Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Максимовић: „Примили смо три гола, а противник био без стопостотне шансе“

Никола Максимовић
Никола Максимовић
Никола Максимовић

Повратник у стартну поставу Црвене звезде, након лакше повреде, Никола Максимовић, неће по добром памтити утакмицу која је Црвеној звезди требала да обезбеди миран „одмор“ током паузе у првенству.

Звездин штопер није очекивао овако слабу партију од стране себе и својих саиграча.

– Одиграли смо изузетно лошу утакмицу, примили смо три гола из три шута, иако противник није створио стопостотну шансу. За разлику од Спартака, ми своје прилике за гол нисмо успели да искористимо. Много тога је шкрипало, умор није и не сме бити оправдање за наше овако лоше издање. Покушали смо у настваку да се вратимо, нисмо успели, шта да се ради. Морамо да се збијемо што пре, и да наставимо даље – рекао је Никола Максимовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

61 comments

Nemanja Muslin окт 9, 2012 at 11:35

Na svojoj poziciji ubedljivo si najgori..pa pogledajte sve golove Spartaka,Maksimovica nema u sesnestercu ni kod jednog primljenog gola..to je taj novi ,,Vidic,,

Reply
Vlajko окт 8, 2012 at 22:55

Goran Vesic polako ali sigurno unistava nas fudbalski klub. Znamo sta je bilo sa kosarkaskim. Nije toliko strasno, kiksnuce i Partizan protiv Rada, koji ima izuzetnu ekipu i sjajnog trenera, ali 3:0, sto je mnogo, mnogo je. Cak mislim da je i Lukic Vesiceva marioneta. Moramo najuriti tog coveka iz kluba! Ljudi, moramo da osvojimo titulu, verujem u to. Najkvalitetniji tim imamo, samo da ne pobedimo sami sebe.

Reply
otpisani101 окт 8, 2012 at 22:12

aj da budem realan i za bajkovica…iskreno je van forme…ali za mene je bajkovic najmanji krivac za suboticu…prvo otkada je jankovic trener mi se branimo protiv svakog protivnika po 60 minuta i to u ovoj ligi koju niko ozbiljno ne racuna…dokaz su grobari koji 5 godina ovde vladaju a ne moze beloruse u beograd da dobiju…to je super liga srbije…drugo svaka ekipa protiv zvezde ima duplo vise gol sansi….setimo se radnicki nis ,neznamo gde smo,pa kragujevac sa 2 igraca vise mi se branimo itd…ranije golman zvezde nikad nije bio ocenjen,jer nije imao posla…zvezdi treba ofanzivan trener koji 90 minuta igra napadacki i tada nam golman i ne treba..ja ne mogu da verujem da sa jankovicem 1-0 cuvamo i u beogradu i na gostovanju i protiv bordoa i protiv kule…jankovic je jedini krivac jer on cuva i 0-0 ,tek kada gubimo mi igramo ofanzivno…zvezda je ime u srbiji i protiv koga mi u srbiji cuvamo rezultat zna samo jankovic…

Reply
X окт 8, 2012 at 21:25

http://www.smedia.rs/sport/vest/67477/fk-crvena-zvezda-aleksandar-jankovic-milan-zivadinovic-Ziva-Mali-Murinjo-totalno-nestrucno-vodi-Zvezdu.html
Evo javio se ljubomorni starac. Samo cu mu reci da je jankovic izgubio 1 utakmicu od 30,ako on moze bolje nek se prvo pokaze u drugom klubu,hahahha.

Reply
cira окт 8, 2012 at 23:06

Zivadinovic je mozda starac,ali je 100% u pravu…zivi bili pa videli.

Reply
otpisani101 окт 8, 2012 at 20:00

prvo citam komentare i iskreno da vam kazem…lukic ulazi u cetvrtu godinu vladavine i posle spartaka niko vise ne veruje da mozemo do titule…dakle lukic i uprava napolje…drugo ja sam bio protiv prosineckog i sada sam…nije imao rezultate i naravno napolje…za jankovica sam cekao rezultate i dok ih imao ja nista nisam komentarisao …posle 3-0 od spartaka i to predposlednjeg spartaka,ja moram da kazem da jankovic napolje i samo derbi i pobeda moze da ga spase…dakle jankovic je sve pobede imao uz srecu i na jedvite jade , a sada kada se sreca okrenula onda debakl,blamaza i bruka…ja bi posle3-0 i od barselone bio protiv trenera a ne od spartaka koji je smesna ekipa u komicnoj ligi srbije…da je slucajno izgubio1-0 ,ja bi rekao ne moze sa uvek pobedjivati…ali 3-0 je sramota i u evropi , a kamo li u ligi koja je dno-dna evrope…dakle promene na svim nivoima…zvezda je zivot,a svi ovi koje pojedinci brane su sitnice…

