Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Јанковић: „Срећно смо победили“

Црвено-бели, иако видно уморни, захваљујући троструком стрелцу Огњену Мудринском, уписали су нова три бода.

– Екипа Радничког је зналачки искористила наше физичке и друге слабости. Не би било незаслужено да су се у Ниш вратили са бодом, а можда и сва три. На нашу срећу, нису имали довољно концетрације у контра нападима и пропустили су прилику да раније реше меч. Што се тиче моје екипе, вечерас смо веома мало показали, и нисмо били дисциплиновани. Срећно смо победили. Можда нам се вратило изгубљено из прошлости, и фудбал је још једном показао да је „ђавоља работа“. Овога пута, ми смо били ти који смо дали гол у надокнади изгубљеног времена.

Шеф стручног штаба црвено-белих осврнуо се и на дебитантски наступ нападача Огњена Мудринског.

– Велика је ствар постићи три гола на дебију, и ја му честитам на томе. Играч као он нам је био потребан и ову победу заслужили смо хтењем и борбеношћу, чиме смо надокнадили недостатак бројних других ствари. Предстоји нам велики рад, првенствено на уигравању последње линије, јер нам се неке грешке константно понављају. Свака линија тима је важна, и пауза нам долази у најбољи час. Путовали смо много, и преузимањем функције тренера ушао сам у воз који јури брзином 200 на сат. Верујем да ће нам наредне две недеље бити довољне да се добро спремимо за наставак сезоне – закључио је Јанковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

58 comments

zzzz сеп 3, 2012 at 14:01 Reply
robi je sam otisao, napustio klub samo tako , сеп 3, 2012 at 13:39

robi je sam priznao da je samo otisao, da ne kazem pobegao
i onda neko treba ovde da ga dize, napustio je klub kad je bilo najteze, tako ne rade pravi zvezdasi, sasa jankovic se latio posla, ali se on samo pljuje ovde,
uslovi nisu takvi da je trebalo da kidne, vec je otisao jer pojma nema da radi posao, njegova tika taka igra je nesto sto ne postoji nigde,
prica o nekom timu, a ovaj tim je nikakav
gospodine roberte, oterali ste paseka, petkovica koji je kolarov za mladju, oterali ste sve, asamoi niste davali sansu, niste probali nasu decu, pricate o nekim igracima, a onaj milunovic, dimitrijevic , miric, nisu za zvezdu
o kakvoj dobro timu pricate kad niste mogli pazaru da sutnete na gol, ne da date gol, nego da sutnete
kad jedan rad ne mozete da dobijete kuci, kad odete na -10 na kraju jeseni kao niko nikad ranije
i sve je to zvezdaska nacija trpela kao i uprava i dala vam pdorsku, ali ste vi kidnuli jer kao nema para,
tako ne radi pravi zvezdasi, covek je izgradio neku reputaciju, sad ce ode da vodi neki duziburg,
koji to trener ne dovodi konkurenciju levom beku da bi ovaj mogao ladno da se zajebava na terenu, mislim na mladju,
imali ste gomili losih procena, asamoa je bolji od vecine, a evo i mudrinski je dosao na zahtev murinja, da ste vi ostali i dalje bi bila ista klaj tika taka ,

Reply
madness2233 сеп 3, 2012 at 12:45

Zvezda 2 meca zaredom iz 2 u 1 . Ajde momci glave gore,dobro ce doci pauza,Bajko nek razbistri glavu ,jos neki momci.Polako sa napadima dosao je novi trener i ovo je vec jako dobro za sada.Kako znamo i umemo moramo dobiti naredna 4 meca,cini mi se 3 u gostima-Kg ,Spartak i Kulu.To je kljuc za titulu po meni.

Reply
Igor сеп 3, 2012 at 12:42

Robi:“- Klub je u groznom stanju, već sedam meseci niko od 215 zaposlenih nije primio platu. Šest meseci pokušavam da motivišem igrače, u tih šest meseci smo dobili skoro sve utakmice, a bez ikakve naknade“

Reply
Sve sto smo zeleli, sve sto smo hteli... сеп 3, 2012 at 12:33 Reply
Sremac сеп 3, 2012 at 12:29

Najbednije od svega-85.min i sever pocinje da peva „Ne treba nam kupljena titula“,a mi ne mozemo kuci da pobedimo tim koji je usao iz 2. lige. Pa sta je tole kriv sto se ovi nasi setaju po terenu 85 minuta?

Reply
SAMO NAPRED! сеп 3, 2012 at 12:05

Hocemo Binica u dresu Crvene zvezde! Momak razbija kako igra! Najbolji igrac Radnickog.

