da je u fudbalu sve moguce,jedino nedostatak neiskustva… Glavu gore lavovi,osvojite vi titulu u JSL,pa cemo u Ligi Sampiona imati slabije protivnike,a vi cete biti iskusniji i bolji 🙂 Dzaju vratiti da bude predsednik,oterati ostalu bagru i jos malo se pojacati i Bog da nas vidi. Nije sve toliko crno braco! OD RODJENJA MOG….

Reply
MendesKadu93 авг 31, 2012 at 10:57

Evo Bordo u prvom sesiru, to samo pokazuje protiv kakvog smo tima igrali

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ! авг 31, 2012 at 11:01

Дуго година нисмо имали овакву прилику. Бордо ништа посебно, чак нам и одговарају по игри јер су релативно спори.

Reply
Mare авг 31, 2012 at 10:55

samo je bitno da zadrzimo ove mlade igrace na duzi period, oni mogu mnogo .

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ! авг 31, 2012 at 10:52

http://www.mozzartsport.com/vesti/vrati-se-kada-ih-ne-bude

УПРАВЕ И ИГРАЧИ СЕ МЕЊАЈУ, ЏАЈА, РОБИ И ДЕЛИЈЕ ОСТАЈУ!!!

Reply
Aureliano Buendilja авг 31, 2012 at 10:51

Nakon gola Mikica setio sam se lika koji je ovde rekao da je sanjao da Mikic daje gol. 2 dana pre utakmice sam sanjao razna desavanja iste. Bio sam ubedjen u prolaz kao nikad. I pomislio sam da prolazimo nakon drugog gola. Cak sam i mislio da je Maksa izbio dobro loptu,a onda… I koliko sam bio srecan na poluvremenu misleci da prolazimo,pozeleo sam da i Partizan prodje… 🙂

Reply
Dejan авг 31, 2012 at 10:43

Izgubili smo i poslednje bodove iz sezone 06/07. Sledece sezone ce nam biti jos teze da udjemo u evropu

Reply
dexa7 авг 31, 2012 at 12:09

Zasto mu dajete minuse kad je to istina?

Reply
bojan авг 31, 2012 at 10:39

Lukic jos nije otisao naznam sta ceka!!!!!!!!

Reply
bojan авг 31, 2012 at 10:37

Velika podrska Jankovicu i nedaj da se prodaju igraci niposto jer ovo je tim pred kojim je jako dobra buducnost

Reply
simpaaticni brko авг 31, 2012 at 10:35

ovakvim pristupom i igrom groblju moramo da bjezimo do polusezone bar 7-8 bodova. a vec im bjezimo.

Reply
Dejan авг 31, 2012 at 10:44

Kako im to bezimo?

Reply
simpaaticni brko авг 31, 2012 at 10:48

dobijemo javor i +1 je za nas, eto tako.

Reply
Gandalf авг 31, 2012 at 10:48

Tako sto imamo neresenu i pobedu i utakmicu manje, a oni imaju poraz i dve pobede. Kad odigramo tu utakmicu manje imacemo 2 boda vise, posto se pobeda podrazumeva 😀

Reply
Gandalf авг 31, 2012 at 10:49

Jedan bod, moja greska

Reply
simpaaticni brko авг 31, 2012 at 10:51

o tome ti pricam 😀

milos авг 31, 2012 at 11:59

E zbog takvog pristupa i unapred upisanim pobedama i titulama smo i primili gol

Reply
Gandalf авг 31, 2012 at 12:02

Nase je da verujemo i da ih nosimo do pobeda, a njihovo da igraju i pobedjuju. Ja bih se rado menjao sa njima, ali ne ide to tako.

Slobodan VA авг 31, 2012 at 10:30

A svi koji su ikada govorili da je Lazovic grobar da ga vise ne uzimaju u usta! I sad mi se place kad se setim lica igraca posle utakmice. Momci svaka vam cast, vi ste nasi sampioni! Nemojte sada da padnete, nego juris na titulu, radovacemo se svi zajedno u maju!

Reply
dexa7 авг 31, 2012 at 12:10

Ne znam ja je li bio grobar, ali znam da veceg cigana od njega nema!

Reply
dzoni delija 1989 авг 31, 2012 at 10:28

juce sam bio mnogo tuzan ali sta je tu je momci su ostavili srce na terenu po zavrsetku utakmice ceo tim je PLAKAO i ja sam zajedno sa njima okrecemo se prvenstvu i tituli i da sledece godine ako bog da da udjemo u ligu sampiona ili evropa

Reply
Jagodina авг 31, 2012 at 10:17

Pet godina bez titule,sest godina bez evrope,a ti si Lukicu i dalje predsednik!
Ako igras fudbal valjda se podrazumeva da se boris i gines na terenu,ono sinoc je nedopustivo za Zvezdu.Poraz me izuzetno boli,jel mi je neko sinoc uskratio da se radujem.Zato molim sve prave navijace CRVENE ZVEZDE da vec jednom oteraju ovu stoku od uprave,budite iskreni prema sebi da je nasa CRVENA ZVEZDA bez rezultata vec duzi niz godina.
Lukicu ucini nam to zadovoljstvo i odlazi iz CRVENE ZVEZDE dosta si nam ZLA,BOLA I TUGE naneo.
POZDRAV ZA SVE DELIJE

Reply
madness2233 авг 31, 2012 at 10:27

Kakav lukic?Sta ste zapeli za njega?Neka odu vesic rajo bozovic i ostali,lukic je mizeran u toj prici.Sam ce se on pokupiti kad se oteraju navedeni.Nema veze za sinoc glavu gore,pa ko je uopste i mislio da ce ovako da se zavrsi..Iskren da budem ne treba nam stoper bar sada,imamo i Spajica a moze i Micko da igra,ali po meni bolje resenje je jos neko klasicno levo krilo.

Reply
vegas авг 31, 2012 at 10:07

Delije moje,ja sam sanjao da je odma nakon njihovog penala sviran i nama penal i da smo postigli gol!To me je probudilo od srece,opet sam zaspao pa sam sanjao da je Bajko odbranio penal!!!!!!Glave gore delije!!!

Reply
dđ r*t*m* авг 31, 2012 at 10:06

ljubav izmedju dvoje je kao ljubav u Zvezdi. zvezda i kada je na dnu, ona se digne i dalje se bori. kada imaš nadu, zelju za pobedom i kad zelis ostvariti san samo digni glavu idi dalje ka snu.

Tako je i u ljubavi, u nju verujes u dobru i u zlu i ne odustajes tek tako lako. Uvek postoji mogučnost za boljim danima i za ostvaranje snova u dvoje. Ne odustane se tako brzo, ne može se – jer tel jubav veže za život, bez nje se živeti ne može.

Kao žensko priznajem – nikad nisam pratila Zvezdu a ni fudbal sve dok nisam upoznala svog dečka – vatrenog Zvezdaša. On prati sa svim srcem sve utakmice, sve vijesti koje izlaze i dolaze u klub i sve navijaćke pesme on na pamet zna. jednom mi je rekao: največi san mi je: pogledati derbi na Marakani, zamislila sam se i pitala: da li bi on napravio 630 km zbog “ jedne“ utakmice ? Da li je on lud ? Jeste, lud je ali pošto sam i ja luda za njim, pomogla sam mu, da ostvari največi san još iz djetinjstva. Onu sredu,21.3.2012 krenuli smo ka Beogradu uz MP3 navijačkih pesama Delija koje su nam pevali celih 630 km i tako smo stigli na Marakanu na derbi: Zvezda:Partizan – I. utakmica Kupa Srbije.

Ona atmosfera na Marakani i ispred, navijači i pevanja raznoraznih pesama, po Marakani odjekuje bubanj uz najjači glas Delija na Balkanu i na kraju još rezultat ko iz sna: 2:0 pobedi nam Zvezda !

Kako je mogla da uspe? mogla je…ljubav do kluba, lopte i sama želja do pobede nad rivalima dovela jih je do toga. To je doživljaj koji svakog koji udje na Marakanu preuzme, tako je i mene, ipak, zahvaljujuči i mom dečku. Kad sam videla njegov osmijeh na licu, njegovo skakanje, navijanje videla sam, da mu se največi san stvarno ostvario a ja kraj njega stojim sretna što sam i ja bila dio toga uz njega. Sav je bio u crveno beloj opremi – od glave do pete i srcem navijao za svoj klub za svoju Zvezdu.On me je naučio mnogo stvari izmedju toga da navijam i ja vatreno za Zvezdu, da iz daleka pratim utakmice sa njim, da pevam pesme i da pratim, ko dolazi i ko izlazi iz kluba.

Sinoč sam odgledala jednu od boljih utakmica naših Zvezdaša i videlo se, da imaju želju nad pobedom, nad ulazkom u Ligu Evrope. Borili su se sa velikom željom svakog pojedinca, igrali su kao da lete po terenu, dokazali su, da mogu i da su spremni na jedan korak više. Sprečilo jih je na žalost, samo jedna greška i prerano veselje doveli su jih do suza i šoka. Ali nije kraj – verujem u njih i znam, da idu dalje i da je na njima sada, da postanu još bolji u novoj sezoni 2012/2013 u domačoj ligi i naravno u Kupu Srbije.Sad su još jači, puni samopouzdanja i spremni na nove izazove.