Reply
cira окт 8, 2012 at 21:17

otpisani101 slazem se sa vecinom stvari koje si napisao.Ja sam verovao Robertu Prosineckom,ali sam brzo uvideo da mu fali pravi ofanzivni vezni za tu igru i naravno mnogo bolji centarfor,a o zadnjoj liniji i da ne pricamo.Podrzavao sam ga nadajuci se da ce mu stici preko potrebna pojacanja…nije ih bilo Prosinecki je imao viziju,ali nije imao igrace koji mogu to izneti,njega je sagoreo poslednji pas.Sale je ekspresno dobio Milijasa,Mudrinskog i Pantica,sasvim dovoljno da unapredi one segmente na kojima je Robi pao…on ne da je unapredio,on je unistio sve sto je stvarano godinu ipo dana…sve je baceno u vetar.Sada smo na nuli.
Bojim se otpisani da ako docekamo derbi sa Saletom da cemo izgubiti i poslednju nadu za titulom.Trener koji ne zna kako da spreci i poboljsa ocajnu igru i nemo,bespomocno gleda sunovrat svoje ekipe nema sta da trazi u Crvenoj Zvezdi.

Reply
Realno окт 8, 2012 at 19:48

http://www.mozzartsport.com/vesti/delije-drzale-bukvicu-igracima
Ovo je smesno, ko uopste vodi klub? i ko su oni da imaju informativni razgovor sa igracima …
LULE DUNSTER !!!!
UPRAVA NAPOLJE !!!

Reply
prosinecki окт 8, 2012 at 19:41

ljudi nema nam zivota i zvezde sa placenim navijacima,sta vam je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
miki окт 8, 2012 at 19:38

Realno igrače je selektirao Robi i očigledno se većina teško navikava na drugi sistem igre.Kasalica juri tamo-amo,pada i bije učinak- O,Bajko iz tri šuta prima isto toliko golova,Dimitrijević po običaju-jadna li je ona lopta.Od ostalih igrača treba iskombinovati jak tim.Odbrana je slaba jer je golman slab,sredina da brže distribuira lopte i napad dva krila koja kljukaju Mudrinskog i eto rezultata.

Reply
Igor окт 8, 2012 at 19:13

http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-includes//images/smilies/icon_confused.gifSuper vi ste umorni??? A Partizan u cetvrtak uvece igra u kazanju, vrate se i za dva dana pobede u sampionatu. Ej bre oni igraju evropu i lagano u domacem sampionatu dobijaju svaki mec, a nas RASKANTA tamo neki Spartak. Realno Partizan je toliko bolji od nas i ove sezone da ce lakse svako od nas sedmicu na lotou da ubode nego Zvezda titulu da uzme. Kad sad ne koristimo ovo sto igraju u evropi da se odlepimo vec cak gubimo bodove onda ne znam o cemu ima da pricamo vise.
I zapamtite Vesic i Lukic su Partizanove legende, a ne Djuric, Ruzic, Tole i sta ti ja znam, znaci njima spomenik ispred JNA da dignu jer ce napraviti nesto sto se u istoriji nije desilo a to je da uzmu 10 titula zaredom.

Reply
cira окт 8, 2012 at 18:58

Vidim koliko su navijaci zeljni titule,pa se bave raznim kalkulacijama…Meni je bilo jasno da bez igre mozemo samo da sanjamo o tituli.Zbog toga sam trubio ovde danima i bio izvrgnut ismevanju od istih onih kojima su se sada otvorile oci.Jedini nacin da se izbegne jos jedan gubitak titule je hitna smena trenera koji nije posle dva meseca uspeo da uklopi ekipu u jednu celinu.Robi je imao mnogo losiji tim…Sale je dobio pojacanja po zelji u svim linijama,ali nema uopste predstavu kako da napravi igru Crvene Zvezde.
Pobede kroz igru su jedini garant uspeha i sto se pre smeni Sale i dovede pravi strucnjakvece su sanse da napravimo nesto u ovom prvenstvu.Ostane li trener do kraja polusezone oprostimo se od titule,jer covek jednostavno ne zna i pitanje je dana kada ce opet losa igra doci na naplatu.

