Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Човић: „За равноправност и равнотежу“

Небојша Човић
Небојша Човић
Небојша Човић

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић у просторијама клуба на Малом Калемегдану одржао је конференцију за медије на којој је обелоданио да ће се свим силама борити за равноправност и равнотежу на свим пољима са највећим ривалом Партизаном и то у државним фондовима, у статусу у државним предузећима, у кошаркашким и осталим спортским организацијама, у медијима.

Саопштење председника КК Црвена звезда Небојше Човића преносимо Вам у Целина, а ускоро ћемо Вам објавити и шири извештај са конференције за медије.

“Објављујемо борбу за равноправност и равнотежу на свим пољима – у државним фондовима, у статусу у државним предузећима, у кошаркашким и осталим спортским организацијама, у медијима…

Да се одмах разумемо, ми ни у једном делу не тражимо бољи, него једнак статус са својим највећим градским ривалом. Ова борба неће бити лака а ни кратка и то ми знамо, али ми морамо као људи одговорни за овај клуб на томе свакодневно да радимо.

Далеко од тога да у Србији постоје само ова два клуба али када је спорт у Србији у питању а наравно и кошарка, опште је познат ривалитет између Црвене звезде и Партизана. Партизан и ми, историјски имамо приближно једнак спортски успех. Некада је резултатски потпуно доминантна била Црвена звезда, а у задње време то је Партизан. То су резултатски циклуси који зависе од пуно фактора и који долазе кроз дугорочан и континуирано добар рад на свим пољима.

Професионализација спорта је у данашње време више него раније повећала важност пословног дела клуба, јер се борбе за већи буџет директно одражавају и на спортски успех. Управо зато смо ми прошлу годину прогласили годином санације и својим средствима, без помоћи државе, у пословном смислу поставили клуб на здраве ноге.

Ми , овде присутни не памтимо да је кроз историју подршка једном клубу од стране државе била тако неуравнотежена као у протекле 4 године.

Подсетићу вас да је држава дозволила да у сезони 2010/11 наш клуб има буџет од само 400.000 еур, од чега су само 250.000 била спонзорства и донације. Процените сами да ли је то било коректно . Тада никоме то није сметало, ни ривалу, ни медијима, ни државним функционерима. Владала је потпуна забрана улагања у Звезду, а причало се “сами сте криви”.

А ко је данас крив нашем ривалу што има дугове и чија је обавеза да их санира? Јасно вам је да је то неравноправан статус у медијима. Испада да је Звезда сама правила своје дугове, а Партизану је то радио неко други.

То је господо потцењивање интелигенције, испада да су људи у Црвеној звезди радили за велике паре, а да се у Партизану ради без пара и волонтерски, па и то је потцењивање интелигенције. Ви медији, морате да будете у својој функцијии, да вам објективност буде свакодневница.

Ово није субјективни осећај, ово су егзактни показатељи и чињенице . Позивам Вас да ово проверите и упутите иста питања и нама и нашем градском ривалу и надлежним институцијама и предузећима; а могао би и повереник за јавно информисање тиме да се позабави.

ПИТАЊА НА КОЈА ЈАВНОСТ СРБИЈЕ ТРЕБА ДА ДОБИЈЕ ОДГОВОРЕ:

Колико пара су КК Црвена звезда и КК Партизан добили од државних предузећа у последње 4 године?
Колико су КК Црвена звезда и КК Партизан добили од града у прошле 4 године?
Шта све и колико пара смо добили од Министарства за спорт и осталих надлежних републичких спортских институција у протекле 4 године?
Колико пореза је ко платио у последње 4 године, а колико ко није платио?
Колике су плате свих запослених у КК Црвена звезда и КК Партизан (директора, тренера, играча, председника и осталих)?
Да ли КК Црвена звезда и КК Партизан послују преко свог рачуна или преко неких других рачуна?
Колико и коме дугује КК Црвена звезда, а колико и коме КК Партизан?

Ми и када се приближимо да бар у нечему будемо једнаки, помињу се митинзи. Па господо, ако треба да држимо митинге није проблем, ми смо спремни али увек морамо знати шта је истина и ко се зашта бори. Да ли се неко бори за своју високу плату или за космичку правду. Ми ћемо се борити за ЈЕДНАК ТРЕТМАН.

