Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Mićko nema tremu pred debi u derbiju

Srđan Mijailović

Mladi fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović (17) debitovaće na polufinalu Kupa Srbije. Zadnji vezni našeg kluba nema tremu i kako sam kaže jedva čeka da utakmica počne.

– Nemam tremu. Očekuje nas važna utakmica i zato svi jedva čekamo da počne i da na terenu pokažemo da smo spremni i motivisani – kaže Mijailović.

Mladi fudbaler veruje da će odigrati mnogo derbija u dresu Crvene zvezde, ali želi da početak bude dobar.

– Ovo je prva utakmica polufinala, a naš cilj je finale. Igraćemo pametno i taktički besprekorno. To je recept za uspeh, uz naravno kvalitet koji smo mnogo podigli u odnosu na početak sezone.

Mijailović ističe da je trener Prosinečki jasno rekao igračima šta se ne sme u derbiju.

Ne smemo da se šetamo po terenu i da ne pokažemo agresivnost. Greške su moguće, ali nije moguće da odigramo bezvoljno i bez motiva. To mora da se vidi u svakom minutu od početka do kraja. To su naređenja Robija i mi ćemo ih sigurno poštovati. Nadam se i da će rezultat biti povoljan – kaže Mijailović.

Mijailović ističe da je svaka sledeća utakmica za Zvezdu najvažnija.

Partizan nam je jedino u mislima, a tek onda ćemo nastaviti da se borimo u šampionatu. Čeka nas gostovanje BSK-a na Marakani ali za sada je Kup duel najvažniji. Ukoliko njega okončamo pozitivno sve će biti lakše.

Повезане вести