Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Конференција пред Јавор

Jankovic i Jovanovic

Jankovic i Jovanovic
Jankovic i Jovanovic
На данашњој конференцији за штампу, пред заостали меч 1. кола Јелен Суперлиге, који ће Црвена звезда одиграти у Ивањици (и после тога, надамо се, заузети прво место на табели), пред медије су изашли шеф стручног штаба црвено-белих, Александар Јанковић и наш сјајни штопер, Милан Јовановић.

Прво је своја очекивања од предстојеће утакмице изнео тренер Јанковић.

– Од сутра настављамо низ гостовања после једне утакмице одигране на нашем терену. Поштујемo Јавор, наравно, као и сваког противника, али идемо у Ивањицу са циљем да победимо и изборимо се за прво место на табели. Очекујем да ту прилику сутра не пропустимо.

Сале је прокоментарисао и повреду Максимовића.

– Цела екипа је здрава осим Николе Максимовића, али се он врло брзо опоравља, и брже него што смо очекивали. Ипак, сутра неће бити у протоколу.

Милан Јовановић такође је изнео своја очекивања од меча у Ивањици.

– Ово нам је пето гостовање за редом и сигурно је да неће бити лако. Треба да играмо одговорно и хладне главе, са пуном концентрацијом.

Да ли је императив победе притисак на играче? Јанковић одоговара:

– Ово је Црвена звезда, не постоји тај притисак од јуче. На коју год функцију да дођете, ви сте под притиском, али кад нам овако добро крене, заиста је лепо бити у овом клубу. Видели смо да није добро играти када су емоције превише укључене и зато сутра морамо бити хладне главе.

Јовановић је прокоментарисао и своју повреду.

– Имао сам мање времена за опоравак, али улазим полако у такмичарски ритам и имаћу континуитет. Надам се да ћу приказати све што је потребно да изнесем сезону до краја.

Од тренера су новинари тражили да прокоментарише и игру Јавора, који је до сада постигао доста голова.

– Очекујем да против нас буду мало више растерећени. До сада су се показивали као незгодан противник и знали су да нам откину по који бод, и на Маракани, и код њих. Стабилна су екипа и ушли су у добру серију нерешених резултата, па су можда мало у грчу, али сасвим је реално да ми победимо ако будемо пружили свој максимум.

Наши фудбалери данас у четири сата крећу пут Ивањице, где ће бити смештени у хотелу Парк. Такође, потпарол нашег клуба обавестио је присутне и да су све карте распородате, а да ће сутра на стадиону Јавора моћи да се нађе још 200 улазница.

Конференцији присуствовала: Мина К.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Каквa су ваша oчeкивања пред утакмицу против Јавора ?

Повезане вести

34 comments

Kuromomoci окт 2, 2012 at 15:43

Znam da nije tema ali ima li neko link za gledanje meca Zadar -Zvezda?

Reply
Rastko окт 2, 2012 at 16:50 Reply
milos окт 2, 2012 at 15:37

treba obartiti paznu na igraca sa brojem 10 u javoru,crnac,dao je u proslom kolu 3 gola,gledao sam ga par puta i slobodno se moze reci da je jedan od kvalitetnijih ako ne i najkvalitetniji stranac u nasoj ligi,vrlo zanimljiv igrac,pokretan,odlican asistent,jak i precizan udarac,i drugi crnac im je solidan tako da nas sutra ocekuje tesko gostovanje ali uz jednu dozu ozbiljnosti ocekujem pobedu…

Reply
CzvBoys окт 2, 2012 at 15:36

Oće li ko prenositi tekmu? Još jedna pobeda i titulaa.. Pozz

Reply
***DeLiJa***1OO% окт 2, 2012 at 16:16

Arena sport 2

Reply
mczv окт 2, 2012 at 17:20

arena sport 1

Reply
ssss окт 2, 2012 at 15:30

Viljandi – Kalju 1 kvota 11 IGRAJTE TU SU PARE OBAVEZNO DOLAZI

Reply
ssss окт 2, 2012 at 15:30

pocinje za 15 min

Reply
dr окт 2, 2012 at 16:43

1:2 pouveme

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica окт 2, 2012 at 17:11

Hehehehe…pa svi stvarno verujete u ove „dojave“!?!?!?E svasta… :mrgreen:

Reply
xQ окт 2, 2012 at 17:19

1:5 hahahahahahahahahahahahahahahahaha

Reply
Dzo окт 2, 2012 at 15:23

Stefana,sta bi ono Kasalici,pa se onako zatreska…………u reklame 😳 😀 :facepalm:

Reply
Djordje06 окт 2, 2012 at 15:06 Reply
Realno окт 2, 2012 at 14:50

LUKICUU VOZDRICAAAAAAAAAA!!!!!!
Uprava napolje !!!!
Lule dunster !!!

Reply
Cage окт 2, 2012 at 14:36

Ivanjica – ZVEZDIN GRAD! ❗

Reply
cira окт 2, 2012 at 14:26

Kao pred svaku sledecu utakmicu ja se nadam da cemo konacno zaigrati maestralno i oduvati protivnika prvenstveno igrom.a onda golovima i sigurnom pobedom.Voleo bih da sutra posle utakmice svi budemo zadovoljni,ocarani igrom naseg tima,da nam komentari sijaju od optimizma i da Dejanova analiza zasluzi hvalospeve,koje svakako nije zasluzila protiv Smedereva.Ne bude li tako opet cemo se prepucavati ovde,lupati jedni drugima minuse,traziti razloge u svima osim u treneru .
Srecno u Ivanjici !!! Budite najbolji,jer igracki to nesumnjivo i jeste.

Reply
veliki pravi zvezdas окт 2, 2012 at 13:57

Uprava napolje na celu sa Vesicem i Lukicem iz Crvene Zvezde ,zelimo povratak Dzaje na mjestu presednika Zorana Stojadinovica za sportskog diretora Crvene Zvezde diretora mladjih kategorija Crvene Zvezde Zarka Djurovica potpresednika Crvene Zvezde Vucica ,Jugovica ,Panceva ,Prosineckog ,novi generalni sponzor treba da bude u Crvenoj Zvezdi i puno jos drugih sponzora zajedno sa generalnim sponzorom nova uprava Crvene Zvezde treba da i naparavi dobar skauting po Evropi ,Aziji ,Americi ,Africi i Australiji

Reply
dexy122 окт 2, 2012 at 16:33

Sve ovo je odlicno ali sto se tice ovog skautinga, hoces ti ili cu ja da serem pare? 😀 Salim se, naravno, ali slazem se sa ostalim.

Reply
Делија окт 2, 2012 at 12:20

Од тебе тражим само да као ЛАВ СЕ БОРИШ!

Reply
xQ окт 2, 2012 at 12:06

Stabilna su ekipa i ušli su u dobru seriju nerešenih rezultata, pa su možda malo u grču ?!! o kome on priča javor ima tri pobede i tri poraza.

Reply
xQ окт 2, 2012 at 12:42

najžešće je kad dobijem 3 minusa a 100 posto sam upravu :facepalm:

Reply
bob окт 2, 2012 at 12:55

Evo ti od mene jedan plus!

Reply
bob окт 2, 2012 at 12:02

Najavljivana su velika pojačanja, a ja sam očekivao da ćemo se prošeteti kroz prvenstvo. Ispostavilo se da se utakmica protiv Bordoa ne može ponoviti, i da fudbaleri imaju problem da izađu na kraj sa Radom, Radničkim i tako dalje… Off Topic: Košarkaši i vaterpolisti takođe. Koliko smo se samo kur***i i nadali? Gde su rezultati? Ni u najavi. Žao mi je samo što sam zagrizao mamac koji nam je bačen, i što smo kao tetrebi poleteli. U prazno. Zanimaju ma samo rezultati i tolerancija prema neuspesima je 0. Verujem da je spremna priča koja će da opere loše poteze. Ljudi, samo rezultati!!!!!!!!
Ja sam od onih Zvezdaša koji se sećaju poslednje titule u košarci. Sećam se gde sam je gledao, gde sam sedeo, koliko sam se radovao….
Teško mi je, verujte mi, da gledam kako se Zvezda mrcvari protiv (budimo realni) klubova koji nemaju ni približan igrački kadar kao mi. Ni budžet. Oprostite mi što sam odlutao od teme, ali morao sam da olakšam sebi. Jako mi je teško….. Ipak je Zvezda – ZVEZDA.

