Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Михајловић у Јагодини

Данијел Михајловић више није члан ФК Црвена звезда. „Журналу“ је потврђено да је он као слободан играч прешао у клуб у којем се потпуно афирмисао, Јагодину, која ове године има високе амбиције.

Популарни Даца је прошао омладинску школу Звезде, а као сениор је наступао још за Сопот и Јагодину. У сезони 2010/11 се вратио и поново обукао Звездин дрес, али није имао среће са повредама, па је тако забиљежио само три наступа.

Остаје жал што се Данијел због повреда није могао потпуно наметнути тренерима у ове задње двије године, а екипа сајта МЦЗ му жели сву срећу у наставку каријере!

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

68 comments

otpisani101 сеп 4, 2012 at 17:18

ja ne mogu da verujem da svakog dana citamo da nemamo para , da gasprom odlazi itd…lukic je pre 3 godine obecao stabilizacija kluba,titula i evropa…od toga imamo da igraci ne primaju plate,gasprom neda pare,vecito drugi na tabeli sa debelih-12 uvek iza prvog a o evropi i da ne govorim…opet ponavljam ,znao je gde dolazi,znao je da se u zvezdi broje samo titule i uspesi , znao je da zvezda ima dug i nema para i znao je da ucesce u evropi donosi pare…sve je to valjda znao kada se prihvatio posla presednika kluba…i nema vise price kriv je piksi,dentana,spasojevic…jer ja ne vidim ni jedan uspeh ove uprave i vec mi idu na zivce price- za sve su drugi krivi…lukic i uprava su nesposobni da vode veliki klub i ostavke odmah da ne prodjemo kao rendzers…uprava-napolje…zvezda je zivot , ostalo su sitnice…

Reply
milan_rs сеп 4, 2012 at 17:17

Ja sto sam imao da kazem o Lukicu ja sam rekao, to sto sam dobijao minuse od kojekakvih boli me ona stvar. Evo ako mi neko nabroji vise pozitivnih komentara od negativnih sta je sve uradio lukic za klub ima veceru od mene u bilo kom restoranu, ima da jede do iznemoglosti dok se ne use.e. Pozeljno bi bilo da mi odgovore oni koji su za ostanak lukica. A za admine da mi napisu tekst sto smo pevali protiv radnickog iz nisa. Ide ovako AKO BOG DA SRECE….DALJE?

Reply
eliiahu сеп 4, 2012 at 16:41

Za Krnetu i drugare defanzivce je izmislio fudbal… Zao mi je sto ga se odricemo, jer ce uskoro svima pokazati kako treba da igra stoper…

Reply
Realan сеп 4, 2012 at 18:34

Slazem se sa svim sto si rekao,ali bih jos dodao da nas Dzaja sam ne moze da izvuce iz krize,nama treba sposoban,skolovan predsednik sa jakim vezama,a uz sve to da bude zvezdas do koske.

Reply
Ivan Vasev сеп 4, 2012 at 16:15

Ljudi, šta je sa forumom, ne radi ili je greška kod mene? Pozdrav!

Reply
Dražen сеп 4, 2012 at 16:19

Форум ради, неки је проблем код тебе.

Reply
delija_md сеп 4, 2012 at 16:36

Ni kod mene neće da otvori forum već nekih mjesec dana.

Reply
Драган сеп 4, 2012 at 17:25

Очисти кеш, и пробај из другог претраживача.

Reply
X сеп 4, 2012 at 18:34

neće preko linka sa sajta ukucaj na google i radi.

Reply
Ivan Vasev сеп 4, 2012 at 17:34

Hvala, Dražene, snašao sam se, promenio se način pristupa, a da ja to nisam znao. Pozdrav!

Reply
Mani сеп 4, 2012 at 16:02

Pa ocigledno da momak posle teske povrede nije vise isti igrac. Da se nije povredio verovatno bi bio standardan ali da trenutno ima kvalitet sigurno bi igrao, tako da ovo nije los potez. Neka ide gde ce igrati!

