Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Роби потписао за Кајзери

Роберт Просинечки
Роберт Просинечки
Роберт Просинечки

До ове јесени шеф струке ФК Црвена звезда, Роберт Просинечки, потписао је у среду двогодишњи уговор са турским Кајзеријем.

„Људи су се јавили, желели су ме за тренера, ја сам отпутовао на разговор, све договорио и потписао. То је цела и једноставна прича. Не знам колико се у Хрватској прати турска лига, али Кајзери је велики клуб, с великим амбицијама. Морам напоменути да су услови за рад једноставно чудесни. Клуб је врхунски организован, камп је бриљантан, стадион сјајан. С великим задовољством сам прихватио ту понуду и крећем с послом већ данас“ изјавио је Роби за „Јутарњи“ и додао да је уверен у добре резултате, обзиром да на располагању има квалитетан тим.

„Видећемо када кренемо са заједничким радом. Међутим, сви ми кажу да је екипа добра. Уосталом, клупски челници су ојачали тим како би се борили за врх у турском првенству.“

Срећно Роби!!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

20 comments

Cira окт 19, 2012 at 12:38

Srecno Robi…jedino sta bi mogao da nam ucinis je da povedes Bajka,Cavu,Krnetu…a mogao bi da kupis Evandra i Borhu da ne igraju vise za sicu…joj kad pomislim sa kakvim igracima si igrao odlican si bio.Jankovic ima neuporedivo bolju ekipu,a pet puta losije nam igra Zvezda nego u tvoje vreme.
P.S.Ni malo ne sumnjam da ces imati uspeha samo ako budes imao pristojne igrace.

Reply
marko bl окт 19, 2012 at 00:30

ljudino legendo mnogo ti srece zelim..zivio

Reply
Damjan Martinovic окт 18, 2012 at 23:45

Ako ikom zelim svu srecu,onda je to ovaj covek!Neka mu se sva njegova posvecenost vrati.Ljudina jedna!I nadam se da ce sto pre svima pokazati i da je trenercina!Vrhunska!Napred Robi!

Reply
Dzale окт 18, 2012 at 23:38

Za bolje i nisi,kako si nas unistio,tako ces i sulejmane!!!
Mozes samo da mastas da si neki trener!!!

Reply
CZHN окт 18, 2012 at 20:37

Robi Delijo naš-traži od uprave da ti dovedu Čavu.

Reply
czovac окт 18, 2012 at 20:57

Nemoj da krades ideje! 😈 😛

Reply
Realno окт 18, 2012 at 19:53

Pa ne cekace dunstera da mu plati zaostale plate ….
UPRAVA NAPOLJE !!!
LULE DUNSTER !!!!

Reply
czovac окт 18, 2012 at 18:15

Ajmo Robi. da vidimo listu zelja za novi klub!
Pricao si koliko „volis“ Mikica i Bajka, ako nam pomognes da uvaljamo njih dobijas platu koju ti dugujemo, moze?
PS Mislim da bi toj ekipi dobro dosao i mali Cava!

Reply
Sveta Predić окт 18, 2012 at 17:34

Srecno legendo!

Reply
Saša окт 18, 2012 at 17:06

Nek ti je srećno legendo i sve najbolje !

Reply
Boyan окт 18, 2012 at 17:03

Robi nasa ziva legendo, delijo, sve najbolje u novom klubu i da nam se vratis sto skorije 😎

Reply
Stefan delija окт 18, 2012 at 16:10

Srecno Robi sve najbolje delijo.

Reply
Chinez окт 18, 2012 at 15:33

Nekima nije jasno sto nam reprezentacija igra nakaradno. A to je jednostavna i ocigledna stvar. Iskljucivi problem je sto nasi treneri gaje „igru“ , bez igre. Igru u kojoj je sve nebitno sem dve konstrukcije ukopane u zemlju na dve razlicite strane terena. Sav prostor izmedju te dve skele ne sluzu nicemu. Lopta je opasna sprava koju treba terati sto dale od svoje skele ne obracajuci paznju na 11 rabadzija koji imaju isti cilj, sacuvati svoju skelu.
Nasfudbal je postao smesna stvar, moze se porediti sa filmom „Karaula“ u kome vojnici pod naredbom brane ono sto nije u opasnosti. A onda dodju Albanci iz Makedonije i objasne nam sta je poenta fudbala, ali mi kako krajnje tvrdoglav narod nastavimo po svom. Na kraju utakmice osta ne nam da pricamo o skelama, a ne o fudbalu.

Reply
milos 90 окт 18, 2012 at 15:01

Sve najbolje Robi legendo!!! 😀

Reply
Filip окт 18, 2012 at 15:00

Prvi mec, 0-0 kucu stavite hahaha i naravno posed lopte preko 70%

Reply
Chinez окт 18, 2012 at 15:19

Koliko mi to nedostaje. Ja obozavam fudbal, ja mozda jesam psihicki poremecen, ali meni slucajan gol ne znaci nista, ja volim igru i vollim da uzivam u sportu, ne obozavam limene bokale koji oznacavaju nesto sto je unistilo lepotu fudbala. Kada bi se fudbal igrao samo iz uzivanja, dobar fudbal bi se gledao i na selima, a ne samo u bogatim opstinama, koje imaju dovoljno sredstava da dovedu ljude koji umeju da uzivaju u fudbalu.
Fudbal bi bio najbolji kada bi iz istog izbrisali taktiku, a ubacili tehniku i igru.
Vise volim 0:0 ali da uzivam u igri, nego da vidim 5 golova posle nasumicno izbacenih lopti i nasilno uteratih lopti u mrezu.

Reply
Damjan Martinovic окт 18, 2012 at 23:42

Romanticari Grci,sampioni iz 2004.!Tako nekako! 😉
Apsolutno se slazem.Nadam se da ce manje od jedne decenije proci do povratka Robija!Dace Bog!

Reply
Chinez окт 18, 2012 at 14:03

Srećno Robi!!

Reply
ALcaponeDeLiJa окт 18, 2012 at 14:03

Klub je bas dobar koga interesuje neka pogleda na http://www.transfermarkt.de/en/kayserispor/startseite/verein_3205.html ,Robi puno srece i sve janbolje majstore!

Reply
Zvezdas окт 19, 2012 at 10:24

Taj tim je primio najvise golova u ligi,a golman,koji je isto godiste kao Robijev ljubimac Bajkovic je placen 870 000 evra tako da treba ocekivati jedino mozda taj transfer iako je Robi imao jos par ljubimaca,ali oni ce ili u nesto jace klubove od Kajzerija (Mijailovic,Milivojevic) ili nisu ni za taj tim (Miric,Dimitrijevic) mozda i Mikic bi im koristio,dakle milonce od Robijevog novog kluba za njegova dva bivsa kapitena i dosta da se u zimskom prelaznom roku dovedu levi bek Rodic i jedan novi desni bek,da se vrati Causic i na pola godine dovede Malbasic na pozajmicu,a ostala pojacanja zavise od eventualnih odlazaka Kasalice,Maksimovica mozda i Mijailovica i Filipa Jankovica,a samo za tu dvojicu klinaca najmanje po tri miliona traze,ali sumnjam da cisto 6 miliona moze doneti u kasu kluba ova uprava,ali videcemo.Sad je bitno da se osvoji jesenja titula.

Reply

Leave a Comment