Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Стојковић и Луковић на позајмици

Филип Стојковић
Филип Стојковић

Након Огњена Ожеговића који је послат на каљење у Банат, још један играч Црвене звезде ће у наредном периоду носити дрес клуба из Зрењанина, реч је о талентованом беку Филипу Стојковићу. Он није успео да се наметне Роберту Просинечком протекле сезоне, па и када капитен Микић није играо, шансу на десном беку су добијали Крнета, Вешовић и Мирић.

Поред Стојковића, још један дефанзивац, Стеван Луковић послат је на позајмицу у Колубару. Луковић је, поред Уроша Спајића, овог лета прекомандован у први тим из Звездине филијале, Сопота.

Подсетимо да је на позајмици у Радничком 1923 из Крагујевца Петар Ђуричковић, који је зимус уз Јована Крнету и Огњена Ожеговића убачен у први тим.

 

 Које је ваше мишљење о Луковићу и Стојковићу? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

65 comments

delije sever сеп 4, 2012 at 19:45

psi oterase zvezdiu decu osaje samo sljam ove maiffije koji imaju proceat od govora ljude zam psto posto da je tako

Reply
Nebojsa сеп 4, 2012 at 16:38

Ja znam da cete mi nalupati minuse, ali meni je neshvatljivo da na poziciji desnog beka igra Vesovic, koji, pored toga sto mu to nije prirodna pozicija, apsolutno nema veze sa fudbalom… Jedini njegov kvalitet je brzina i to je to. Kad salje centarsut to ili zavrsi u igracu ispred njega ili na aut liniji druge strane terena. Ne ume da se krece bez lopte (uopste karakteristika svih nasih igraca), ne ume posteno da doda napred i leva mu sluzi samo da ne padne. Vazdusni duel ne bi dobio da mu zivot od toga zavisi… Pa pruzi sansu ovim klincima, ne mogu biti losiji od Vesovica. Da li je moguce da je njegov „menadzer“ toliko jak?

Reply
Goran сеп 4, 2012 at 00:28

Tamo će bar imati neku platu.

Reply
fringe сеп 4, 2012 at 00:05

Nista cudno, ja sam ovo ocekivao jer je dosao Pantic, tu je Mikic i po potrebi Vesovic i Krneta tako da je 6 igraca koji konkurisu za jedno mesto u timu mnogo! Logican potez i da ga dobro iskoriste.

Reply
nele сеп 3, 2012 at 23:38

Kod Dzaje su svi morali na pozajmicu pa ako se dokaze tih godinu dana vraca se nazad i igra… Jedan Vidic je bio 2 puta na pozajmicama ne vidim sta je lose da i ova 2 momka odu pola god.-ili god. svima ce biti bolje i njima i Zvezdi.

Reply
Mao Molina сеп 3, 2012 at 22:43

Sta je sa malim Kinezom sto je bio kod nas na ‘specijalizaciji’ bilo je nekih pokusaja da se registruje,jel se uspelo u tome.Hvala u napred.

Reply
Nenad сеп 3, 2012 at 23:04

ahhahahhaha eee kuku!

Reply
Mirko BGRS сеп 3, 2012 at 22:34

Realno Stojković nije spreman da igra u Zvezdi imao je šansu da se nametne i nije uspeo i tu je kraj,bolje mu je da igra negde nego da sedi na tribinama,Lukovića nisam gledao nikad ali kako sam čuo bolji je od Stojkovića, pa ja stvarno ne razumem odakle u 90%ljudi ovde tolika želja da igraju igrači iz omladinske škole pod moranje da imaju kvalitet igrali bi to je sigurno,što Mičko igra?Što je igrao Deki Stanković?Zvezda je mnogo veliki klub u kom se traže rezultati odmah i nema se vremena da se čeka da proigra tamo neki Žule,a kad ti mladi igraju i ništa ne urade očekivano kreće masovno pljuvanje,od Zvezde se očekuje da bude prva i to je sve a ko će da igra i ko je odakle došao boli me uvo,jel su Prosinečki,Pančev,Savićević,Piksi,Belodedić itd iz naše škole?Koga to zanima.

Reply
Igor сеп 4, 2012 at 11:19

Bitno je da se Miric „nametnuo“…

Reply
n сеп 3, 2012 at 22:18

Pa bolje da odu negde gde ce da igraju,nego da sede na tribinama.