Reply
aleksandar sd сеп 4, 2012 at 15:50

Onaj debeli kao bolestan a sad je savetnik Lukica, pa bre lepo je rekao onaj Andjus da ce on nastaviti da prima platu i da je ovo sve gluma u reziji Vesica…Jedva cekam dan kad ce te otici iz Zvezde i da vas vise ne vidim, a sa severa ne skandiraju uprava napolje bez obzira sto u klubu nema coravog dinara i niko ne prima plate, sve su bre pokrali sto su mogli lopuze neka crknu!!

Reply
Saša сеп 4, 2012 at 15:00

Mi Jagodinu pobediti nećemo.

Reply
delija_md сеп 4, 2012 at 13:45 Reply
Saša сеп 4, 2012 at 15:07

To je grobarsko glasilo. Samo gledaju kako da potkopaju uzdizanje Zvezde. Sada kada se priča o povratku Dzajića i dolasku Stojadinovića i možda većem ulaganju Gasproma počeli su da seru u gaće i ne znaju šta će pa pišu o svojim željama.

Reply
delija_md сеп 4, 2012 at 16:37

Ne znam, ja samo stavljam link od onoga što sam pročitao.

Reply
delija_md сеп 4, 2012 at 13:33

Mihajlović je neopravdano otjeran iz kluba. Prije povrede koljena ustalio se u prvu postavu, bio je izuzetno pouzdan štoper, i onda mu se desio taj peh. Trebalo mu je dati šansu jer momak sigurno ima kvalitet za Crvenu Zvezdu.

Reply
jagodina navija za zvezdu! сеп 4, 2012 at 13:32

malo sam se i nadao da ce preci u jagodini jer je decko stvarno extra stoper.cak je i te sezone odbio da ode u jedan spanski klub da bi dosao u zvezdi.SRECNO DACO!

Reply
Gile delija сеп 4, 2012 at 13:26

Nekorektno prema momku bolji je i pouzdaniji od oba ova koje imamo.

Reply
milos 90 сеп 4, 2012 at 13:25

Zao mi je sto je otiso,steta sto nije dobijao sansu posle oporavka…

Reply
Mimi сеп 4, 2012 at 12:12

zao mi je sto Daca nije dobio sansu…odlican je igrac,veliki zvezdas…jeste imao probleme sa povredama ali se oporavio i mislim da je trebao da dobije sansu,pogotovu sto imamo probleme sa stoperima…

Reply
bojan сеп 4, 2012 at 10:24

Neka nas kupi Gasprom ja nebi imao nista protiv

Reply
Sh0lleX сеп 4, 2012 at 14:38

ja bi skako od sreće samo čekam dan kad ću dočekati privatizaciju, da ne gledam ove nesposobne uprave i ne slušam o ovim dugovima…

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT сеп 4, 2012 at 10:09 Reply
Pancev сеп 4, 2012 at 09:54

A sto admini ne pisu o Stefanovicu? Sto admini ne pisu o bezobraznom ponasanju Nikolovskog? Sto admini ne pisu o Vesicu, a ne o njegovoj marioneti Lukicu? Sto admini ne napisu kako se duguje po njihovoj racunici samo 3 meseca, a ne 7 meseci?
Pozdrav za DELIJE

Reply
Dražen сеп 4, 2012 at 11:28

Зато што смо Весићевци. 🙂
„Гледалац“, ево ти чист примјер зашто све ријеђе и ријеђе читам коментаре на сајту.

Reply
Драган сеп 4, 2012 at 11:51

Ништа од тога није званично, и на основу чега да напишемо? Ми нисмо били у Бордоу сплетом околности, и не знамо шта се дешавало. За Стефановића чим буде званично, објавићемо.
Хајде ти напиши, па ћемо да објавимо, јел може тако?