Reply
dr окт 8, 2012 at 18:49

Dok god placena grupa Delija od njih 15 bude vodila klub i napadala igrace a podrzavala unistetelja Lukica,do tada Zvezda nece biti prva.

Reply
xQ окт 8, 2012 at 18:15

Na proleće imamo gostovanje kod malih,rad,jagodina,niš,vojvodina od jačih i bsk i smd slabiji.Moramo pobediti u derbiju a da ovi izgube neki bod sa radom.Novembar nam je jedan od najvažnijih meseci posl.nekoliko godina. Jagodina,Ofk,derbi,kup,sloboda.

Reply
cira окт 8, 2012 at 18:47

Tesko ce grobari da puknu od bilo koga ove sezone,eventualno neki remi,ali to ce biti malo da bi mi osvojili titulu.OFK je tukao RAD,a nece Partizan…Kalkulacije tipa sta ce grobari ne treba da nas zanimaju,ako mi igramo vrhunski svaku utakmicu,ali mi igramo isto,pa i gore iz dana u dan.Imali smo sansu da kroz igru dodjemo do titule,od kada je dosao Sale nemamo igru i ako se ne smeni trener oprostimo se od titule.

Reply
Trece oko окт 8, 2012 at 18:14

Koje si ti drvo :facepalm:

Reply
cira окт 8, 2012 at 16:56

Ne razumem recenicu-ODMARAM IGRACE- zar se oni ne mogu odmoriti preskakanjem nekog treninga? Igrao sam aktivno fudbal(amaterski) imali smo treninge utorak- cetvrtak-petak-nedelja utakmica.Imali smo trenera manijaka kod koga je rad sa loptom bio samo petkom i uz obavezne pripreme leteli smo po terenu.Bili smo puni kondicije i mogli smo trcati za dve utakmice.ODMARAM IGRACE od cega bre?Pa to je njihov posao…Ja radim svakog Bogovetnog dana u nedelji,pa se ne odmaram time sto ne odem na posao,vec kada se ukaze prilika za to(popodne.nocu)
Odmorite igrace od splavova i nocnog zivota,odmorite ih od alkohola i cigareta,a ne od najvaznijih utakmica u prvenstvu.

Reply
Dača окт 8, 2012 at 19:35

Robi je najuren jer je odmarao Jovanovica, a stavio Krnetu….ako je Lukic imalo dosledan, isto sudbina bi morala zadesiti i Jankovica..

Reply
Делија ЦЗБГ окт 8, 2012 at 16:21

Људи није проблем што смо изгубили 1 утакмицу свима се то дешава,али је проблем да до краја сезоне не сме да буде више ниједан кикс поготову на дербију,јер партизан има доста филијала а и неке намести.И веома тешко губе бодове.

Reply
redjamo pobede окт 8, 2012 at 16:12

Izgubiti i nije strasno, ali mi poslednjih godina uvek gubimo kada se lomi titula. Jedin i rival za titulu je imao tesko gostovanje u Rusiji i mi smo trebali pritisak na nijih da prebacimo kako znamo i umemo. Ja Saletu verujem kao sto i verujem u ovaj tim. Moramo nekako do titule.

Reply
milos окт 8, 2012 at 16:02

pa na jedine dve utakmice u ovoj sezoni na kojima je zvezda kiksnula oba trenera su napravili istu gresku,odmarali su jovanovica koji je kao umoran a milan ovakve utakmice moze da odigra na iskustvo i bez nekog posebnog zamora,jednostavno,covek je kvalitet,zna da bude gde treba da bude a ono sto je juce radio maksimovic u njamanju ruku je sramota,decko nikako da shvati da zvezda nije sloboda i da ovde vaze neka druga pravila ponasanja…

Reply
n окт 8, 2012 at 15:49

Ljudi,ovog Maksimovica i Pantica nikad ne uklapati u tandem,osim u utakmicama protiv slabih ekipa na Marakani,u ovim ozbiljnijim Jovanovica pod obavezno staviti sa nekim od ove dvojice, naravno Kirovski umesto Bajkovica.