Reply
Nenad сеп 3, 2012 at 21:58

Realno, sta ce nam omladinska skola? Em ne mozemo da dovedemo talente iz unutrasnjosti zbog toga sto im ne dajemo stipendije do omladinskog uzrasta ili Sopota i sto nam Partizan pokupio sve skautirane igrace iz Cacka, Uzica, Novog Sada. Opste je poznato da se retko pojavi neki talentovani beogradjanin tako da ne vidim svrhu nase skole! U poslednjih nekoliko godina(5,6) samo smo Micka izbacili koji je pokazao kvalitet a ni on nije rodjen u BG-u! Nekada su se dovodili igraci sa Kosova, Zlatibora, KG-a, Nisa, Uzica i iskljucivo su se izbegavali igraci iz BG-a zbog „savremenog“ nacina zivota i to je uspevalo i fenomenalno funkcionisalo! Mi sad u omladincima imamo 90% igraca iz BG-a a od toga ako jedan nesto uradi u prvom timu bice uspeh!!! Jaksica su doveli sa Kosova, imamo nekog sa Zlatibora i jednog valjda poreklom iz Vojvodine i to je to! Dok Partizan dovodi sve najtalentovanije mi dovodimo jeftine beogradjane od kojih nema vajde nikakve, naravno cast izuzecima!!!

Reply
Aleksander сеп 3, 2012 at 22:38

Mi imamo talentovane igrace i ne mogu da verujem sta ti pricas!? Treba jednostavno poverenje u ovu decu. Prosinecki je ocajno radio sa njima, a vidi sad Sala Jankovica… Za Ozegovica i Savicevica tvrdim da ce sa dobrim radom postati vrhunski igraci. O F.Jankovicu necu trositi reci, multitalenat i
velika steta.

Reply
Nenad сеп 3, 2012 at 23:13

Brate videces i sam da BG ne moze da prozivede toliko talenata bas zbog tog fensi zivota i savremenog navina zivota koliko moze Uzice, Nis, Cacak itd. Mi mozda imamo najjacu omladinsku skolu u Srbiji, ali problem je sto su svi podjednako kvalitetni i nema nekih ekstra talentovanih igraca i cilj je da se osvajaju trofeji dok je u Partizanu cilj da se stvori po sezoni 3-4 kvalitetna i supertalentovana igraca dok im trofeji nisu u prvom planu u omladinskoj skoli. Zbog toga oni dovode talente iz svih delova Srbije a mi se oslanjamo iskljucivo samo na Beogradjane pa nam je posle kriv djavo! Zvezdina omladinska skola je kvalitetnija ali Partizan je ipak u prednosti zato sto imaju neuporedivo vise vruhsko talentovanih mladih igraca koji su spremni za prvi tim! ETO GDE JE PROBLEM!

Reply
Звезда - Србија сеп 3, 2012 at 21:48

Позајмице су у реду, то је потпуно нормално. Колко чујем Ожеговић добро игра у Банату. Али најбоље би било да Сопот игра Прву српску лигу или како се већ зове (мислим на други степен) као што игра Телеоптик јер би играчи били задовољнији и физички би више напредовали. А Сопоту и онако не би био циљ врх табеле. Средина или доњи део за играче 18,19 год.- супер.

Reply
Djape delija сеп 4, 2012 at 03:13

pa da bi Sopot igrao prvu ligu , mora da se kvalifikuje iz Srpske lige beograd , tako je i Teleoptik…

Reply
Звезда - Србија сеп 4, 2012 at 14:02

Па нисам ја реко да треба да падне с Марса

Reply
Realan сеп 4, 2012 at 15:37

Odlican komentar,to se ja pitam vec duze vreme zasto Sopot ne uvedemo u Prvu ligu?

Reply
Stefan DM сеп 3, 2012 at 21:34

NE MOAGU DA VERUJEM DA ZA STOJKOVICA<OZEGOVICA I LUKOVICA NEMA MESTA U PRVOM TIMU!!!!!

Reply
CZovac сеп 3, 2012 at 21:32

http://www.footballuser.com/512913/FK_Cukaricki_Stankom_Beograd

Zasto da ne? U timu su braca Srnici, tu bi bilo mesta za jos neke igrace, koji bi u rotaciji imali znatno vise minuta no sto sada imaju!
Sta mislite o tome?