Reply
milos сеп 4, 2012 at 14:07

Nije u redu to sto sada govorite-nezvanicno je bilo i za Milijasa i za neke druge stvari, ali je ocigledno da ne zelite da se zamerate upravi. Odnosno, dosta vas je povezano sa Delijama, a vi znate kakav je njihov stav, i prosto, narodski je opasno da se igrate sa vatrom.
Meni je samo drago, nevezano za to da li vi ili redstarbelgrade.info ili zvanicni sajt ne iznosite kritike na racun uprave i ne sagledavate problem Lukicevog dolaska u klub, sto ce vitez od Sopota na kraju ipak otici, jer od prvog, ponosno kazem prvog dana, jer je 99% ljudi bilo za njega, sam nanjusio sta jedan obijac trafika moze da ucini na direktorskoj funkciji jednog fudbalskog giganta. U svadji sam bio sa vecinom mojih navijackih pajtosa, ovde sam zajedno sa Dejanom iz Smedereva i jos nekolicinom optuzivan da sam grobar, ali se na kraju ipak pokazalo ono sto je istina, a to je da je on jedan nesposobnjakovic narcisoidni koji je sebe proglasio za sestu Zvezdinu zvezdu, a nedostojan je da vodi i pecenjaru.
Krivo mi je, a o tome sam takodje pisao, sto sada kao sto to starosrpski obicaji nalazu sledi pljuvanje po njemu sa svih strana, a imao je maltene bezrezervnu podrsku. Dakle, gospodo odgovorni ste svi vi koji ste ga obozavali, koji ste glasali za njega ili niste izasli na izbore da glasate protiv njega i zato vas molim da pustite da politicari urade svoje(a mogli smo to sami, lepo na izborima) i da ne brukate pre svega sebe pljuvanjem po njemu.
Sve to lici na nas samoupravni sistem u kome su radnici birali direktora, a zauzvrat su mogli da ne rade i kraduckaju, a kada je drzava, odnosno firma propala, onda je direktor kriv.

Reply
Драган сеп 4, 2012 at 17:24

Ми нисмо повезани ни на који начин са Делијама, потпуно смо независни портал. Нити сарађујемо са било који клубом другачије него са фудбалским. Нагађања НЕЋЕМО преносити, као што нисмо преносили ни за нека појачања која су се појављивала у медијима док нисмо добили потврду. Као што можеш да видиш, у већини медија су наслови са упитником „Стефановић саветник?“. Желим да избегнем такве ствари, и такве наслове. Овде http://www.crvenazvezdafk.com/klub/menadzment/djordje-stefanovic.html можеш да видиш да човек није на функцији у клубу. Када се неко јавно изјасни о томе, ми ћемо одмах објавити. А до тада, нагађања, нећемо. Да не желимо да се замерамо клубу не бисмо преносили Робијеве изјаве од јуче за паре, Борхине изјаве за стање у клубу, Петковићеве изјаве о раскиду уговора, Перовићеве.. Али не, сада када нисмо пренели једну ствар КОЈА НИЈЕ ЗВАНИЧНА, сада не желимо да се замерамо клубу? То су глупости.
За Милијаша смо имали јасно, чврсту информацију, као што је Василијевић и
рекао на представљању играча.
Сем тога, колико смо за ову управу, односно, колико нисмо, можеш да видиш на нашем форуму, где се сви уредници јавно изјашњавају. Портал је другачији облик медија, и овде нећемо износити такве ствари, јер нас сви медији прате.

Reply
milos сеп 4, 2012 at 22:47

Nisam mislio da ste direktno povezani, ali da milion odsto, kao i ja imate poznanike medju njima, kao sto ih i ja imam, i otuda mi informacije. Poenta novinarstva je upravo to da se ima vest i bez toga sto ce vam je saopsttiti zvanicnici, npr. vrlo je lako proverivo da se plate ne dele mesecima. Vasa je logika je da necete da blatite klub i ako za to sigurno znate i to donekle ima smisla. Problem je sto vi pokusavate da precutite ,mnogo toga loseg, ali ne vredi sve izviruje ispod tepiha. Time se nista ne postize, sta vise postajete saucesnici, jer znate mnogo vise od obicnih navijaca i prakticno krijete koliko ovi nemaju pojma, odnosno koliko su losi. I sada smo dosli do toga da je klub i dalje bez titule i da su dugovi povecani(a to je sve vrlo lako proverivo), ali da se sve to zamazuje dobrim marketingomn i halabukom kako je ceo svet protiv nas, a mi dobri i naivni. Ali, ne vredi, kao sto vidite, sve na kraju ispliva i sada ce ta ogromna vecina koja je obozavala Lukica da mu j mater.

