Moja Crvena Zvezda
КошаркаКошарка на МЦЗ форумуМлађе категорије

Кошаркашки камп успешан

Бесплатни кошаркашки камп Црвене звезде на отвореном терену шопинг центра Ушће био је пун погодак. Кроз кошаркашко игралиште за три дана продефиловало је преко 200 клинаца који су имали прилику да се упознају са игром под обручима, али и да се друже и играју са првотимцима црвено-белих.

После Ракочевића, Савовића, Цветковића и Симоновића основне кошаркашке елементе клинцима су покушали да приближе Елтон Браун, Морис Алмонд, Бранко Лазић и Бојан Суботић. У томе су били више него успешни, а поред свега тога су се и одлично забављали.

Новајлије у Звездином табору, Американци Браун и Алмонд одлично су се снашли у новим улогама:

„Имао сам и раније прилике да учествујем у сличним акцијама. Са великим задовољством сам се увек одазивао јер сам се надао да на тај начин дајем добар допринос зајединици. За децу је веома добро да се баве спортом и да се на тај начин клоне невоља. То је добро и за њихов карактер, уче се тимском раду, одговорности, да помажу другима… Добро је за много ствари.“ рекао је Морис Алмонд.

И Браун је био одушевљен оним што је видео на терену:

„Обожавам да се дружим са децом. Клинци су сјајни“, разговор је на кратко био прекинут, јер је један од малишана желео да се такмичи са Брауном у шуту. Снажни Американац је у првом тренутку био неповерљив. Али, када му је Морис Алмонд добацио да је то озбиљан изазов, Браун је без размишљања узео лопту, уз осмех завршио причу и отишао на линију за три поена. Игра је могла да почне.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

3 comments

darko сеп 3, 2012 at 19:47

Jel zna neko kad je zreb za evrokup ? ? ?

Reply
Michael сеп 3, 2012 at 14:10

Jel ga dobio klinac u sutiranju ? 🙂

Reply
007 сеп 3, 2012 at 14:48

To i ja zelim da znam!
Jer ako je bilo za tri poena,onda tu Braun i nije imao neke sanse 😀

Reply

Leave a Comment