Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Човић: „Реално је да неће сви остати“

Небојша Човић
Небојша Човић
Небојша Човић

Четири пораза и свега једна победа у првих пет кола АБА лиге далеко су од очекивања свих у клубу, али и милионске армије навијача Црвене звезде. По свему судећи, након тренера, цех ће платити и поједини играчи.

Председник нашег клуба Небојша Човић истакао је за „Журнал“ да је реално да дође до растанка са појединцима.

„Нисмо задовољни резултатом, нити приступом играча. Тако се не бори за Црвену звезду. Наравно, предузећемо одређене мере. Реално је да неће сви остати на окупу. Кога ћемо задржати, кога не, знаће се најкасније до понедељка. И јавност ће о томе бити благовремено обавештена. Црвена звезда није крава музара да у њу дођеш и само примаш плату. Све ти је уредно, на време, чисто, опрано, а ти се не бориш за њу. Није страшно изгубити, али је страшно када изгубиш и из дворане изађеш погнуте главе. А, човек би требало да запамти да главу има да би је држао уздигнуту.“

Председник није желео да коментарише гласине о томе ко ће напустити Мали Калемегдан.

Нека чаршија води своју, а не нашу бригу.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

18 comments

Marko окт 22, 2012 at 02:22

Dimica prebaciti u Crvenu Zvezdu najbolji suter nase lige prosle sezone!Simonovic,Brown,Nelson ne budu li se pokazali u boljem svetlu OUT iz Zvezde i dovesti zamene…Brown deluje kao da ne moze da zakuca,Nelosn izgleda kao zivotinja ali nista,sut odvratan,a Simonovic se krece i igra kao da ima 60 godina…A da zaboravio sam Radivojevica,sta onaj trazi uopste u klubu…Covek fizicki je ocajan,spor,trom a i slabo sta i zna…Mora cistka i 2,3 dobra igraca kao zamene,a Dimica podhitno prebaciti u prvi tim…

Reply
Boban окт 22, 2012 at 08:56

Za Dimica pouzdano znam da nece da produzi ugovor, pod ponudjenim uslovima. Zato ga nema nigde. Samo trenira. Muta ga vec trazio, ali se nisu dogovorili oko obestecenja.

Reply
forza stella rossa окт 21, 2012 at 22:45

Ovim potezom si dokazao da nemas pojma o kosarci!!Plakaces ti za Almondom!!!

Reply
Бранимир окт 21, 2012 at 12:49

Чуди ме да Делије показују оволико нејединство, па чак и отворену малициозност када је у питању играчки кадар. (За мене су АБА лига, изворна Звезда и бетон лига апсолвиране теме.) Ликови се без имало устручавања етикетирају светим знамењима Звезде, а не устежу се да износе обичне бљувотине на њен рачун. Као да ће им од тог поганлука бити нешто лакше. Пођи од свог личног достојанства да би на Звездину пирамиду свјетлости принио трунку звјездане прашине, а не да би и Звезду и себе засуо прљавштином од којег се тешко можемо опрати. Сметао је Човић. И по мојим критеријумима није заслуживао Звездин дрес. Отишао је. И добро је да је отишао. За све. Нелсон није довољно играо. Сада када силом приклика игра и превише, јер нема достојне замјене, видимо да смо од самог почетка храмали на плеју. По мени његова основна слабост је управо у томе што немамо боље алтернативе, па се његове грешке дупло броје. Вук хоће да покаже да није заборавио играти. Ко је рекао да јесте? Цвеле ће остати Цвеле. Мали за велика дјела, а велики за дјечији вртић. Истина је да осим агресивности нема префињене квалитете савременог кошаркаша. Нема никакав шут, таман посла да шутне у скоку или преко руке јер тада као да избацује медицинску лопту. Прошло је вријеме Горана Ракочевића, Зорана Славнића и Вукице Митић, а бојим се да ће Срђан Дабић за њега остати неостварени сан. Да не причамо о Саши Обрадовићу. Да ли је могуће да у и око Звезде има толико слијепаца па не виде да имамо играча тог калибра. Пустите Димића да одигра у три утакмице по 15 минута па ми заувијек зачепите уста. Знам само да би тада требао неко да одговара на питање – гдје си био до сад?
Не свиђа ми се ова прича коју слушам и читам. Не треба ништа радити у афекту, јер се тада обично кајемо и тражимо оправдање за неке грешке. Алмонд зна да игра, али је анемичан и готово незаинтересован. Била би штета да изгубимо Брауна. Шта се њему може приговорити? Осим да треба више да игра. Симоновић треба да игра кошарку, а не баскет.
Сви су свјесни значаја АБА лиге, јер је она улазница за Еуро лигу. Само Делије копне за бетон лигом. Шта су судије против Игокее радиле него судиле за Олимпију, која ће се погурати са Звездом за Ф4. Знам, други мисле другачије, али управо због тога је проблем што се ми видимо у борби за опстанак, док нас други виде међу прва три. Зашто су партизани, стари фрањевачки шкрипари више гледали у нас него у своје лице, које се искривило од туге, жалости и бола?
Све нешто мислим, када смо ми навијачи овакви (Делије постале интернет навијачи, а ови други невјешто пјевају Звездине пјесме), зашто би наше мишљење на било који начин обавезивало Човића.