Pancev сеп 4, 2012 at 15:11

Niste bili u Bordou, ali ste preneli reci drugih ljudi sa konferencije. Jedino niste culi Nikolovskog! Nikolovski je Vesicev covek i bitanga, e zato ja napadam tog coveka stalno. A vi ga branite kao da vam je rod najrodjeniji! Za Stefanovica svi znaju, i svi su objavili tu vest, jedino vi se pravite blesavi.

Reply
Dražen сеп 4, 2012 at 15:50

Де ми појасни како га бранимо? Ако су сви објавили вијест шта ћемо ти онда ми, када већ све знаш? Ми чекамо званичну потврду из клуба, која ће највјероватније бити објављена на званучном сајту ФКЦЗ. Имам осјећај да долазиш на сајт само да би нас пљунуо, баш као и неколико ликова прије тебе. Стално нас неаргументовано нападаш што не урадимо ово, па што не урадимо оно..
Што ти не одеш на Маракану и поведеш протест против Лукића?

Reply
milos сеп 4, 2012 at 16:28

Onda se bavite novinarstvom kao 90% vasih kolega, vest je samo ono sto se kaze na konferenciji za stampu ili kada se da izda saopstenje za javnost.. A onaj ko pokusava nesto drugo je izdajica, lopov, placenik ili nasem slucaju grobar..

milos сеп 4, 2012 at 16:31

Ja licno ne idem na Marakanu da bih poveo protest iz istih onih razloga zbog kojih vi ne objavljujete vesti koje su usmerene protiv, a to je da ne bi zavrsio u Urgentnom centru, a posto imam posao i dete koje zivi od onoga sto ja zaradim, onda mi bas i nije do tolikog rizika. Bar se nadam da zbog toga ne objavljujete vesti, jer bi drugi razlozi bili dosta diskutabilni.

Драган сеп 4, 2012 at 17:31

Оно што је било на конференцији објављено је на званичном сајту, и код нас пренето. На који начин мислиш да објавимо ово друго ако није нигде објављено, и ако ми томе нисмо присуствовали?
Ко је објавио за Стефановића без упитника у наслову? На званичном сајту клуба нема потврде информације, нигде нема изјаве неког званичника клуба, и нећемо се бавити овде нагађањима. Хиљаду ствари се објави о клубу током године, од којих већина не буде тачна. Када бисмо све преносили, ништа друго у животу не бисмо стигли да радимо. Чим буде званично, пренећемо, какав је проблем ако не објавимо нешто док не добијемо потврду информације? Сви медији су пренели разноразне небулозе о нашим клубовима, ми нисмо као сви други медији, и нећемо блатити клуб никаквим глупостима ако немамо милион посто валидну информацију.

Reply
bojan сеп 4, 2012 at 09:06

Opet smo izlijecili fudbalera pa onda raskinuli ugovor to je trebalo prije uraditi isto se desava kao sa pasekom

Reply
Šeša сеп 4, 2012 at 08:36

http://sportal.rs/news.php?news=81880 toliko o gazpromu i njihovim ulaganjima…

Reply
nikola сеп 4, 2012 at 09:54

covece, shvati da gasprom nije sponzor Zenita, nego prakticno vlasnik tog kluba. Tamo se sve oni pitaju, njihovi ljudi su u klubu, vode finasije. I naravno, sav prihod ide njima, tako da sto vise uloze, vise i zarade… Ne mozes njih i nas da poredis..

