Moja Crvena Zvezda
ОсталоХокеј

I hokejaši uzeli bodove u Novom Sadu

Vojvodina-Crvena Zvezda
Detalj sa utakmice

Posle pobede nad Vojvodinom koju su u ponedeljak ostvarili nasi rukometaši, i crveno-beli momci na klizaljkama, u krajnje uzbudljivoj utakmici u Novom Sadu pokupili ceo plen.

Vojvodina 6 : 7 Crvena Zvezda

Početak utakmice je protekao u blagoj dominaciji domaćina. Vojvodina je silovito krenula i povela sa 2:0.

Zvezda poravnava preko Brkušanina, da bi Vojvodina ponovo povela sa 3:2. Ipak, na odmor obe ekipe odlaze sa po tri gola u mreži (3:3) .

Druga trećina je bila i odlučujuća u ovom meču.

Zvezda je u ovom periodu utakmice pod vođstvom maestralnog Brkušanina u napadu i odličnog Nikolića na golu  sve vreme kontrolisala igru, uspevši u ovom delu da postigne četiri pogotka a primi samo jedan, i tako omogući sebi mirnu završnicu (ili je makar tako izgledalo).

Interesantno je napomenuti da su igrači Vojvodine često imali pritužbe na suđenje, tako da su u jednom trenutku ostali sa čak tri igrača manje na ledu.

Treća trećina je protekla u napadima Vojvodine i Zvezdinim kontrama.

Žestoka ofanziva Novosađana daje im rezultat tek pred sam kraj meča, međutim dva gola „Lala” koja su pala jedan za drugim dolaze ipak kasno.

Zadnji minut igrači Vojvodine su bez golmana, sa igračem vise na ledu pokušavali da dođu do izjednačenja ali neuspešno. Zvezda se odbranila i sa novim, zasluženo osvojenim, bodovima otklizala ka Beogradu.

Rezultat :    I II III F

Vojvodina: 3  1  2  6

C. Zvezda:   3  4  0  7

Foto: Gojko, MCZ

Шупут и Симоновић
Шљиванчанин, фото: "Новости"Шефик, фото: "Новости"Jasna ŠekarićFK Šahtjor Soligorsk

Повезане вести

5 comments

Comments are closed.