Tako i ja verujem u našu ljubav ! I u odnosu izmedju dvoje ima padova i razočarenja ali ne odustaj.

Igraj tu igru dalje i bori se ! Bori se za ono što želiš, što žele obadvoje. Ne odustaj tako lako, kao što igraju ONI za Zvezdu igraj i ti za svoju ljubav.

Reply
Dragon авг 31, 2012 at 10:46

..ni Zvezda se nije digla iz problema ni pala u njih zbog jedne utakmice…tako je vrhunac ljubavi..kada na kraju života ispratiš ili te isprati voljena osoba..kada prirodno dođe kraj..

Reply
Dragon авг 31, 2012 at 10:00

…ljudi moji što me ovo od sinoč boli..nismo ni svesni šta smo izgubili…ipak se nadam da je i ovo ispadanje za nešto dobro..ne mogu, da se pomirim..toliko sam bio samouveren, da prolazimo al stvarno još pre ove druge utakmice..jer malo sam puta u životu bio miran kada igra zvezda..a juče jesam…kao da su mi zvezde pričale, da nemam od čega da strepim…da smo mi u bg uradili velik posaoa i u bordo idemo stvar da dovršimo..boli i ostače rane..BIČU UVEK S TOBOM MAKAR NEMO LEBA..BODRIČU TE ZVEZDO I NA MARSU AKO TREBA..

Reply
Strahinja авг 31, 2012 at 09:52

jedino resenje je privatizacija, nek nas kupi neki naftas boli me uvo odakle je i ko je ako ce da gura kes u dupe pa kad mi sastavimo tim da zgazimo sve ove chamuge i saracene, ovako ne ide.

Reply
Zvezdas авг 31, 2012 at 09:48

Naravno da trener ne treba da zamera igracima,jer ce nastaviti da ih trenira i igraci ne treba da krive jedni druge da se ne bi narusila atmosfera u timu,ali ne moze se reci neiskustvo da je presudilo vec ciste gluposti ili blaze receno nepromisljenosti,preterano petljanje i psihicka labilnost golmana,jer kao prvo u prvom poluvremenu neverovatno su petljali u napadu cak i Lazovic kod onih prodora i onaj gol je bio ispetljan,dakle vise srece nego pameti,a da su igrali jednostavno mogli su voditi sa dva razlike i pre onog prvog gola,jer imaju tri na tri u polukontri,a kao da nemaju,jer trckaraju lagano,dobacuju se,ukrstaju mesta,ne sme niko da krene sam u prodor vec prebacuje odgovornost na saigraca,a ona sansa kad je lopta dosla do dva ili tri slobodna igraca u petercu,ne znam sta je ono bilo,nisu dali usporeni snimak,ali cini mi se da je neko od nasih igraca promasio loptu odnosno da je slabo zahvatio,a jos gore,ako je jedini igrac protivnika u petercu uspeo da intervenise ispred nasa tri igraca,mada to onda nije njihova greska iako su mogli bolje da se otvore vec onog sto je sa desne strane ubacio loptu u protivnicki peterac,dakle neverovatna brzopletost,smusenost,pa,mali Jankovic i Simic i Savicevic bi rutinski reagovali,jer su tako uceni u Zvezdinoj skoli,da budu samouvereni,da budu najbolji odnosno da misle da su najbolji iako to ima i svojih losih strana van terena,ali na terenu bi se videla ta skola,a ovi mladi reprezentativci sto su dovedeni iz drugih skola drugog mentalnog sklopa uplaseno reaguju i to vise u napadu nego u odbrani umesto da igraju jednostavno,da se igraju,jer je to ipak igra,a ne onako da se zalecu kao bez glave,a tako srcani i nenamazani(sem Milivojevica,ali on nije igrao) nisu cak ni pokusali da odugovlace glumeci grceve nakon postignutog drugog gola vec su jurnuli da igraju odmah kao da njima treba gol,a ne protivniku.i jasno je da su potrebni iskusni igraci,ali ne nezreli Bajkovic,Mikic,Dimitrijevic vec zna se koji iskusni igraci i Zvezdasi,pa po ceni da odu Lazovic,Maksimovic i naravno Kasalica,Kadu i ostali nesto iskusniji koji ce sigurno otici na kraju sezone moraju se dovesti oni sto se i mogu dovesti,ako Dzaja i Stojadinovic preuzmu klub,kojem je mesto u Ligi Sampiona,iako bi dobro bilo da smo usli u LE bez obzira sto to takmicenje nece postojati za par godina,ali Zvezda je u odnosu na pola timova iz ovosezonske LS gigant i potrebna je Zvezda Evropi jednako kao i Liga Sampiona Zvezdi.

Reply
zvezdas авг 31, 2012 at 09:34

ej bre ljudi!!! vecina vas pise da nismo imali srece, i da nema veze momci su se borili…svaki ali bas svaki makar i amaterski sportista mora da se bori!!to nije nista extra to je osnovna stvar a mi se tome radujemo!!! uopste je sramota sto se kod igraca vidi razlika u zalaganju na pojedinim utakmicama. to i nije neki problem ako ti osvajas titule ali bre mi je nemamo pet godina!! a sto se tice srece, svi vi zvezdasi znate koliko puta smo ovako prosli!! sta treba jos da igraci shvate da se igra dok sudija ne svira kraj! nema to veze sa srecom mi smo jednostavno bili glupi i juce i nije niko drugi kriv! bez obzira na sve treba podrzati momke jer svi znamo da je titula sad bitnija i od evrope! samo molim vas zaboravite na to da sreca nije nasoj strani i da je ok zato sto smo se borili!

Reply
Djole- Jagodina авг 31, 2012 at 09:26

Zato je valjda fudbal kao droga.niko nije ocekivao prolaz ali ni ovakav poraz.Zao mi je Makse jer je decko odigrao fenomenalno a i Bajko se zaleteo jbg-a valjda zato sto smo svi cekali prolaz pa i on.Nek im ove dve utakmice budu model za prvenstvo i dupla kruna je nasa samo da sad ovi kenjatori iz uprave ne prodaju nekog.ZVEZDA MI JE SVE, ZVEZDA ZIVOT JE,SRCE MOJE JE UVEK UZ TEBE,ZVEZDO VOLIM TE……….sad svi na marakanu da im odamo priznanje i podignemo ih psihicki….!!!!!!!!

Reply
Djole- Jagodina авг 31, 2012 at 09:28

na MARAKANU

Reply
davidovicnenad авг 31, 2012 at 09:22

Sad da je pameti, napuniti Marakanu i podrzati ove momke protiv Rdnickog iz Nisa i dati im do znanja da moraju dalje i imaju zasta…e sad dal ce to biti beplatan ulaz ili simbolicna cena, ili pak dodje sto vise delija…videcemo. Pozz i vidimo se na tekmi 😀

Reply
sasa авг 31, 2012 at 09:09

Posle prespavane noci sve jos vise boli.Kalo je bilo lakse Rena i 4:0.Ljudi te pregazise i zdravo.A ovo,ne znam sta da mislim.Ponovo isto pitanje,zasto i dokle vise.Dal smo pod nekom kletvom ili sta li je ali ovo sa zadnjim minutima traje desetak godina.

Reply
Realan авг 31, 2012 at 09:32

Ovo nam se vraca za drugi gol protiv Bajerna 91 u Beogradu.

Reply
milos авг 31, 2012 at 12:04

Ne seri!

Reply
***DeLiJa***1OO% авг 31, 2012 at 09:07

Juce je bila prekopirana noc kao protiv strazbura,nadamo sam se da cemo mi proci,ali sta je tu je….samo mi je krivo sto onaj smrdivlji partizan opet gledam u evropi, a ne znaju pet pasa da satave…..

Reply
superheroj авг 31, 2012 at 08:53

Od sinoc mi zvoni u usima ono sto je neko sanjao i ovdje napisao prije dan-dva. Otprilike ovako 3:2 za Bordo:zvezda ima penal 10 min pre kraja….Skoro da je tako bilo. Brate, nemoj vise da sanjas. 🙂

Reply
vlll авг 31, 2012 at 12:18

i probudise ga pre penala i ne zna dal smo dali gol. taj li bese?

Reply
Delija_md авг 31, 2012 at 08:39

Jedva sam noć preživio…momci su se borili kao lavovi, jedan toliko osporavani Mikić je bio bolji i brži od svih čamuga na terenu, Obranjak nije stigao ni da zapuca kao čovjek jer ga je Mićko majstorski zatvorio, o Lazi ne treba trošiti riječi..pa ljudi čak je i Asamoa za ono malo vremena mnogo uradio. Primili smo gol za 2-1 i vidjelo se da su naši psihički već bili pali, počeli da griješe već na našoj polovini, a Asamoa je ostao pribran, prihvatio loptu i krenuo u napad..poslije njegovog šuta dobili smo korner i izjednačili. U suštini ekipa je dala maksimum. Prolaz protiv Bordoa niko nije ni očekivao. Nadigrali smo ih u ovom dvomeču i pokazali javnosti da smo trenutno, kao što je to i Robi rekao, najbolja ekipa u Srbiji. Vjerujmo u ovu ekipu i mislim da ćemo svi zajedno da slavimo na kraju sezone!!!