Reply
aleksandar kg окт 8, 2012 at 15:30

Ljudi, negde sam danas cuo da smo namerno izgubili od Spartaka, kao kompenzacija za Miricev transfer jer ove nesrece sto sede u upravi nisu imale pare da im isplate…….A sve je islo iza ledja Saletu, kazu da je pizdeo posle utakmice i da se drao na one magarce svlacionici…….
Ako je ovo tacni onda Lukicu EMIGRIRAJ na Jupiter i povedi Vesica sa sobom…UPRAVA NAPOLJE 👿 👿 👿 👿 👿 👿

Reply
marko bl окт 8, 2012 at 20:03

aleksandre kada se tako odradi utakmica unapred nema rez 3 0 narocito jer zvezda je veliki klub da bi tako bilo dogovoreno..srusila bi si ugled a i nije u poziciji da to radi zbog tabele..razmisli glavom nemoj da te lukic i vesic lazu..zvezda je potonula i nju mogu navijaci da pokrenu jedino ali kako kada su nam vodje izdajnici..pustaju radi punih dzepova da zvezda tone..prave se budale i navijaju kao da na terenu igra 11 mesija a ne balvana..to zvezda nikad nije radila a ni delije..potonuli smo skroz

Reply
aleksandar kg окт 8, 2012 at 21:13

Ne vredi Marko, sve te razumem, i sve se slazem sa tobom, onim debilima ne verujem ni kad kazu ime i prezime, cak ni to da smo ih pustili, licno ne verujem, ali sta su nam sve servirali za ove 4 godine, jednostavno nije iskljuceno,mada mogu da rade sta im se prohte jer „Delije“ im cuvaju guzice.

Reply
bob окт 8, 2012 at 15:24

Siguran sam da će gospodin Lukić sada samo učvrstiti poziciju jer je dokazao da ume da vodi gigantski klub. Pokazao je da ume da sastavi ekipu od preplaćenih amatera koji ne umeju da sačuvaju prvo mesto duže od nedelju dana. Plače mi se.

Reply
Bojan окт 8, 2012 at 15:22

http://www.mozzartsport.com/vesti/kakav-tiket-alal-vera-majstore
Lukić prodana dušo marš u Sopot pa tamo narušavaj ugled kluba!!! Ovo nije nikakva slučajnost, ovo je izdaja svega onoga što Zvezda gradila svih ovih godina. A što je najgore niko ne reaguje na ovakve stvari!!! Zašto se ćuti!!!??? Dokle????

Reply
TXG окт 8, 2012 at 15:11

Толико смо расули играча из омладинске школе да нам је сада пуна лига „осветника“ .. Цео живот нас ј***у Звездашка деца..
Нико не прославља гол који нам ували , али га ипак добро забије.
Од Пантелића, до Деспотовића и Чаушића..
Максимовић је главни кривац за јучерашњи пораз.
Код сваког гола, није био на правом месту, а Бајко ништа није одбранио, па су Суботичани били стопроцентни..

Reply
Vanja окт 8, 2012 at 15:09

Ja ne pamtim kada smo zadnji put u domacem sampionatu izgubili 3:0! Ali vise od poraza brine cutanje delija,uprave i blogera na ovom sajtu, posle remija sa radom odmah se trazila Robijeva glava a sada posle uzasnih partija i ovog debakla kao da je sve u redu. Da li mi to treba da se pomorimo da nije strasno izgubiti 3:0? I pitanje za sve: Sto jos treba da se desi da bi se skandiralo „uprava napolje“? Jer nista nisu ispunili od obecanja, dug se uvecava,nema titula, nema evrope, nema igre, nema omladinske skole… A delije cute??? Zasto cute???

Reply
Sax окт 8, 2012 at 17:12

Cute iz istog onog razloga iz kojeg ne idu da bodre kosarkaski klub.

Reply
veliki pravi zvezdas окт 8, 2012 at 15:03

Ovoga Maksimovica kad dodje nova uprava Crvene Zvezde prodat sad za zimski prelazni rok sto prije jer premnogo on pravi kikseve zajedno sa Bajkovicem oni treba da idu zajedno iz Crvene Zvezde na golu odma Crvene Zvezde Kirovski ,Stojkovic ,Pantic ,Jovanovic ,Nenadic to treba da bude odbrana Crvene Zvezde

Reply
n окт 8, 2012 at 15:41

Mikic ? 😀

Reply
Chinez окт 8, 2012 at 22:59

Ajde pravac zdravstvena ustanova.

Reply
Saša окт 8, 2012 at 14:45

Ne seri bre. Kako smo mogli da primimo gol bez šanse za protivnika ? Gol je realizovana šansa. I svaki dobar šut u gol je šansa.