Када сам рекао да ће се у Србији живети боље када Звезда буде прва, наравно да сам мислио да ће то бити земља једнаких шанси, алудирајући на неравноправан третман државе према нама али злонамерни су то у медијима искористили за личне манипулације.

Када сам се захвалио граду и држави на дупло мањој помоћи него што ју је добио наш ривал, није речено то је леп манир, него је то искоришћено да се критукује било каква помоћ државе КК Црвена звезда. Е, па то није у реду, без обзира на десетогодишње навике.

Ми у Црвеној звезди рачунамо да ћете нам поставити ова питања, а отворени смо и за било која друга али унапред знамо да КК Партизан на њих неће смети да одговори. Опет ће се бавити демагогијом и теоријама завере.То код нас и наших навијача више неће проћи.

Да резимирамо:

Пословање:

Државни функционери и управе, као и директори свих јавних предузећа и свих државних институција, што пре треба да исправе приступ расподеле државних средстава у правцу једнакости међу спортским колективима и на тај начин да обезбеде једнаке шансе свим, јер они располажу парама свих пореских обвезника-грађана ове државе и неопходан је равномеран третман.

Ми ћемо на сваку неправилност реаговати званичним путем, кроз институције система, а када је то потребно и кроз медије….Једнак третман за све обезбеђује равномерну конкуренцију из које произилази квалитет али квалитет за репрезентацију Србије, а не за …

Медији

Морамо да препознамо лажно неутралне ауторитете у спортском информисању и јасно укажемо на њих јавности, како би се спречиле кампање против Црвене звезде у будућности. Та кампања траје већ дуго и било је доста !!!”

 

 

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић у просторијама клуба на Малом Калемегдану одржао је конференцију за медије на којој је обелоданио да ће се свим силама борити за равноправност и равнотежу на свим пољима са највећим ривалом Партизаном и то у државним фондовима, у статусу у државним предузећима, у кошаркашким и осталим спортским организацијама, у медијима. Први човек црвено-белих одржао је подужи монолог, а на његово излагање није било додатних питања бројних новинара који су испунили прес салу.

– Данашња тема је нешто што је Звезда започела прошле године, али желимо да то кристално јасно презентирамо јавности. То је наставак, или још активнији почетак наше борбе за равноправност у свим пољима, у кошаркашким нивоима, медијима, итд. Ми ни у једном делу не тражимо ништа што нам не следује, нити тражимо више него што други добијају. Тражимо једнак статус са којим можемо Звезду развијати и вратити је на оне позиције које треба да има. Не желимо никога да угоржавамо, али морамо да укажемо на то да је Звезда у последње четири године била скрајнута и угрожена. Да ли се то све догађало случајно или организовано препуштам вама да закључите – почео је излагање Човић и потом наставио:

– Ми не сматрамо да постоје само два клуба у Србији, али смо свесни нечега што је традиција ових простора. Од оснивања Црвена звезда и Партизан имају велики ривалитет и навијачку поделу у држави. И резултати Партизана и Звезде од почетка су били променљиви, па је тако у појединим временима Звезда била доминантна, после тога се то окренуло у корист Партизана, и тако у круг. Сада смо се нашли у периоду који је надамо се иза нас, у ком је Партизан доминантан у резултатима, а то је остварио кроз добар приступ, рад на свим пољима и изградњи система. То је нормално и то ће се циклично дешавати и у будућности. Али, у тим циклусима постоје опасне фазе. Опасне у смислу да било који ривал проба да другог елиминише до тога да он престане да постоји. Ми те облике понашања препознајемо. Ова професионализација спорта у данашње време је повећала наш опрез и додатно анимирала пословни део клуба у смислу борбе за већи буџет да би Црвена звезда могла да функционише нормално – рекао је Човић и најавио:

– Ми ћемо се максимално трудити да то остваримо, како од обичних донатора и спознора у виду приватних предузећа, али и из одређених државних фондова и од јавних предузећа. Ту тражимо апсолутну равномерност јер су та средства од пореских обвезника и та средства треба да буду равномерно подељена. Онај ко оствари бољи резултат на крају сезоне, треба и да добије додатна средства. Јавност можда није знала, али увидом у комплетно пословање Црвене звезде, видимо да је она у сезони 2010/2011 имала буџет од 400 хиљада евра. Од тога је 250 хиљада дошло од спонзора и донација, а 150 хиљада је помогла држава. Чини ми се да то ником тада није сметало – ни медијима, ни Партизану, ни државним функционерима. То је био период када је владала забрана улагања у Звезду и прича да је сама крива за то што јој се десило. Детаљно се анализирала ситуација у Црвеној звезди, али су одређени људи, прикривани у медијима. Зоран Радовић је један од њих. За време његовог периода, где је био сива еминенција у клубу, направљен је финансијски минус од осам милиона евра. Лепо је делити лекције и питати да ли Звезда постоји или не. Црвена звезда постоји, иначе ја сада не бих седео овде са вама. Од 12. августа 2011. године нисмо крили дугове, већ смо их анализирали, а затим направили пројекат и план реорганизације. Са њима смо отишли код надлежне институције у држави, што је Привредни суд, која је то анализирала и усвојила их. Тиме је Звезда изашла из периода велике катарзе после четири године. Можда је неко очекивао да се Црвена звезда угаси и престане да постоји… То није здраво ривалство, и ми то не желимо ниједном клубу. Жао нам што се тако нешто догађа клубовима у Србији који можда имају мање звучна имена, па то све прође неопажено. Велики број клубова се угасио, неки, попут Хемофарма су у јако тешкој позициј. Ситуација уопште није добра.

Председник Црвене звезде је потом истакао најбитнију ствар:

– Оно што је за нас круцијално и на шта очекујемо реакцију су одговори на следећа питања: Колико пара су Црвена звезда и Партизан добили од државних предузећа у последње четири године? Колико су ови клубови добили од града Београда у последње четири године? Шта све и колико пара смо добили од министарства спорта, ми и Партизан? Колико пореза је ко платио у последње четири године, а колико ко није? Ми смо порез регулисали. Како неко ко није регулисао милион и 100 хиљада евра пореза нема проблем са државом? Да нека фирма то не регулише, шта би се догодило са том фирмом и људима који је воде? Како рачун није блокиран ако нисте платили ПДВ држави? Ако добијате од државе средства, прва и основна ствар је да тој држави вратите оно што јој дугујете. Колике су плате свих запослених у кошаркашким клубовима Црвена звезда и Партизан? Црвена звезда је дуговала 13 плата кад смо дошли у клуб. Колико тренер, председник, играчи, и сви остали примају? Ја као председник, Живорад Анђелковић као председник Скупштине, целокупно Председништво, Управни одбор и многи други, сви радимо волонтерски. Да ли Црвена звезда и Партизан послују преко свог рачуна или преко неког другог? Колико и коме дугују кошаркашки клубови Црвена звезда и Партизан? Наша дужност је да обавестимо јавност о овоме и то не сме да се скрива.

Небојша Човић дотакао се и изјава тренера Партизана Душка Вујошевића које су се последњих дана појављивале у медијима:

– Кад се приближимо једнаком приступу, онда крене прича о митинзима. Можемо и ми да их правимо ако је то решење. Ми смо спремни на то, али тиме не можете сакрити истину, бар не можете на дуже време. Морамо јасно да видимо да ли се неко бори за плату или за правду? Нас интересује само једнак третман и на томе инсистирамо сваки дан. Рекао сам недавно да ће се у Србији боље живети када Црвена звезда буде прва. Шта сам мислио тиме, иза чега и данас стојим? Очекујем земљу где ћемо сви имати једнаке шансе, где нико неће бити привилегован. Ми смо прошле године од Телекома Србије добили 200 хиљада евра, а Партизан 3, 4 пута више. Како је то добио? На интервенцију тадашњег председника државе Бориса Тадића. Ако то треба да буде фактор расподеле, онда тако може и Звезда да добија средства. Ја поштујем то што је Тадић урадио. Својим ауторитетом је помогао спорт, али ако помажете спорт, онда помозите и Звезду и остале клубове. На обраћању на промоцији нашег тима сам се захвалио граду Београду и републици Србији на помоћи јер је то нормалан приступ и манир. Захвалио сам се Граду на помоћи коју смо добили, без обзира што је дупло мања у односу на износ који је добио Партизан. Тиме је кренуло да се манипулише и да се напада било каква помоћ државе према Звезди.

