Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаОдбојка

„Асикс“ обукао одбојкаше и одбојкашице

Асикс
Асикс
Асикс

Црвено бели имају новог спонзора. У питању је спортски бренд „Асикс“, који ће у наредне три године облачити црвено беле. Потписивању су поред генераног секеретара ОК Црвена звезда Ане Аврамовић и директора компаније Универс Ко Драгослава Јоцића, као и директора маркетинга ОК Црвена звезда Зорана Аврамовића присуствовале и обе екипе црвено белих на челу са тренерима.

Одмах на почеку конференције генерални секретар клуба Ана Аврамовић истакла је да полако испунњавају обећања зацртана пре почетка сезоне а то је да ће се окупљати и промовисати нова спонзоре, који ће у такмичарској 2012/13 години као и псоел тога бити део Црвене звезде.

-„Асикс“ је бренд који је добро познат у свету спорта, и велики број спортиста носи управо њихову опрему. Ја бих пожелела да наша сарадња буде испешна, биће то трогодишња сарадња, а собзиром да се ради о јендом веома познатом бренду наше играчице и играчи ће сигурно кроз своје игре показати да су одличан партнер у наредном периоду – јасна је Ана Аврамовић.

Директор компаније Универс Ко, Драгослав Јоцић истакао је да ова компанија постоји већ 20 година, а да се бренд „Асикс“ простире на тржишту некедашње СФРЈ, сем у Словенији и Хрватској.

-Трудимо се да помогнемо колико год можемо, и веома нам је драго што смо спонзори Звезде. Упоредо са њеним успесима верујемо да ће и наш бренд бити једнако успешан.

Директор маркетинга црвено белих, Зоран Аврамовић изразио је велико задовољство што клуб са традицијом као што је Црвена звезда има у својим редовима новог члана.

-Један од најважнијих услова је свакако и спортска опрема, а „Асикс“ је у одбојци био један од најреномиранијих спортских производа. Мислим да је ово још један велики корак, и да ћемо задовољити и оправдати сва очекивања.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

14 comments

van basten сеп 11, 2012 at 12:15

ako je verovati zurnalu ,legei se sprema otkaz ugovora zbog kasnjenja opreme i loseg kvaliteta.a i gde je taj ogroman novac iz ugovora sa italijanima(i nasima koji se ugradjuju) a klub nema ni za plate.

Reply
Gledam u daljinu сеп 11, 2012 at 01:52

Moze li negde da se kupi oprema iz naseg O.K. ?
Dresovi su odlicni !
Ne slazem se sa nekima ovde koji kazu da Legea dresovi u F.K. ne valjaju, mislim da su dobri.
Stari grb je svetinja, deo identiteta Kluba i nikad ga ne treba menjati !
Napred Zvezda !

Reply
Бане сеп 10, 2012 at 23:09

Ана, удај се за мене! 🙂

Reply
Milan сеп 10, 2012 at 21:18

Ovo je dres fenomenalan hoćemo i FK ovakve dresove …

Reply
Vlada '73 сеп 10, 2012 at 21:15

Brocicu jel gledaš a ono LEGEA dres nema veze s mozgom nemoze da se dogovore 3 meseca gde stoji grb pa ga šetaju strašno …. ovo je dres pogledajte boju,dizajn jednostavan bez puno komplikovanja,i ovaj okrugli ili plavi grb je prelep treba ga vratiti na dresove !

Reply
brocic сеп 10, 2012 at 19:58

al me izradise oni italijani,pa ovo je bolje 100 puta.

Reply
aleksandar sd сеп 10, 2012 at 18:55

Ja lepsi dres nisam video…bolje da fudbaleri nose ove, objasnili legei neke stvari.

Reply
urednik сеп 10, 2012 at 18:10

dresovi su odlicni.ispade da fudbaleri imaju najgoru opremu.jedino po cemu cemo pamtiti legeu je to sto cemo u njoj uzeti titulu posle pet godina.

Reply
Dupla kruna ole ! сеп 10, 2012 at 17:42

Леп је дрес,нема шта да се каже…ал је зато Ана Бјелица – ПРЕЛЕПА ! Удај се за мене Ана !!!

Reply
Aca сеп 10, 2012 at 16:19

Dres je fenomenalan / ‘plavi’ grb je ipak moderniji da kazem lepsi moje misljenje.

Reply
DELIJA_NCZ сеп 10, 2012 at 16:13

PItanje za admine da li neko zna da li moze negde da se kupi ovaj dres?

Reply
Ja сеп 10, 2012 at 15:32

Браво за српску заставу на средини дреса!

Reply
Aca сеп 10, 2012 at 15:05

xa xa xa pa ovaj dres „Асикс“ odbojkaski 100 puta lepsi od legea FK C.Zvzeda….. pogledajte samo crvenu boju …. moram reci jos nesto okrugli [plavi] grb je i dalje za mene ostao najlepsi ….

Reply
Tole dozivotna сеп 10, 2012 at 15:04

lepo

Reply

Leave a Comment