Moja Crvena Zvezda
ОдбојкаТрансфери

Ковач: „Желео сам Митића, али Звезда није хтела да га пусти“

Михајло Митић
Михајло Митић
Михајло Митић

Званично најбољи тренер италијанске Серије 2 и некадашњи репрезентативац, Слободан Боба Ковач, није крио чињеницу да је овог лета желео у редове своје екипе да доведе суперталентованох Михајла Митића, капитена Црвене звезде. 

„Михајла сам хтео да доведем јер ове године се не испада из Лиге и мислим да би имао велику шансу, заправо била би идеална ситуација за њега да игра. Али, Звезда није тако размишљала и хтела је да задржи екипу на дужи временски период. По мени би било много боље и за нашу одбојку, да је Михајло дошао овде да игра“ објаснио је Ковач за „Журнал“.

Митић ће тако и наредне сезоне предводити црвено-беле који ће покушати да задрже примат у домаћој одбојци.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Kiza сеп 27, 2012 at 02:26

Једно од посебних места на величанственом скупу припало је и Слободану Боби Ковачу, према оценама одбојкашких стручњака, званично најбољем тренеру у италијанској Серији А2 у минулој сезони.
„Супер Бобо“ или „Бобан“ како га зову у клубу Сир Сајфети из Перуђе, добио је и пригодно признање јер је успео да избори пласман у највиши ранг такмичења. Уједно, он је први и једини Србин, шеф струке на мушкој одбојкашкој сцени на Чизми.

Reply
Lazar91 сеп 26, 2012 at 21:35

Ma koji crni Kovac,covek nikad nije imao veze sa odbojkom :O

Reply
Andrej сеп 27, 2012 at 01:38

Kakva glupost! Boba Kovac je legenda nase odbojke, a to bi i ti znao da je redovno pratis… Covek je rekao svoje misljenje i sigurno je mnogo strucniji od tebe koji verovatno nikad nisi igrao odbojku osim na fizickom! Meni je drago sto ce Mitic ostati u Zvezdi u borbi za jos jednu titulu/duplu krunu, ali je realno da bi za njega kao igraca i za nasu reprezentaciju bilo znatno korisnije da igra u Italiji jer bi i u njihovoj drugoj ligi imao vise jakih utakmica nego ovde. Ne bi bio prvi koji je tamo otisao u drugu ligu, igrali su tamo i Vasic, Maric, Batez, pa cak i jedan od najvecih majstora odbojke svih vremena „Kvisko“ Vujevic.

Reply
Rape Delija сеп 26, 2012 at 20:15

Ovaj Kovac prso covek, da li je on svestan sta lupio????

Reply
Dzoni сеп 26, 2012 at 15:53

Sta hoce ovaj?? Ponizava Zvezdu i govori kako je bolje u 2. ligi Italije…

Reply
boki zvezdas сеп 26, 2012 at 15:19

A zasto bi to bilo bolje.Mozda za tebe Kovacu ali ne za nas i odbojku u Srbiji.Sramota da tako nesto izjavis.

Reply
Милош сеп 26, 2012 at 14:11

Свака част управи нашег ОК, који је иначе најстабилнији и најздравији део нашег спортског друштва, ове године одбранићемо титулу а ја се надам и неком боду у лиги шампиона. Сигурно је за Митића боље да предводи Звезду до нових победа него да буде резерва у Италији. Има времена за иностранство.

Reply

Leave a Comment