Moja Crvena Zvezda
ОсталоРагби

Финале рагби плеј офа: Дорћол – Црвена звезда

RLC Crvena zvezda
Finale plej ofa ragbi 13 lige Srbije, Dorćol - Crvena zvezda
Finale plej ofa ragbi 13 lige Srbije, Dorćol – Crvena zvezda

Лепа вест и јако битан тренутак. Не само по наш клуб, него и за наше спортско друштво, целокупну породицу Црвене звезде. Рагбисти Црвене звезде поред свих проблема и недаћа су успели да дођу до финала плеј офа домаћег првенства, где ће се састати са великим фаворитом и неприкосновеним шампионом, Дорћолом.

Ситуација у којој се налази наш рагби 13 тим и кроз шта је све пролазио, заједно са тренером Марком Пуленом и директором Жељком Делићем подсећа на филм „Moneyball“, „Формула успеха“ који је описао и заснован је на књизи, о покушајима менаџера Билија Бина, кога је феноменално одиграо Бред Пит, да од својих Оукленд Атлетикса направи добар бејзбол тим. Успео је немогуће, стигао до финала и постао симбол. Верујемо да то може и наш тим. Велики финансијски проблеми, тренинзи на ливади код хотела „Југославија“ и многи проблеми нису спутали наше момке да уживају у игри, стигну до финала и борбе за титулу.

Жељко Делић, директор и оснивач клуба и покретач идеје о рагбију у Црвеној звезди изнео је за МЦЗ своја очекивања пред финале у недељу.

Никад није мања разлика била између вишеструког шампиона и великог фаворита и нас. Можемо до титуле и никад нисмо били ближе, поред свих проблема. Очекујемо у што већем броју и позивамо све навијаче да нам помогну у борби за титулу. Заједно можемо до титуле.“

Ускоро ћете имати прилику да прочитате интервју са Жељком Делићем и видите кроз шта је све наш пролазио наш клуб до финала, као и да се упознате са нашим рагби тимом, рагбијем уопште. Ко год буде могао у недељу нека прошета Калемегданом и спусти се до куле Небојша и стадиона „ФК Дорћол“ да пружи прекопотребну подршку нашим момцима, да се радујемо титули. У што већем броју до победе!

Финале плеј офа рагби 13 лиге Србије, недеља 14. октобар 16 часова, стадион : “ ФК Дорћол“, код куле Небојша. ДОРЋОЛ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!

ДОРЋОЛ ЈЕ ЦРВЕНО БЕЛИ КРАЈ!

RLC Crvena zvezda
RLC Crvena zvezda

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

6 comments

Denis окт 14, 2012 at 22:15

izgubili 30:22. sudija lopina teska.

Reply
Denis окт 14, 2012 at 10:03

Srecno danas momci, ajde po titulu.

Reply
Iznogud окт 12, 2012 at 23:34

Gledao sam ih i ima stvarno ljudina da je to bruka, tek tada mozete da zamislite koliki su reprezentativci Francuske, N.Zelanda …

Reply
Zera окт 13, 2012 at 02:49

Bravo momcine, ajmo sto vise ljudi da ih podrzi! Ima da puca tamo opasno, 15-20 Delija na tribini ima da im da vetar u ledja samo tako, ali bilo bi lepo da bude sto vise nas.

Reply
Delija окт 12, 2012 at 19:28 Reply

Leave a Comment