Reply
Igor сеп 3, 2012 at 12:19

Imali smo ga pa smo ga omalozavali.

Reply
Miljan сеп 3, 2012 at 12:43

Najgori igrac kod nas u zadnjih 10 godina

Reply
njaVa сеп 3, 2012 at 11:28

Nadam se samo da nece toliko forsirati te duge pasove…….ali verovatno nisu imali ni snage da igraju kako treba…..uglavnom verujem sad u lepu seriju pobeda…

Reply
vegas сеп 3, 2012 at 10:40

Vec pocinjete da pljujete trenera!?Vi ste bolesni bre,bolesni!!!Ako vam se ne svidja trener,prestanite da gledate i da navijate za Zvezdu!

Reply
jacki kg сеп 3, 2012 at 15:34

skroz se slazem sa tobom…. ovde ima raznih.

Reply
Realno сеп 3, 2012 at 10:15

Ajmo danas pocinje pakovanje…. Lule se vec spakovao, kako cujem u uredjuje kancelariju podprecednika opstine sopot … 😀 Zamislite….
Lule DUNSTER !!!!
UPRAVA NAPOLJE !!!

Reply
pseudonim сеп 3, 2012 at 10:12

Zvezda odavno nije imala bolji tim. Ne slazem se da cemo se prosetati super ligom, ali mislim da sa ovoliko reprezentativaca imamo zaista lepu priliku da se konacno domognemo sampionskog pehara.

http://www.footballuser.com/512003/FC_Red_Star_Belgrade

Reply
Dzony сеп 3, 2012 at 10:27

slazem se odavno nismo bili bolji ali fali jedan igrac kakav ljuba nenadic gledao sam OFK BEOGRAD protiv Partizana onaj mali rodic kida i u odbrani i u napadu svi ovi koji su tu jos sa njim mada i ovako smo vrh ASAMOA SJAJAN od pocetka sam verovao u njega i Sale mu je dao sansu brz je i dao je dve asistencije u drugome poluvremenu !!

Reply
zzzz сеп 3, 2012 at 12:31

Jel to onaj mali Rodic sto namesti onaj gol Partizanu?

Reply
Republika Srpska сеп 3, 2012 at 10:40

pa taj milivojevic nemoze zaustaviti ni jedan napad na zadnjem veznom voz ćiro ce kraj njega protutnjati kao brzi voz.mali mićko je za njega fudbal izmislio.a da ti izgleda vjerujes u rijeci ranka stojica da je on igrac za barselonu 🙂 pa evo jedna provjerena informacija u zimskom prelaznom roku alex song dolazi u zvezdu a kao zamjena milivojevic ide u barsu plus zvezda dobija i lovu 15M u kesu 🙂 toliko o njegovim kvalitetima

Reply
Republika Srpska сеп 3, 2012 at 11:46

hajde sad recite sad koliko je igra zvezde sigurnija sa mickom na zadnjem veznom i sa milivojevicem.ako neznate sta je ovdje sarkazam onda nemojete da stavljate minuse a ocigledno neznate i zbog cega stavljate minuse.vidjeli smo koliko nam je defanziva suplja kad je on na zadnjem veznom

Reply
dejan сеп 3, 2012 at 09:54

Sada sam u Jutarnjem listu procitao interviju sa Prosineckim i on je APSOLUTNO KRALJ!!! Veoma hrabar covek i najveci zvezdas, delija. Da, Jankovicu srecno smo pobedili, sreca prati hrabre ali do kada?! Mozda si ti fudbalski znaisa ali da li ces kao Prosinecki moci da motivises igrace da igraju besplatno narednih meseci?! Nas klub je potpuno dezorganizovan i dezorjentisan!!!

Reply
Vlada Tosic сеп 3, 2012 at 11:30

Sa Robijem bi nas bordo razbio po 2-0 lagano…Svaka njemu cast, al smo igrali dosadan i bez sansi fudbal, Jankovic je za njega trenercina!

Reply
sak сеп 3, 2012 at 12:13

Robi vrati se ,uprava napolje !!!

Reply
sak сеп 3, 2012 at 12:31

vidite , samo sam vas proveravao,ne zelim ja da se robi vrati,jer kada je sale dosao ja sam napisao : idemo do titule,i dobio gomilu minusa.