Reply
Kastro авг 31, 2012 at 07:55

I dalje ne mogu da poverujem kakvo se poluvreme odigralo. Ne mogu da verujem da som onako ispali. Neiskustvo, neiskustvo i sta vise reci. Slavili su pre vremena i to je to. Ovako nesrecno se i u kosarci retko gubi, a mi prvo protiv Strazbura, pa opet protiv francuza. Koliko su ti francuzi srecni, pa to je strasno. Bojim se pomalo da ne pocne osipanje u klub,jer da smo usli klub bi dobio pare, a i lakse bi privoleli jos neko kvalitetno pojacanje da potpise. Jednostavno za nepoverovati i to je to

Reply
DeckyStrasni авг 31, 2012 at 08:02

sad bi bilo dobro zadrzati ovaj tim. jer ako ove igrace sve zadrzimo onda je cak i ovaj poraz za nesto dobar. ako ne zadrzimo ove igrace onda je ovaj poraz samo poraz.

Reply
goksi авг 31, 2012 at 07:10

ljudi pre nego sto pocnete da mi lepite minuse da se iskreno zapitate ja mislim da bajko treba da ide jeste veliki zvezdas jeste borac ali isto tako z… sve sto se gradilo godinu dana

Reply
MILAN KG авг 31, 2012 at 04:38

dosta je bilo ispadanaj nadam se da je ovo kraj sta mi imamo od toga sto kazemo da smo se borili i da smo casno ispali dosta je casnog ispadanja mi samo mozemo da se tesimo ali ruku na srce kad primis dva gola sa igracem vise kad su ti stoperi kiksare (maksimovic), golman linijas ne moze se oekivati prolaz nervira me kad god ispadnemo kukanje sreca nas napustila neiskustvo itd veceras nije odlucila sreca vec kiksevi bajkovica,jovanovica, maksimovica ostalima kao i treneru kapa dole ova trojica su nas izbacili iz le ja sam jedan od onih koji je najvise pljuvao jankovica iyvinjavan se coveku ovim putem bas pricam sa drugarom da je prosinecki bio veceras izgubili bi glatko jankovicu bravo.

Reply
Bane авг 31, 2012 at 04:08

Ljudi ja sam znao cim je usao Miric, da imamo isto 10 igraca kao i oni, na terenu..

Reply
Input011 авг 31, 2012 at 08:37

9 posto Mladenovica prolaze kao da nije tu…

Reply
kastiljo авг 31, 2012 at 09:30

lepo platiti novom pazaru da uzme mirica ili nekom tako nizerazrednom klubu,da i nama neko ucini uslugu,naravno placenu…evo ja cu progutati svoje reci sa zadovoljstvom ako mi neko kaze jednu dobru karakteristiku ovog fudbalera?! ko njega gura zivo me interesuje ?! dok se ne budemo otresli takvih igraca tipa mirica i milunovica nemamo sta da trazimo…. jankovic mi je jos manje jasan,u trenucima kad se lomi utakmica umesto vesovica ubacuje mirica,sedmu zvezdinu zvezdu!!!

Reply
zzzz авг 31, 2012 at 10:33

Za Mirica se slazem ali Milunovica ne diraj niposto!

Reply
milos авг 31, 2012 at 12:07

Osim svoje prve utakmice, navedi mi neku drugu na kojoj je dobro igrao. Evo, sta je u obe utakmice sa Bordoom uradio, osim u prvoj kada nije znao sta ce okrenut golu ledjima i okrenuo se i raspalio u cuvara.

Reply
[[[[[[ авг 31, 2012 at 03:37

Sledece godine opet tezak zreb jer nismo nosioci,opet ista prica i tako godine prolaze,laste nam ne dolaze. Veceras smo imali priliku da sledece godine budemo nosioci i u zadnjem kolu,ali nismo dovoljno mudri da budemo pravi,nego smo se uplasili (Maksimovic) i eto kiks jedan i cao evropo.

Reply
MILAN KG авг 31, 2012 at 04:42

da mi je znati ko lupa minuse na realne konstatacije covek nikoga ne pljuje samo je izneo cinjenice. tek ce nam biti tesko u zebu sledece godine kvalifikacije pocinjemo u julu daj boze da bude za ls.

Reply
DeckyStrasni авг 31, 2012 at 08:06

ne brini to je normalno, neki komsija se stalno nalazi na ovom sajtu i na svaki komentar stavi minus. pogledaj malo kad izadje neka nova vest baja odma stavlja minus na svaki komentar

Reply
Realan авг 31, 2012 at 07:25

To nije tacno ne siri lazi i da smo usli u LE nebi bili nosioci za to bi nam bilo potrebno da pobedimo sve utakmice u grupi i dodjemo barem do polufinala.

Reply
DeckyStrasni авг 31, 2012 at 08:05

nije istina mi smo trebali proci bordo da ne bismo jos koeficijenta izgubili. a sta bi nam trebalo u grupi to bi vec zavisilo i od rezultata ostalih klubova.

Reply
Realan авг 31, 2012 at 09:38

Sta nije jasno nas kof 8.250 pobeda u grupi 2 boda puta 6 utakmica 12+8.250=20,250 e tada bi bili nosioci.

Reply
Aleksandar авг 31, 2012 at 08:37

Ma ovo je ko zna koji po redu kiks Maksimovića. Kad god sam ga gledao pravio je neki polukiks ili kiks kao i sinoć. Njegova pozicija u timu je dosta odgovorna i greške mogu biti katastrofalne ali on to redovno čini. Ja bih razumeo da mu se to desilo 1-2 puta ali ovo već postaje redovna pojava.

Reply
milos авг 31, 2012 at 12:09

Istina, na svakoj utakmici ima veliki kiks i ne vrujem da ce biti to sto pricaju o njemu. Daj Boze da gresim, naravno!

Reply
vlll авг 31, 2012 at 12:21

e zato mora da se uzme titula.

Reply
qqwert авг 31, 2012 at 03:29

Nismo sposobni da napravimo nikakav rezultat zadnjih 5 godina,nema titule,nema evrope,kao da ne postojimo. Nekad ne znamo,a nekad nemamo srece,kad sve saberes mi smo jedna velika 0 zadnjih 5 godina!

Reply
MILAN KG авг 31, 2012 at 04:44

upravu si bice nam jos teze jer nismo uspeli da odbranimo bodove iz 2007 godine imacemo slab koeficijent

Reply
Realan авг 31, 2012 at 07:26

Brate al ti kapiras,da nisi clan Mense?

Reply
emil авг 31, 2012 at 03:28

I ajde da smo mi izgubili na losu igru , da su nas razvalili , da su ne znam ni ja sta … MI SMO BRE DAVALI SAMI SEBI GOLOVE !!! e to je tuga …
Ne mogu da verujem toliko radosti glasa u 91 minutu i onda retardirani penal pomesale se emocije nisam znao dal da bacim TV kroz prozor il da sam skocim sa terase … na kraju je pamet presudila 😀 a i suza je pala ! strasno … OCEMO TITULU ! SUDIJA SELJOBERU SVE I DA JE BIO PENAL NISI TREBAO DA GA SVIRAS xD

Reply
emil авг 31, 2012 at 03:23

Ljudi da ja vas pitam nesto ali iskreni da budete ne navijacki da li je penal stvarno bio ?

Reply
Vlada Tosic авг 31, 2012 at 03:27

Cist ko suza… Mozemo da se lazemo kolko ocemo, al je sudija bio VRHUNSKI, mozda cak i vise za nas !

Reply
DeckyStrasni авг 31, 2012 at 08:08

bio je penal, ali je bajkovic trebao da uhvati loptu i bio bi samo indirekt, al on se nesto zbunio. a i makswa je treba da ritne loptu u aut bio sam ko duh.

Reply
Strahinja авг 31, 2012 at 09:50

ne znam brate, meni je to sumnjiv penal bio, jeste ga bajko zakacio po nogama ali decko je pao veoma teatralno, mislim ko ne bi ako mu je u interesu. realno takvu situaciju nama ne bi svirao, a ne bi takve penale ni protiv nijednog jaceg kluba svirao. nije sad to uu nas svi mrze nego ono pravilo eee oni su sa balkana ko ih smirgla.

Reply
Igor авг 31, 2012 at 11:13

Moze da se svira ali odmah da budemo nacisto ovo u Engleskoj ne bi bio penal.

Reply
bane 76 авг 31, 2012 at 03:14

Jesam besan i jesam sve porazbijao po kuci, ali vama
momci od prvog do poslednjeg svaka cast… Ostavili ste srce na terenu,
ginuli 180 min i realno prevazisli sva nasa ocekivanja. Jeste da boli ali sam
ponosan na vas… Sad vise nema opravdanja,pokazali ste da mozete sad svim
silama na titulu… Kidajte ovako svaku utakmicu i nema problema.
SVE I SVI ZA TITULU!!!

