Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Јанковић: „Знам шта је узрок пада у игри“

Александар Јанковић
Александар Јанковић
Александар Јанковић

Преносимо у целости опширан интервју шефа стручног штаба ФК Црвена звезда Александра Јанковића који је објављен на порталу „Мондо“.

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић дотакао се проблема који прате игру његове екипе, која упркос томе бележи победе у низу. „Док некога не ‘размонтирамо’, било каква победа ће бити приоритет свих приоритета“, каже шеф струке црвено-белих.

Два дијаметрално супротна полувремена, у смислу квалитета, која је Црвена звезда одиграла у Нишу у среду, била су повод за разговор са тренером екипе Александром Јанковићем.

Ипак, спонтано, једна тема „отварала“ је нову у четвртак после тренинга, па је тако шеф стручног штаба црвено-белих очи у очи са новинарима Вечерњих новости, Пресса и МОНДА, провео више од пола сата разговарајући о актуелном тренутку свог тима, који је преузео у јако тешком тренутку, пар дана пред утакмицу са Бордоом у Европи.

Од тада, после стресне елиминације од Француза у два меча (0:0, 2:3), Јанковић је са младом екипом везао пет победа у Суперлиги и Купу Србије. Ова последња, у шеснаестини финала такмичења у којем Звезда брани трофеј, била је и за понос и за бригу.

По 45 минута…

„Добро прво полувреме, отприлике то је путоказ и по питању тактике и по питању организације у игри, јер нам мотивисана екипа за тих 45 минута није дошла до гола. Били смо чврсти, дисциплиновани, добро смо стајали, дали смо гол и имали још два зицера да решимо меч. Нисмо имали апсолутно никакав проблем у првих 45 минута“, рекао је Јанковић и наставио:

„У наставку смо ушли у проблем са физичком снагом из чега се изродио и тактички проблем, али смо пронашли начин да мирном и стрпљивом игром постигнемо гол, у шта нисам сумњао. Била је то тешка утакмице, не само зато што је то био Ниш, што је било на страни, него зато што је дошла у тешком тренутку. То нам је било треће узастопно гостовање, што се не догађа често“.

Он је узрок пада игре екипе видео у недостатку енергије.

„Имали смо малих енергетских проблема. Због тога ‘вртимо’ играче, у зависности од нивоа енергије који имају и ја не бих превише о томе сада причао“, невољно је млади стратег улазио у разговор на ту тему, враћавши се на оно што је најважније – победу.

„Основни циљ смо остварили, а то је победа и пролаз у наредну рунду. Гурамо даље, имамо још три утакмице до прве следеће паузе, до одморишта и то је то“.

Ипак, констатација са друге стране да је везни ред изгубио контролу игре у наставку и да су се Нишлије као од шале појављивале на 16 метара од Александра Кривоског, вратила је Јанковића на оно што он сматра највећим проблемом.

„Није био везни ред, мислим да је проблем био физичке природе и да смо се због тога повукли више него што је било потребно. Оно што се види је да смо се у другом полувремену пореметили из простог разлога што смо се повукли и гледано по линијама тима, за то би требало да буде одговоран везни ред. Али, није тако и проблем је другој ствари и ја не бих сада ширио ту причу, јер она не може никако да буде конструктивна“, рекао је Јанковић.

„Ја тачно знам шта је проблем. Да дођете код играча и питате их, знају и они, али вам неће рећи. Не ради се о јурењу вештица, већ о решавању проблема. То не може да се уради сада. Може да се реши оног момента када будем имао у рукама јасну слику о стању сваког играча, а то је припремни период, да се не лажемо. До тада – има решења. А, то је да се реши утакмица у првом полувремену и да уопште не улазиш и проблем у другом делу“.

Да ли ова екипа има лошу навику да после постигнутог гола одустане од свог стила?

„Не слажем се. Ми смо после вођства имали два зицера и требало је да буде 0:3 на полувремену. Није проблем тај. Проблем је што једноставно у том ритму одигравања утакмица свака три дана дође до физичког пада и због тога ротирам играче. До зиме ће бити тако. Нисам прошао с њима припремни период и не могу да знам у сваком моменту где се који играч налази. Да не бих ширио ту причу, преузимам све на себе и гурамо даље. Оно што се види је да се везни ред поремети, а оно што се не види је оно о чему ја причам“, рекао је Јанковић.