Reply
marko сеп 4, 2012 at 02:39

Da je pametni Lukic na vreme kupio Cukaricki da nam bude filijala pa da saljemo nase igrace tamo, a Cuka je prodata za oko 100.000 evra sto je bila sica! Imali bi smo nesto kao Partizan Teleoptik, a ne da se brukamo sa onim Sopotom! Mogu ti reci da je Cukaricki sada vrlo stabilan tim, sredili su svlacionice i nista manje kvalitetne nisu od nasih svlacionica. Sredili prostorije kluba, napravili jos neke pratece objekte. Travu promenili i sad imaju jednu od najboljih travnatih podloga u Srbiji. Plate redovno primaju. Napravili teren sa vestackom travom. A u planovima im je da izgrade jos 2 tribine i jos jedan teren sa vestackom travom. Planira se da stadion Cukarickog ima stadion od preko 10.000 mesta sto je za nasu ligu fenomenalno! A polako ali sigurno uzimaju dosta talentovanih klinaca iz cele Srbije i prave ozbiljan tim za buducnost. Mozda su se i usrecili sto ih Lukic nije kupio i napravio filjalu jer nista od gore navedenog ne bi imali pod Lukicevom kontrolom. Ja Cukaricki ocekujem u JSL za oko dve a najvise 3 godine!

Reply
Чубура ЦЗ сеп 3, 2012 at 20:43

Тотално нерезонски потез управе. Па кладим се да је мали Жуле за две класе бољи од Микића. И да није наше је дете и треба му дати шансу, то исто важи и за Луковића. Вешовић није за позицију десног бека. Једноставно то му није природна позиција и да се не лажемо од 100 центаршутева он пласира 90 лоших.

Reply
Goran сеп 4, 2012 at 00:30

A šta će sa Mikićem? Da bace minimum 500 000?

Reply
милпар сеп 3, 2012 at 20:17

Људи, по Бог зна који пут пишем ово, није исто нама и Партизану што се тиче увођења младих играча у тим. Партизан има филијале у ЈСЛ и они могу изаћи са пјетлићима против БСК-а, Смедерева и сл. и они ће добити! Ми немамо филијале и јуримо титулу ево већ 5 година. Сваку утакмицу нам мора играти најјачи састав. Ту мало кривим и Робија јер, да је он прошле полусезоне дао прилику Стојковићу, Кировском, Дмитровићу, Ђуричковићу, Ожеговићу и осталим, сад би ми имали много бољи тим јер би ти играчи имали минуте сениорског фудбала у ногама, а не да нам главни на клупи буде Мирић јер не знамо какви су Савићевић, Симић, Чикић и остали.

Reply
milos 90 сеп 3, 2012 at 19:12

Nije mi jasno zasto idu na pozajmicu.Lukovic je sto puta bolji od Mikica ,koji me je u zadnje vreme malo iznenadio dobrim partijama.

Reply
milenko сеп 3, 2012 at 18:49

steta je ya tu decu sto nisu u zvezdi, causic i prso nas razbise protiv rada

Reply
Chinez сеп 3, 2012 at 19:29

Evo malopre mi javio da je smena vec zavrsena, samo nece da puste u javnost, ista situacija kao sa brazilcem, da se ne nanese steta klubu… 😀

Reply
:) сеп 3, 2012 at 17:22

Znam momka koji je prosao probu u Zvezdii rekli su mu cestitam prosao dodji u sredu na utakmicu bla, bla, bla i treba ti 1,500 € mesecno !!!! Za stan nesto trebneru nesto klubu i tako pa nije ni cudo sto nam je takva skola kad to mogu da priuste samo mamini i tatini sinovi !

Reply
Pokojna Mileva сеп 3, 2012 at 17:34

Ali realno, jeste da nije bilo tako nekada, iskreno i treba se naplaćivati omladinska škola Crvene zvezde, kad mi plaćamo razne fakultete kako bi imali sutra za ‘leba treba i oni da plaćaju tu školu, da ne kažem da većina od njih u životu vrati te pare zahvaljujući toj školi, a da ne pominjem da neki zarade nekoliko hiljada puta veću sumu od uloženog… Da se ne lažemo, ne mislim da treba da se daje 1500 evra mesečno, ali na godišnjem nivou je prihvatljivo… plus izuzetni talenti mogu imati stipendije (besplatnu školu)… Ljudi ja znam da ćete nalupati minuse, ali ti fudbaleri toliko bolje žive od svih nas… pa taman ni kad pet meseci ne prime platu, u mojoj kući svi zarade godišnje koliko oni za mesec dana, nemam bre koga da žalim… Ako je fudbal postao biznis i zanimanje onda neka tako i bude, mi plaćamo školovanje pravo malo bogatstvo da bi to uloženo nadoknadio kroz deset godina i to ako nadjem posao za kakav se školujem, a oni…

Reply
:) сеп 3, 2012 at 20:30

Aj nek tebi roditelji izdvoje 1500 € mesecno kad zaradjuju prosecno 300 € da uzmemo u obzir da oba rade, sto je danas redje nego beli medved, i sta ne daj BOze da se decko povredi i zavrsi karijeru ko ce da otplati te dugove ?