Први човек црвено-белих отворено је говорио и о буџету КК Црвена звезда:

– Књиговодствени подаци су следећи: прошле сезоне од државе Црвену звезду су помогли Телеком Србија, град Београд и Дунав осигурање. Телеком Србије је учествовао са 4,49% у буџету клуба, град Београд са 3,26%, Дунав осигурање са 0,54%. Дакле, држава је помогла са 8,74% нашег буџета. ФМП групација је учествовала са бесповратним средствима са 46,99% буџета. Сви остали су начинили преосталих 44,27%. Од тога је наш генерални спонзор Лукоил дао 30,15%. Можемо да причамо о цифрама. Није нам проблем, напротив. Ми нисмо завршили све обавезе из прошле године – остало је да се плати око 100 хиљада евра. То ћемо регулисати када нам Партизан буде упалтио трећу рату обештећења за Ненада Миљеновића, за шта је рок био 15. септембар 2012. године, иако смо у уговору предвидели да 15 дана кашњења не представља проблем. Са тим средствима ћемо завршити прошлу сезону што се тиче финансија комплетно. Немамо проблем да одговоримо на сва питања, али смо уверени да ће неки други, то јест Партизан, тешко одговорити. Не радујемо се, али желимо да завршимо манипулаторску причу и да јавности презентујемо све што се догађа, јер те приче више не смеју да пролазе. Немамо никакав страх од истрага и сличних ствари. О томе ћемо имати прилике да причамо и да се доказујемо. Наравно, очекујемо од премијера Ивице Дачића да имамо равномеран третман, и на томе ћемо инсистирати. Он ће вероватно тако и учинити, без обзира што навија за Партизан. Ми људе из политке видимо као људе који могу пуно да помогну српском спорту, тако да нису на месту изјаве да су они на једној или другој страни. Они могу и треба да помогну спорту, као што то политичари раде и у богатијим државама.

Такође, Човић је транспарентно говорио и о овосезонском буџету клуба:

– Ове сезоне наше обавезе за све тимове, од јуниорских до сениорских су 2 милиона и 600 хиљада евра. По ранијем плану, обавезе из претходних година који долазе на ред износе 300 хиљада евра. Пошто имамо и споразумну везу са Радничким ФМП-ом који се такмичи у Првој лиги Србије, ту имамо још 300 хиљада евра. Све то је по разрађеном контном плану, а то смо урадили по евролигашким нормама које ће се примењивати од сезоне 2013/2014, или од сезоне 2014/2015. Евролига има захтев да сви буџети морају бити транспарентни и да се налазе на сајтовима клубова – објаснио је Човић и нагласио:

– Ми очекујемо од државе и од директора јавних предузећа да што пре исправе неравноправан приступ према клубовима. Ми ћемо реаговати преко медија на сваки непримеран третман према Црвеној звезди. Само из тог једнаког третмана ћемо доћи до боље конкуренције, што ће подићи и квалитет наше кошарке, што је нама потребно. Ми ћемо се максимално трудити да кроз своје јуниорске погоне формирамо будуће репрезентативце Србије, а не неких других држава. Ми смо српски клуб и то је наш задатак.

Небојша Човић прокоментарисао је и однос са медијима:

– Што се тиче медија, ми ћемо са њима наставити добру сарадњу, међутим оно на чему ћемо радити је да покушамо да разоткријемо лажно неутралне ауторитете. Зашто је то важно? Јер ту прљаву кампању морамо да зауставимо. Било је доста. Ово не радимо да би ми правили кампању, јер се ми бавимо Звездом и са њом хоћемо што бољи резултат. Тиме ћемо помоћи и српској репрезентацији и кошарци. Имамо добре тренере и потенцијал, али морамо да добро радимо и исклешемо играче, посебно на прелазу из јуниорских у сениорске тимове. Али, знамо шта се догађало на недавној промоцији тима Партизана. Ако је храброст господина Вујошевића и људи који су били тамо били сведена на то да се скандира мојој супрузи, онда ја честитам њему и свим тим људима који су то урлали, као и онима који су то пренели на СОС каналу. Врло су храбри људи. Без обзира што је то већ виђено у Нишу на финалу Купа Радивоја Кораћа. То би требало зауставити. Честитам им, супер су то урадили – закључио је Човић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