Њега, такође, не брине што екипа утакмице добија у неизвесним завршницама са голом предности. Само је Раднички из Крагујевца, који је остао са деветорицом, савладан са више од једног гола разлике.

„За сада, битно је да се побеђује и да момци осећају сигурност у делу игре, да знамо шта хоћемо и да то спроводимо у дело. Из сигурности, долазе шансе. Ми смо Радничком у Нишу у првом полувремену узели неколико лопти на 30 метара од њиховог гола и ушли у зицере. Такве ствари се решавају и утакмица губи такмичарску неизвесност већ у првом полувремену. Све ово причам под условом да смо у пуном такмичарском интензитету…“, рекао је тренер Звезде и додао:

„Нама би било најлепше да некоме дамо пет или шест комада, али ако то и у наредном периоду буде један гол – биће тако. Битно нам је да се побеђује и да играчи напредују, а ми смо против Радничког опет на терену имали велики број младих, седам од 11 играча имали су 20 година и млађи. У Кули их је било шест од 11… Велико је богатство за нас да ми такве утакмице, које улазе у егал завршницу, преламамо у нашу корист“.

Јанковић подсећа да је његов тим у таквом ритму да простора за тренинг и неке озбиљне заокрете практично не постоји.

„Играмо свака три дана, немамо простора за тренинг, везали смо пет победа, од тога су четири биле на гостовањима: Нови Пазар, Крагујевац, Кула, Ниш, ниједан град није ни на 100 километара од Београда. Морам да будем задовољан. Тим нам расте на најбољи могући начин – побеђујући. Не требају нам крупна обећања и велике речи. До зиме ћемо радити на ротацији играча и освежавању, ја ћу их у лету упознавати колико ко може да поднесе, мерићемо их додатно сад кад су у оптерећењу. Мене интересује да тим буде стабилан“.

Како играчи прихватају ваше замисли?

„Готово да сам више прилике имао да гледам на утакмицама како усвајају неке моје замисли, него на тренинзима. И тај процес уношења нових идеја се одвија у најгорем могућем амбијенту, јер имамо утакмице у којима морамо да се мењамо, а и да побеђујемо. Притом су то јако тешка гостовања екипама које су састављене од искусних играча, који знају како се игра против Звезде, а већина њих нам је откидала бодове у блиској прошлости, што овде, што код њих тамо“, приметио је Јанковић да његов млад тим у претходном периоду није пролазио добро са „фајтерским“ екипама.

Јанковић тврди да је потребна само једна утакмица, у којој ће Звезда „размонтирати“ ривала и да ће тада све бити другачије.

„Дефинитивно се чека утакмица која ће да нас ‘деблокира’. Није било у Кули. Није било ни у Нишу. Али, чекамо! И радимо са истим ентузијазмом. Чекамо да нам се све отвори и да ‘размонтирамо’ некога. Кад нам се буде отворило да некоме дамо десет комада, даћемо. До тада, ићи ћемо на победу на свакој утакмици“.

Јанковић истиче да од својих играча, за сада, тражи мир и сталоженост. То је видео у Нишу и то му се допало. Уједно, у наредном одговору даје на питање због чега није панично правио измене у наставку и због чега је, рецимо, на клупи оставио Огњена Мудринског.

„Примили смо гол у 77. минуту. Па, шта?! Имаш 15 минута до краја и играш против екипе од које си бољи. Не видим проблем… Нисам желео да убацим Мудринског, чак ни да га пошаљем на загревање. Желео сам да играчи који су на терену осете моју веру у то да ћемо постићи гол“, рекао је и потом образложио:

„Ако погледаш утакмице у Европи, запањио би се колико голова пада у 90. минуту. Никад више! Знате ли колико голова постигне екипа са играчем мање? Никад више! Колико екипа прође у евро-такмичењима даље после 0:0 код куће? Никад више… Ми овде кад дамо гол у 90. минуту кажу: ‘Имао си среће’, а ако га примиш у надокнади онда кажу: ‘Види их ови, нестабилни, неспремни, наиван тренер’… Параметри се мењају. Утакмица се игра 90 и кусур минута и мораш да задржиш хладну главу“.

