Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Богата историја кошаркашког клуба на једном месту

Црвена звезда је клуб славне историје и богате традиције. Црвено-бели су 15 пута били шампиони државе, освојили су пет националних купова и један европски трофеј – Куп победника купова. Звездин дрес носио је велики број репрезентативаца, играчких легенди који су проносили славу наше кошарке широм света.

Из тог разлога историјат КК Црвена звезда представља право мало богатство, а сада вам је све то доступно на званичном сајту клуба. На једном месту сада можете пронаћи резултате свих утакмица у свим такмичењима као и стрелце у свим сезонама од оснивања клуба.

Комплетан историјат можете пронаћи на овом линку:
www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/about/4/

С обзиром да Црвена звезда утакмицу првог кола АБА лиге игра у Сплиту против Сплита на насловној страни нашег сајта можете погледати веома узбудљив меч који су црвено-бели са Сплићанима одиграли 2003. године. Ова пракса присећања на Звездине мечеве из историје биће устаљена на  www.kkcrvenazvezda.rs у будућности.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

1 comment

CZovac сеп 25, 2012 at 02:01

Da li postoje negde izlozeni trofeji kosarkaskog, rukmetnog, odojkaskog …kluba, nesto poput muzeja na marakani?
Ako nema to bi moralo da se odradi, pa makar da se objedini postavka svih trofeja SD CZ, na jednom mestu, ako nije dovoljno zanimljiva sami jedna selekcija kluba!

Reply

Leave a Comment