Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Тријумф кошаркашица у Шапцу

Кошаркашице Црвене звезде уписале су још једну победу у Првој лиги Србије савладавши екипу Шапца резултатом 87-79. Црвено-беле су имале предност током свих 40 минута, а чим би неугодни домаћин угрозио вођство, звездашице би узвраћале новом серијом погодака не дозволивши преокрет.

Највећа претња нашој одбрани је долазила од Ренате Ћосић која је постигла 20 поена и од Мирјане Велисављевић која је постигла 18. У екипи Црвене звезде су се издвојиле феноменална Ана Никшић са 29 поена, Александра Црвендакић са 19 и сјајни плејмејкер Александра Станачев која је поделила 9 асистенција. Пред нешто више од 300 гледалаца виђена је помало нервозна и растрзана игра, којој су можда допринеле и судије својим чудним одлукама, али у којој су се боље снашле наше девојке и заслужено носе бодове у Београд.

Хала Зорка

Гледалаца: 300

ЖКК Шабац: Ана Савић 8, Олга Степановић 3, Маја Адамовић 11, Ана Даскаловић, Мирјана Велисављевић 18, Наташа Золотић, Радмила Малетић 6, Јана Марковић, Рената Ћосић 20, Јелена Ћирић, Јована Субашић 1о, Андреа Пинтер 3

ЖКК Црвена звезда: Катарина Карановић, Тијана Дијан, Ана Никшић 29, Александра Црвендакић 19, Марија Радовић 6, Марина Радовић, Александра Станачев 13, Катарина Вучковић 10, Дејана Иванишевић, Александра Катанић, Милена Папић 2, Мина Јовановић 8

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

1 comment

Anka окт 18, 2012 at 10:12

Nisam ni sumnjala, devojke su i prosle godine pokazale kvalitet i zamalo je falilo da izbore igranje u regionalnoj ligi. A ove godine sa profesorom kosarke mogu mnogo toga da postignu. Ono sto je bitno ne treba im dati teret i breme titule, vec imati strpljenja za njih i dati im podrsku. profa zna sta radi!

Reply

Leave a Comment