31 comments

Djole- Jagodina сеп 29, 2012 at 18:12

E a zamislite miting grobara,pa kroz njihovu msu od oko 2000 ljudi prolazili bi autobusi ladno.A ako DELIJE naprave miting pade vlada jbt,znaju oni da koga mi prozovemo na severu taj ne doceka sledeci mandat na istom mestu.ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOoooo

Reply
GABONSKI LJUTUTTUK сеп 29, 2012 at 12:40

Svinja debela!

Reply
Andrej сеп 29, 2012 at 01:35

Vujosevic = Canak…

Reply
MILAN KG сеп 29, 2012 at 01:08

koje je djubre onaj tegeltija uzas ja na sosu gledam samo izvestaje o zvezdi i to je to sa koliko cinizma on govori o nama pa to nema ni u bocvani.

Reply
Ivan сеп 29, 2012 at 00:47

Dule Fasista i huskac!Prasac prosti,ponasa se kao primitivac,trener bez rominga i seljacina sa planine.Zabraniti kriminalca dozivotno!

Reply
Uros сеп 29, 2012 at 00:19

Covic je ozbiljno zagrizao u borbi protiv olosa i to me raduje,nema vise prozivanja a da se ne dobije odgovor sa nase strane.Mi ako zelimo titulu bukvalno moramo da zaratimo sa njima,vecerasnja utakmica je to najbolje pokazala,oni ne smeju da izgube,pritiskaju sudije,gadjaju,psuju,rade ono sto godinama vezbaju,ali sada je malo drugacija situacija,Zvezda je jaka i moze da se upusti u trku za trofeje,zato krece kampanja o politicarima koji nas podrzavaju,zato je i onaj smrad sa sosa dobio uzbunu,krece masinerija koja nas treba da predstavi u nekom lopovskom svetlu,a oni su toboze nevinasca protiv kojih se ceo svet udruzio,e pa drugovi partizani malo ste se zajebali,Covic je neko ko moze i mora da vam stane na put i u tome ima podrsku svih Zvezdasa.Sto se mene licno tice ovakvog coveka na celu kluba odavno cekam,bez pardona udara po svim nasim neprijateljima….ja sam spreman….Pozdrav svim pravim Zvezdasima!!!!

Reply
x сеп 28, 2012 at 22:57

Krmak opet terorise sudije,danas je dobio dve tehnicke i iskljucujucu. Sto je najgore to mu ide od ruke jer kad je dobio iskljucenje partizan je gubio,na kraju je dobio.

Reply
Gangston сеп 28, 2012 at 22:20

koja djubrad glodarska….nemogu obruc da pogode pa mora da bubalo u tunelu da intervenise pa kad ni to nije proslo onda ce sudije lijepo da iskljuce sve visoke igrace zadra da mi mogao nas slinavi musli da dominira da se ne izgubi slucajno…tuga i jad jednom rijecju

Reply
Kuromomoci сеп 28, 2012 at 22:19

http://www.telegraf.rs/sport/357323-prepiska-navijac-citaces-posmrtni-govor-vujosevicu-tegeltija-covic-ucestvovao-u-ubistvu-premijera
Ugasi Covicu Sos kanal jednom za svagda a ovog debelog smrada cu a premlatim kada ga budem video u Zemunu..

Reply
dr сеп 28, 2012 at 22:06

Koliko srece ima partizan,i to traje vec 10 godina. Evo zadar vodio 35 minuta,bilo i 10 razlike i ovi preokrenu :facepalm: neverovatno

Reply
Goran сеп 28, 2012 at 22:16

To su ustaše matori i jedni i drugi.