Reply
delija_md окт 8, 2012 at 14:14

Ljudi,dobro treba razmisliti glavom. Od juče se internetom vrti „dokaz“ da se ovakva izdanja naše ekipe ne dešavaju slučajno. Neko je digao pare na štetu CZ.
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/190350_10151092318530835_818451013_n.jpg

Reply
Igor окт 8, 2012 at 14:39

Wow, kakav dokaz!!! Bravo! Tole je namestio, uplatio tiket za 20 (dvadeset) dinara, slikao tiket i stavio na internet . . .

Reply
aleksandar kg окт 8, 2012 at 14:59

Ko bre zemljace na dojavu stavlja 20 dinara????

Reply
Chinez je grobarcina окт 8, 2012 at 15:59

Ne , u pravu si, stavis lepo 10000 na tacan rezultat pa nikome nisi sumnjiv.

Reply
delija_md окт 8, 2012 at 17:53

Moj majstore pa tako se radi. Uplatiš ovakav tiket u desetak-petnaest kladionica i eto ti ozbiljne pare.
Dokazano je prije 2-3 godine da su se dešavale sumnjive uplate na utakmice ex-yu liga negdje u Aziji, i to na sve na sličan način. Malo po malo eto ti parica brate moj.

Reply
aleksandar kg окт 8, 2012 at 19:34

Znam ja brate kako se to radi, ali i znam i kako se ovde namesta….Igra se pobednik meca, prelazi, ali ne ovo ovako…….
Mada cuo sam da smo morali da ih pustimo, dugujemo im pare za Mirica….

Chinez окт 8, 2012 at 23:02

Jadni mi ako ih moramo pustati za Mirica, to je najveci drgenerik posle Dimitrijevica.

ssss окт 8, 2012 at 13:56

decko savij glavu i cuti 😈

Reply
zvezdan окт 8, 2012 at 13:52

Decko pokrise usima i cuti lebati, priredili ste nam nevidenu blamazu, samo se pitam dokle bre vise

Reply
БојанЗецБЛ окт 8, 2012 at 13:35

Мање причај са новинарима, више тренирај и ради. То важи и за остале играче у црвено-бијелом дресу. Није срамота изгубити од бољег противника (након пораза од Бордоа, нико вам ништа није лоше рекао, приговорио, замјерио…). Чак сте добили и подршку, али изгубити од лошијег противника, е то је за сваку критику. Утакмицу нисам гледао, али је резултат од 3:0 катастрофалан. Изгубили смо од екипе која се налази на дванаестом (12) мјесту Јелен супер лиге, еј на дванаестом мјесту. Па, овај Спартак су редом рушили Слобода поинт, Војводина, Јавор, Јагодина и Рад. До јуче су имали само пет бодова и постигнутих осам голова, а онда дође Звезда у Суботицу и доживи бруку. Ем смо просули три бода, ем смо примили три лака гола. Таман када смо засјели на прво мјесто, помислио сам да нам Спартак не може направити веће проблеме и да ћемо на паузу отићи са миром у кући, кад оно друга прича. Мада, има времена за поправни (само ако се извуку неке поуке из јучерашњег пораза), јер нас у наредним колима очекује нешто повољнији распоред, док комшије имају неколико на папиру тешких мечева. Не треба кривца да тражимо у туђим редовима, већ у нашим. Јел’ Толе крив што смо изгубили, јесу ли комшије криве што нисмо побједили једну од њихових бројних филијала, јел’ судија крив што је Бајко примио онаква три гола, ко нам је крив што пуштамо наше играче у друге клубове као што су Савић, Бинић, Чаушић, Перовић, Деспотовић… Мислите о томе!

Reply
Laki окт 8, 2012 at 14:57

Problem je u tome sto nije sramota izgubiti od slabijeg protivnika…desi se svima i Man Utd i Man City i real barca svi izgube ponekad…al se bar trude pokusavaju …a ovi nasi juce…ono nije Fudbal.ono je …ne znam….

Reply
z12 окт 8, 2012 at 13:33

Najjači utisak juče je u drugom poluvremenu kod 3:0 kamera slučajno hvata Bajkovića u daljini, a ovaj sa neverovatnom pažnjom i brigom o svakoj dlaci popravlja frizuru. Ja sebi jedem džigericu, a on podešava frizuru pošto nas je sahranio.

Reply
milos окт 8, 2012 at 13:16

sta ti pricas decko teska si rupa kad god igras minimum dva gola primamo mnogo lose igras ovu polusezonu ja sam rekao da jovanovic vise od pola odbrane pantic nije los ovog maksimovica treba pustiti neka ide

Reply
marko bl окт 8, 2012 at 13:12

covece boziji ti treba da sutis i kazes sam sebi neke stvari a ne da komentarises i to opet gluposti..o boze kako su glupi ovi nasi fudbaleri ne samo zvezdini..