У том смислу, скупо плаћена школа у Бордоу може добро да користи црвено-белима.

„Основна поука после Бордоа била је да морамо да смањимо утицај емоција на игру и да играмо са мање емотивног набоја, било позитивног, било негативног. То нас је коштало много и то је нешто што нам ‘узима’ хладну главу“.

Он тврди да је Звезда баш у Нишу показала како стабилан тим реагује на неочекиван крај утакмице и приближавање опасности у виду пенала, неповољног исхода, итд.

„Да смо размишљали зашто смо мирну утакмицу увели у драму на крају, зашто смо примили гол, зашто контру ‘5 на 3’ нисмо реализовали, ми онда корнер не бисмо извели како треба. А, извели смо га онако како смо га ‘нацртали’ на тренингу, свако је испоштовао своју кретњу и дали смо гол. Утакмица се игра 90 минута“.

Јанковић каже да у тренутку када је сезона већ почела и када је преузео екипу два дана пред велико европско искушење, није могао да мења све и одмах, већ да је морао да направи листу приоритета.

„Све је приоритет! И да побеђујеш и да дајеш голове и да не примаш голове и да имаш голгетера који растура, ‘трпа’ и први је стрелац лиге и да имаш екипу која ће умети да се ‘побије’ на тешким гостовањима на којима се осваја титула… Све је битно. На тој листи приоретита, морао сам да поређам шта ми је од чега битније. Одлучио сам да се прва ствар на листи буде да се побеђује, друга да се дође до стабилности, а тек онда да се уз то ‘хвата’ игра и да се чека једна утакмица у којој ћеш да будеш ефикасан. Онда се ствари сложе готово по инерцији…“, описао је ситуацију у којој се нашао и констатовао:

„Мораш да знаш шта ти гради шта…“

Да ли вам у том смислу смета када слушате и читате коментаре да се провлачите из кола у коло, из меча у меч?

„Не, не… Не смета ми и уопште не размишљам о томе. Ми играмо утакмице које су на ‘нож’. Увек можеш да кажеш да се неко провлачи, а онда кад добијеш 5:0 да си наместио, итд. Поента је у перцепцији и намери и да ли је она позитивна или негативна. Само је то питање. Свестан сам ситуације у којој се налазимо, а ја сам много већи критичар према себи и њима од било кога од вас. Мени таква врста критике уопште не смета“, закључује тренер Црвене звезде Александар Јанковић.

Његов фудбалски стил и начин размишљања у великој мери разликује се од философије његовог претходника Роберта Просинечког, који је дуго радио у клубу и који је практично селектирао актуелну генерацију играча Црвене звезде. Њима, који у сезони 2012/13 једноставно „морају“ да освоје титулу, не преостаје ништа друго него да, практично у сну, бришу неке старе и стичу нове навике, јер преко дана за то тешко да има времена.

У среду је био Ниш, у суботу стиже Смедерево, па у среду следи пут у Ивањицу, а онда ново путовање у Суботицу.

Четири пута по 1:0? Тешко да ће иједан навијач имати примедбу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

54 comments

Dobrivoje сеп 28, 2012 at 20:56

😆

Reply
zvezdan сеп 28, 2012 at 19:19

E iskreno se nadam da cemo posle Ivanjice da zasednemo na celu i tako da teramo do MAJA SLEDECE GODINE I DA VRATIMO NAPOKON TITULU KUCI

Reply
van basten сеп 28, 2012 at 17:26

jedan od uzroka pada u igri je svakako to sto igracima kasne plate.ja da sam na mestu vesica,uzeo bih svoje pare,normalno tesko zaradjene i dao fudbalerima.jer kako jedan savetnik ili sta vec u klubu moze najbolje da pomogne nego da da novac u taj isti klub.pa nece valjda da uzima iz njega.

