Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКлупска дешавањаРукомет

Рукометаши спремни за први изазов

Nikola Dokic, jedna od uzdanica trenera Perunicica

МРК Црвена звезда је у последњем тренутку решила свој статус и у наредној сезони ће учествовати у српској рукометној Супер лиги. Генерални секретар црвено-белог рукометног колектива Снежана Туфегџић је потврдила да су и последњи проблеми пред старт сезоне коначно у потпуности решени:

– Лиценцирани су и сви играчи и сада се сви окрећемо утакмицама које нас очекују.

Треба напоменути да је свој први сусрет у сезони 2012/13, Црвена звезда требала да одигра данас (субота), али је највећи дерби српског рукомета против шабачке Металопластике одложен за среду 26. септембра са почетком од 17 часова.

Када је реч о играчком кадру МРК Црвена звезда, у сезони 2012/13 црвено-бели дрес ће носити:

– Тибор Иванишевић

– Бобан Живковић

– Урош Милошевић

– Стефан Ћирић

– Марко Пантелић

– Никола Шљиванчанин

– Божо Анђелић

– Слободан Павић

– Гордан Ћоровић

– Никола Докић

– Војислав Брајовић

– Младен Шотић

– Владимир Цупара

– Ненад Давидовић

– Марко Атељ

– Срђан Милутиновић

– Ђорђе Цветковић

– Данило Лековић

– Михаило Стошљевић

 

Повезане вести

14 comments

Djolle сеп 23, 2012 at 13:33

Momcii srecno, niste vi nista krivii za ocajno stanje u klubu, hvala vama sto sto jos uvek tu gde jeste…Ajde, igraj i bori se…

Reply
van basten сеп 23, 2012 at 00:22

nisam upoznat da li je ovo sadasnji dres rukometasa zvezde ali je svakako deset puta lepsi od crvenog fudbalskog.pored odbojkasa,kosarkasa cak i rukometasi koji su bili pred raspadom imaju lepse dresove od fudbalskog giganta.

Reply
x сеп 23, 2012 at 03:29

pa to se Lukicu zali koji je birao Legeu! :facepalm:

Reply
DSCU сеп 23, 2012 at 00:07

A sta bi sa tim prijateljskim utakmicama sa Segedom u vaterpolu? Jel zna neko sta smo uradili?

Reply
Belopalancani BP/CZ сеп 22, 2012 at 23:04

Pitanje za Admine.. Dali ce biti organizovanog dolaska Delija u Nis? . NZm dali kazna od gostovanja u Kragujevcu utice na gostovanje u Nisu ?… Hvala unapred 😀

Reply
dr сеп 22, 2012 at 22:57

Radnicki iz Kragujevca pocepao Lukoila sa 15 razlike a mi od tog Lukoila lagano izgubili. Koliko god da mi volimo nasu Zvezdu mislim da Radnicki ima bolji tim i boljeg trenera,i prvi su favoriti za titulu,a mi i partizan imamo jednake sanse. Bice ljuta borba,zaista je Radnicki na visokom nivou,i mozda ih malo i potcenjujemo.

Reply
dacha czv сеп 22, 2012 at 23:09

daj nemoj da lupetas…ovo je pripremni period,sta se primas..kakve to ima veze..mi cemo pobedjivati kad to bude najpotrebnije.i taj radnicki smo dobili u plejofu,kad je bilo bitno,proslu sezonu

Reply
dr сеп 22, 2012 at 23:40

Dobili smo slucajno. Videces da su oni jaci tim od partizana. Sezona je pred nama,na kraju se svode racuni,a ne na pocetku. Mi smo uvek sampioni na pocetku,slusam price 14 godina,nije to od juce.

Reply
losmi сеп 23, 2012 at 00:46

Lukoil umalo nije dobio Barsu,po tebi da je Lukiol dobio Barsu ispalo bi kako je Radnicki bolji od Barse jer je Barsa izgubila od Lukoila.Covece ovo je pripremni period,niko ne spori da su dobri ai su i prosle godine bili favoriti pa smo ih dobijsli u kljucnim utakmicama i to sa duplo slabijim timom.

Reply
deki сеп 23, 2012 at 08:48

Slazem se sa tobom, i Radnicki se silno pojacao!! Ali ako mislimo da opet sedimo kod kuce a ne idemo da navijamo za Zvezdu kao prosle sezone, dzabe nasa pojacanja…

Reply
Sasa сеп 23, 2012 at 13:59

Radnicki ima trenera a mi nemamo zato cemo zaredati mnogo poraza i kad ovog nesposobnog Lazica oteraju bice kasno za sve

Reply
Heroo сеп 22, 2012 at 22:44

MRK Crvena zvezda?, kad cemo dobiti objasnjenje sta je sa ovim klubom? Sta je sa RKCZ?! Ili je zabranjeno da nam se objasni?

Reply
x сеп 22, 2012 at 23:41

Ista prica kao u kosarci,ugasili RK da bi obrisali dug. Uskoro ce tako i FK pa mozemo da kompletiramo celo sportsko drustvo.

Reply
xxx сеп 23, 2012 at 05:07

u kosarci nije ugasen, velika razlika u odnosu na ovu muljazu u rukometu, stvarno sramota.

Reply

Leave a Comment