Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаНајавеОдбојка

Одбојкаши сутра за други Суперкуп Србије

Finale protiv Vojvodine

Finale protiv Vojvodine
Finale protiv Vojvodine
Сутра од 20 часова се у дворани Шумице игра меч Суперкупа између београдских и новосадских црвено-белих. Црвена звезда, као шампион Србије у сениорској селекцији и Војводина НС Семе, као победник Купа, играју меч за освајање другог Суперкупа у историји наше земље.

Да подсетимо, прошле године је у овом такмичењу славио наш клуб победом над вечитим ривалом. Такође, досадашњи скор са Војводином иде у корист београдских момака, који су играли три меча против ове екипе у финалу плејоф-а претходне сезоне, а изашли су као убедљиви победници и са меча првог кола турнира у Кладову који је одржан пре само неколико дана.

Душан Петковић, један од наших најбољих играча у претходној сезони, за МЦЗ је рекао:

– Пробне утакмице и турнири које смо одиграли до сад показали су да смо се лепо припремили и чињеница да у Кладову нисмо изгубили ниједан сет нас истовремено и охрабрује и тера на додатан опрез. Ми смо млада екипа, али нисмо довољно искусни да било коју утакмицу прихватимо олако и победимо без уложене велике енергије. Добро функционишемо заједно, али чињеница је да ће у овом мечу пресудити само жеља и борбеност.

Капитен црвено-белих, Михајло Митић, изјавио је да не жели ништа да обећава.

– Нећу да обећавам титуле и победе, јер је то незахвално. Могу само да кажем да су припреме протекле одлично, ако занемаримо повреде Милутиновића и Околића и пораз од кинеске екипе у Крагујевцу, и да смо спремни да у сваком тренутку дамо свој максимум за што бољи резултат.

Пре извесног времена, у интервјуу за наш сајт, ни тренер наших шампиона, Душко Николић, није крио да су амбиције велике и да је задовољан екипом, за коју сматра да заиста може много да постигне.

Према информацијама са званичног сајта ОК-а, сви они који нису у могућности да дођу у СЦ Шумице и уживо подрже црвено-беле момке, моћи ће да прате директан пренос овог меча на РТС-у.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какав исход Суперкупа очекујете?

Повезане вести

1 comment

Miki окт 3, 2012 at 17:44

Samo napred odbojkasi, jedva cekam sutra da pocne mec i da uzmemo prvi trofej ove godine !!!ZVEZDO VOLIM TE

Reply

Leave a Comment