Reply
Cira сеп 28, 2012 at 16:46

Pazljivo sam procitao intervju i za mene u njemu ima mnogo cudnih stvari…
Reci za ekipu da je fizicki nespremna u fazi poodmaklog prvenstva je krajnje neozbiljno.Prosinecki i bivsi kondicioni trener su tvrdili da je ekipa fantasticno spremna…vadjenje na utakmice sreda-nedelja je u najmanju ruku degutantno,pa zar i drugi timovi nemaju istu sitvaciju,pa ipak imaju i igru i rezultate.Mogu se sloziti da Milijas,Jovanovic nemaju dovoljno snage,ali su to strasno iskusni igraci da bi dozvolili da se to odrazi na ekipu.
Svi su odusevljeni igrom u prvom poluvremenu u Nisu,ja nisam.Tacno je da smo dali gol i imali jos dve prilike da resimo utakmicu,ali je igra i dalje nikakva i ona svakako ne moze biti putokaz.U drugom smo kaze Sale imali energetskih problema,po tome smo onda sa Nislijama u Beogradu u prvom poluvremenu imali energetskih problema,a u drugom smo gle cuda povratili energiju.Koja ekipa pobedi u 90-om ili oko 90-og minuta moze reci da je miljenik srece,a ne neke planirane akcije,jer se tada zatvaraju odbrane i samo neka slucajna sitvacija moze dovesti do gola.Sale kaze da nije hteo nista da menja da bi pokazao time veru u ove igrace koji su na terenu.Da li Sale ima pravo da se tako grubo poigrava sa gubitkom kupa ? Zvezda treba da zgazi svakog protivnika u JSL sa obzirom na kvalitet koji poseduje,a ne da se trener tvrdoglavo poigrava sa imenom kluba.Dva puta nas je vec spasao 90-i minut nije li malo mnogo da se poigravamo do poslednjeg minuta?Crvena Zvezda nema igru,nema sredinu terena,igra sa glupim dugim loptama,kojima vise ne igraju ni Englezi.Ne mogu shvatiti da more ljudi uopste ne vidi kako Zvezda izgleda na terenu,konfuzno nepovezano…posle dva, tri pasa sledi bunarenje i gubitak lopte,igraci koji su razbijali su sada izgubljeni u ovakvoj igri.Ja sam jako razocaran nadao sam se boljem,a ne gorem promenom trenera…nije ovo nivo Crvene Zvezde.

Reply
Cira сеп 28, 2012 at 20:46

Citav dan mi komentar ceka moderaciju..da li je to postalo nepozeljno iznositi svoje iskreno misljenje ?

Reply
Ashaman сеп 28, 2012 at 14:08

SVi NA Stadion,Treba da se menja podrska ,lukic sve…ali mi ne ..dobre navike moraju da ostanu,napunimo marakanu kakav bre bojkot…

Reply
JoDe сеп 28, 2012 at 14:03

Je ne razumem zasto smo pustili Nikolu Petkoica….Makar bi imali zamjenu na levom beku a ovako ona rupaca Nenadic 10000 puta losi od Nikole…Nikola Petkovic je mozda i bolji u ovom trenutku od Mladenovica!

Reply
CzvBoys сеп 28, 2012 at 13:57

Ale ale ale OOOOOOOO…pakuj stvari upravoooooo,ale ale ale oooooo! Lukicu,Vesicu i ostala BAGRO…marš iz Zvezde!

Reply
Делија сеп 28, 2012 at 13:54

Људи да није жалосно и да није у питању наша љубав Црвена Звезда било би смешно. Што нису продали 3 играча са којима су раскинули уговоре. Па боље је продати их и за 100к него их пустити за џабе да иду.

Reply
monako сеп 28, 2012 at 13:57

Agde je tu vesic,lukic

Reply
Realan сеп 28, 2012 at 15:57

Ma sta kazez,mislis da bi bilo bolje da smo ih prodali. Kako se toga niko nije setio?

Reply
Делија сеп 28, 2012 at 23:25

@monako Шта са тим лоповима и неспособњаковића?
@realan Можда зато што су неспособни!?
И ако не волим ову ураву сутра СВИ НА МАРАКАНУ!!