Reply
MILAN KG авг 31, 2012 at 03:03

rekao sam da necu da kritikujem ali sad moram da kazem ili cu da puknem veceras se videlo kolika je kiksara maksimovic ono je tragdedija on je nadmasio slavoljuba djordjevica i krnetu zajedno decko leti u prayno samo tako rayocaran sam u njega totalno i protiv rada se nije proslavio.

Reply
milos авг 31, 2012 at 12:11

Stalno pravi velike kikseve i ona ovoj utakmici mu to nije bio jedini.

Reply
marko89 авг 31, 2012 at 02:55

Samo znam da nama ne bi svirao onakav penal u 93. minutu.

Reply
SAMO NAPRED! авг 31, 2012 at 02:51

Izgleda da bi Prosinecki mogao da bude asistent Jankovicu. Prosinecki da dovodi igrace, a Jankovic da primenjuje taktike!

Reply
RedBoyCZBG авг 31, 2012 at 06:21

Pa to se zove Sportski direktor… 😀

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ! авг 31, 2012 at 08:22

Jankoviceve taktike su luzerske, on je protiv Boltona na Marakani igrao da sacuva rezultat, a trebala nam je pobeda i zato smo izgubili 0:1. Sada smo imali srece da damo golove u pravom trenutku, ali on ne zna da objasni igracima koji su do pre dve nedelje davili loptu 80min da je sacuvaju barem 3min u svom posedu. Da ne spominjem sto nismo imali sansu iz igre, videcete u nastavku prvenstva svi golovi ce biti iz kornera, slobodnjaka, ili neki bunar odpadak/sut iz igre…

Reply
MendesKadu93 авг 31, 2012 at 02:33

Ma ja ne mogu da spavam, nikako…evo bas slusam zvezdine pesme i jedva cekam nedelju

Reply
zuja авг 31, 2012 at 02:22

Bravo momci lepo ste odigrali.Sledece godine ako ovako nastavite idemo u ligu sampiona.NAPRED ZVEZDOO

Reply
MILAN KG авг 31, 2012 at 02:22

garantujem zivotom uzimamo titulu sto posto iz ovoga ce mo izac jos jaci vratice nam se sve ovo jednog dana.

Reply
kroMa авг 31, 2012 at 02:19

Sramota me sad sto sam rekao da Jankovica necu priznati za trenera! Sad sam se uverio iz ove 2-3 utakmice koje smo odigrali po meni 2 puta bolje nego u Robijevo vreme da je Jankovic trener kakav nam treba i da ce ovo uz Milijasa i mozda uz jos nekog iskusnog igraca biti vrlo mocna ekipa za LS sledece godine jer u osvajanje titule ne sumnjam posle ovakvog dvomeca sa respektabilnim Bordoom…Samo da ostanu mentalno jaki i stvar je gotova, a da imaju kvalitet imaju!!! Eh, kad bi sutra uz Milijasa potpisali i Pantica i kad bi konacno doveli Oumarua. Jos nesto za Oumarua. Pa pazite, ako on stvarno ima klauzulu i ako Oumaru stvarno hoce kod, a pored toga mi smo Vosi poslali novac koji stoji u klauzuli ne vidim razlog da on sutra ne potpise za nas, stvar gotova!!!

Reply
MILAN KG авг 31, 2012 at 02:57

i ja sam pljuvao jankovica i ja se stidim

Reply
kroMa авг 31, 2012 at 02:11

Koliko sam ja ubedjen da sutra pored Milijasa potpisuje jos neko to je strasno! Videcemo

Reply
kroMa авг 31, 2012 at 02:10

Ne znam za vas, ali ja sam pola kuce polomio. Kad je sudija svirao penal, polomio sam zid od rigipsa, napravio udubljenje u zidu i izgrebao laminat ne znam s cim, polomio casu, telefon sam razbio kad sam gadjao TV, pokidao sam venecijanere, slova na tastaturi mi ne rade, kantu za djubre sam sutnuo i napravio haos, daljinski mi jedva preziveo ali jednu bateriju sam izgubio pa sad moram da delim jednu bateriju za daljinski i digitron, kako sam zatvorio vrata mislim da je pola zgrade culo, sijalicu sam polomio kad sam bacio jastuk onako iz ocaja, a bilo je i laksih povreda kada sam sutnuo nogu od stola u nameri da je polomim i sva sreca samo je moja noga stradala a koliko sam sasav kroz prozor sam pobacao sve diskove i skrcao sam PATCH za PES2012 Ligu Evrope na bezbroj delica! …Savet za roditelje: U slucaju da su vam deca agresivna i da nemate ideju kako da ih smirite, znajte da resenje nije Kik Boks nikako bez obzira na naporne treninge i ogromno gubljenje negativne energije…Sva sreca da sam sam gledao utakmicu, u slucaju da je pored mene bio neki drugar koji bi se smeskao bilo bi krvi. Odoh sad da polomim i digitron, mrzi me da delim jednu bateriju na dva poluziva predmeta, trebace mi daljinski sledi mnogo laksa borba za titulu!

Reply
PERA BOR авг 31, 2012 at 02:08

Ne pamtim kada sam se ovako osecao.U 2 minuta sam od najvece radosti dosao do najvece moguce tuge.Ja ne znam zasto nas bog ne pogleda jednom u evropi, pa ne znam jos koliko puta treba da se ponove ovakva nasa ispadanja da se to desi.Igracima nista ne zameram svi su „poginuli’ na terenu za plasman dalje ali eto neke vise sile nisu bile na nasoj strani.Sada treba dici glave gore shvatiti iz ovog meca da smo mi jedna sjajna ekipa,najjaca u nasoj ligi i krenuti u pohod na titulu koju tolliko ocekujemo i koja je realno mnogo vaznija od Lige evrope.Od ovog poraza moraju da se oporave igraci ali moramo i mi i zato nema opravdanja za ne dolazak u petak ,ako trenutno nemate para za dolazak nek se pristedi sledeca tri dana nema piva,cigara,izlazaka i takvih nebitnih stvari i eto novca za dolazak na Marakanu.Podrska ce biti neophodna da se posle jednog ovakvog meca dignu i igraci i povedu u pohod na duplu krunu.
IDEMO DO TITULE BRE!!!!!

Reply
Goran авг 31, 2012 at 02:08 Reply
Ryber Palunko авг 31, 2012 at 02:11

Nevjerovatno, ali čudni su putevi Gospodnji, pa tako se i ti i ja u nečemu slažemo.

Reply
CZPG авг 31, 2012 at 02:01

Sve me podsjeca na ovaj mec http://www.youtube.com/watch?v=C45hDs3pB1w 🙁 Tuga
Ne znam sta da kazem, ne mogu da spavam, ne mogu da gledam fudbal, ne mogu da krivim momke dali su srce za Zvezdu, ne mogu da vjerujem da nam se ovo uvjek desava, SRECOOO gdje si 3 minuta do Lige Evrope ne bi bilo srecnijeg od mene koji sam iz Podgorice dolazio da bih gledao prvu utakmicu.
Napred momci, Napred Sale uopste ne sumnjam u titulu.
Pozdrav za bracu Delije

Reply
Goran авг 31, 2012 at 02:01

Opušteno uzimamo titulu, a gledajte ove jadnike hahaha…
http://www.mozzartsport.com/vesti/zlostavljanje-psv-zeta-9-0

Reply
CZovac авг 31, 2012 at 02:17

Takva nam regionalna liga treba, sa njima da jacamo nase klubove,a?
Ne, hvala!
Doduse, ne bi bilo lose da se napadaci malo napale, jbg 2 gola nam dadose levi i desni bek!

Reply
Vladimir авг 31, 2012 at 02:19

Jel ti znaš šta je PSV naspram jedne Zete koja je iz Crnogorske lige,koja je pukla,kao i sve Balkanske lige(osim Rumunske).

Reply
Delije Brcko авг 31, 2012 at 02:00

U nedelju SVI na Marakanu, ovi momci su to zasluzili !!! Ocekujem najmanje 40.000 gledalaca.

Reply
CZovac авг 31, 2012 at 01:56

0-1 Sreca \o/
1-1 Strepnja i nada!
2-1 Tuga 🙁
2-2 Sreca do nebesa \o/ \o/ \o/
3-2 Tuga nema kraja!
______________________
PONOS!!!!

Reply
Ryber Palunko авг 31, 2012 at 02:07

Ima, brate, kraja, tamo negdje krajem maja 2013!

Reply
kroMa авг 31, 2012 at 02:13

2-2 Sreca do nebesa \o/ \o/ \o/ 😀 Bice opet, bice!!!

Reply
Беране ЦГ авг 31, 2012 at 01:55

Zvezdo ne spavam jos zbog tebe,a ujutru u pola sedam na posao.

Reply
Ma samo jedno .. авг 31, 2012 at 01:50

ZASTO ,BOZE , ZASTOOO ?! :'(

Reply
Spartacus авг 31, 2012 at 01:39

Strasno mi smeta sto uvijek nekoga krivite?