Reply
Ariljac сеп 4, 2012 at 11:59

A i uporedi rezultate Zenita i nas.Mi titulu ne mozemo da osvojimo,jbt zivot!
Valjda cemo je konacno uzeti na prolece…

Reply
Uros сеп 4, 2012 at 12:02

Ma i na polusezoni! 🙂

Reply
milos сеп 4, 2012 at 16:35

Jooooj, Arilje moje, dugo te nisam komentarisao. Zar ti nisi protiv privatizacije?! Bre i Kinezi su privatizovali klubove samo mi mislimo da smo nesto posebno i zato nam se desava ovo sto se desava. Nemojte molim vas da mi spominjete Barsu i Real, jer mi nismo oni, niti je Srbija Spanija, a da ne pricam da su ta dva kluba najveci duznici na citavoj planeti, zajedno imaju preko milijardu duga.

Reply
Ariljac сеп 4, 2012 at 20:41

Slazem se za Barsu i za Real,iluzorno je uporedjivati te klubove sa nasim.Jesam protiv privatizacije i dalje,jednostavno vidim kako luta Celzi sa Abramovicem koji nema strpljenja ni za jednog trenera a znas koliko je treneru kontinuitet bitan.Nekako mi tesko da nasa Zvezda bude privatni klub..Al sta se pita zaba kad se zatrpava bara… 🙂

Reply
Kastro сеп 4, 2012 at 08:03

Odlican stoper. Sezonu pre nego sto ce preci u Zvezdu proglasen je i za najboljeg stopera lige. Stoji da je cesto bio povredjen,ali i kada je bio spreman nije dobijao prilike. Eksperimentisalo se sa mnogim stoperima, a sa njim ponajmanje. Veoma mi je krivo sto je otisao iz Zvezde i sto nije dobio vecu priliku, jer sam ga uvek spominjao kao igraca kome se nije ukazala prilika da pokaze sta zna, a zna poprilicno mnogo. Sve najbolje Danijele.

Reply
MILAN KG сеп 4, 2012 at 03:10

podrzavam dzajin povratak u klub ali ako rusi ne odrese kesu i saniraju nam dug i daju kintu za pojacanja ne vredi nam 10 dzajica uzgred covek je u godinama, imo je zdravstvenih problema sa ledjima i posle ova namestaljka oko pronevere i sramno hapsenje sve to utice on moze da bude presednik par godina treba imati u vidu i njegove godine i sve treba da mislimo unapred a ne da posle dzaje dodje opet neki lukic,den tana itd.

Reply
marko сеп 4, 2012 at 02:22

Koliko je meni krivo sto se bio povredio auu! Odlican stoper je bio i imao je sve predispozicije da postane reprezentativac, a 3 utakmice koje je odigrao, odigrao je doktorski, nema sta! SVE NAJBOLJE MU ZELIM I AKO BOG DA SRECE DA SE VRATI U ZVEZDU U STANJU U KAKVOM JE DOSAO PRE DVE GODINE!!!

Reply
Simic79 сеп 4, 2012 at 00:55

A Stefanovic koji je otisao iz zdravstvenih razloga vratio se kao Lukicev savetnik. Kako se sprdaju sa nama da je to strasno. Ovo nema nigde. UPRAVA NAPOLJE!

Reply
1989 сеп 4, 2012 at 01:40

ma koji bre zdravstveni razlozi a i dalje prima platu..al doce i ta carobna rec METLA samo je pitanje vremena a onda ima da bude svasta..ljudi su govorili kada je vesic tek poceo da dolaz u ZVEZDU da on odatle nece otici milom..i bili su upravu…Ajde RUSI vrsite pritisak da svi lete al do jednog i tetkice koje imaju plate ko profesori…a onaj Antic bi mogo bar da se javi DZaji i da mu pruzi ruku osnovno ljucko dostojanstvo nema….

Reply
milos сеп 4, 2012 at 02:20

eeee ako budes cekao da ti rus pomogne,veruj mi,iz mesta si naj….

