Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Maršu se ostaje, Drča verovatno odlazi

Rikardo Marš, foto "Novosti"

Iako je imao odličnu sezonu u NLB ligi iza sebe, te će ponuda na leto biti na pretek, iskusni Amerikanac Rikardo Marš izjavio je da bi želeo da ostane u klubu.

„Želim da ostanem! Volim Zvezdu i Beograd“, rekao je iskusni krilni centar, koji bi bio od velikog znača ekipi i dogodine.

Momak koji će sezonu završiti kao drugi ili treći strelac Jadranske lige, i osmi na listi MVP, je izrazio zadovoljstvo opstankom kluba u regionalnom takmičenju.

„Srećan samo zbog trijumfa i opstanka u NLB ligi. Imao sam veliku želju pred meč sa Olimpijom, pošto sam propustio duel sa Cedevitom. Stigao sam prvi u dvoranu, ušao u svoj ritam, kao i ekipa, i zasluženo smo savladali jakog protivnika. Mnogo mi je lakše da igram u poslednje vreme, kada više igrača preuzima odgovornost u napadu.“

Ipak, pred start Srpske lige, po svemu sudeći promena u sastavu će biti. Rukovodstvo bi rado dovelo jednog, a možda i dva domaća košarkaša, dok je najbliži odlasku Luka Drča. Mladi plejmejker je cele sezone kuburio sa povredama, nije se naigrao, i biće verovatno zamenjen drugim košarkašem na ovoj poziciji. Imena potencijalnih novajlija za sada ostaju nepoznanica.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.