Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Максимовић: „Пред нама је паклен период“

Никола Максимовић
Никола Максимовић
Никола Максимовић

Никола Максимовић је за кратко време дошао до статуса стандардног првотимца Црвене звезде. У разговору за „Журнал“ дефанзивац је изјавио да је пред екипом тежак период:

Пред нама је паклен период. У наредних пет мечева, рачунајући куп, очекује нас чак четири гостовања. На први поглед неће бити лако, ипак, мој утисак је да нам више одговарају гостујући терени. Јер, сви ривали се на Маракани затворе, а на свом терену и покушавају да нападну, што је прилика за наше брзе играче.“ – рекао је Максимовић и осврнуо се на утакмицу са Бордоом:

„Хтео сам у земљу да пропаднем због тог гола. Прво погрешим ја, па затим Бајковић… Желео сам да пошаљем лопту на трибине, нисам добро отворио стопало и десило се најгоре могуће. А, мало је недостајало да прођемо даље. Баш нисмо имали среће. Лакше би ми било да је остало 2:1. Овако, дали смо гол у најбољем могућем тренутку, у надокнади времена, али смо се очигледно прерано порадовали. У еуфорији смо направили велику грешку и у 94. минуту остали без Лиге Европе. Велика је то школа за све нас, поготово мене. На неки начин вратило нам се у утакмици са Нишлијама, што је и добро, јер нам је ове сезоне, приоритет титула.“

Које је ваше мишљење о Николи Максимовићу? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

6 comments

Cira сеп 14, 2012 at 18:14

Ubedljivo ste najbolja ekipa i najvaznije je da pocnete da igrate od pocetka,a ne tek onda kada gubite.Trebali bi od prvog minuta da napadnete svakog protivnika,da rezultat na poluvremenu daje mogucnost komotnije i opustenije igre i da kontrama dokrajcite protivnika.Po meni trebali bi srazmerno kvalitetu svakog protivnika u JSL da preslisate sa nekoliko komada razlike.

Reply
Zvezdalee сеп 14, 2012 at 14:22

Jbg sta da se radi . To je fudbal,plus apsolutno nismo miljenici srece,desilo se po ko zna koji put. Sto se mene tice greska ti je oprostena odavno. Zeleo si najbolje,ispalo je najgore,Boze moj. I Vidic,Terry,Pique i Puyol grese pa sto ne bi mogao i ti . Zato fokusiranost u svakoj narednoj utakmici i da se dodje do titule koja mora da se osvoji ! I probajte malo manje egal utakmica gde se ne zna rezultat do 90′, ne mora bas svaka 🙂 Nije dobro za zdravlje 🙂 I nakantajte onaj Radnicki sad,popeli su mi se vise na .I.

Reply
madmix сеп 14, 2012 at 12:54

da sam mogao da biram izabrao bih gol u nadoknadi protiv radnickog pre nego prolaz u le!!titula i samo titula u nasim mislima.

Reply
Zeljko сеп 14, 2012 at 13:45

Da smo prosli Bordo Radnicki bi popio cetiri komada kao od sale.

Reply
vladimir сеп 14, 2012 at 14:40

Ovako je samo tri!!!

Reply
Vlada Tosic сеп 14, 2012 at 11:02

Jao paklen ritam… A zamisli da smo usli u LE… Pa najbolje bi bilo da smo u tom slucaju zatvorili klub zbog teskog rasporeda…

Reply

Leave a Comment