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 28, 2012 at 13:36

Uprava napolje zelimo sto prije Vesica i Lukica da vidimo sto dalje iz Crvene Zvezde ,hajde dodji Dzajo i okupi ljude oko sebe prave koji znaju svoj posao i ogradi se od vodja tzv navijaca napravi bolji skauting Dzajo u Africi Crvene Zvezde privuci legende Crvene Zvezde da se oni nadju uz Crvenu Zvezdu sa tobom pokupi najbolje igrace sa Balkana od ovih sad sto su tu neka se zadrzi dobar dio tima i nemoj da saradjujes sa menadzerima jer oni su samo donijeli zlo nasoj Crvenoj Zvezdi Dzajo legendo vrati se

Reply
Levi Brisac сеп 28, 2012 at 13:32

Politika me neinteresuje ali ovaj DS je unistio i drzavu i Zvezdu!!!

Reply
otresi сеп 28, 2012 at 13:18

jel ce biti prenos ?

Reply
monako сеп 28, 2012 at 13:56

ako nemas Arenu mozes na internetu da gledas-nadji PROFREETVI – GLEDAS BEZ PROBLEMA.Slika malo losija ali OK.

Reply
Zvezdaš сеп 28, 2012 at 14:57

Na Tv Prva.

Reply
otresi сеп 28, 2012 at 17:19

hvala

Reply
Joca Czv сеп 28, 2012 at 12:48

Zna li neko sta je bilo sa Filipom Jankovicem

Reply
vladja сеп 29, 2012 at 01:54

ziv i zdrav…. igra gde mu je trenutno i mesto…… a kad poraste, mozda ga vidimo i u 1 timu :mrgreen:

Reply
dejan сеп 28, 2012 at 12:26

Uprava napolje!!!

Reply
monako сеп 28, 2012 at 12:19

Od pocetka sezone ja uporno tvrdim a to je dokazano u svim ligama na svetu jedino kolektivnim BOJKOTOM moze neko ko ne zeli da ode iz kluba da se NATERA DA ODE.Samim tim se daje i pravo da se pokrenu i odredjene radnje za ispitivanje velicine i obima KRADJE I MALVERZACIJA U ZVEZDI.
ALI ………uvek ima neko ALI……. zasto se ne bojkotuju utakmice?ko placa da navijaci za sve krive toleta i samim tim skrecu paznju sa PRAVOG PROBLEMA-vesica,lukica?
Da smo mi ko uprava jaki ne bi nam ne tole mogao nista nego niko ne bi smeo ni da pisne vec bi se prvo poklonili pa usli na MARAKANU.
Setimo se 89.,90,91 a finale je sa Olimpikom kada ni u to vreme jedan od najbogatijih klubova nije uspeo da nas srusi vec su afere posle finala srusile tim Olimpik i njegovog predsednika i finansijera.
Delija tekst ti nije duzi svi mi moramo da oteramo olos sa Marakane.

Reply
Luka сеп 28, 2012 at 12:08

Ako je zaista fizicko stanje u pitanju, to vec nema smisla. Kao prvo, dobra kondiciona sprema dolazi iz prve dve nedelje priprema, kada se ekipa gazi, a posle toga je samo pitanje odrzavanja stanja. Moze da se radi sa loptom do kraja polusezone i svi igraci ce manje vise biti isto spremni kao i na pocetku. Drugo, ne mogu da poverujem da samo par nedelja nakon odlaska Profe kod svih igraca dodje do tako velikog pada. Pre bi ih unistilo to sto su proputovali hiljade i hiljade kilometara u poslednjih mesec dana nego sto je jedan covek otisao. Uostalom mi smo imali problema u drugom poluvremenu i kad je Robi bio tu. Obrni okreni samo da ovi momci ostanu dok klub ne stane na noge i bice to kako treba…

