Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Tošić: Jedva čekam da istrčim na teren

Nakon dva meča pauze zbog povrede Zvezdin levi bek se vraća na teren.  Optimističan pred duel sa „Ćuranima“, Tošič ističe i važnost pobede u današnjoj utakmici, kao najbolje uvertire pred prvi od tri prolećna duela sa Partizanom.

Foto: M. Metlaš
Foto: M. Metlaš

Posle dve utakmice na Marakni idemo u Jagodinu, koja nas je jesenas dosta namučila. Imaće domaćin sigurno opet veliki motiv, pogotovo što nije zabeležio pobedu u prve dve prolećne utakmice, tako da će probati da nadoknadi bodove protiv nas. Nama je ovaj meč veoma važan, jer posle njega sledi teži rival. A, narano , tri boda bi nam značila za dalje takmičenje i još bolju atmosferu“, naveo je Tošič.

Zvezdina „trojka“ smatra da se da sve zavisi od igre crveno-belih, i sa uzbuđunjem čeka prvu takmičarsku utakmicu posle priprema i kratke pauze.

„Respektujemo Jagodinu, iskusna je ekipa, ali gledamo sebe i našu igru. Iz meča u meč pokušavamo da nametnemo naš stil i čini mi se da u tome uspevamo. Videćemo kakav če biti teren u Jagodini, ali uz pomoć navijača očekujemo osvajanje tri boda“,

Posle zimske pauze, napornih primena, i lakše povrede Tošič sa velikim nestrpljenjem očekuje prvu takmičarsku utakmicu ovog proleća.

„Uželeo sam se utakmica. Teško je kada prođe toliko vremena na pripremama i dođe toliko željena prva utakmica, a onda se pred nju povredite. Na sreću, nije teška povreda, propustio sam dve utakmice, ali jedva čekam sutrašnju, spreman sam“

Iako je došao kao veliko pojačanje, bivši reprezentativac je svestan da nije opravdao očekivanja Zvezdinih navijača.

„Jesenas nisam odigrao kako je očekivao klub, a ni ja! Kroz dva meseca rada sa trenerom Prosinečkim, postigao sam zavidni nivo fizičke spreme, stekao nova iskustva. Vidi se napredak i kompletne ekipre, pa ćete svi sigurno videti bolje izdanje na proleče“, rekao je Tošič.

Повезане вести