Reply
Goran сеп 4, 2012 at 00:32

Apsolutna neistina. Kako se primate pa to je strašno.

Reply
Milosmokroluska сеп 4, 2012 at 00:51

TEMA VAM JE NEBULOZNA MNOGO…jedini preduslov za decu je da budu talentovana i da zele da treniraju..a kvalitet na kraju uvek ispliva..

Reply
ja сеп 4, 2012 at 00:00

Ne lupaj gluposti!!!

Reply
Nikola сеп 3, 2012 at 17:10

Ne znam da li su Zvezdasi upoznati sa cinjenicom da je Lukic zeleo da bude predsednik opstine Sopot i kandidovao se ali posto ga tamo vecina stanovnistva ne podnosi nije pobedio na izborima. Da je pobedio podneo bi ostavku jos pre par meseci.

Reply
Armija 5 сеп 3, 2012 at 17:38

Ja znam da je on na tim nekim izborima u Sopotu sebi obezbedio funkciju, ali zbog zakona o sukobu interesa nije mogao da obavlja istovremeno funkciju predsednika Zvezda i tu u Sopotu, tako da je od Sopota odustao… Da li stvano misliš da više para može zaraditi u Sopotu nego li u Zvezdi??? Pa nije on budala… 🙂

Reply
Goran сеп 4, 2012 at 00:33

Možda više voli da radi u Zvezdi. Nije on grobar majku mu staru.

Reply
czv сеп 3, 2012 at 16:56

vazno je da je krneta tu

Reply
милпар сеп 3, 2012 at 19:29

‘ај ти мени реци шта су то толико Макса и Јовановић урадили боље од Крнете?
Макса: Пенал против Нафтана у Бјелорусији, 2. гол Нафтана кући када му играч скаче на 16 метара од гола и даје гол, Бордо-ов 3. гол у Француској
Крнета: Гол Нафтана у Бјелорусији, 2 Радова гола
Јовановић: Бордо-ов гол и јуче гол Радничког из Ниша.

И Максина грешка против Бордо-а нам је окинула неколико милиона у каси…

Reply
Goran сеп 4, 2012 at 00:35

Šta? Sad vam dobar Krneta? Kako vi brzo zaboravljate. Kladim se da sad kad bi vam neko dao da sastavite tim nijedan od vas ne bi ubacio Krnetu.

Reply
GAZIMO SVE! сеп 3, 2012 at 16:25

DRAGAN DZAJIC BLIZU FOTELJE!
STOJADINOVIC TAKODJE!

AJMOO DELIJEEEEEEEE

Reply
milos сеп 3, 2012 at 16:09

pa to je ono sto sam odavno ovde pisao,na silu su se ubacivali u prvi tim da bi ispalo kako zvezda ima igrace iz svoje skole a znalo se da ti momci nemaju kvalitet za zvezdu…od svih njih jedino ce mozda ozegovic biti fudbaler a ovi ce zavrsiti u po nekim livadama u nasoj ligi….sta je bilo sa svetskim talentom jankovicem,toliko price o decaku od 18 godina koji cak nije ni toliko mlad a nema snage da upiti jak sut u gol,slicna prica kao i sa partizanovim svetskim mega talentom,novim mesijem lazarom markovicem,decko sem trcanja bukvalno nista nezna a trazi ga celzi isto kao sto ce jankovic u romu,oce,al juce….toliko o omladinskoj skoli,bolje je jednog igraca praviti po tim skolama nego ih na silu uguravati u prvi tim pa posle prozivljavaju pravu nocnu moru od zivota(krneta).lukicu,napolje,dosta je bilo!!!!

Reply
Mani сеп 3, 2012 at 16:25

Jankovic je tek napunio 17 i ako je veliki talenat fizicki nije sazreo jos za prvi tim. A od ovih ce Ozegovic sigurno biti dobar igrac, sto vazi i za Lukovica i Djurickovica.

Reply
milos сеп 3, 2012 at 16:35

pa i lazar markovic ima 17 i mnogi drugi talenti su debitovali za svoje klubove sa 17 ali su makar imali snage u nogama,jankovic to nema….za ozegovica se slazemo a djurickovic ce postati fudbaler kad i ja budem kosmonaut…

Reply
gox сеп 3, 2012 at 16:45

Ja mislim da je ovo pravi potez za njih.Banat vodi popularni „Profa“.
Dokazani zvezdas koji je dugo vodio mladje kategorije u zvezdi za vreme Dzaje.
Inace je ucestvovao u pravljenju Vidica,Jankovica,Baste i mnogih drugih.

