Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Radosavljević : „Nadam se punom Pioniru“

Lazar Radosavljević, foto "Žurnal"

Mladi krilni centar Crvene zvezde, Lazar Radosavljević, odigrao je najbolju partiju ove sezone na susretu sa Cedevitom, uspešno zamenivši odsutnog Rikarda Marša. Ipak, zahvaljujući pre svega Baždariću, crveno-beli nisu uspeli da donesu bodove iz Zagreba.

„Ako se ne varam, u drugom poluvremenu nam je ubacio 18 poena, devet sa linije slobodnih bacanja uz samo jedan promašaj. Čovek je gotovo sam igrao. Pokušali smo sve da ga zaustavimo, ali kada god je krenuo na koš, dobio je faul. Marinković i Cvetković, naši 17-godišnjaci su počeli meč. Imali smo u dva navrata dvocifren kapital. Odlično smo otvorili meč, veći deo bili bolji rival. Ali, nismo to krunisali. Do izražaja je došlo i naše neiskustvo. Baš šteta, bili smo blizu. Propustili smo lepu priliku da prekratimo muku“, rekao je za“Žurnal“ mladi košarkaš.

Sledi susret sa Olimpijom, u nedelju u podne.

„Nadamo se da će navijači ispuniti „Pionir“ do poslednjeg mesta, u takvoj atmosferi nije nemoguće dobiti Olimpiju. Svesni smo koliko nam znači ta utakmica. Shodno tome biće i naša motivacija. Termin je malo neuobičajen, ali protiv Cibone smo već igrali u podne i pobedili. Nadam se da ćemo nastaviti tradiciju.“

Olimpija je obezbedila plasman na finalni turnir.

„Sigurno će biti opušteniji, probaćemo da ih uhvatimo na spavanju“, konstatovao je Radosavljević.

Повезане вести

4 comments

Comments are closed.