Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичењаКлупска дешавања

Борис Вапенски за МЦЗ: „Хвала навијачима!“

Boris Vapenski
Boris Vapenski
Boris Vapenski

Нико Звездо нема, то што имаш ти! Још један спектакл је приредила Црвена звезда Европи. У премијерном мечу Лиге Шампиона против шампиона Хрватске дубровачког Југа фалила је само победа, али немамо шта да замеримо нашим момцима. Аплауз и подршка на крају утакмице су све рекли. Као и увек пружили су максимум, дали све од себе у овом тренутку, али морамо да признамо да је Југ, пре свега, много искуснији у европским утакмицама и спремнији и јачи у овом тренутку. Већ у реваншу ће бити много боље, а до тада пружимо руку и честитајмо противнику.

Најзапаженији од седам дебитаната на јучерашњем мечу био је Борис Вапенски. Наш Новосађанин је са три поготка био најефикаснији и од јуче сви питају за њега.

Прва утакмица, можда смо и разочарали, нисмо испунили очекивања и пружили оно што се од нас очекивало. Имали смо недовољан број тренинга заједно, па је резултат и реалан. Остаје велика жал што навијачима нисмо дали победу. Ја први пут играм у оваквој атмосфери, невероватно је било. Хвала навијачима на свему, овом приликом им захваљујем од срца. Одужићемо им се у наредним мечевима.“

Како је дан након утакмице, да ли је вас је стигао умор?

Управо то, нисмо имали утакмице преко лета, само смо тренирали, али дали смо све од себе, пружили максимум тренутно. Стигао нас је умор. Биће то много боље када се уиграмо. Месец дана смо заједно, бићемо све бољи и бољи временом.“

Било би можда другачије да смо отворили утакмицу голом, али пречка нас је у више наврата спречила.

Сада када бих размишљао о томе, вероватно бих се још више изједао. Такав је спорт, верујем да ће нам се вратити. Хвала навијачима, још једном.“

У другом мечу 1.кола у нашој Б групи, братски Олимпијакос је веома лако савладао Кројцлинген са 15:5. Француски Монпеље је био слободан.

Наши момци следећи меч играју 6.октобра од 17 часова, против швајцарског Кројцлингена, на СЦ „11.април“. Првобитно је било договорено да Швајцарци буду домаћини, али су домаћинства замењена због проблема са базеном. Директан пренос је на ТВ Б92, али вас све очекујемо на базену. Ускоро ћемо обавестити све навијаче о продаји карата.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

9 comments

xxx сеп 28, 2012 at 03:16

ne vredi ništa nam nije išlo, nije htelo da uđe, onog njihovog golmana sr.., biće bolje!

Reply
aleksandar sd сеп 28, 2012 at 02:38

Ne znam zasto ovaj covek nije u repr…mali nabijen ko zver najbolje odigrao juce…

Reply
Aleksandar сеп 28, 2012 at 08:23

Zato što do sada nije igrao za franjevce. Nezgodno krilo u reprezentaciji igra Filip Filipović a njegova izmena je Mandić umesto da to bude Vapenski. Bio je na širem spisku reprezentacije ali ništa više od toga. Selektor Udovičić je iz reprezentacije izbacio i Avramovića a umesto njega zvao Šaponjića koji igra na nekom američkom univerzitetu. Bruka jedna! Nadam se da su ta vremena kada su oni mogli da rade šta hoće najzad prošla.

Reply
Zvezda mi je sve сеп 27, 2012 at 20:29

Dokle god postoje Delije Zvezda nikad nece biti porazena, niti pognute glave!!!

Reply
Djole сеп 27, 2012 at 19:41

Vise bilo na 4 aprili nego na pasnjaku protiv proletera :mrgreen: :mrgreen:

Reply
:) сеп 27, 2012 at 19:55

Ne poredi se s njima, ne pominji ih uopste 😀

Reply
Ncssczv сеп 28, 2012 at 17:40

Jel 4. ili 11. april 🙂 ?

Reply
propain сеп 27, 2012 at 19:08

Niko Zvezdo nema to sto imas ti….
Samo hrabro momci!!!!!!!

Reply
Surda сеп 27, 2012 at 18:48

😆

Reply

Leave a Comment