Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаКошарка

Морисон завршава играчку каријеру?

 

Adam Morison

Претходне сезоне одешевљавао је навијаче Црвене звезде фантастичним шутем. На жалост у црвено-белом дресу кратко се задржао јер је жеља да каријеру настави у НБА лиги ипак била већа од било чега. Та жеља му се претходне сезоне није остварила па се још једном, много неуспешније окушао у Европи, у Турској, а током лета је добио прилику да се наметне у екипи Портланда. Наравно, реч је о Адаму Морисону.

Адам Морисон се тренутно налази у кампу Портланда где покушава да се избори за уговор са овим НБА лигашем, али је и свестан да то ни мало неће бити лако. Због тога Морисон има и резервни план:

– Уколико не постанем члан Портланда окончаћу играчку каријеру. План ми је да завршим школу и посветим се тренерском послу. Пробао сам и у Европи, али није ишло. Не могу да кажем да имам примедби на тамошњу културу и људе, али то једноставно није за мене. Ако не буде ишло, погледаћу се у огледало и рећи себи да сам учинио све што је било у мојој могућности и окренућу лист. Радићу нешто друго.

Повезане вести

5 comments

Kukulele окт 4, 2012 at 20:13

Ne znam vise cemu vesti o ovom indijancu avanturistickog duha…Na osnovu cega je on to „strasan“ igrac i cime je toliko zaduzio Zvezdu da se o njemu pise ko da naveliko igra za nas??? To sto je on „igrao“ za nas je ko sto ker stane da zapisa drvo pa produzi dalje.

Reply
ZVEZDA OOOOOO окт 4, 2012 at 17:01

Majstor!

Reply
neshha окт 4, 2012 at 14:24

Steta.Interesantan lik i odlican igrac!

Reply
Goran окт 4, 2012 at 08:58

Čoviću reaguj, nemamo šta da izgubimo ako ga pozovemo 🙂 Ekstra igrač.

Reply
Nesha окт 4, 2012 at 08:46

Jedan od primera da u zivotu mozes uspeti sve sto pozelis, samo ako se trudis. Decko ima secernu bolest, i pored toga postao je vrhunski sportista. Jedan od boljih stranaca koji su igrali u Zvezdi. Skidam ti kapu ljudino!

Reply

Leave a Comment