Reply
Римкашикина окт 22, 2012 at 00:29

о каквом ти болу причаш рођо? Стара звезда је последњу титулу у баскету узела још док се на шљаци играло ))) Ова креатура од клуба за који навијате није ни до колена оној старој комшиници нашој,,, она стара је имала бар мало части.. Завео вас Ћоки опасно ) .. и на крају ћете се чешати где вас није сврбело… а све у ишчекивању следеће сезоне )))

Reply
Бранимир окт 22, 2012 at 18:51

Е мој шкрипару фрањевачки, причам управо о теби и таквим као што си ти. Па видиш да се препознајеш. И ја се увијек чудим, откуд бол и грч на лицима младих партизана када освајају титуле, о којима ја нисам причао. Ако пратиш кошарку даље од овог вијека знао би да је задњу титулу Звезда освојила ’98. Мени су ипак најслађе оне двије везане титуле’93 и ’94. када је Звезда испрашила фрањевце, а Обрадовић након својих тренерских покушаја побјегао у Европу. Опусти се и уживај. Звезда је свенародни српски покрет, снага и енергија коју не може ништа зауставити, јер против такве природне силе и снаге нема одбране ни лијека. Ко бујице може уставити да к сињему мору не хитају.

Reply
Nemanja окт 21, 2012 at 12:36

Nemoj samo Almonda…Pa realno jos mu niste pruzili pravu sansu pa Simonovic ima vecu minutazu od njega a ni on pojma nema…Ako neko treba da leti to je ovaj kvazi plej Nelson …

Reply
dr окт 21, 2012 at 12:22

Da se otpusti Simonovic i da se doda jos malo para Pesic da se vrati,nemojte se igrati zivotima.

Reply
Lukic je derpe окт 21, 2012 at 11:54

Almond prvi ide. Decko je totalni promasaj

Reply
Anka окт 21, 2012 at 11:53

Covicu do sada si odlicno radio posao. Nadam se i da ces tako nastaviti, zabusante treba kazniti 50% od plate, oni koji ne pokazuju kvalitet treba dati otkaz.

Reply
milos окт 21, 2012 at 11:33

tako je gospodine covicu ove amere svu trojicu oterati simeunovica savovica nauciti sta su koraci i bice ok primaju plate uredne i zajebavaju se ne shvatljivo znajuli oni kako je nama navijacima umiremo za zvezdu ja sam u petak radio do sest trco do pionira da stignem i ono zajebancije nije u redu velika podrska gospodinu covicu

Reply
Igor окт 21, 2012 at 10:31

Sve ti je uredeno i oprano jeli on to misli na pranje novca 😮 😆

Reply
mariachi окт 21, 2012 at 10:37

Dd agrobanke jbg :mrgreen:

Reply
ALcaponeDeLiJa окт 21, 2012 at 11:36

Jos da obojica naucite citat bice odlicno :). Sve ti je uredno, na vreme, čisto, oprano, a ti se ne boriš za nju.Iz ove recenice bi mnogi mogli nesto nauciti !!!

Reply
mariachi окт 21, 2012 at 11:53

Razumeo sam teks a za agrobanku se zezam. malo sale nije na odmet :mrgreen:

Reply
Igor окт 21, 2012 at 17:14

A ti nauci jezik nije citat nego citati. 😛

Reply
Igor окт 21, 2012 at 17:14

A ti nauci jezik nije citat nego citati. 😛

Reply
Бранимир окт 21, 2012 at 11:53

Ах, који си ти тумор. Иди уради нешто паметно барем за Србију, када већ не можеш помоћи себи. Имаш друштва колико хоћеш. Пријави Човића, спаси душу, неће ли те сунце огријати.

Reply

Leave a Comment