Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Пијетловић спреман за дерби?

Dusko Pijetlovic

У петак 9. новембра на програму је први овосезонски ватерполо првенствени вечити дерби. После пуне две деценије ватерполисти БВК Црвена звезда у меч неће ући као апсолутни аутсајдери, али свакако чињеница која интересује све поборнике црвено-белих боја је повреда српског репрезентативца Душка Пијетловића.

Душко Пијетловић је већ пуних месец дана ван базена услед повреде рамена, али последње информације говоре да се један од најбољих центара Европе полако опоравља. Самим тим велика је вероватноћа да ће Пијетловић у петак заузети своје место у базену.

Уколико се ипак догоди да пијетловић не буде у стању да помогне саиграчима у веома значајном сусрету тренер Савић ће на располагање имати двојицу центара Ешкерта и Стојчића.

Повезане вести

3 comments

Aleksandar нов 8, 2012 at 08:28

Imamo bolji sastav ali su oni u ovom trenutku blagi favirit prema prikazanoj formi koju smo u dosadašnjim utalmicama prikazali i mi i oni. Nadam se ipak da ćemo konačno prikazati igru koja se očekuje od sastava koji u svojim redovima ima igrače kao što su Prllainović, Rađen, Vapenski i dr. Bilo bi dobro da Pijetlović zaigra ali ako nije u potpunosti oporavljen predpostavljam da će po potrebi ipak moći da odigra barem jednu četvrtinu. Mnogo nam je važnija utakmica koju igramo u utorak protiv Olimpijakosa jer od nje u mnogome zavisi da li ćemo osigurati drugo mesto u grupi LŠ. Ja lično bih više voleo pobedu u derbiju nego bilo šta drugo. Nadam se da ćemo se radovati u obe utakmice.

Reply
DelijaMomak нов 7, 2012 at 18:37

GROBARE DA KARAMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

Reply
ALcaponeDeLiJa нов 7, 2012 at 17:48

Treba nam Dusko,da ih potopimo skroz!!!

Reply

Leave a Comment