Reply
dexa7 сеп 3, 2012 at 18:47

Nije on „pravio“ Vidica nego Vidicevi tata i mama. 🙂

Reply
Goran сеп 4, 2012 at 00:37

Pa nije on rekao da je pravio nego učestvovao…..nekako. 🙂

Reply
Ariljac сеп 3, 2012 at 17:21

Ma covece Lazar Markovic ce u Celzi za 15 mil eura,vidis da se evropski klubovi tuku za njega posle ogromnog broja golova koje je postigao! 😀 😀

Reply
njaVa сеп 3, 2012 at 16:04

Dosta bolje kad znas da nemas vise 4 igraca na istim pozicijama…

Reply
timmy сеп 3, 2012 at 16:03

Toliko o „fantasticnoj“ omladinskoj skoli.

Reply
jagodina navija za zvezdu! сеп 3, 2012 at 15:47

najpametnije resenje.posto cemo forsirati mikica a tu je i vesovic.a sada i pantic bolje im je da se „kale“ pa da sledece godine izbore mesto u prvih 11.

Reply
Goran сеп 4, 2012 at 00:38

Tako se to svuda radi.

Reply
jagodina navija za zvezdu! сеп 4, 2012 at 13:45

UPRAVO TO.

Reply
rille83 сеп 3, 2012 at 15:16

Meni su super ove pozajmice ali i nisu mi bas jasne! Cemu povlacenje iz Sopota u prvi tim a onda pozajmica u neki Banat i Kolubaru koji su,po meni,rang tog Sopota a ujedno nisu garancija da ce ih treneri tih klubova forsirati!?!? Zar nije bilo bolje da ih opet vrate sve u Sopot gde ce imati zagarantovane minute,igrati stil koji forsiramo,zajedno se uigravati i na kraju krajeva na oku su Zvezdi!?!?
P.S. Ocekujem da je se ovim rasteretio broj igraca tj napravilo mesta da se vrati Perovic.

Reply
Dražen сеп 3, 2012 at 15:22

Ја мислим да нису у рангу Сопота ове екипе. Прва лига Србије је доста озбиљнија од ових општинских, и мени је ово добар потез, када се већ не рачуна на ове момке у овој сезони. Не би тренери Баната и Колубаре доводили њих двојицу да им не планирају давати шансу на утакмицама.
Ово им је добра прилика за играње, па нек се наметну и већ на зиму врате у Звезду.

Reply
slobal сеп 3, 2012 at 16:06

Banat vodi onaj „Profa“ Radulovic, ako se ne varam, a on je nas… Tako da klinci mogu fino da napreduju u toj sredini…

Reply
Gile delija сеп 3, 2012 at 15:25

Treneri u tim klubovima su nasi ljudi dace im sansu.

Reply
marko сеп 3, 2012 at 15:54

Pa Kolubara i Banat igraju Prvu ligu! A Sopot se vuce po Begoradskoj…

Reply
Delija Prokuplje сеп 3, 2012 at 15:16

Ne znam zasto mnogima ne odgovara pozajmica Stojkovica???Evo najbolji primer je Dinamo iz Zagreba.Njihov bek je bio na pozajmicama tri lil cetri sezone!!!Sad se vratio i igra prvu postavu.Tako ce i nas Zule samo nadam se ne toliko dugo.Pozz

Reply
Tole dozivotna сеп 3, 2012 at 15:10

UPRAVA NAPOLJE

Reply
Delija сеп 3, 2012 at 15:04

I bolje… Treba Asamoa i Nenadic da dobiju sansu a sto da ne i Babalj svi kazu los a igrao samo 5 min ….

Reply
Dejan сеп 3, 2012 at 15:00

Par puta sam gledao Stojkovića i mislim da dečko ima perspektivu. Ova pozajmica, ako mu je garantovano da će igrati, njemu može najviše da doprinese. Da nabije minute u noge i stekne iskustvo pa da se vrati kući i zauzme svoje mesto pored desne aut linije.

Reply
dr сеп 3, 2012 at 14:56

Vamo kao forsira se nasa skola,bum tras u prvi tim. Ima momci da ostare na pozajmicama,a posle toga raskid ugovora kao i obicno. Lukiceva filozofija. Za ceo mandat nije imao jedan dobar transfer,hahhaha.

Reply
DS сеп 3, 2012 at 16:33

Jedini kako treba je transfer Lekica kojeg smo doveli za 50k a dobili 2.7M

Reply
Ariljac сеп 3, 2012 at 14:55

Bolje da igraju negde,ako vec sada nisu spremni za Zvezdu,nego da kuntaju na klupi.SRECNO MOMCI!!

Reply

Leave a Comment