Reply
Saša сеп 3, 2012 at 08:50

Bajko mora da se menja inače će da nas zakopa. On je sada u totalnom nockdown-u. Sale je debelo pogrešio što ga je stavio. Za oba gola je kriv. Za prvi gol koji je ono šut. Lopta ide po sredini on se baca u donji levi ugao. Nije normalan. Onaj drugi gol ne prima se ni u školi. Krnetu smo stavili na stub srama, a šta Bajko radi. U njemu nije bilo snage ni malo. Lopta odlazi preko prečke on pada u mrežu. Nije to golman za Zvezdu.

Reply
X сеп 3, 2012 at 09:11

svi oslanjali na njegovo zvezdaštvo a ne na kvalitete,evo naprimer bivši golman reprezentacije anđelko đuričić je došao u donji srem…kirovski,dmitrović klupa umesto bar jednom dati šansu.

Reply
Igor сеп 3, 2012 at 11:48

Necu da pljujem Bajka ali je cinjenica da je ispao iz forme Kirovskom treba dati sansu a Dmitrovica nisam nikad gledao tako da ne znam kakav je golman.

Reply
Sumadinac сеп 3, 2012 at 09:39

Potpuno si u pravu, covek treba malo da se odmori ! Na centarsuteve uopste neizlazi, postao je klasican linijas oslanjajuci se na halfove koji su juce bili ocajni kao i veci deo tima. Covek mu juce daje lagano gol u pet metara. Treba dati sansu Zvezdinoj mladosti Kirovskom i Dmitrovicu !

Reply
nedale сеп 3, 2012 at 10:49

nemas ti pojma i prvi i drugi gol su neodbranjivi, a da treba malo da se odmori i mogao bi

Reply
gledalac сеп 3, 2012 at 14:04

Jos covek place za Prosineckim i to se vidi.

Reply
Goran сеп 3, 2012 at 08:35

– Sigurno da na svakoj utakmici neću davati po tri gola, ali ću se truditi uvek da dam maksimum i da doprinesem trofejima kluba. Nisam imao tremu i u pripremi utakmice mnogo mi je pomogao Milijaš, koji mi je pričom objasnio šta znači Zvezdin dres i kako treba da se ponašam na terenu – istakao je Mudrinski.

Reply
kobr90 сеп 3, 2012 at 07:57

sale brate,dobijaj svaku ovako i osvoji titulu,nemas problema

Reply
Stevan сеп 3, 2012 at 03:31

Joj samo da nam se oporavi majstor fudbala Kadu <3

Reply
marko bl сеп 3, 2012 at 03:26

naravno sale da smo je imali ali smo je zasluzili zbog mnogih stvari..mudrinski i asamoa su kidali..trenutno najjaca postava je bajko verujem taj pantic makso jovanovic mladenovic micko milivojevic lazovic milijas asamoa mudrinski..prve zamene kasalica milunovic vesovic..tu su jos u rotaciji cava dimit spajic savicevic babalj..po meni to je to..treba ih uigrati narocito stopere jer su neozbiljni a znaju dobro da igraju obojica

Reply
JedinoSever сеп 3, 2012 at 03:22

Cekaj bre! Sad Jovanovic ne valja, pa Maksimovic ne valja, pa Milijas los. Ja sam jedva gledao utakmicu, sve mi se po glavi vrti Bordo i Bajkovic na levoj strani kako obara onog Obreznjaka. Kako li je njima bilo sto treba da istrce na teren. Jovanovic je extra igrac i stigao ga je umor 100%, nemoguce je da je zaboravio da igra za 2 dana. Maksa je extra, isto vazi i za njega. Milijas nije igrao 2 meseca ali se vidi kvalitet iz aviona, problem je sto je covek navikao na Englesku pa lopte samo salje napre za razliku od Dimitrijevica. Najveci problem u ekipi su Mladenovic i Bajkovic. Nenadic ne moze da menja Mladenovica zato sto je losiji igrac ijedini razlog zasto je doveden je sto kosta 15.000 evrica. Bajko bi mogao malo na klupu da odmori, da vidimo malo Kirovskog. Titula je nasa, samo ako najbolji igraci Jugoslovenskog kluba tipa Mazic, Grujic, Jovanetic sa sve kapitenom i ocem projekta Karadzicem ne odluce drugacije.

Reply
Mile s kombajnom сеп 3, 2012 at 07:18

Alo, nisi obavešten i ne pratiš dešavanja. Prvo Jovanović je loše igrao siguran sam zbog saobraćajke, nije ni trebao da igra, a drugo muka mi je više od Toleta. Nemoj više da ga pominješ, ali molim te.

