Moja Crvena Zvezda
ВатерполоРепрезентација

Јуниорима сребро на ЕП

Srebro za juniore na EP
Srebro za juniore na EP
Srebro za juniore na EP

Јуниорска ватерполо репрезентација Србије, рођени 1993. год и млађи, освојила је сребро на ЕП у француском граду, Канеу. У финалу од наших момака били су успешнији вршњаци из Италије и однели злато победом 7:6, (2:1, 1:2, 1:2, 2:2).

Неизвесно је било финале до самог краја. У последњој четвртини Италијани су дошли до три гола предности, која се испоставила недостижном. Успели су наши момци да се примакну до само једног гола разлике и имали последњи напад за продужетке, али нажалост, нису успели. Пулени Дејана Савића јасно су показали да су будућност не само српског, већ и европског ватерпола.

Имали смо последњи напад, али нисмо успели. Можемо да будемо задовољни, имали смо жељу, показали одређен ниво квалитета.“ , изјавио је селектор Дејан Савић после утакмице. Селектор је наставио са освајањем медаља и као тренер, а ова медаља има већи сјај ако напоменемо да су шесторица играча млађи од предвиђеног годишта и да смо током целог турнира имали само једног голмана. Виктор Рашовић и Михаило Милићевић су постигли по један гол у финалном дуелу.

Селектор јуниорске репрезентације Србије је тренер Црвене звезде, један од најбољих ватерполиста у историји овог спорта, Дејан Савић. А Црвена звезда је имала и пет репрезентативаца – Виктора Рашовића, Саву Ранђеловића, Ненада Стојчића, Михаила Милићевића и Николу Ешкерта.

Честитамо момци, велико хвала на медаљи!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

3 comments

nn сеп 10, 2012 at 14:19

bravooo cestitke

Reply
propain сеп 10, 2012 at 14:12

Bravo deco!!!

Reply
Zeljko сеп 10, 2012 at 13:41

Bas na vreme javljate,to se zna jos sinoc.

Reply

Leave a Comment