Meni je kao nekome ko za Zvezdu navija otkako zna za sebe od rezultata bitnije to sto su oni bukvalno ostavili srce na terenu… Naravno presrecan bi bio da smo prosli u LE, ali sta da se radi. Mislim da ovaj Zvezdin tim na celu sa Jankovicem i aBd od sutra pojacan Milijasem moze da se proseta do duple krune! A onda kad se titula osvoji i zreb ce nam biti laksi…

Reply
comi авг 31, 2012 at 01:39

samo da ekipa ostane na okupu sto duze!!

Reply
Goran авг 31, 2012 at 01:49

Sad sam to hteo da kažem. I Džaja je stvarao tim iz Barija 5 godina. Ovi momci imaju muda i uz 2,3 pojačanja ustalićemo se u ligi šampiona.

Reply
aleksandar sd авг 31, 2012 at 01:29

Ti si Zvezdin trener majstoreee!!!

Reply
Ryber Palunko авг 31, 2012 at 01:46

Zato što je izgubio utakmicu s igračem više? Zato što je zamjenio štopera s gomilom iskustva i šutem kao iz topa, a ne onog neiskusnijeg, ako je već htio da zamjeni štopera (što mu ne prigovaram)? Zato što je ubacio Mirića, a ne Asamou, pa prebacio Kasalicu na bok, što bi 80% nas učinilo i ne bi pogriješilo, jer ovaj, ako ništa ima snage i brz je, a desna nam je strana bila kao amputirana? Zašto ga slaviš, brate!? Slavi one careve na terenu (uključujući i nesretnike Maksu i Bajkovića), a ne onog koji im je trebao pomoći , a nije znao! Nije im bio dorastao. Sve ovo večeras su bilo ONI, fudbaleri, koje će pola foruma nakon prvog neriješenog nazivati pič..ma ili manekenima, a ništa trener. Trener je, bar dosad, samo priča, nek’ osvoji titulu i nek’ se kurči, do tad, ništa!

Reply
Dimitrije авг 31, 2012 at 01:54

Ja mislim da bi ti trebao da se prijavis da zamenis Saleta, vidim sve ti iskustvo i znanje viri iz …

Reply
Ryber Palunko авг 31, 2012 at 02:05

Druže, odakle god da mi znaje viri, to ‘iskustvo’ kupim od Branka Stankovića pa na ovamo, a kakvi su nam sve treneri prodefilovali, čak je i moj, kako ti kažeš, tur, nešto naučio. Murinjo, pa makar i srpski, ne bi izgubio meč s igračem više i tu se priča završava. Nadimak, nek’ prvo zaluži (TITULA), a onda hvalospjevi. Sve ostalo je blebetanje!
A, za razliku od večine vas, uvijek sam bio i biću uz fudbalere (pazi, ne manekene ili pič..ce, kako ih nazivate svake druge nedjelje) jer gotovo uvijek daju sve od sebe, tačno koliko mogu, a sad, koliko mi, navijači, shvatamo, da oni mogu, to je druga stvar.

Reply
aleksandar sd авг 31, 2012 at 02:00

Da li ti mislis da bi mi ovako igrali da nam on nije trener?nesto ne verujem bas, covek zna svoj posao,malo podrske nije na odmet…trener i igraci to zasluzuju..poz

Reply
Ryber Palunko авг 31, 2012 at 02:10

Podršku dobijaju oni koji zaslužuju, a to su igrači. Trener ih je trebao bolje ispratiti i, bar kako ja to vidim (jbg, moje mišljenje), večeras nije položio.
Doduše, kod mene (a i kod većine) kraj prvenstva je završni ispit i nek’ taj položi… ma ostalo je nevažno.

Reply
Aco авг 31, 2012 at 01:25

Nema se sta zameriti momcima , krivo je svima nama sto smo ispali na ovakav nacin , svi znamo da smo zasluzili prolaz u grupnu fazu , ali sta je tu je .. Sa jedne strane sam bio iznerviran , nisam imao mira , pustio suzu sve to zbog Zvezde , a sa druge strane sam bio srecan , zato sto sam video da igraci daju sve od sebe , da ostavljaju srce , dusu , zadnji atom snage na teren, to mi daje snage da verujem u ovaj tim da ce ove sezone do duple krune … Tako da nemamo vremena da klonemo duhom , sad smo potrebni igracima , moramo da ih podrzimo u ovom teskom trenutku , da im damo snage da zavrse zapoceto , i da sledece sezone gledamo nasu Zvezdu u ligu sampiona !!! Sale verujemo u tebe ,verujemo u sve vas !!

Reply
Aureliano Buendilja авг 31, 2012 at 01:25

Koju posluku porati 🙂 … Malo da se nasmejem posle ovakve veceri. Nikad se nisam ovako u roku od dva minuta smejao i plakao. Moji se cude,kazu sta te briga oni primaju veliku lovu,devojka me tesi,cudi se,a ja kao dete placem. Posle Mikicevog gola sam pomislio da je kraj i da ulazimo u LE. Ne treba kriviti nikog. Vidim da mnogi krive Bajkovica ali sta je mogao,da ceka da igrac udje u sansu? Sta je sve u proslosti branio covek…Nije sigurno isao sa namerom da pravi penal. Opet ponavljam-nikoga ne treba kriviti. Ako mogu za nekog da kazem da je pogresio to je Maksa. Trebao je da je izbije u publiku,pre toga je zaista dobro igrao. Nikada nisam video utakmicu gde miljenik kiksne,a najomrazeniji igrac postaje heroj 🙂 . Da smo izgubili sa 3-0 ne bi mi bilo ovako zao,rekao bi bolji su i to je to,ali ovako izgubiti… Svi smo zasluzili prolaz,kako igraci,tako i mi ispred ekrana. Cilj je titula jer samo tako mozemo na laksi nacin do evrope.

Reply
Andrej авг 31, 2012 at 01:23

Ne poleti u pobedi i ne padaj u porazu! Glavu gore, borili su se koliko su mogli!
Sreća je kurva – plaćamo Bajern :).
Ubiše nas neiskustvo i naš mentalitet, u smislu, da sa igračem više napravimo još veći pritisak na protivnika a ne da „stajemo na loptu“.
U pravu je Sale kad kaže da ekipa mora da nauči da se takmiči sve vreme, u visokom ritmu i da se radi na koncentraciji i samopouzdanju.
Lazović postaje igrač!
Samo nek nastave ovako i nek puste Jankovića da radi.

Sve mi je „bordo“ oko vrata, koliko ugušiše više Maza i Lukić.
Momci aj’ sad malo neko drugi – ko zna da sklopi prostoproširene rečenice i ima neki rezultat iza sebe! 🙂 Možda Lukiću da ponude da bude zamenik direktora stadiona a Maza da vodi prskalice i da se brine o pravilnom navodnjavanju terena. Baštovan je naravno Vesić.

RSFC 4 Life

Reply
slavko авг 31, 2012 at 01:22

Dadosmo sami sebi golove. Nemamo mi igrača za velika dela. Gospodin Lukić je rastjerao sve što vredilo od Evandra preko Borhe do Tošića. pa je otjerao Žutog, a prije njega sve one s kojima je napravio prevrat i došao do željene fotelje (Adža, Dika, Kleut, Stefanović…). Pa je rastjerao legende. Vjerovatno planira da pravi parking umjesto stadiona. Jel može neko da mi navede jedan razlog zbog čega ne teba da se vrati u Sopot. Pa on je zaveo veću diktaturu od Sloodana Miloševića. Pa jel mu Mikić ušao u kancelariju da pita za platu a on ga istjerao napolje. Lično sam sjedio s njim. Pa taj čovjek samo priča o Partizanu, pa mi smo nakon pola veka dobili kompleks Partizana.

Reply
Goran авг 31, 2012 at 01:51

Um ti se pomračio, idi spavaj.

Reply
volim zvezdu авг 31, 2012 at 01:19

Glavu gore ! Boli ovakav poraz, kad brojis sekunde do ulaska u evropsko takmicenje, boli kad vidis kako trce, uklizavaju, znoje se za taj crveno beli dres, boli kad vidis kako place, jer tad shvatis da mu je stalo, da ne igra samo zbog para i slave i znas da postuje klub i voli ga koliko i cela armija navijaca.Boli jer ovi momci imaju prosek godina 22,5 i kad je onaj englez odsvirao kraj prvo sam pomislio na njih i kako se oni osecaju kad gube nesto za sta su izginuli, tim penalom (kakav takav je, vise nije ni bitno). Tog trenutka nisam mislio na sebe, vec na njihov osecaj kad ne znaju kako smo mi videli sve ovo….E pa mi smo dobro sve videli i borbu, zelju, htenje, mu.a…Videli smo dovoljno da nas za vikend dodje toliko da kad vam damo aplauz kao jedno veliko BRAVO MOMCI, pokazemo da igrate i borite se za pravi klub. Glavu, gore.Pokidajte prvenstvo, ostanite na okupu i igracete ligu sampiona sledece godine, a posle toga se okusajte u drugim evropskim klubovima i to ce vam biti najbolji recept za uspesnu karijeru… p.s “ Od tebe sam trazio samo, da kao lav se boris „… i borio si se… svaka cast!