Reply
Vlajko сеп 3, 2012 at 02:06

Ej ljudi, ne bih se bunio da sve dobijemo u 93 minutu, i da na svakoj utakmici primimo po dva gola samo da osvojimo titulu, odmah da budem jasan! Mudrinski majstore, svaka cast na odlicnoj partiji, Asamoa brate moj crni hvalim te i branim oduvek i konacno da i ti pokazes nesto, dve asistencije, igrao je 45 minuta, puna kapa. Verujte moze on mnogo bolje, vidi se da ga nekad ne slusa lopta, i da komplikuje, ali bice to ok. Milijas je danas bio ocajan, ali popravice se to, imamo na sredini barem dosta kvalitetnih igraca. Veliki problem je trenutno odbrana, nekako te slabije ekipe mnogo lako naprave kontru protiv nas, malo mi je to neshvatljivo. Zapalo mi za oko, ne mogu da verujem sta je radio Vladan Binic danas nasim igracima, a to je jedan toliko limitiran fudbaler da ne vredi pricati, iz Ks sam, u utakmici protiv franjevca, imao je tri centarsuta, dva puta je prebacio stadion a jednom je lopta isla po zemlji sporo. Kod nas nije dobio sansu, mislim da cak nijednu utakmicu zvanicnu nije odigrao. I nije mi nikako jasno kako ti igraci kad odu iz naseg kluba eksplodiraju, je..m li ga sta je u pitanju. Cist primer, Barkos reprezentativac Argentine, ej ljudi, to je onaj Barkos sto nije umeo loptu da primi, ne mogu da verujem. Zato mi se i svidja sto je uprava istrpela Asamou, ubedjen sam da ce od njega biti paklen igrac! I ljudi, slede dva teska gostovanja Radnickom iz Kragujevca i Hajduku, a zna li neko uopste kad igramo sa Javorom onu utakmicu iz prvog kola? Bice sve ok, posle duze vremena cvrsto verujem u titulu, recimo da me vise brine Vojvodina nego Partizan, koliko vam god to banalno zvucalo.

Reply
Mile s kombajnom сеп 3, 2012 at 07:21

Barkos je bio sa nekom ribom u to vreme i to je bila neka velika afera da je više mislio na to nego o fudbalu dok su bili zajeedno. Sećam se da je bila na utakmici sa Teleoptikom. Eto šta rade žene c,c,c.

Reply
dr сеп 3, 2012 at 01:31 Reply
Mile s kombajnom сеп 3, 2012 at 07:22

Dobro bre brate, ceo dan nas udavi sa tim. Ima te na svim sportskim portalima, gde god da odem. Počeo si da smaraš malo 🙂

Reply
dr сеп 3, 2012 at 08:05

Prvi put sam postavio ovo 🙂 Ali gomila ljudi zna zato,pa poceli svi 🙂

Reply
Branislav сеп 3, 2012 at 00:26

Полако људи…прије пар дана Јанковић геније, сад му већ налазе мане, Макса и Јовановић су били краљеви, сада су кикс играчи. Како то да преко ноћи мијењамо мишљења. Није нам се свиђала игра кратких пасова, сада нам не миришу дуге лопте…Стварно не знам шта би појединци хтјели.
ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕЕЕЕ, ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕЕЕЕ…

Reply
marko сеп 3, 2012 at 00:53

Kakav crni genije pre dva dana!? o.O
Stavi na papir sve sanse koje smo izigrali protiv Bordo-a! I to smo igrali na kontre! Pa ce ti biti jasno da smo i tu utakmicu podbacili! Imali smo samo jednu izigranu akciju! ALI JEDNU! Kada Kasalica mashi, a oni pogadjaju precku u istom napadu! I nista vise! Ono sto je Mladenovic dao cista sreca, sudija je lagano mogao da svira ruku! Gol posle korne, zatim precka isto posle prekida, i Lazovic solo prodor i sut! I nista vise mi nismo uradili protiv Bordoa! A oni nam uvalili 2 komada, sa igracem manje! I to je dobro?
– A utakmica protiv Pazara = Katastrofa!
– Ova danas protiv Radnickog = Katastrofa!

Na cemu da se bazira optimizam! Sto smo sa pas igre, presli na bunarenje? o.O

Reply
Mile s kombajnom сеп 3, 2012 at 07:27

Ajde nemoj više da se javljaš molim te. Ako hoćeš extra igru na svakom meču nećeš je dobiti ni od Barse i Reala. Ne razumeš se ti. Strpljenje ti nije jača strana. Admine molim te zabrani pristup neznalicama.

Reply
Milan USA сеп 3, 2012 at 02:50

Ja bih najradije nesto izmedju Robijevih kratkih pasova i Saletovih dugih 🙂

Reply
Mile s kombajnom сеп 3, 2012 at 07:34

Pričate kao da mi igramo isključivo dugim loptama što je apsolutno netačno i samo me nervirate od ranog jutra.