Reply
1989 сеп 4, 2012 at 11:11

rusi bar daju kakve takve pare..a od ovih nasih slaba vajda..a mi smo i ovako naj….trenutni dug je oko 50-60 mil….tako se prica..ja bas nisam siguran da je toliko ali oko 40mil e u to verujem…a daj boze ako Zoran Stojadinović dodje da otera ove kvazi menadjere iz zvezde…STIZE METLA..JOS MALO

Reply
Goran сеп 4, 2012 at 12:15

Nisu ništa dali ove godine.

Abby сеп 4, 2012 at 00:37

Kompenzacija Mudrinski u ZVEZDU,on u jagoninu…verovatno!

Reply
Simic79 сеп 4, 2012 at 00:31

Voleo bi da znam pravi razlog njegovog odlaska iz Zvezde. Jel ono sto je sigurno je da su njegovi kvaliteti neosporni.

Reply
Vlajko сеп 4, 2012 at 00:27

Daco bas steta, sjajan si momak i odlican fudbaler. I dalje mislim da nisi dobio pravu sansu u Zvezdi, evo sada smo u situaciji da vracamo Micka da igra stopera kad ne moze neko od Jovanovica i Maksimovica. Ali izgleda da posle povrede vise nije bio isti igrac, i razumljivo je, imao je dosta tesku povredu. Sve najbolje Daco brate, i da si mi ziv i zdrav!

Reply
Goran сеп 4, 2012 at 00:18

Pravićete vi njega od blata.

Reply
nikola сеп 4, 2012 at 00:31

joj kako mrzim ovako glupe komentare, akd se svi kao nesto prave pametni, a sve u cilju da kritikuju nekoga…

Reply
Pop сеп 4, 2012 at 09:30

Neverovatno je kako ne znate srpski jezik. To „praviti od blata“ znači da kad nešto nemaš,a želeo bi da imaš, trudiš se da ga napraviš makar i od blata 🙂 što znači da ćemo žaliti za takvim igračem.

Reply
nikola сеп 4, 2012 at 09:57

decko, ne pravi se pametan ovde i ne prosipaj mi te klinacke fore. znam ja sta je on hteo da kaze i koga da kritikuje.

Reply
Goran сеп 4, 2012 at 09:31

Izvini, a ko je koga kritikovao?

Reply
nikola сеп 4, 2012 at 09:56

pa poznavajucu tvoje komentare ovde, upravu, trenera, strucni stab…….

Reply
Goran сеп 4, 2012 at 10:12

Jeste, uprava će njega praviti od blata jer je odličan igrač.

nikola сеп 4, 2012 at 10:24

a kad je to pokazao? je l uprava kriva sto je imao akvu povredu, sto ne moze vise da se vrati. Odlican igrac je, svakako, BIO, ali da li je sad je veliko pitanje. On je ekstra decko i to stoji, ali je ogromno pitanje kakav je sad igrac i u kakvom stanju…

Goran сеп 4, 2012 at 12:17

I to si u pravu, samo što ga odmah nisu dali u Jagodinu?

Goran сеп 4, 2012 at 12:20

Brate, ne radi se o tome. Skrenuli smo sa teme. Ja sam samo rekao da ovi nepismeni daju minuse jer ne znaju šta znači ta rečenica, a dokaz tome je kad pogledaš gore….i drugi hvale čoveka isto kao i ja, a nemaju minuse. Nebitno više, nećemo da spamujemo. 🙂

Goran сеп 4, 2012 at 08:35

Vidim imam dosta negativnih komentara, ali shvatam da je to zbog neznanja pa evo da pojasnim nepismenima. To je fraza, u prevodu mislim da je odličan igrač i da ćemo žaliti za njim.

Reply
Ivan Vasev сеп 4, 2012 at 15:46

Ljudi, šta je sa forumom, ne radi ili samo ja ne mogu da pristupim?

Reply
dexa7 сеп 4, 2012 at 17:34

Da, bio je izuzetno vazan za nasu igru,stvarno ne znam sta cemo bez njega. 😉

Reply

Leave a Comment