Reply
Branislav авг 31, 2012 at 01:15

Губимо са 2:1 и гледам наше момке, не предају се….Јанковић убацује Асамоу и Бабаља, играмо са три нападача. Одавно нисам видио такву дрскост и храброст. Плете се мрежа око гола Бордоа и успијевамо да изједначимо на 2:2 у 90-ој минути. Тих 2.2, чини ми се значило ми је и као оних 2:2 на Маракани против Бајерна….Иду ми сузе на очи од среће! Видим Звезду у ЛЕ. А онда као гром из ведра неба….И више него сумњив пенал и крај наших европских надања. Платисмо данак неискуству!!!
Али није ми се срушио свијет, јесте тежак пораз, али ме је охрабрила игра наших пулена. У 180 минута су били потпуно равноправан противник екипи која је крема француског фудбала. Па и оне сузе у очима играча говоре да су напокон свјесни за коју светињу се боре.
Овај тим има перспективу.
Од срца честитам играчима на показаној игри! Вечерас је фортуна била на страни домаћина и дебело им се осмјехнула у задњим секундама утакмице, али ће нам се то све једном врати на добро !

Reply
Delija_md авг 31, 2012 at 01:15 Reply
otresi авг 31, 2012 at 01:07 Reply
Cigan авг 31, 2012 at 01:00

Сједим, блејим у овај екран, читам вијести по неки порталима… Спава ми се, али нећу да идем у кревет, стално очекујем како ће ми неко рећи: „Чекај још мало, она утакмица из Бордоа ће се поновити, није фер да онако Звезда испада!“… Па јебо те Тито, јесам ли ја толико болестан, је ли само ја овако волим Звезду или смо сви исти? Ја искрено мислим да сам луд, у најмању руку… И уопште не знам што пишем ово, спуцала ме нека инспирација па бих могао неки роман да напишем вечерас! Толико сам поносан и сјебан у истом тренутку, ненормално људи… И како завршити гомилу ових ријечи и реченица, које никог не занимају, него са: ЗВЕЗДО, ВОЛИМ ТЕ!

Reply
Shomy авг 31, 2012 at 00:59

Bravo,jedno veliko BRAVO!!! Vi ste za mene pobednici,ostavili ste srce na terenu,odlicno odigrali protiv jedne ekipe koja je mnogo iskusnija,dolazi iz mnogo jace lige sa ogromnim budzetima….Glavu gore i izadjite iz ovoga jaci,dokazali ste svima da vredite!Idemo na titulu,zadrzimo sto vise igraca za sl.sezonu,dovedemo jos par iskusnih igraca i eto nas u LS !! GLAVU GORE DELIJE !!

Reply
qq авг 31, 2012 at 00:58

Jos nesto,pustili smo Abubakara da nam da gol u 93 minutu namerno. I prokleli nas oni iz Slobode,i mi i Vojvodina ispadnemo iz penala u 93 minutu! Ne treba biti nepravedan,a posle kriviti druge. Zato krivim upravu koja nas je dovela do ludila,a igracima dubok naklon za ove dve utakmice gde su pokazali da su iste jacine kao Bordo iako su manje placeni. Mozemo mi svakog da izbacimo u Evropi,samo je stvar u glavi!

Reply
Ryber Palunko авг 31, 2012 at 01:03

Osatavi se tog puštanja, momčiću. Qr..c ga je moj pustio, a da ga Žonpi nije otjerao kao nepotrebnog (sjećam se jedne slike, svi treniraju na travnjaku, aon, nesrećnik na atletskoj), on bi takve golove davao za nas. Inače, meni su daleko teže pali oni golovi Krosa, u zaustavnom, u prvom meču grupe LE, ili onaj, prokleti gol Strazbura (bar su se raspali, kao nagarda), u grupi LE, prije toga. Jbš, Oumaruov gol.

Reply
qq авг 31, 2012 at 01:05

A i dali smo prvi gol posle igranja rukom,sve u svemu veliki zal,mnogo smo izgubili,pare i bodove,a zna se u kakvom smo stanju. Jos ako ne osvojimo titulu to ce biti stvarno kraj 🙁

Reply
Igor авг 31, 2012 at 01:44

Niko ga nije pustio nego je bilo zadnje kolo igrali smo bez motiva.

Reply
igor авг 31, 2012 at 00:52

Sta je tu je , sad ovakvu igru i za prvenstvo …

Reply
Ryber Palunko авг 31, 2012 at 00:51

Ali zato ja imam tebi, Jankoviću. Zašto? Zbog izmjena. Odmah sam opsovao (dobro, Srbin sam, šta drugo da radim kad sam u nečemu do srži), kad si izveo Jovanovića. Ako si htio da izvedeš štopera, izvedi Maksimovića, jebi ga! Mlađi je, neiskusniji, skloniji greškama, a uz to, vidjeli smo kakav šut ima Jovanović! Tome sam se ja nadao za izjednačnje, još nekom slobodnjaku. Jbš, žuti karton, nije ostalo sat vremena do kraja! Šta ti bi!? Kakav je to rezon!? Ili, uvođenje Mirića. Ma uvedi Asamou, a Kasalicu baci na bok; još bolje da Lazoviću promjeniš stranu jer su Francuzi bivakovali na lijevoj strani,a desna prazna kao plaže u zimskom periodu!
E, tu ja vidim trenera, a ne u ničim zasluženim havlospjevima. Sad ste bar vidjeli, da primanje golova s igračem više nije baš Robijeva specijalnost. Nešto je drugo tu u pitanju. Za mjesec dana, pet golova s igračem više! Doduše, to samo potkrepljuje moje shvatanje da samo vrhunske ekipe koriste igrača više, za ostale je, pa skoro svejedno.
Nadam se da će igrači, nakon Lazovićevih suza, ovo shvatiti onako kako MORAJU! Mi se možemo nositi sa onim što smatramo solidnim evropskim ekipama. Izvukli smo pouke iz Rena i odigrali u skladu s tim. Možemo naučiti i to je izrazito pozitvno. Uz to,. to znači, momci, vi možete biti prvaci! Nemamo novca (a da ga imamo nešto više, Bordo i slične bi otresali iz zajebancije), ali izgleda, da znamo ponešto. Nismo (niste) ni pi..e, ni manekeni, nego fudbaleri i zato osvojite TITULU, to je ono što će nas, već od sutra zanimati!
Inače, kao neko s određenim životnim iskustvom, meni se prokleto čini da mi još uvijek plaćamo onaj Augentalerov autogol. Nazovite me zaostalim, sujevjernim, kako hoćete, ali nismo mi baš popili svu pamet svijeta. Stotine genracija prije nas su vjerovali u te stvari, u ‘plaćanje na ćupriji’, baksuz, bilo sujevjerno i onda došli mi i sve ih otjerali u P.M, kao svi su oni bili zaostale budale, a samo mi pametni. Mi, kao skaprali!? Vidi se, kako živimo, šta smo skapirali.
Po drugi put ‘inače’, vidio sam onakvih penala i prije večerašnjeg, ali NIKAD; ponavljam; NIKAD, za uslovno rečeno slabiju ekipu, a realno siromašniju i to, o gle igre slučaja, na gostovanju! Onaj splet, nevjerovatnih okolnosti koji je do penala doveo, opet pripisujem, izgleda nedovoljno plaćenoj cijeni Augentalerovog gola, za kog smo izgleda prodali dušu đavolu.
Pa, ako jesmo, I NEKA SMO!

Reply
MILAN KG авг 31, 2012 at 00:51

procitao sam na rsb forumu u komentarima da abubakar sutra dolazi kaze covek provereno!!!!!!!!!!

Reply
x авг 31, 2012 at 01:06

Nece doci zato sto se nismo plasirali u LE,delilo nas 3 minuta…

Reply
alonso авг 31, 2012 at 01:44

i da smo prosli ne bi mogao da bude registrovan….

Reply
dexy122 авг 31, 2012 at 00:51

Jedino cega se plasim je da oni nece igrati ligaske utakmice sa takvom zeljom i borbenoscu kao danas. Kod nas je problem mentalno. Treba ih spremiti protiv jednog radnickog da igraju kao protiv Barse. Da daju gol dva i onda polako zavrse utakmicu. naravno lako je pricati i tesko ce im biti vec u nedelju ali zato navijaci moraju pomoci…

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ! авг 31, 2012 at 00:50

Jankovicu mars u Sopot!

Reply
Uske авг 31, 2012 at 00:51

Mars ti,uljezu glodarski!

Reply
realnost авг 31, 2012 at 01:40

Svakakvih sam budala viđo ali ti si najveća!

Reply
Goran авг 31, 2012 at 01:55

Šala a? Ja sam to tako shvatio.

Reply
milos авг 31, 2012 at 00:49

i ima i nema sta da se zameri. ali ok. sad vredi gledati ovu zvezdu. jedva cekam sledecu sezonu. i nadam se da sad nismo imali srece da bi je imali u ligi sampiona sledece sezone, siguran sam da ulazimo. Jedina ljubavi…

Reply
123 авг 31, 2012 at 00:49

Svaka cast odavno nisam gledao bolju utakmicu.Steta sto smo izgubili zbog nepostojeceg penala .Sledecu utakmicu SVI NA MARAKANU vaznija nam je titula od lige evrope . Ovako se igra mora i u prvenstvu da se bori a ne da se neki setaju po terenu!!!!!

