Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЗвездаши широм света

Пијетловић напушта Ференцварош?

Gojko Pijetlovic

Претходне сезоне био је један од главних узданица нашег ватерполо клуба. У другом делу сезоне носио је и капитенску траку Ватерполо клуба Црвена звезда, а и стандардан је члан репрезентације Србије. У питању је голман Гојко Пијетловић. По окончању претходне сезоне Гојко Пијетловић се преселио у редове будимпештанског Ференцвароша, али како сада стоје ствари неће се дуго задржати у земљи наших северних суседа.

Гојко Пијетловић је чувао мрежу Ференцвароша у прва два кола мађарског шампионата, а зати мсе вратио у Београд. Како ствари тренуто стоје клуб из Будимпеште налази се у великим финансијским проблемима и није у могућности да испоштује све уговорене обавезе па је играчки кадар већ сада почео да се расипа. Пијетловић се ипак јуче вратио у Будимпешту, а пре поласка на пут кратко је изјавио:

– У Ференцварошу сигурно остајем до зимске паузе, а након тога све је могуће.

Да ли ова реченица може довести до закључка да ће Гојко од јануара поново понети капицу Црвене звезде и тиме потврдити једну летошњу изјаву да ће можда браћа Пијетловић наступити у једном клубу? Свакако би евентуални Гојков повратак био велико појачање за наш клуб, јер би црвено-бели уз Дениса Шефика имали најбољи голмански тандем на свету.

Повезане вести

10 comments

kid frankie окт 23, 2012 at 10:23

‘Svakako bi eventualni Gojkov povratak bio veliko pojačanje za naš klub, jer bi crveno-beli uz Denisa Šefika imali najbolji golmanski tandem na svetu.’
au jbt kako ovo dobro zvuci!

Reply
Markoni окт 23, 2012 at 10:34

Zapravo i ne zvuči naš najbolje. 😉
pravilno je: „Svakako bi eventualni Gojkov povratak bio veliko pojačanje za naš klub, jer bi crveno-beli SA DenisOM ŠefikOM (I GOJKOM) imali najbolji golmanski tandem na svetu“.

Reply
Markoni окт 24, 2012 at 10:42

I ne samo to. Tandem po definiciji predstavlja dva igrača koji zajedno i istovremeno borave u timu. Npr: tandem centralnih bekova Zvezde Pantić-Maksimović je protiv BSK svojim lošim postavljanjem i lošom markacijom dozvolio da primimo dva gola.
Dakle, Pjetlović i Šefik ne bi mogli da budu tandem, jer ne mogu da igraju istovremeno u timu. Ako već pričamo o njihovim relacijama, mogli bi da budu alternativa jedan drugom.

Reply
marko окт 22, 2012 at 23:37

Dovedite jos nekog…Cisto onako, da osvojimo Evroligu. Verujem da iz utakmice u utakmicu sve vise napredujemo i da igramo sve bolje i bolje.

Reply
Igor окт 22, 2012 at 21:31

Sta ce nam 2 dobra golmana? Bolje da dovedu nekog igraca umesto golmana.

Reply
Бранимир окт 23, 2012 at 17:49

И ја сам се на прву питао тако. Једино да га капаришемо па да не појача Раднички. То би за Звезду такође било велико олакшање.

Reply
milos 90 окт 22, 2012 at 21:24

Nadam se da ce se vratiti

Reply
Goran debilcina окт 22, 2012 at 20:49

I ona postavimo dva gola i uzivamo… 😀
Ja vise gotivim Gojaka nego Denisa, ali ne mogu se odluciti ko je bolji golman. Plasim se da ce zavrsiti u Radinckim i tako ima zagarantovati titulu… Jednostavno kada bi Radnicki imao i njega bili bi najjaci u Evropi, ne samo u Srbiji…

Reply
dexy122 окт 22, 2012 at 23:29

Ma cigan je on, ne verujem da ce on to nama da ucini, iako bi tamo imao zagarantovanu poziciju u prvom timu.

Reply
CZHN окт 22, 2012 at 19:52

Daj Bože da se vrati.

Reply

Leave a Comment