Moja Crvena Zvezda
ВатерполоКлупска дешавања

Вечити дерби на нишком Чаиру?

Bazen Cair u Nisu

Београдски ватерполо клуб Црвена звезда на старту сезоне бележи очекиване резултате. У домаћем шампионату до сада је остварен стопроцентан успех, док су наши ватерполисти након неуспеха на старту најелитнијег европског клупског такмичења против дубровачког Југа остварили очекиване успехе у дуелима са Кројцлингеном и Монпељеом.

Како истичу сви у клубу приоритетна размишљања су сада окренута дуелу са грчким Олимпијакосом, али се не сме занемарити ни први вечити ветерполо дерби који је на програму у новембру. Ипак, може се лако догодити да први овосезонски дуел вечитих ривала буде виђен већ у наредним данима. Наиме, Министарство омладине и спорта Републике Србије у циљу пропагирања ватерпола у Србији има идеју да организује пријатељске мечеве српских екипа које наступају у овогодишњој Евролиги. Тиме би БВК Црвена звезда, Партизан и Војводина одиграли неколико прјатељских мечева на базенима широм Србије. Први од тих мечева мога би да буде већ у петак 26. октобра, а Црвена звезда и Партизан би одиграли меч на базену у Нишу.

Повезане вести

10 comments

igor milojevic окт 23, 2012 at 00:12

utakmica je revijalnog karaktera u promociji vaterpola i zelji da se deca iz osnovnih skola animiraju i pospese u razmisljanju da se bave sportom.
Zelja nam je da se deca bave sportom……

Reply
STARA ŠKOLA окт 22, 2012 at 14:10

Svako ko je bio na Čairu zna da će biti vrlo teško da se to organizuje bez problema i incidenata. Jedna grupa bi morala da prođe pored druge i pri dolasku i pri odlasku, ili da se uvode odvojeno jedni pa drugi, pa da se izvode obrnutim redom. Inače, ideja mi se ne dopada, šta mi ima da igramo sa njima prijateljski… Treba ih razbiti u prvenstvu-i to je to.

Reply
marko окт 22, 2012 at 23:55

A zasto da ne igramo prijateljske sa Partizanom? Nisu to fudbalski klubovi gde Stamenkovic mrzi Mustafu, gde Lukic mrzi Djurica, gde Albert Nadj mrzi pola naseg tima, gde se uprave svakodnevno prepucavaju, gde Vermezovic izjavljuje da mu ne bi bilo drago da je Zvezda prosla Bordo, gde Smiljanic i Milivojevic jedan drugom uklizavaju kao blesavi, gde Krstajic nabada Zvezdine igrace, gde se Tosic unosi u facu Miljkovicu i psuje mu sve po spisku. U vaterpolu nema toliko tenzije kao u fudbalu izmedju nas i groblja. Svi se lepo znaju, svi igraju u reprezentacijama zajedno, igrali zajedno u istim klubovima, izlaze na pice zajedno, treneri igrali za suprotne klubove i tako dalje. Ako u nekom sportu ne treba da se mrzimo onda bi to trebao da bude Vaterpolo!

Reply
igor milojevic окт 23, 2012 at 00:15

upravo tako….i tako ce ostati…mi gledamo nase dvoriste oni njihovo…

Reply
STARA ŠKOLA окт 23, 2012 at 00:30

Svako ima svoje mišljenje, ja sam izneo svoje. U prvom delu mog komentara sam izneo zašto ne treba sa njima igrati na Čairu. Niko njima ne brani da izađu na piće, i da se vole, ali ne vidim svrhu tih utakmica. Taj „prijateljski“klub nam je mogao dati termin za trening, i spasiti nas od gašenja. Umesto toga, oni su napravili vic o“ciganima koji ne vole vodu i kupanje“.

Reply
veliki pravi zvezdas окт 22, 2012 at 13:09

Dobar potez bi to bio Vaterpolo Saveza Srbije za omasovljena vaterpola u Srbiji i za jos vecu popolarizaciju ovog sporta samo da pobedi fer igra i da se navijaci ponasaju fer isto .Crveno beli vatrpolisti samo neka nastave sa dobrim igrama 😀

Reply
Dzomba окт 22, 2012 at 13:01

Svi igraci se ponose sto igraju za Zvezda sem Eskerta(facebook) on i dalje uporno Partizanovac pa sto ga Kum nije odveo onda u Eskertov voljeni klub a ne kod nas da remeti ovo sve .
Dokle bre da ga drzimo imamo dosta drugih koji ginu za Zvezdu,
Kada igras za Crvenu Zvezdu onda nema drugih kada zatvoris vrata i odes onda nek ti je na cast ako imas hrabrosti da kazes nesto protiv Delija i Zvezde..ZVezda je majka an maciha.

Reply
Veteran окт 22, 2012 at 11:10

Za nas to nije dobar termin. Još je rano za utakmicu sa njima, jer još nismo dovoljno uigrani i spremni. Na prvoj utakmici sa njima moramo da ih razbijemo, nikako da ih neuigrani oživljavamo.

Reply
Vladimir окт 22, 2012 at 11:36

У питању би били пријатељски мечеви и можда би било и добро да видимо где се налазимо. Ипак мене би у овом моменту више интересовао меч са крагујевачким Радничким за ког могу да кажем да је ипак највећи фаворит у нашој лиги.

Reply
stefan92kg окт 22, 2012 at 10:44

to bi bilo super, samo da ne bude incidenata 😀

Reply

Leave a Comment