Reply
otpisani101 авг 31, 2012 at 00:45

kada bolje razmislim nama je cilj titula i samo titula…iskreno zvezdin nivo je liga sampiona a ne liga uefa…zato ako bog da sledece godine igramo u ligu sampiona,jer tamo igraju prvaci evrope i sveta i to je nase drustvo…zvezda je ime sampiona…

Reply
Delija_md авг 31, 2012 at 00:43

Mikić daje gol za 2-2, meni u glavi sutrašnje izvlačenje, izjava trenera Bordoa:“Dešava se, danas svako igra fudbal..pa čak i Srbi.“. Pola minuta kasnije..muk! Šta ti je fudbal.
Samo hrabro, idemo u nove pobjede. Sale Janković, srpski Murinjo, će dokazati da je neopravdano otjeran za vrijeme Toplice, konobara i ostale bagre. Partizanovo učešće u LE iskoristiti i steći ogromnu prednost u JSL već na zimu.

Reply
Nesa '73 авг 31, 2012 at 00:42

Strazbur (90+ min) , Apoel (117. min), Bajern Minhen (94. min), Bordo (93. min). Dal je to sudbina il ko zna sta li je ? ///// OVO JE VEC PROKLETSTVO ///// KAO STVARI STOJE MI SMO NASU SRECU POTROSILI ’91 !

Reply
Delija_md авг 31, 2012 at 00:45

Da dodam samo Glazgov Rendžers,90+ Načo Novo. Neki nas je maler uhvatio. Skupo će nam se naplatiti onaj autogol Augentelera

Reply
Goran авг 31, 2012 at 00:39

Sad opet gledam gol Mladenovića auuuuuuuu za špice 🙂 Radujem se utakmici u nedelju.

Reply
Vlada авг 31, 2012 at 00:38

ALA OVO BOLI …………………. ZA PROSINECKOG JE ALEKSANDAR JANKOVIC / MURINJO / …………. KAKVA UTAKMICA …………KAKO VECERAS ZASPATI ?

Reply
Uske авг 31, 2012 at 00:42

Imaj na umu da sa Robijem nismo mogli da igramo ovakve utakmice,ni ja koji igram tenis,ne mogu dobro da igram protiv onih koji ne znaju da igraju,tako i ovaj tim nije mogao da igra protiv ove boranije iz nase lige,igra jeste bolja,ali ne treba sad pljuvati Robija zbog koga smo do juce plakali.

Reply
jovan авг 31, 2012 at 00:42

Jankovicu je Prosinecki ostavio ozbiljan tim. Sa perspekrivnim igracima. FIZICKI SPREMAN STO ODSTO. Ko je bre izmislio Lazovica, Mijailovica, Milivojevica, ko je doveo Kasalicu, ko je izdrzao pljuvacinu zbog Mikica . Jankovic sigurno nije. on moye samo da nadogradi ovaj tim. Ako bude znao.

Reply
spyderns авг 31, 2012 at 01:20

Vidi,sto se pronalazenja ili stvaranja mladih igraca,robiju svaka cast…ali ona pas igra od noge do noge…nemamo mi igraca za to brate,koliko god mislili drugacije…pas igra je lepa i moderna kada iz 4-5 pasa dodjes do protivnickog sesnaesterca,pa sanse,golovi…nasa pas igra se svodila na dodavanje bekova i stopera…ne krivim ga,i to je bilo mnogo bolje od onoga pre njega,ali valjda je logicno ako jedna taktika ne prolazi,daj da probamo dugim loptama,ako formacija ne prolazi,ajde da probamo drugu u toku utakmice…a ne zapucao za jedno te isto pa islo ili ne,on ne menja nista….to je moja jedina zamerka njemu

Reply
Brate авг 31, 2012 at 00:37

I dalje mi nije jasno zasto je Bajkovic izasao na lotu ! Covek je linijas , a sad istrci na loptu koja je bila na ivici kaznenog kod korner zastavice …

Reply
Goran авг 31, 2012 at 00:39

Brate neiskustvo.

Reply
Brate авг 31, 2012 at 00:44

Brate to je neznanje ! Mislim , volim ja Bajka ali brate svaki centarsut je opasan ! Pa on covek ne sme da izadje na peterac !

Reply
Goran авг 31, 2012 at 01:58

Brate ne znam to, ali znam da je njemu najteže.

Reply
MarkoFCRS авг 31, 2012 at 01:28

To je čisti nedostatak inteligencije. Kad je već istrčao, nije morao da napravi penal, onaj nije mogao ništa sa loptom na gol aut liniji. Bajko je dobar dečko, ima potencijal, ali fali mu inteligencije, da je ima, sad bi branio u nekoj od liga petice. Ista stvar je sa Mustafom, samo on je još mnogo gluplji. Jedina dobra stvar u današnjem danu je što je Partizan prošao, zato što Vermez ostaje na klupi. Bog mu dao zdravlja, da se što duže tu zadrži ! Ako bog da da nam uskoro dođe Džaja i Stojadinović, uz Saleta Jankovića, titulu uzimamo sigurno, pa sledeće godine Liga šampiona!

Reply
Rape Delija авг 31, 2012 at 00:37

Bravo, mnogo bolja igra nego kod Prosineckog!

Reply
Uske авг 31, 2012 at 00:36

Ovaj penal,sudija je mogao,a i nije morao da ga svira,pogotovo ne u 93.minutu utakmice,takodje svirao je kraj tacno u 95min iako je zbog penala i svega trebao da produzi za makar 1min.S druge strane,
Mislim da konacno imamo odlican tim,a sto je jos vaznije i odlicnog trenera.SVAKA CAST SALE,SVAKA CAST MOMCI! SAMO NAPRED.

Reply
CZ_pobedjuj_za_nas авг 31, 2012 at 00:34

Јеботе, зашто сада кад смо добро играли, срце, зној и крв оставили на терену, не пролазимо даље? Зашто сада када смо и више него засужили победу, нисмо победили, како то да у 93. минуту судија може да свира не постојећи пенал, зашто већ 5 година срећа не може да нас погледа. Како сезоне пролазе, сваки пут кажем себи, е сад ће да нам се врати неправда. Али докле више, једноставно постао сам очајан!! Докле више..БОЖЕ ПОМОЗИ!!
До краја Звезди верни и Београду!!

Reply
Goran авг 31, 2012 at 00:42

Nije Bože pomozi nego u nedelju svi u Hram da ga pitamo ZAŠTO?

Reply
DejanS авг 31, 2012 at 00:34

Veceras nema spavanja bez Bromazepama… Steta bas steta, … nisam verovao u prolaz, ali smo ga imali. Sad sve snage na titulu, a onda ce i Evropa biti blize

Reply
Chinez авг 31, 2012 at 00:34

Ovo nam se sve desava zato sto smo losi ljudi, zato sto ne cenimo nista.
Kada je Bajko odbranio penale protiv Omonije bio je car, sad je najveci krivac.
Ovo nam se desava zato sto nas admini lazu da postoji neki Brazilac, vec mesec dana nas lazu, a nama u postavi igra Miric.
Pa hajte admini, izmislite nesto novo za tog Brazilca, prelazni rok je zavrsen, suta se nista ne moze uraditi, mediji ne mogu uticati na ishod bilo ceka poslednjeg dana prelaznog roka. Hajde sad lepo recite, ko je, sta taj Brazilac. Ili jednostavno priznajte da ste pogresili.

Reply
tuga авг 31, 2012 at 00:33

Sve izgubismo zbog smesnog penala,i Ligu Evrope i pare i slavu i bodove,i titulu i Lazovica i Abubakara. Veliak tragedija :/

Reply
Delija032 авг 31, 2012 at 00:31

Ja ljudi nemam komentar,vi ako imate pišite,ja nisam pametan i u boga verujem al ovo veceras je viša sila!!!
Momci svaka čast,toliko!!!

Reply
Milan авг 31, 2012 at 00:29

Ma to je fudbal , zato ga i volimo ! Da se ovakve stvari ne desavaju niko ovu igru ne bi ni pratio ! Samo sto se Zvezdi cesto desavaju , Rendzers ( Naco Novo u 90 ) Lacio ( posle gola Boskovica u 79 – izjednacio Orteza posle ponovljenog slobodnog udarca !!! ) , pa onda Milan , pa Strazbur ( vodili smo 2-0 do 89 i onda primili 2 gola iz prekida ) pa onda Zvezda – Deportivo , pa Zvezda – Dinamo Kiev za ligu sampiona ! Ali kao sto rekoh to je fudbal , realno ne treba se previse radovati dok se utakmica ne zavrsi ,ali iskreno i ja sam pomislio da je kraj u 90 min i radovao se kao dete ! Zato u nedelju svi na Marakanu , da momcima damo podrsku da se dignu, da nastave dalje da rade , da se bore jer jednostavno imaju svetlu buducnost . Njihove suze , njihova zelja , borbenost , htenje i emocija koju daju klubu je za mene vrednija od svih para i prolaska u Ligu Evrope ! Jos jednom ako iko od vas ovo nekad procita , svaka vam cast na svemu pruzenom u ovom dvomecu !!!