Reply
minotaur окт 2, 2012 at 12:06

Pa ako te zanimaju samo rezultati sto se zalis na fudbal? Ja sam siguran u Jankovica, zna sta radi. Nijedan protivnik niti situacija mislim da ne mogu da ga iznenade. Kao sto je rekao: Sada rezultati igra i rezultati od januara.

Reply
bob окт 2, 2012 at 12:13

Ma žalim se na sve. A fudbalerima je i 2 igrača više bio problem. Ja zaista nemam utisak da sve ide glatko i da nisam siguran da uzimamo titulu. a ako je ove godine ne uzmemo, šta ćemo onda? Jel vidiš koliko nas ima na Marakani? Koliko Delija dolazi na utakmice propale lige i bez obzira na petogodišnju krizu, koliko nas ima protiv B-ekipa?
Hoću samo da završim prepisku rečima: igra mora biti sigurnija i lošijim ekipama mora da se napuni mreža.

Reply
Ashaman окт 2, 2012 at 12:18

ma dobro bre… daj molim te u svakoj ligi ne pobedjuje se u napred nego na terenu ..posto se secas svega,seti se kako smo osvajali titule pod Muslinom,da li smo lepse igrali ? 🙄

Reply
bob окт 2, 2012 at 12:53

Slažem se, ali govorimo o samo jednoj sezoni kada je Mićić ulazio sa klupe i davao jedan gol po tekmi. poenta moje priče je da ulivaju sigurnost. Lošije ekipe moraju da služe za nabijanje gol razlike i ne treba da se mučimo protiv njih. Protiv Rada smo gubili sa 2:0 i jedav izjednačili. Još jedan stavr: lupajte minuse do sutra ako hoćete, ali uvek ću biti realan i neću dozvoliti da zvučim kao grobar koji uvek brani svoj klub, čak i kada zna da njegov klub u zadnjih 20 godina nema nijednu zasluženu titulu. Imam pravo da kritikujem, a oni kojima se to ne sviđe neka ne čitaju.

veliki pravi zvezdas окт 2, 2012 at 11:52

Samo naprijed Crvena Zvezdo ,ocemo sutra jos jednu pobedu da se nastavi serija dobrih rezultata ,samo hrabro igraci Crvene Zvezde i kao sto rece trener hladne glave igraci Crvene Zvezde

Reply
Laki окт 2, 2012 at 11:48

Imam pitanje za admine…Za nas koji idemo u skolu popodne 😀 a u nemogucnosti smo da pobegnemo sa casa 😀 da li moze da se negde slusa radio prenos?

Reply
cira окт 2, 2012 at 14:09

Nemojte da pobegnete sa casa…to nije lepo,nego jednostavno ne odete sutra u skolu i pravac Ivanjica…nije dobro puno ni skole,nije zdravo,moze neko da oboli od ucenja.

Reply
Laki окт 2, 2012 at 21:04

Pa ono…prvo nemam love 😀 a od keve da trazim pare za tekmu dobio bih racku.drugo idem popdne u skolu…Na Maru idem cesto a na gostovanja a-a

Reply
Беране ЦГ окт 2, 2012 at 14:26

Navijas li ti za školu ili za Zvezdu? obavezno na utakmicu!

Reply
Delija285 окт 2, 2012 at 17:06

Ja bezim sutra iz skole pa
pravac na bus pa na tekmu 😀 😆

Reply
cira окт 2, 2012 at 17:56

Toooo care i ja sam to radio nekada davno dok sam isao u skolu…Samo sam jednom ispao gl.p, pa mi je nastavnica uzela tranzistor od tada kada igra Zvezda nema skole.

Reply

Leave a Comment