Reply
Delija сеп 28, 2012 at 12:02

Ovde se vise ne zna ko koga…Ali ustvari zna se nas j.b. Lukic i uprava u zdrav mozak….Igraci su spremni za jedno poluvreme za drugo nemaju snage da napadaju…Radakovic oteran u OFK eno momci trce razbijaju protiv NS-a…Muka mi je vise od ovoga Dzaja se vraca-Dzaja se ne vraca!!!Ako Dzajic hoce da se vrati ja ne znam u cemu je problem…Mada ni taj Dzajic nece biti cudotvorac ali bice bolje sigurno….Deliju su placeni navijaci to se zna…Pa od cega oni zaradjaju posto predpostavljam da imaju porodice cime ih oni hrane Lukicevim parama…Lukic ih placa da ne vicu protiv njega nista…A vodje se kao prave lude nije nista iznad zvezde…Ok je to ali sto ne bi smo isterali iz Zvezde lopove jer oni ruse Zvezdu dok mi gledamo i pravimo se da nismo videli…Ja vise ne idem na sever idem na zapad ili istok muka mi je od severa prepametnog koji ne zna da podrzi pravi rad pravu borbu a to je KK CRVENA ZVEZDA!!I nema sumnje da cu ici na basket ako se vreme poklapa sa fudbalom jer mi draze da dam pare postenim i maksimalno odgovornim ljudima…..SVI U PIONIR!
Lukicu odlazi mada znam da nece otici jos 2-3 godine i znam da se Dzajic nece vratiti 100% ma uveren sam u to vi ako ne verejute da se Dzajic ne vraca samo cekajte,cekajte,cekajte dok jednom ne izadje Lukic u javnost i kaze dug Zvezde 100 mil.Eura klub ce ponovo poceti od 5 lige i svi dugovi ce biti otpisani!!!Svi protiv Lukica ovo ne ide na dobro opametite se braco vazno je mnogo!!!Bojkot utakmice treba da pocne!Malo je duzi tekst ali sam sve realno napisao…
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
Делија сеп 28, 2012 at 13:48

Само да кажем онима који ће да „бојкотују“ утакмицу ФК да ништа неће учинити. ФК ће сигурно имати најмање 9,10 хиљада навијача по утакмици.

Reply
Делија сеп 28, 2012 at 13:50

*утакмице
Иначе и мени је пун к****ц ове тотално НЕСПОСОБНЕ управе.
УПРАВА НАПОЉЕ!

Reply
monako сеп 28, 2012 at 13:52

Seti se samo koliki je bio pre par godina prosek-gde su se oni izgubili-sto da se nisu odselili iz Srbije ili im je vise muka da se vuku za NOS ali i za DZEP.

Reply
Delija сеп 28, 2012 at 14:03

Ja bojkotujem sever ali pozivam sve da predju u pionir

Reply
Ashaman сеп 28, 2012 at 14:01

okej ..sve to ..ali bojkot utakmice.mad daj ..kakav si ti to delija,jel postizes time..samo bismo smo smanjili podrsku i bilo bi jos gore..nikako bojkot,ja sad idem protiv smedereva…Zbog toga PRAVE DELIJE AJMO NA STADION….i ja ne gotivim upravu…ali ovo nije nacin…

Reply
monako сеп 28, 2012 at 12:01

Nazalost je tacno za sva tri fudbalera.Zvezda mora da bude vlasnik svih svojih fudbalera a ne da deli sa kojekakvim tzv menadzerima.Zbog toga su Piksija najvise i oterali iz Zvezde jer je hteo da rasproda sve fudbalere sa negativnim ugovorom i da se otarasi svih menadzera.Posle se prica okrenula na drugu stranu i javnost je SLAGANA I OBMANUTA.Zna se cije je to maslo i od kad onaj tzv covek vesic vlada ZVEZDOM.Sada je video da mu se blizi kraj i pokusava da otme i ono sto je ostalo ili po zavrsetku ugovora sa Zvezdo ce da ode iz kluba.Deo novca uzima ON ,a ujedno pokazatelj da sprema da ode je i to sto pokusava na SVE nacine da se vrati u politiku preko DS-odakle nije ni odlazio ali se neko vreme dok NIJE UPROPASTIO I FK ZVEZDA povukao.
UPRAVA NAPOLJE ALI NIJE TO DOVOLJNO treba ih oterati sve u ZATVOR
.DAJ OPAMETIMO SE ILI JE OVO NAS KRAJ