Reply
Беране ЦГ авг 31, 2012 at 00:28

Ne krivite nikog,svi su sjajni! Ono go . no od gufrana se izlezava pola sata da ukrade vrijeme,zbog njega je i produzio 5 min.Igraci bordoa su igrali kao pi . ke,svako malo trazili faul i bili nervozni.Našima svaka čast,evo makso i bajko su pogrijesili ono,ali svaka cast svima,lavovi su! Sta reci braćo srbi i delije,svima nam se place,svakog boli duša,ali idemo dalje,to je nasa snaga!

Reply
Milos авг 31, 2012 at 00:26

Svaka cast,svakom pojedincu tima,sem,DIMITRIJEVICU.

Reply
Goran авг 31, 2012 at 00:28

Ne mrači.

Reply
escort авг 31, 2012 at 00:25

Jos placem….ali nema se sta zameriti momcima, ostavili su srce na terenu i posteno se borili protiv 5 puta skupljeg protivnika. Na zalost, taj protivnik je imao i igraca vise u vidu sudije…. BRAVO MOMCI! DELIJE, SVI NA MARAKANU!

Reply
Chinez авг 31, 2012 at 00:21

Ja sam siguran da bi Evandro zablistao kad Saleta, ali dobro sad je tu Milijas, koji zna zahteve trenera i koji je dosta dobro igrao kod ovog trenera. Moje misljenje da mi nemamo losijeg igraca od DImitrijevica, svaka cast miricu, ali ni on nije losiji. Dimitrijevic ume da primi lopt, da je doada unazad, ali ne ume da napravi asistenciju. Evandru se zameralo, a prosle sezone je bio najbolji asistent, a Dimitrijevicu se tolerise, a covek od kad je dosao ima samo 3 asistencije.
Nadam se da ce milijas uneti neku novu dimenziju u igru.

Reply
Igor авг 31, 2012 at 00:17

Sad ce malo sutra da ide u Juventus tamo ko omasi loptu salju odmah u seriju C pa B i posle te prodaju u neki Lirs eventualno ako ga ne uzme Donji Srem. Obicna rupa sto golova sad da da nece se izvaditi za ovo.

Reply
DRagan авг 31, 2012 at 00:14

Bili su bolji za Milivojevica

Reply
Kastro авг 31, 2012 at 00:12

O ovom veceras pisem. Neiskustvo. Oni su poceli od srece da placu. Videli su se u ligi evrope. Manjak srece i neiskustvo. Igracima puna podrska i ne napadajte Bajka, stoji da je kiksao,ali je zato preko 360 minuta branio kao lud. Skidao je zicere,ali golmanske greske su najskuplje. Zalosno je sta nas je snaslo, ali dignimo glave. Samo da sada ne krene rasprodaja, ili vec na zimu da odu pojedinci. To nikako ne bi valjalo i nadam se da do toga nece doci Imamo odlicnu ekipu, jos kada ovim momcima veceras dodamo Milijasa,Kadu-a, Milivojevica, pa i Perovica ako ga vrate u tim. Tesko je posle ovoga ostati pribran,ali idemo dalje

Reply
dux авг 31, 2012 at 00:17

potpuno se slazem sa komentarom….u ovim momentima kao da prolazim kroz pakao…

Reply
Goran авг 31, 2012 at 00:25

Ma nema šanse sad niko da ode.

Reply
dexy122 авг 31, 2012 at 00:44

Ako Dzaja dodje. niko ne ide i osvajamo titulu. Onda ima mogucnost da i Laza ostane, jer je veliki Zvezdas sto je i pokazao.

Reply
Igor авг 31, 2012 at 00:12

Mi nemamo normalnog stopera u ekipi u onakvoj situaciji Gaj bi Gufrana izuo a penala ne bi bilo. Maksimovic je zreo za psihijatra.

Reply
Ncssczv авг 31, 2012 at 00:29

A mozda si i ti!

Reply
Igor авг 31, 2012 at 00:33

Sve najbolje tebi ali shvati ja ovo ne mogu da izdrzim stalno ispadanje u 93 minutu.

Reply
Igor авг 31, 2012 at 00:39

Ne mogu da razumem da nisu u stanju 2 minuta da se odbrane i sta sad ko ce da ih motivise dalje manje bi bolelo da je 5-0 onda bar znas zasto si izgubio.

Reply
Milos авг 31, 2012 at 00:12

http://sportal.rs/news.php?news=81621&c=11648
“Kada je zvanični spiker objavio da je Bordo eliminisao Crvenu zvezdu, navijači crno-belih su podigli nivo radovanja na još veći nivo?!“
Nema druge reci,sem,KOMPLEKS.

Reply
Chinez авг 31, 2012 at 00:16

Steta sto nismo igrali protiv partizana, njih bi sigurno prosli, ma razbili bi ih u oba meca.

Reply
dexa7 авг 31, 2012 at 00:38

Neizleciva bolest za neke, nazalost.

Reply
miki авг 31, 2012 at 00:11

Imamo relativno dobar tim i sve sto sada trebamo da uradimo je da se skoncentrisemo na prvenstvo da grobarima odmaknemo sto vise bodova dok se oni zamajavaju le. Cilj mora da bude kvalifikacije za LS jer su tamo u kvalifikacijama duplo laksi protincici jer je zreb dirigovan.

Reply
jankovic авг 31, 2012 at 00:34

trece kvalifikaciono kolo je dosta teze, ali ako bi tu mogli da prodjemo dalje isli bi direkt u grupnu fazu..

Reply
Milan авг 31, 2012 at 00:10

Ma to je fudbal , zato ga i volimo ! Da se ovakve stvari ne desavaju niko ovu igru ne bi ni pratio ! Samo sto se Zvezdi cesto desavaju , Rendzers ( Naco Novo u 90 ) Lacio ( posle gola Boskovica u 79 – izjednacio Orteza posle ponovljenog slobodnog udarca !!! ) , pa onda Milan , pa Strazbur ( vodili smo 2-0 do 89 i onda primili 2 gola iz prekida ) pa onda Zvezda – Deportivo , pa Zvezda – Dinamo Kiev za ligu sampiona ! Ali kao sto rekoh to je fudbal , realno ne treba se previse radovati dok se utakmica ne zavrsi ,ali iskreno i ja sam pomislio da je kraj u 90 min i radovao se kao dete ! Zato u nedelju svi na Marakanu , da momcima damo podrsku da se dignu, da nastave dalje da rade , da se bore jer jednostavno imaju svetlu buducnost . Njihove suze , njihova zelja , borbenost , htenje i emocija koju daju klubu je za mene vrednija od svih para i prolaska u Ligu Evrope ! Jos jednom ako iko od vas ovo nekad procita , svaka vam cast na svemu pruzenom u ovom dvomecu !!!

Reply
Papa Jole авг 31, 2012 at 00:22

Тако је, браво момци, показали сте ПСЖ како се дају голови Бордоу !Одлично сте одиграли, е сад покажите снагу и одиграјте ове неиспиративне утакмице али много важне!

Reply
Brigate авг 31, 2012 at 00:08

SAD JOS JACE !!! USTACEMO JACI NEGO STO SMO BILI !!!

Reply
otpisani101 авг 31, 2012 at 00:06

da nisu imali igraca manje bilo bi mi lakse…ja jos ne mogu da verujem da vec drugi put sa igracem vise primamo 2 gola…i ja neznam kako ce mo dalje i kako ce se ekipa psihicki podici za utakmicu u nasoj ligi…nemam reci…tuga,tuga,tuga…

Reply
Goran авг 31, 2012 at 00:08

Ajde ne kukaj, sledeće godine liga šampiona 😉

Reply
lima авг 31, 2012 at 00:06

Kako skupiti snage i odigrati mec protiv Radnickog,nece biti lako ni igracima ni navijacima.

Reply
Goran авг 31, 2012 at 00:07

Ma gde neće, dosta i 1:0. Titula mora biti naša.

Reply
ivkec delija!!! авг 31, 2012 at 00:04

Bravo momci,kockice se polako slazu!!!

Reply
Igor авг 31, 2012 at 00:03

Ja uopste ne znam kako dalje posle ovoga.

Reply
doktordrey авг 31, 2012 at 00:04

Sa volovskim mudima, sta bre kako!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Goran авг 31, 2012 at 00:09

Tako je, idemo dalje, imamo tim.

Reply
Papa Jole авг 31, 2012 at 00:13

А показали смо французићима да их имамо, браво момци, то је спорт, често непролазе даље бољи али они што имају воловска муда имају будућност !!!

Reply
Dante авг 31, 2012 at 00:36

Brate, vo nema muda. 😀 Vo je bik bez muda… Ali shvatam sta si hteo da kazes, u pravu si, samo nam to treba i nista vise! Napred Zvezdo tebe volim ja!

Reply

Leave a Comment