Reply
redi kruger сеп 28, 2012 at 22:16

Cova je covek pravi, kao i svi Zvezdasi, a svinja i glodari su zivotinjska stoka, koju treba terati u njihov zagreb, duklju i dalje tamo neka smrde i lazu sami sebe da postoje u Srbiji. Cova je previse blag sa ovim sto trazi jednak tretman… pa oni su pljackali i namestali nepriznate utakmice kao rezimski projekat desetak godina, mi treba da zelimo pravdu nazad, I sudije da nam sude namerno i pustaju trojke iz auta, a ne da se oslanjamo na kvalitet i veru u postenje i jednak drzavni tretman. I nije isto milionska armija navijaca Zvezde i desetak procenata pratizanovaca u drzavi, kojim ni tijaniceva i fegijeva propaganda nije pomogla da ih ima vise. Mi zvezdasi zasluzujemo da imamo titula prvaka u buducnosti koliko imamo vise navijaca Zvezde u drzavi! Pa taj strani projekat je krao pare iz srpskog zvezdaskog budzeta da bi namestao, gepekovao i placao hiljadu franjinih seljaka iz padinjaka za repertoar uvreda sa tribina prema Zvezdi i Srbiji, i to stalno na drzavnom rts prenosima utakmica koje nisu derbi. Ako mi budemo na tijanicevom servisu nekad, treba vecinom pevati antipatizanske pesme.

Reply
comi сеп 28, 2012 at 17:36

Covic klupko odmotava mada svako iskren zna sta je bilo ko se cime sluzio,kako je radio,poslovao.“osvajao“,“dominirao“.nego ne bih o tome to svi znamo..meni je bitnije sto nam je dragi Bog poslao opet onu pojavu na klupi stoke…po meni najveceg krivca za bolesnu mrznju pripadnika jsd-a prema nasem klubu i sve sto je vezano za njega.kako je „radio“ tj.kako se ponasao tako ce mu se ove i nadam se i narednih godina vratiti..ako ostane jos koju sezonu u jsd.
ponavljam doneo nam ga je dragi Bog da se najzad srusi mit o „velikom trenerskom magu pedagogu“ i „dominatnom kk“..jer zamislite samo da je na klupi stoke neko drugi..ne bi to bilo to..
ostaje nam da se nadamo da ce proci Radnicki u 1/2finalu a onda zna se-po zasluzi!

Reply
Goran сеп 28, 2012 at 16:55

Čović predsednik 🙂

Reply
bojan62 сеп 28, 2012 at 15:51

ma da napravimo mi stranku i stavimo covica za predsednika stranke i glasamo na izborima i tako dodjemo do kesa 😛
Salu na stranu,koliko je ranije drzava ulagala u partizan stice se utisak da za partizan navija 80-90% stanovnistva pa onda 80-90% sredstava salju partizanu…a ti isti politicari su dosli na vlast glasovima ljudi koji navijaju za zvezdu,pa bi bilo logicno da bar pravilno dele sredstva,al posto su grobari i nemaju obraz oni sve vuku na jednu stranu

Reply
dexa7 сеп 28, 2012 at 14:44

A onaj kompleks od Fegija pusta sinoc snimke one sekte na predstavljanju tima i namjerno pustio dio gdje se vrijedja Zvezda,koji komleksas boze dragi! :facepalm:

Reply
Perica сеп 28, 2012 at 15:22

Njegove emisije ne treba gledati, jer su neobjektivne i pune mržnje prema KK C.Zvezda.. Čovek je napravio emisije u kojima se ponaša kao portparol KK Partizan, pa i više od toga. Svojim ličnim stavovima širi mržnju medju navijačima. To su emisije na nivou listova „Partizanov vjesnik“ i „Izaberi Partizan“. Zato je nerazumljivo da takve emisije gleda bilo ko od navijača Zvezde.