Reply
monako сеп 28, 2012 at 13:48

OVO MOGU SAMO vesic i lukic da lupe minus na sve komentare na Moja Crvena Zvezda

Reply
Ultras сеп 28, 2012 at 11:47

SVI NA MARAKANU POD HITNO DA SPRECIMO OVU KRADJU!!!KO NJIMA DAJE PRAVO DA RADE SA KLUBOM STA HOCE A MI SAMO NEMO POSMATRAMO KAKO NAM UNISTAVAJU KLUB!!! http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-prodaje-zahaviju-trojicu-reprezentativaca-za-sest-miliona-evra

Reply
aleksandar kg сеп 28, 2012 at 11:42

Povodom izjave Saleta Jankovica, upravni odbor se oglasio saopstenjem.
– U ime milionske armije navijaca, odgovorno tvrdimo da nema nikakvih padova u igri Crvene zvezde. Trener Jankovic ce zbog svog ponasanja, ko je on da govori istinu o desavanjima u klubu, biti udaljen iz prvog tima do daljneg. Nema razlog za paniku, nas veliki prijatelj Gasprom ce dati novac, i sve ce biti kao u bajci…… 😎 😎 😎 😎 😎 😎

Reply
***DeLiJa***1OO% сеп 28, 2012 at 11:50

dreams,dreams

Reply
Realno сеп 28, 2012 at 11:34

Evo jedan od uzroka slabe igre : http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-prodaje-zahaviju-trojicu-reprezentativaca-za-sest-miliona-evra
Dokle bre vise, LUKICU ?
Lule dunster !!!!
Vodje dunsteri !!!!
UPRAVA NAPOLJE !!!

Reply
***DeLiJa***1OO% сеп 28, 2012 at 11:48

pravi gospodar Zvezde je goran vesic,najveca lazovcina i lopovcina ikada zivela na svetu…lukic je njegova marioneta koja ga prikriva….
Verovali ili ne cuo sam,negde,da je dug Zvezde oko 60 milioa evra…Ja cak nisam ni iznenadjen,jer nam toliki neznalci i lopovi sede u klubu,da je to zalosno….Jednostavno ako se nesto ne promeni,osecam da nece biti dobro……

Reply
Ultras сеп 28, 2012 at 11:53

Ajmo bre da ih skinemo vise pa trenutno najvrednija imovina u Zvezdi su ti mladi reprezentativci ako njih pustimo da odu za dzabe a 6 miliona je stvarno mnogo smesna cifra pogotovo ako uzmemo titulu,nama nece biti spasa kako onda misle da vracaju dugove!!!Plus moze da se desi da sva trojica odu na zimu i sta bi onda radili…Bojim se samo da mi navijaci nismo dovoljno slozni da uradimo nesto bar za pocetak da stopiramo prodaju ove trojice igraca!

Reply
***DeLiJa***1OO% сеп 28, 2012 at 11:59

nazalost neki zive za Zvezdu(Mi),a neki zive od Zvezde(lukic,vesic,kompanija…)

Reply
DRS сеп 28, 2012 at 11:25

sam je rekao da mu kondicioni ne treba da zna kakotreba spremiti ekipu i bez njega ista sad kuka koji k…. da igraci nemogu fizicki da odgovore zadacima.htjeo si bez kondicionog sad suti i vodi tu ekipu sam odogovaras za kondiciju tima.bez mnogo demagogije kako nemogu da fizicki da odgovore zadacima.to je tvoja briga posto nisi htjeo kondicionog

Reply
Ultras сеп 28, 2012 at 11:48

Odakle ti to da nije hteo kondicionog trenera?Samo mu se nije svidelo na koji nacin taj posao obavlja Radakovic….

Reply
DRS сеп 28, 2012 at 14:44

pa kad mu se nije svidjelo i kad je rekao da moze da vodi ekipu bez kondicionog neka onda suti i nek ne kuka i neka ne prosipa demagogiju kako igracinemogu fizicki da isprate zahtjeve.bez kukanja ili je to samo alibi kada se desi nekakav kiks.trazio si tako sada sutis vodis i sam odgovaras pametnom dosta

Reply
Nebojsa сеп 28, 2012 at 11:22 Reply
Delija сеп 28, 2012 at 11:30

valjda nije

Reply
dejan сеп 28, 2012 at 11:18

Utakmice se, Jankovicu, igraju i drugo poluvreme! Medjutim, igraci nemaju ni koncentraciju ni fizicku spremnost za celu utakmicu. Iz tog razloga vrati kondicionog trenera koji je dobro obavljao svoj deo posla. Mnogo si, brate, predvidljiv u postavljanju igre!

