Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Цео тим црвено-бели

Екипа БСК-а
Екипа БСК-а
Екипа БСК-а са новим дресовима

ФК Црвена звезда поклонио је ФК „БСК“ из Беле Воде (околина Крушевца) гарнитуру дресова, који су своју премијеру имали претходне суботе када је одигран дерби 1. кола. БСК се такмичи у градској лиги Крушевац, група „Морава“, а комплетна екипа навија за Црвену звезду.

Шеф струке клуба је локални свештеник, Петар Јараковић, који се захвалио ФК Црвена звезда на овом гесту.

„Искрено се захваљујемо ФК Црвена звезда што нам је изашао у сусрет и поклонио једну гарнитуру црвено-белих дресова, јер ми као локални клуб готово увек имамо проблема око набавка исте. Ово ће нам бити додатни мотив да у наступајућој сезони остваримо што бољи резултат, и улазак у већи ранг“.

Иван Живановић, капитен екипе, се такође захвалио нашем фудбалском клубу.

“ У име нас играча ФК „БСК“ из Беле Воде, где готово сви навијамо за Црвену звезду, од срца се захваљујемо на поклону, и трудићемо се да на свакој утакмици пружимо максимум како би оправдали грб и дрес који носимо. Нисмо испунили дечацки сан, да у црвено-белом дресу истрчимо пред препуном Мараканом, али и овако ће нам бити скоро исто, јер играти у дресовима Црвене звезде је част и привилегија коју нема свако“.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

15 comments

Dejan сеп 13, 2012 at 19:17

U moje ime, kao inicajtora ove akcije da kazem neku rec…

Mi smo jako veliko i jako poznato mesto, a svako ko sumnja neka nas nadje na netu, i neka procita sta u svetu sporta i kulture znaci ime Bele Vode, i koliko ima stanovnika..A znate kako se i kaze “ i dinar je veliki ako je od srca“, i nama ovo sto je uradila FK Crvena Zvezda MNOGO znaci, i to ne samo kao navijacima vec kao i ljudima, jer znas da tvoj omiljeni klub stoji uz tebe i pomaze ti..

Sta mislite kako je ovim momcima kada obuku i igraju u dresu svog omiljenog kluba? Sta mislite kako im je kada odu na gostovanje i svi to vide? Sta mislite sta se onda prica? To je veca reklama od bilo cega, i mi na taj nacin zelimo da i mladjoj generaciji pokazemo sta je bila , sta je i ostala Crvena Zvezdaq, i da maldjim generacijama pokazemo da rec „dominacija“ je od nas postala i da smo mi ti koji dominiramo na svim poljima.

Svako ko sumnja u ovako nesto, taj nije zvezdas, i neka ga bude sramota svake ruzne reci napisane, i neka se zapita sta je on uradio u toku samo jednog dana, da nas bude sto vise, da pokazemo sta je Crvena Zvezda…Ovi momci zive za Crvenu Zvezdu..Svestenik je tu da decu usmeri na pravi put, da se bave sportom, da ne lutaju u neku drugu krajnost…Sve smo spojili za dobrobit svih nas..Kome to nije jasno, sta cu mu ja..neka pise glupe komentare i vredja..To nije ans nivo..

Mi sa ponosom nosimo nas grb, naseg kluba, a za sve dusebriznike, pa zabole nas…I svakome kome nesto nije jasno, neka me nadje slobodno, i reci cu mu u lice sta i kako treba..

Zvezda mi je sve…

Reply
bob сеп 12, 2012 at 21:31

Ja bih ove ljudine zvao da odigraju prijateljsku utakmicu na Marakani. Neka im se ostvari dečački san 🙂 Evo, ja dolazim na tu tekmu da dam svoj doprinos. Nije to mala stvar, čak ni pod stare dane:)

Reply
DELIJA сеп 12, 2012 at 22:25

TAKOJE TREBA IH ZVATI A MI DA NAPUNIMO MARAKANU DO POSLEDNJEG MESTA!!

Reply
dzoni delija 1989 сеп 12, 2012 at 21:24

citam ove vase glupe komentare i zalim vas .Sram vas bre bilo pa niko da pohvali ove momke. Rekli su da nisu ispunili decacke snove da istrce pred punom marakano ali ovo ce im biti isto .Njima barem nesto ovaj grb i dres znaci a ne kao ovim nasim manekenima.SVAKA CAST momci samo napred

Reply
Armija 5 сеп 12, 2012 at 19:34

Da ih niste pomešali sa Barandom možda? 😀

Reply
hahahah сеп 12, 2012 at 19:08

a gde je carapan??? hahahahahhahaa

Reply
Dražen сеп 12, 2012 at 19:56

Колико знам, сви су они чарапани. А јеси ли ти сигуран да си на правом сајту?

Reply
hahahah сеп 12, 2012 at 20:45

pitam za Dejana, Carapana. 😉

Reply
zvezdan сеп 12, 2012 at 17:49

Svako pametan navija za najveci srpski klub, kao sto ovaj prota kaze cast je nositi ZVEZDIN DRES , I CAST JE NAVIJATI ZA ZVEZDU

Reply
Delija сеп 12, 2012 at 17:38

Hahahhahaha 😀
U svakom trecem selu svestenik fudablski trener 😀

Reply
milos 90 сеп 12, 2012 at 17:36

Odlicno! Reklamirace nas,a ako imaju nekog jako mladog i talentovanog igraca,moze kod nas da dodje….

Reply
zvezda сеп 12, 2012 at 15:09

ovo je super 🙂
ako vec imamo tih starih garnitura treba ih podeliti nizerazrednim klubovima… pomognemo im,a ujedno nas i reklamiraju 🙂

Reply
Mladjen сеп 12, 2012 at 15:47

Plus, mozda ubodemo i neki talenat…

Reply
Александар сеп 12, 2012 at 22:31

Е, ако је у питању реклама у селу које има 500 људи, онда нек се дели. 🙂

Reply
Dejan апр 8, 2013 at 13:07

MI smo najjvece selo u ovom kraju, i prvo se malo raspitaj koliko ima zitelja..Mi smo takodje centar seoske kulture Srbije, i pre bilo kakvog upisa, ja bih se dobro raspitao o kome se radi..Ali ok..

Reply

Leave a Comment