Reply
Kajzer Soze сеп 3, 2012 at 00:22

samo da ne gledam Vesovica! Svaki put mi skace po nervima , verovao sam u njega , ali je nepopravljiv“! tolika nonsalantnost je nedopustiva…

Reply
Ashaman сеп 3, 2012 at 01:39

Ne izmisljaj ..decko je okej odigrao..jedan od boljih.

Reply
Mile s kombajnom сеп 3, 2012 at 07:35

Jeste malo nedorečen. Mislim da nikad nije bio igrač utakmice. Asamoa na desno krilo.

Reply
Miki сеп 3, 2012 at 00:12

Ma Miha nije trebalo da prihvati tu funkciju. Zna se ko utice na izbor igraca. Mi stvarno ne igramo nista posebno, ali je to velikim delom sto imamo problema u odbrani. A grobari stvarno do sada nista nisu prikazali, ne mogu da im izdvojim ni jednog igraca, svi su generalno losi ali dobijaju zahvaljujuci kombinacijama koje prave pre pocetka prvesntva djura i ekipa, Kada im zatreba a to je sada, ima da pokupuju sve tekme osim tekmu sa nama Vosom i mozda Radom. A ako i ne budu mogli nekoga da kupe tu je tole da namesti sudije i tako to ide. Zato ne m ogu da verujem sta Miha trazi u nasem fudbalu.
Ovaj tim zvezde kakav god da je trenutno ima perspektivu, Ima mnogo mladih igraca 8 oml reprezentativaca sa kojima treba raditi i uspeh nece izostati!

Reply
Goran сеп 3, 2012 at 00:04

Ajd stavi Asamou na desno krilo sledeći meč.

Reply
Geo сеп 3, 2012 at 01:16

Nadam se da ce Asamoina pozicija biti polu spic,njegova jedina i prava i samo loptu u prazno!Ne krilo,ne centarfor,vec poluspic ili all-round.

Reply
gledalac сеп 3, 2012 at 00:04

Srecno, ali ipak pobedili…Da se napomene… I nema sta protivnicki trener da se zali na sudjenje, ap jesu li sudije promasile 4 100%-tne sanse za njegovu ekipu, malo realizma molicu…Cinjenica je da oni ne umeju da daju gol i to me boli, jer smo mi od takve ekipe primili 2 komada…

Reply
MILAN KG сеп 3, 2012 at 00:03

al su kiksare jovanovic i maksimovic plasie mnogo busni smo ko svajcarski sir u odbrani je kiks tandem mislio sa da su ekstra ali posle bordoa i radnickog ne verujem u njih katastrofa jedna sta reci ostalima kapa dole alal vera jankovic mora da menja nesto u odbrani jer ovo je tragedija.

Reply
Mile s kombajnom сеп 3, 2012 at 00:06

Ne preteruj. Jovanović ima opravdanje, a Maksa i nije toliko kriv za gol.

Reply
MILAN KG сеп 3, 2012 at 01:08

brate sto je mnogo mnogo je promeja duva u odbrani.

Reply
Rape Delija сеп 3, 2012 at 00:14

Slazem se sa tobom.

Reply
Nenad сеп 2, 2012 at 23:54

Sramotoa da je Sinisa Mihajlovic pozvao u reprezentaciju Marka Scepovica. Em se tek oporavio od teske povrede, em nije igrao duze vreme, em pojma nema o fudbalu i grobari mu zvizde na svakoj utakmici, pozvao je i pretalentovanog Markovica koji gol moze da da samo filijalama poput OFK Beograda a postio je pola godine a osim brzine nista drugo nema!!! Cini mi se da ce Mihajlovic svojim potezima ukaljati svoj ugled i svoju velicinu jer se kao i Pizon upustio u Toletov sistem! Voleo bih da gresim, ali mi necemo sigurno otici na Svetsko prvenstvo 2014. Realno Belgija je 3 puta jaca a mi smo slabiji i od Hrvata, a mucicemo se sa Velsom i Skotskom!

Reply
jankovic сеп 3, 2012 at 00:49

Hoce partizan da ih proda, i tole sredjuje da budu vidjeni u reprezentaciji i da cijena naraste… slicno kao i mamic u Hrvatskoj samo on tamo potpisuje privatne ugovore sa igracima o 20% od svih njihovih prihoda koji idu njemu… Modric, Silva.. progura ih u mladu reprezentaicju proda u veliki klub i dobije gomilu kesa

Reply

Leave a Comment