Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Четири гола за шест бодова

Luka jovic, mlada nada FK Crvena zvezda

Кадети и пионири Фудбалског клуба Црвена звезда успешно су окончали своје првенствене обавезе у Крушевцу. Обе селекције нашег клуба заслужено су донеле бодове у Београд.

Кадети ФК Црвена звезда:

Напредак : Црвена звезда  0:2 (0:0)

Око 300 гледалаца у Крушевцу пратило је меч између младих нада Напретка и Црвене звезде. Током првог дела игре домаћи фудбалери су пружили завидан отпро, али су наши млади фудбалери у наставку сусрета успели да сломе отпор домаћина. Црвена звезда је повела у 62. минуту када је Алексић на центаршут Живковића затресао мрежу домаћина, а коначних 0:2 дело је Јовића у 75. минуту. Голу је претходио одличан дупли пас Алексића и стрелца Јовића.

Црвена звезда: Ђорђев, Иличић, Брајовић, Луковић, Цветковић, Стојановић, Жерађанин, Грујић, Алексић, Живковић (Бркић), Зукановић (Јовић).

Табела: Партизан, Војводина 26,Рад, Црвена звезда 22, Слобода, Раднички (К) 16, Телеоптик 15, ОФК Београд, Напредак, Борац 14, ЧСК Челарево 12, Бродарац 11, Земун 10, Слога 8, БСК Борча 6, Лозница 2.

У наредном 12. колу кадети Црвене звезде 3. новембра дочекују екипу Радничког из Крагујевца.

Пионири ФК Црвена звезда:

Напредак : Црвена звезда  0:2 (0:2)

Као и нешто старије колеге, и пионири ФК Црвена звезда су са два поготка однели бодове из Крушевца. Целокупан посао био је решен већ током првог дела игре. Двоструки стрелац за младе наде Црвене звезде био је нападач Пановић, а мрежу Милошевића тресао је у 8. и 26. минуту.

Црвена звезда: Станковић, Николић, Читаковић (Алексић), Ђурић (Живковић), Милашиновић, Сарић, Цветковић (Живановић), Трнадек (Петровић), Пановић (Јовић), Филиповић, Романић (Аџић).

Табела: Црвена звезда 31, Партизан 28, ОФК Београд, Напредак 23, Ас 18, Раднички (К) 17, Рад, Земун 16, Смедерево 15, Лозница 12, Борац 11, Чукарички 10, Раднички (Н), Савацијум 9, Бежанија 3, Жупа 1.

У наредном 12. колу пионири Црвене звезде одиграће 3. новембра вечити дерби са екипом Партизана. Биће то сусрет који ће у много чему одредити даљи ток шампионата.

Поред кадета и пионири нашег клуба, претходног викенда активни су били и омладинци Црвене звезде. Они су у дербију 11. кола омладинске лиге Србије поделили бодове са Радом на Бањици.

Рад : Црвена звезда  2:2

Табела: Војводина 27, Партизан, ОФК Београд, Слога 19, Рад, Црвена звезда, Слобода 18, Јагодина 16, Раднички (К) 15, Напредак, БСК Борча, Банат 13, Раднички (НБ) 10, Борац, Инђија 9, Тимок 0.

У наредном 12. колу омладинци Црвене звезде дочекују екипи зрењанинског Баната.

 

 

Повезане вести

9 comments

CZHN окт 29, 2012 at 20:21

To su naša krila…Samo da im razvojni put bude drugačiji od Despotovicevog,Čaušićevog,Kovačevićevog…

Reply
Nebojsa окт 29, 2012 at 16:25

Ljudi, ja sam gledao juce utakmicu stoke protiv njihove turske brace i moram da kazem da sam jako zabrinut… Sve na stranu sto je to njihova filijala, i sto nije odigrana punim intenzitetom, ali pogledajte kako se njihovi igraci krecu bez lopte i uvek istrcavaju iza linije odbrane, a ovi nasi stoperi ispadaju kao da su nizeligasi… Pa i onaj Scepanj, ogranicen igrac, nikakav, pa se lepo otvara i koristi prazan prostor… Ja stvarno brinem za sledeci derbi, ako nasi ovako nastave da igraju, i da se vuku po terenu, stvarno strepim za rezultat… Sta vi mislite?

Reply
Djape Delija окт 29, 2012 at 23:17

smatram da nema toliko razloga za brigu, ja sam gledao svaku Zvezdinu utakmicu od kad je dosao Jankovic, i mislim da iz utakmice u utakmicu igraci dobijaju sve vise samopouzdanja, koje kod Robija uopste nisu imali, bez obzira sto izgleda kao da jedva dobijamo svaku tekmu, ova igra ce nam doneti mnogo bolje rezultate nego Robijeva, u to budite sigurni!

Reply
Nebojsa окт 29, 2012 at 23:55

Ne osporavam ja Jankovicu rezultate, niti govorim o njegovoj strucnosti, ali poenta je u tome da je nasa igra kilava, spora i bez ideje (sto je posledica slabih igraca, kao sto je Dimitrijevic), i sto je najgore, a moras se sloziti, nema uopste trcanja bez lopte. Mi uvek cekamo samo prekid da Milijas odradi posao kako zna ili da uposli Mudrinskog, i na tome se zasniva cela igra, a to je jako lose…

Reply
Djape Delija окт 30, 2012 at 23:43

e tu se ne slazem , sa cinjenicom da nam je igra spora!!!
igra nam uopste nije spora, nije, ovako ja i volim kad se igra, dugi pasovi po zemlji, a jaci, a ne kao Robi kratki pasovi a slabasni, lopti treba 30 sekundi da stigne do drugog igraca, ne treba tebi brzi igraci da bi igrao brzo, bitno je da lopta ide brzo, a sad ide, uopste se ne slazem da igramo sporo, znas ja stvarno razmisljam da se bavim trenerskim poslom u buducnosti i veruj mi da bilo najbolje za nas da Jankovic ostane sto duze, cevek stvarno zna sta radi, uvericete se u sledecem derbiju! Pozdrav

Reply
raka окт 29, 2012 at 16:12

Ovaj Krmpotic lupa ko nenormalan valjda je uvredjen sto mu je sin dobio otkaz.

Reply
dr окт 29, 2012 at 12:43

http://www.youtube.com/watch?v=SHK0zUWeVpg&feature=g-all-u
Mnogo se lose radi u Zvezdi,nema buducnosti… -.-

Reply
JoDe окт 29, 2012 at 12:21

Hehehehe

Reply

Leave a Comment