Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Чава и даље на терапијама, али боље

Милош Димитријевић
Милош Димитријевић
Милош Димитријевић

Везиста Црвене звезде Милош Димитријевић у досадашњем делу сезоне по питању форме и игара био је један од најстандарднијих играча тима са Маракане.

Фудбалер чије знање никада није довођено у питање, после годину дана проведених у клубу, успео је да сложи све „коцкице“ и покаже своје право лице. Током европских квалификација и уводних мечева у првенству, Чава је био један од најзапаженијих играча црвено-белих, али нажалост повреда леђа га је, верујемо само на кратко, удаљила са терена.

Пропустио сам утакмицу у Крагујевцу због проблема са нервом који повезује леђа и задњу ложу. Имао сам стравичне болове, ишао сам, и још увек идем на терапије, и сада се, коначно осећам много боље. Болови су уминули и верујем да ћу се брзо вратити на терен. Желим потпуно да залечим повреду, како бих могао да пружим максимум када се вратим. Уколико све буде у реду, у недељу јутро сам на тренингу– истакао је Милош.

Јасно је да тренер Јанковић на Димитријевића неће моћи да рачуна ни за утакмицу у Кули.

Бићу уз своје другове свим срцем, као што сам био и у прошлу недељу током утакмице са Радничким. Прошле године сам у Кули одиграо меч на позицији задњег везног и мислим да сам се добро снашао. Победили смо 1:0, евроголом Кадуа, који такође у суботу због повреде неће моћи да наступи. Међутим, уверен сам да екипа може и без нас двојице да оствари победу. Ушли смо у добар ритам и надам се великој серији победа – закључио је Милош Димитријевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

22 comments

losmi сеп 20, 2012 at 22:08

Ovi ne mogu da napune lavor ni u Evropi…a *slabasni Bordo* kako oni kazi danas pobedio Briz 4-0 🙂 Znam da nema veze sa temom ali molim admine da mi puste komentar….

Reply
rat za titulu! сеп 20, 2012 at 21:08

samo porucim onom pajovicu toletovom pijunu, koji bi da glumi nekog hitlera u Srbiji i odredjuje koju boju odece smemo da nosimo… da ce njegova deca i unuci smeti da budu odevena u braono samo.. uskoro,kad se pokenjam po njima. 😈

Reply
Igor сеп 20, 2012 at 21:04

Znaci gledam sad RTS Partizan startuje u LE, gledam i place mi se. Kad pomislim koliko smo blizu bili spektakla na Marakani, ali i na gostujucim terminima znaci ne mogu da poverujem sta se desilo. Da li je moguce da smo mi toliki baksuzi!!!!!!!!!! 😥

Reply
MILAN KG сеп 20, 2012 at 21:53

ne sekiraj se igracemo mi ligu sampiona sledece godine 😉

Reply
Bond сеп 20, 2012 at 20:54

ako cemo realno cava nema veze sa fudbalom….

Reply
Laki сеп 20, 2012 at 19:51

Nerv izmedju ledja i zadnje loze ga je boleo…u prevedu boli ga bilja za czv 😀
🙄

Reply
Cira сеп 20, 2012 at 18:39

Najveci problem Crvene Zvezde je sredina terena(ofanzivni vezni) i samopouzdanje. Kakvo bi samopouzdanje ekipe bilo da imamo dva extra veznjaka koji bi povezali redove,delili poslednje pasove nasim brzim napadacima…kada bi imali sigurnog golmana koji bi ulivao poverenje odbrambenim igracima…kada bi igraci koji su evidentno van forme popili klupu,a ne da siluju sve nas…kada bi trener znao kako da prene ekipu iz ocajne igre u Kragujevcu….poraslo bi tada i samopouzdanje.
Uz svo postovanje za Dimitrijevica on nema kvalitet da bi bio prva opcija u timu Crvene Zvezde.Kada budemo imali dva prava veznjaka popravice se i nasa igra.Jednostavno svaka ekipa koja ima igru ima i takve igrace.