Reply
Zvezdas сеп 28, 2012 at 10:46

Oterao kondicionog i sad se zali sto mu igraci se vuku nakon sat vremena igre i nada se resavanju utakmica u prvom poluvremenu,a to znaci tri razlike za nas,a toliko nismo dobili prvo poluvreme ko zna otkad.

Reply
IGOR CZ сеп 28, 2012 at 10:30

Pogledajte kako izgleda „objektivno“ b92 novinarstvo: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=09&dd=27&nav_id=646315
Naslov nema veze sa tekstom jer u tekstu nigdje nema izjave Prosineckog da ce tuziti Zvezdu..Bitno je da se lazna prica spinuje i unosi dodatna tenzija u FK Zvezda i medju njene navijace..Slao sam tri komentara na ovu informaciju ukazujuci na malicioznost i neistinitost naslova ali gospoda sa b92 nisu nijedan objavili..I oni da pricaju o demokratiji i slobodnom novinarstvu, sram da ih bude..

Reply
Goran сеп 28, 2012 at 11:17

Nažalost, nisu oni jedini.

Reply
milan_rs сеп 28, 2012 at 09:43

Ja stvarno ne znam koji se k…. vise ceka sa promenama u upravi kluba. Non stop citam kako smo u katastrofalnoj situaciji sa parama i kako zbog toga nudimo Zahaviju Maksimovica, Mijajlovica i Mladenovica za celih 6 miliona eura eeejjj 6 miliona. Pa zbog ovakvih stvari treba da letite napolje, idite vise ko Boga vas molim. Dzajicu molim i tebe vise da ne kenjas, sta hoces specijalnu pozivnicu, ili se vrati da budemo ponovo stari ili nas ne lozi vise. Uglavnom ovo je postalo neizdrzivo.

Reply
Dzoni сеп 28, 2012 at 10:09

Zanima me jel tih 6 miliona sve ide nama, ili od tih para moramo isplatiti procente borcu i slobodi? Jer ako cemo mi dobiti svih 6 miliona, onda nekako i moze, jer i da ih prodamo za 10-15, opet bi skoro dosli na isto jer moramo platiti po 40 % drugim klubovima. E sad, mozda se moze i sam micko za 2 godine uvaliti za 6 milki, tako da nisam bas za prodaju 😕

Reply
xQ сеп 28, 2012 at 11:04

kakvi milioni ni da postanemo svetski prvaci na sp 2014 nijedan igrač iz govnj… lige se nema teorijske šanse da se proda za više od 3 mil. i to je puno,ko će dati za igrača iz srbije 4,5,6 miliona?! ježim se kad ovi nazovi novinari pominju milione a to ih menadžeri pujdaju da bi ih promovisali,kao i svaki igrač omladinske škole da je biser.To su takve gluposti da ne znam da li neko stvarno može da poveruje u to.Kažu za Lazovića nudili 5 mil. ko kaže ljudi iz uprave hahahahaha pa nima bi zinulo du.. i da su im tri ponudili a ne 5,nego je to bilo klasično šlihtanje navijačima i javnosti,i da bi opravdali odlaske borhe evandra i tošića, kao nismo ga prodali on je bitan igrač

Reply
Dzoni сеп 28, 2012 at 11:35

Pa dobro, prodali su i glodari Savica za dobre pare, a eno sad ne moze da se sastavi, a ne da igra za city

Reply
Ultras сеп 28, 2012 at 11:56

Prodali su i Aksentijevica za 2 miliona a decko je igrao za prvi tim svega par meseci :facepalm:

xQ сеп 28, 2012 at 12:49

to su njihovi novinari napisali 10 mil hahahahahaa ma daaa

xQ сеп 28, 2012 at 12:53

prodali aksentijevića za koliko to samo oni znaju

Leave a Comment