Reply
CzvBoys окт 8, 2012 at 13:06

Ma druže bitno je da je tebi frizura nameštena..sve ostalo je manje važno. BRUKE JEDNE! Daj Bože da se ne ponovi prosla jesen i zaostatak od 10 bodova..Sad očekujem da bude -6 eventualno -7 !To bi bila premija. Lukiću odlazi već jednom.

Reply
z12 окт 8, 2012 at 12:59

Makso kod sva tri gola su izigravao Inijestu i kretao u solo prodore od svog gola, pa su ti negde oko centra uzimali loptu i išli u kontru sami na Pantića, a Bajković primao golove kroz uši.

Reply
kastiljo окт 8, 2012 at 12:53

ma kakav crni umor sine,ti si profesionalac,tebi je jedini posao u zivotu da trcis i igras fudbal,ne da se vucaras po splavovima i pijes viski….zbog ove izjave da smo primili 3 gola iz 3 suta treba da bude sramota tebe,celu odbranu a golmana ponajvise koji golove prima kroz usi samo da neko malo jace sutne…kirovski bre na gol,nenadic na levog beka,stojkovica vratiti sa pozajmice i cao zdravo bre…jbt kad god nam jovanovic ne igra mi u odbrani ne mozemo da se sastavimo…

Reply
milos окт 8, 2012 at 12:45

Ma bas su vas nepravedno razbili. Momak, skresi sam sebi krila, jer ce u suprotnom tvoj buduci pad biti veoma bolan. Ti u Juventus,ahahahahaha, pa onda cu ja postati asistent na Filozofskom.

Reply
Бошко70а окт 8, 2012 at 13:38

Заједно са Вилотићем.

Reply
lpool окт 8, 2012 at 12:42

Pokazali su KARAKTER

Reply
aleksandar kg окт 8, 2012 at 12:41

Mnogo toga je skripalo…… Skripi tebi u glavi druze, em ne znas, em neces…. Kakav crni umor bre, sta bi bilo da smo kojim slucajem prosli Bordo, neko od vas bi lipsao kao ker na terenu, vi se zamarate u ovoj ligi, realno da hocete, sa pola snage bi ste svakog samarali sa 2-3 razlike…..
Samo me interesuje da li se tako umarate po splavovima i kafanama…… Ako necete da igrate za Zvezdu, igrajte bar za sebe, da se prodate sto bolje…….

Reply
Jagodina окт 8, 2012 at 12:41

Vec jedno sam dao komentar I opet kazem da Bajkovicu nije mesto na golu Zvezde.Pod hitno Kirovski na gol da nam se opet ne desi Bordo i juce Metalac.
Pozdrav

Reply
007 окт 8, 2012 at 14:21

Metalac? ❓

Reply
Djole- Jagodina окт 8, 2012 at 12:28

Makso brate stavi prst na celo da nebi karijeru nastavio u nekom selu.Potencijala imas ali zapamti da nisi ni z od zvezde i jos mnogo znoja treba da prolijes dok postanes to.Spusti se na zemlju i igraj svaku utakmicu kao da ti je najvaznija u karijeri u suprotnom oprosti se od nje.ZVEZDA oooooooooooo

Reply
youuuu окт 8, 2012 at 12:26

Ja stvarno ne znam o kakvom oni umoru pricaju? pa sta ako ste igrali u sredu…? jedino sto radite u zivotu je to sto igrate fudbal. Ako od srede do nedelje niste mogli da se osvezite onda niste za ovaj sport definitivno. Ti Maksimovicu pogotovo, na nekoj utakmici budes fenomenalan, na sledecoj si kiksara. Ili igraj kako znas, ili putuj….nisi konstantan uopste.

Reply
marv окт 8, 2012 at 11:49

a gde si ti bio kod ta tri gola, ako mozes da objasnis?

Reply
zvezdas iz gradiske окт 8, 2012 at 13:37

Pravi trener bi ga odmah nakon prvog izleta u sredinu zamijenio. Majko moja na šta je Zvezda spala. Duša me boli, kad se samo sjetim kakve igračine su nekad grijale klupu , oni bi danas bili mega zvijezde. Kao npr. Stošić, Nedeljko Milosavljević,pa Zdravko Borovnica,Panajotović, Kajganić, Darko Ljubojević…

Reply

Leave a Comment