Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Конференција пред гостовање у Суботици

Димитријевић и Јанковић

Димитријевић и Јанковић
Димитријевић и Јанковић
Данас у 12 часова у Лав Медија центру на Маракани, одржана је редовна конференција за штампу пред меч 8. кола Јелен Суперлиге који ће наш тим играти у Суботици против Спартака.

Медијима су се обратили шеф стручног штаба, Александар Јанковић и првотимац, Милош Димитријевић.

Пред нама је утакмица која затвара циклус тешких гостовања. Резултат и игра коју смо приказали у Ивањици раде за нас и мислим да напредујемо. Доста се прича о повратку Звезде на прво место на табели, али то је и била моја основна идеја и задатак када сам дошао овде. Уз дужно поштовање према свима, мислим да је Звезда фаворит и сада треба да наставимо да играмо хладне главе. Што се тиче екипе, сви су здрави, а Максимовић се опоравио од повреде. Урадио је тестове чији су резултати били добри, тако да ће бити у конкуренцији за Спартак – обавестио је присутне Јанковић.

Чава Димитријевић је такође изнео своја очекивања.

– Надам се да ћемо освојити ова три бода, јер ми смо Црвена звеза и сигуран сам да ћемо у томе успети. За нас су најбоље утакмице против екипа које играју фудбал, не повуку се у својих 20 метара и не бране се током целог меча. Ако буду играли отворено, очекујем врло лепу утакмицу, и за нас и за публику.

Тренер црвено-белих прокоментарисао је и репрезентативну паузу која ускоро следи.

– Имамо велики број фудбалера који неће бити на тренинзима због обавеза у репрезентацији, има их око 14, али надам се да ћемо већ друге недеље бити у пуном саставу. Црвена звезда не сме да трпи, играчи морају имати довољно времена да се спреме и да тренирају. Због претходне паузе је резултат био приоритет.

Да ли ће можда бити ротације у постави?

– Немам намеру да правим неке драстичне измене, али знате већ и сами да увек заменим понеког играча, чисто да би се екипа мало освежила.

Марко Николовски је новинаре обавестио и о путовању првотимаца: у три сата по подне одрадиће тренинг, а затим се у пет сати упутити ка Суботици.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Који резултат очекујете у Суботици?

Повезане вести

12 comments

cira окт 6, 2012 at 18:02

Daj Boze da konacno pocnemo da igramo i kroz odlicnu igru dodjemo do rezultata.

Reply
dr окт 6, 2012 at 16:08

Ako i ovo pobedimo u gostima onda je ovo stvarno neverovatno,ja se ne secam da je Zvezda nekad pobedila ovoliko utakmica u gostima 🙂

Reply
Aleksandar MKD окт 6, 2012 at 14:21

Vrlo vazna utakmica gde mora da se pobedi, da bi se ostalo na celu kolone i da se usadi u glavi grobarima da su oni ti koji moraju da jure nas. Daj Boze da nas jure celo prvenstvo. Ocekujem tvrdu utakmici, koncentraciju i borbenost svih igraca tokom cele utakmice i naravno kao i uvek FANTASTICNO BODRENJE DELIJA. Pozdrav svima i CRECNO!!!

Reply
CzvBoys окт 6, 2012 at 13:34

„Uz dužno poštovanje prema svima, mislim da je Zvezda favorit i sada treba da nastavimo da igramo hladne glave“ Tako je Sale doktore!

Reply
veliki pravi zvezdas окт 6, 2012 at 13:17

Evo sastava Crvene Zvezde koji bih ja volio da bude protiv Spartaka sjutra za trenera Crvene Zvezde Bajkovic ,Mikic ,Maksimovic ,Jovanovic ,Pantic , Milijas ,V.Savicevic ,Lazovic , Milunovic ,Babalj i Mudrinski samo naprijed Crvena Zvezdo do pobede

Reply
Petar окт 6, 2012 at 13:09

Ovu tekmu sad da dobijem i da ne kiksnemo u derbiju, a mislim da necemo to sto partizan daje po 5 golova u ligi to je samo dokaz da igraju protiv svojih b timova, sta su uradili u evropi? Dobili su valetu… AELu nisu sutnuli na gol, trumso su jedva prosli, igrali 0:0 sa NEFCIJEM?! I to ovde u Beogradu, izgubili od Rubina, rubin ih sa pola snage pregazio… tesko da mogu da nas dobiju… A spartak ako sad dobijemo, posto su igraci jos pod utiscima, bice tesko sigurno… Sad ako dobijemo ovo imace dodatno samopozdanje i garantujem da cemo do kraja biti prvi… Imamo jos jednu tesku utakmicu posle ovoga, a to je vojvodina, a partizan ima rad, nis, kragujevac, novi pazar… takoda ljudi opustite se. Jos kad bi sad sutra partizan kiksnuo to bi bio NOKDAUN, ali polako ne zurimo nigde! TITULA JE NASA!

Reply
Petar окт 6, 2012 at 13:15

Njima sledi katastrofa raspored, samo sto im je dobro sto igraju jednu na strani, jednu na jna… Sledece kolo im je rad na banjici, pa novi pazar na lavorcetu, pa u nisu gostuju( tu ce im biti Zaje*ano sto posto) pa imaju radnicki kragujevac u beogradu, pa nam dolaze na maru jos plus imaju i evropske utakmice i kup znaci igraju sve vreme sreda/cetvrtak – subota/nedelja…

Reply
Ja окт 6, 2012 at 13:26

Ja razumem da ne volis partizan, ne volim ga ni ja. Ali bi bio srecan da i mi igramo bar ligu evope, pa i da izgubimo od kluba kao sto je Nefci. Da mi se posle duzeg vremena pruzi prilika da gledam Zvezdu u nekom Evropskom takmicenju. Sto se tice partizanovih filijala, nisu to filijale vec timovi koji su u dobrim odnosima sa njima(zna se sta je filijala: Teleoptik i nasa Sopot). Tacno je da partizan namesta, ali ruku na srce koliko je samo nasih utakmica zavrsenu nekim sumljivim rezultatom? Nije samo tole kriv za to. Pa kako je moguce da od 1989. nijedna ekipa sem nas i njih ne uspe da osvoji titulu(ne racunajuci obilic). Nasa liga je namestena, naravno ne svi mecevi. Pre svega treba realno sagledati situaciju, a ne kao samo mi posteni, a ostali lopovi.

Reply
laky окт 6, 2012 at 15:08

JA GA VOLIM AL ZNAS KAKO——–DABOGDA SE UGASIO!!!!!!!!

Reply
Zvezda окт 6, 2012 at 13:02

…..vreme je da u Subotici jednom prodjemo lagano i bez stresa i da im vratimo za sva „kidanja“ bodova od proteklih sezona ….
partizanova filijala,protiv nas su prepaljeni,a protiv njih im golman spusta loptu na nogu i ne loze se kao protiv nas …..
Raspored govori koliko je sve na neki nacin izrezirano…prodjemo ovo gostovanje i nema nam zime vise…..na prolece ce biti mnooogo lakse …. 😉 🙂 😀

Reply
Djordje06 окт 6, 2012 at 12:51

Stefana♥♥♥

Reply
Zoki окт 6, 2012 at 12:41

Novosadjani dolaze u Suboticu…
Novi Sad je nas…. 😆

Reply

Leave a Comment