Reply
Goran сеп 28, 2012 at 16:20

Ne treba uopšte gledati SOS kanal jer su dozvolili Tegeltiji da širi mržnju prema Zvezdi, a u isto vreme promoviše franjevce. Ako je plaćena emisija neka bar stave gore u ćošku „plaćeni termin“ . 😡

Reply
Darko сеп 28, 2012 at 18:14

Pusta zato sto je on cuveni MUSLIM PASA TEGELJETIJA ! Dobro se zna da je on pripadnik onog njegovog zebrastog kluba koga nabija,uh ispricavam se,sto bi rekli kulturni glodari,hteo sam reci za koga navija 😆

Reply
baba simana сеп 28, 2012 at 14:41

udri coki po terazijskim crnogorcima, ovcarima, dukljanima i botovima 😈

Reply
goran сеп 28, 2012 at 14:35

jos u jednom slucaju sam ostavio komentar gde sam se zahvalio bogu ma tome sto nam je najzad dao predsednika koji ce da nas brani od onih stranih agresora u crnim kosuljama sa slovom „U“ na celu…..i eto i sada sam to isto ponovio u maloj drgacijoj formi doduse…..mozda deluje da sam se samo ponovio i da nemam sta drugo da kazem ali zaista sam neizmerno srecan sto najzad imamo ovakvog predsednika KK,koji nece vise dozvoliti onim crnokosuljasima franjevcima da rade sta hoce u Srpskoj kosarci….

Reply
Igor сеп 28, 2012 at 14:33 Reply
miki сеп 28, 2012 at 14:32

Covek je sve rekao! Pa sta ocekivati od Borisa koji navija sa grobarskim salom na njihovim utakmicama… Problem je u tome sto su i ranije bili predsednici koji su navijali za zvezdu ili partizan pa je podrska bila obostrana, ali ovih poslednjih 6-7 godina koliko je ovo zlo bilo na vlasti bice upamceno po sramnom finansiranju samo jednog kluba. Mogli bi mnogi koji su u to doba bili u rukovodstvu KK da kazu kako su odgovarali sponzore da nam ne pomazu i kako su iste ubedjivali da ulazu u KK partizan, Onaj debeli da ima malo srama ne bi nikada izasao u javnost sa ovakvim nebulozama kako drzava ne pomaze partizanu…

Reply
Igor сеп 28, 2012 at 14:24

Covicu ne treba se boriti za ravnotezu treba se boriti da Partizan bude zgazen nisam primetio da se iko od njih uzbudio dok je Zvezda propadala. ❗

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 28, 2012 at 14:21

Samo naprijed presednice KK Crvene Zvezde u svemu imate moju podrsku ,pokazite ovima u FK kako se vodi i brani Crvena Zvezda napred KK Crvena Zvezda

Reply
zvezdas_rajvoSa сеп 28, 2012 at 14:17

Pao Boris Tadic, pada i Partizan :))))) A Vesic Tadicev covek, otvorite oci ljudi da izbacimo to g… iz fudbalskog kluba dok jos nije kasno !!!

Reply
czv сеп 28, 2012 at 15:07

Tacnije Vesic je bio Djindjicev covek, Tadicev nije sigurno…
Nisam za Vesica i mislim da vec odavno treba da kupi prnje i leti iz naseg kluba ali cisto da se zna 🙂

Reply
Iznogud сеп 28, 2012 at 14:11

I opet se nadju slepci koji pisu protiv njega

Reply
Dzoni сеп 28, 2012 at 14:04

Ovaj covek je jednostavno CAR…kako im je samo uvalio Miljenovica za 150 000 E a on igrao za Megu, to je prvo…drugo, nije demagog kao ono krme na drugoj strani, nego kaze „vi dajte vase podatke, mi cemo nase“, znaci svi isto. Al nista ovo nazalost nece pomoci, oni ce opet „odakle pare, odakle ovo, ono“, onaj celavi kriminalac ce da napadne, krme prosuti svoju demagogiju, a ova pitanja izostaviti, kao i obicno. ALI NEMA VISE, 11 GODINA SU KRALI, SAD CEMO DA „KRADEMO“ ISTO 😀 😀 NAPRED ZVEZDOOOOOO

Reply
Spartanac сеп 28, 2012 at 13:58

TREBA SVI DA NAPRAVIMO KAMPANJU U MEDIJIMA ZVANU “KAMPANJA SEST PITANJA“…….nema diskusije…dogovi na pitanja su mahom brajevi,tacnije iznosi.HOCEMO SVE BROJEVE I DALJE RASPRAVE SA GROBLJEM NEMA!!!!!6 PITANJA-BROJEVI-GOSPODO,PPOKLONITE SE I POCNITE!!!!!! 👿

Reply

Leave a Comment