Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Девојке дочекују „Нивес“

Ana Popov

У оквиру осмог кола Прве женске лиге, црвено-беле дочекују ЖФК „Нивес“. Утамица се игра у недељу, 28. октобра, од 13:00, на помоћном терену.

Ова два тима до сада су се два пута састајала, а обе утакмице завршене су у корист наших девојака, резултатима 9:0 и 12:0. Надамо се да ће Звездине фудбалерке наставити низ победа, како би и даље биле у конкуренцији за прво место.

Тренутно се налазе на другом месту на табели, одмах иза Спартака, са заостатком од три бода, а испред Напретка, са којим деле исти број бодова, али имају бољу гол-разлику.

Питали смо Ану Попов, која покрива позицију офанзивног везног у нашем тиму, каква су њена очекивања.

„У недељу дочекујемо Нивес из Књажевца. Очекујем једну релативно лакшу утакмицу, где би шансу могле да добију играчице које су мање играле, с обзиром и на то да су се фудбалерке из омладинске селекције јуче вратиле у клуб, после десетодневног боравка у Старој Пазови. Морам да напоменим и то да су оне прошле први круг квалификација за Европско првенство, где су обезбедиле пролазак у наредну рунду такмичења као другопласиране у групи. Што се тиче утакмице са Нивесом, не желим да потцењујем противника, али мислим да смо много квалитетније, и да неће бити већих проблема током меча. Играћемо своју игру, покушавати да одржимо посед, и кад нам се укаже прилика, да угрозимо противника. Трудићемо се да одржимо и подигнемо форму до последњег, једанаестог, дерби-кола, када нас очекује Спартак из Суботице. Имамо добар тим, и у задњих неколико утакмица приказујемо добре игре. Позивам све љубитеље фудбала да дођу и уживају у заиста предивној игри“-рекла је Ана.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

Leave a Comment