Reply
MILAN KG сеп 20, 2012 at 17:13

cava jedan od najgorih igraca u poslednjih 10 godina nisam u zivotu video da neki igrac ima toliko pogresnih pasova npr u bordou ili u nasoj ligi od kad je dosao ima milion primera, kad je iz rada otisao u kjevo nije odigrao ni minut bio na tribinama mister puz. milijas jeste spor ali je klasa za ovog a cava spor i pojma nema dzabe sto je prosao skolu nanta to nista ne znaci koliko je losih igraca prolazilo skole raznih timova pa nisu nista postigli u karijeri ima milion primera.

Reply
Goran сеп 20, 2012 at 16:41 Reply
aca сеп 20, 2012 at 16:00

cavo nemas ti pojma

Reply
Realno сеп 20, 2012 at 15:31

Uprava napolje !!!
LULE DUNSTER !!! 😀

Reply
bobo сеп 20, 2012 at 14:56

Dali ima neko informaciju oko Zoran Stojadinovića ja ima neke informacije da Džaj nije se složijo sa njim oko igrača da on ima potpunu slobodu oko prodaje i kupovine . Potom je Stojadinović napustijo bg i otišo u barcelonu ako ima neko neke informacije da objavi…

Reply
rille83 сеп 20, 2012 at 15:02

Zasto imam osecaj da si ovo izmislio tj lupio eto samo nesto da napises!!!!? Nemas ti nikakve informacije decko!

Reply
bobo сеп 20, 2012 at 15:34

videćemo.

Reply
timmy сеп 20, 2012 at 15:14

pismenost na nivou :facepalm: …

Reply
bobo сеп 20, 2012 at 15:28

haha.

Reply
xQ сеп 20, 2012 at 15:47

Ma složiJO se nije se dogovoriJo 😳

Reply
nanananananan сеп 20, 2012 at 18:02

BOBO SMRAD :DDDD nemojte ovo da shvatite kao uvredu

Reply
madness2233 сеп 20, 2012 at 14:13

http://www.youtube.com/watch?v=qInFt0t-Gnc mislim da bi ovoga trebali dovesti,ko god da bude predsednik..Kojic,Rodic,Luka mislim da su to trojica najboljih mladih u zemlji za sada,pogotovo Rodic mora da dodje.A svidja mi se i igrac ofk-e sto je dao partizanu gol Brkic cini mi se ,podseca malo na Meirelesa :D. I pitanje da li neko zna zasto ne dovodimo igrace Ofk-e?Da li i tu postoji neka zabrana kao Bata sto radi sa Vojvodinom?Da je Piksi bio malo pametniji(mada je mafija vec bila u klubu pa je morala sve da proda) te da smo doveli Baneta (koji je otisao u Moskvu za samo 1M) i Kolarova (u Lazio 800K) ,a ne da smo bacali na razne Barkose,Salase i Ailtone..Tada je bio Terzic predsednik Ofk-e nas covek bolje bi prosli i mi i oni ,otisli bi bar za vece pare.

Reply
madness2233 сеп 20, 2012 at 14:17

Da ne kazem za muljazu oko Suzukija…Ninkovic,Bane i Kolarov da su dosli tada..i bas zato i zbog toga ne smemo vise praviti greske.Dzaja ako dodje zna kako se pravi uspeh,pokupis sve najbolje u zemlji,ali..i ta omladinska skola mora da daje rezultate-1 igrac u zadnje 2-3 godine-> katastrofa.

Reply
xQ сеп 20, 2012 at 18:57

ta trojica su najbolji igrači u ligi koji još nisu u zvezdi

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 20, 2012 at 13:56

Samo se ti nama opravi Dimitrijevicu pa da onda zaigras u Zvezdinom dresu jos bolje nego sto si igrao prije te povrede

Reply

Leave a Comment