Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Бутулија: „Тражимо разумно решавање неспоразума“

Игор Бутулија
Игор Бутулија
Игор Бутулија

Данима се у медијима оглашавају представници Рукометног Савеза Србије поводом лиценцирања РК Црвена звезда за нову сезону. Јавности се данас обратио клуб саопштењем потписаним од стране председника Игора Бутулије.

„Мушки Рукометни клуб Црвена звезда је испунио све услове за такмичење и лиценцу у Савезној лиги, према прописима Рукометног савеза Србије. Није истина како је заведено у Рукометном савезу Србије да смо регистровани од 2012. Истина је да смо понудили да ћемо да потпишемо изјаву у којој се наводи да ћемо испунити и преузети све обавезе према играчима и тренерима, а према прописима РСС. Они то нису прихватили већ су тражили само од Звезде додатну изјаву где се они стављају у улогу као да су државни и правосудни орган. Ми смо то одбили, јер већ поштујемо државне и правосудне органе. Није случајно да се прави случај са Црвеном звездом када има најперспективнији млади тим у последњих 15 година и неколико најперспективнијих играча у Европи у свом узрасту. Зато тражимо да се разумно приступи решавању ових неспоразума, да се поштује статут РСС и да се превазиђе очигледна пристрасност и субјективизам код појединаца.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

10 comments

otpisani101 сеп 16, 2012 at 22:10

butulijo i perunicicu napolje…ja kao vatreni navijac zvezde,nistavam ne verujem-pa kako ce neko drugi…

Reply
Žile сеп 16, 2012 at 01:12

Butulija kad god je u problemu potegne priču da imamo najtalentovaniji tim i najperspektivnije igrače u zadnjih sto godina pa hoće da nam ih otmu tako što će nas ugasiti.Posle svega što je uradio kao funkcioner ja mu ne verujem više ništa,doveo nas je do mogućnosti da nas izbace iz lige.Da li je potrebno da se ugasi RK da bi iz SD shvatili koliko je nesposoban?Terajte to iz Zvezde!

Reply
aikido сеп 16, 2012 at 09:44

Vala baš!Dosta je i njega više…nesposoban kao funkcioner,prilično osrednji kao igrač…neka je i Zvezdaš ali ga to ne čini bezgrešnim…skloni se dok je još vrijeme…u RK nešto smrdi i trulo je gore nego u zemlji Danskoj

Reply
otpisani101 сеп 15, 2012 at 23:28

butulija kao trener sve porazi,kao presednik sve sami porazi…butulija i perunicic napolje…

Reply
Delija сеп 15, 2012 at 23:19

Ajde sad prestanite nije covek kriv sto nemamo para…U sredu na pobedu u Kacu!

Reply
mare сеп 16, 2012 at 07:44

pare nemaju veze sa tim što su oni nesposobni, ili nezainteresovani, da ispune obične papirološke obaveze. pošto sam i sam bio jedno vreme radio u jednom rukometnom klubu znam da ti savez i organizator lige dostavi uvek sve što trebaš da ispuniš i jedino objašnjenje kad neko ne uradi na vreme je samo javašluk, ništa drugo.

meni izgleda da su oni od silnih muljavina i modifikacija imena zaboravili koje je uopšte na snazi pa su registrovali klub pogrešno, toliko sam shvatio iz reči čoveka iz RSS, velika sramota, šta drugo reći.

Reply
mare сеп 15, 2012 at 23:15

realnost je da si ti butulija običan demagog i da si nesposoban da vodiš zvezdu, cenim te kao velikog Zvezdaša i rukometaša, ali nisi za ovo.

Reply
Retro сеп 15, 2012 at 23:07

Butulija je ugasio RKCZ, i to je cela istina. Pogledajte vi ovo ponasanje, bez i malo srama on nama govori kako je MUSKI rukometni klub CZ, sve ispunio a sta cemo sa RKCZ?! Ovo je velika sramota.

Reply
рат за титулу! сеп 15, 2012 at 22:24

Докле нас да уцењују и одузимају бодове, а Jсдрк прдизан је као уевк чист… Шта то цело фрањино друштво уопште још ради у Србији и Београду и нашем првенству, из чијег буџета се финансирају, кад припадају непостојећој држави југославији, а основани су у загребу од срањеваца под капом црног папе и језуита, а седиште секте им је у фрањвачком самостану у Земуну. Јасно је да дукљанско римикатолича комунистичка мафија само тражи и измишља неке правне зачкољице да нас упропасте, а у суштини воде комплексашки рат против Звезде и Србије, фрањини следбеници толе тијанић тодорић свиња тадић ивица горчин и сличне наказе.
Ово ће се мирно решити и Звезда ће наставити такмичење, а рукометаши заједно са навијачима нека се организују и боре за пехар који заслужују, овако или онако пехар ће припасти Звезди.
Звезда је Звезда!

Reply
aikido сеп 16, 2012 at 09:50

u jeee…bote,kakve teške riječi….pusti njih i njihovo JSD,ali kako ti se da kucati sve te gluposti tipa,sranjevački klub,samostani po Zemunu,crni papa i jezuiti,nepostojeća država…???Previše im daješ na značaju u svom životu…realno,i mi malo pretjerujemo s tim Franjevci,čovjek je bio samo dvije godine na nekakvoj funkciji u klubu i činjenice su da su osnovani prvenstveno s idejom da budu u Zagrebu,ali papa,jezuiti,samostani,ustaše…malo se pretjeruje.Ne ponižavajmo se..stipu vnago da desmr…ko ih beje.

Reply

Leave a Comment