Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Црвена звезда – Монпеље 10:8

У изузетно лепом амбијенту и препуним трибинама базена „11. април“, ватерполисти Црвене звезде су славили са 10:8 против Монпељеа у 3. колу Лиге Шампиона.

Потпуно ненадано, Французи су боље отворили меч и све до пред крај првог полувремена имали по гол или два предности, 2:4, па потом и 3:5. Међутим, наши играчи су предвођени Андријом Прлаиновићем успели да стигну до нерешеног резултата пре краја друге деонице, а потом и да дођу до вођства. Била је то наша серија од чак 6:1, након које је било јасно да ће изабраници Дејана Савића задржати бодове на „11. априлу“.

Дејан Станковић прима поклоне од Андрије Прлаиновића
Дејан Станковић прима поклоне од Андрије Прлаиновића

Све што су успели гостујући играчи након те серије јесте да приђу на 9:7 и добију напад, међутим голом Прлаиновића Звезда се одлепљује на 10:7 и тако решава меч у своју корист.

Најбољи у нашим редовима био је Андрија Прлаиновић, који је постигао четири гола. Два је постигао Вапенски, а по један су постигли Страхиња и Виктор Рашовић, Аврамовић и Стојчић. За наш тим није наступио Душко Пијетловић због повреде рамена.

Утакмици су присуствовали бројни познати Звездаши попут Дејана Станковића, Југослава Васовића, Гојка Пијетловића, Ненада Перуничића…

Након утакмице изјаву за наш портал дао је генерални секретар клуба, Горан Јездић:

„ВК Црвена звезда се захваљује навијачима и пријатељима клуба на подршци. Било нам је драго да угостимо Декија Станковића, Ненада Перуничића и остале легенде нашег Спортског друштва и надамо се да ћемо свима којима је Црвена звезда у срцу у будућности дати још више разлога за славље.“

Следи нам изузетно тешко и важно гостовање Олимпијакосу.

Црвена звезда – Монпеље 10:8 (3:4, 2:1, 3:1, 2:2)
Базен „11.април“. Гледалаца 800. Судије: Полети (Италија), Хориљо (Шпанија). Играч више: Црвена звезда 12 (5), Монпеље 9 (4). Петерци: Црвена звезда 1 (1), Монпеље 2 (1).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шефик, С. Рашовић 1, Рађен, Ивошевић, Милићевић, Стојчић 1, Аврамовић 1, В. Рашовић 1, Рађеновић, Вапенски 2, Прлаиновић 4, Ешкерт. Драксимовић. Тренер: Савић.
МОНПЕЉЕ: Јасберењи, Агилар 1, Пасри, Ковачић 3, Мустур, Хејрних 3, Ладоц, Пикат, Лаук, Клеј, Шипотел 1. Тренер: Васер.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

12 comments

Jazavac окт 22, 2012 at 09:26

„Francuzi su bolje otvorili utakmicu“.. samo zato što su imali sreće sa biranjem strane jer je Denis imao sunce u oči prve dve četvrtine. Vidi se da nam fali finiš u pripremama jer smo ,očigledno, još „kruti“ pa mašimo zicere , a u tom slučaju treba samo neko da naljuti Andriju i dobijamo svakog! Realno , od Francuza smo bolji 4-5 golova razlike , to će se videti u Francuskoj. Svaka čast momci!

Reply
nn окт 21, 2012 at 21:39

delije su vrh svaka im cast i jima i igracima 😆

Reply
nikola окт 21, 2012 at 17:12

Kada se igra derbi sa Partizanom, ko je domacin i da li idu navijaci organizovano?? 😀 hvala unapred

Reply
Anka окт 21, 2012 at 11:24

Bravo momci jos jedna pobeda u nizu. Sledeci!!!!

Reply
milos 90 окт 20, 2012 at 22:30

Tako je bre!!! Dobijamo sve redom 😀

Reply
igor milojevic окт 20, 2012 at 21:08

Jos jedna festa u reziji fantasticnih navijaca….Hvala svima na prelepoj podrsci…. svaki put ekipe gostiju odlaze sa velikim respektom i odusevljenjem prema navijacima Crvene Zvezde…..sta vise reci….bravo majstori 😀 😀 😀

Reply
stojke окт 21, 2012 at 21:38

svaka cast IGRACIMA koji tako lepo i predano igraju jer da ne igraju i ne ostavljaju savki naosob sebe u bazenu (osim radjena koji je malo zatajio ne znam zasto?)na bi bilo ni nasih dragih DEIJA koji su jakoodani vaterpolo klubii OD SVEGA SRCA IM HVALA I DOBRO DOSLI NA SVAKU UTAKMICU a posebno hvala IGRACIMA na borbenosti i radosti koju su nam priredili …kada nije gospodin Igor pomenuo igrace onda bar ja koji nemamveze sa poslovima u zvezdi srecnomomci zivele delije:)

Reply
CZHN окт 20, 2012 at 21:05

HERCEG NOVI ZNA-STARI CIGAN ANDRIJAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reply
propain окт 20, 2012 at 21:05

Jedan je Stankovic Dejan. Bravo momci tako se bori za crveno bele boje!!!!
Zvezda Srbija-Kosovo Metohija!!!

Reply
delija_md окт 20, 2012 at 18:27

Zvezda nije samo FK, Zvezda je mnogo,mnogo više. 😀 Prije par dana su nas obradovali odbojkaši,sada vaterpolisti. Bravo momci, svaka vam čast.
Sljedeći pada BSK. 🙂

Reply
nn окт 20, 2012 at 18:20

😛 🙂 😀 😆 bravooooooooo

Reply
Dzomba окт 22, 2012 at 09:53

Svi igraci se ponose sto igraju za Zvezda sem Eskerta on i dalje uporno Partizanovac pa sto ga Kum nije odveo onda u Eskertov voljeni klub a ne kod nas da remeti ovo sve .
Dokle bre da ga drzimo imamo dosta drugih koji ginu za Zvezdu,
Kada igras za Crvenu Zvezdu onda nema drugih kada zatvoris vrata i odes onda nek ti je na cast ako imas hrabrosti da kazes nesto protiv Delija i Zvezde..ZVezda je majka an maciha.

Reply

Leave a Comment