Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Милијаш: „Терен не сме бити изговор за лош резултат“

Ненад Милијаш

Повратник у Звездине редове, капитен, Ненад Милијаш, у разговору за „Спортал“ изјавио је да је утакмица са Јагодином иза њих и да би евентуална победа у дербију значила много:

Ненад Милијаш
Ненад Милијаш

„Утакмица са Јагодином и све што се дешавало током тих 90 минута је иза нас. Тако је морало да буде, да заборавимо све јер нас већ за три дана очекује нови меч и нова борба за бодове. Знамо шта треба да радимо, да победимо у свим утакмицама до краја полусезоне (ОФК Београд, Партизан, Слобода Поинт и Војводина у Јелен Суперлиги и ОФК Београд у Купу Србије) и пробамо да смањимо заостатак за Партизаном. Терен ће због времена сигурно бити тежи за игру, али имамо довољно времена да се припремимо. Мени је свака утакмица у Звезди увек била под морањем. Никада нисам размишљао о имену противника, јер је победа увек императив. Баш из тог разлога притисак није већи уочи утакмице са ОФК Београдом. Евентуална победа у дербију значила би много, морамо и тада да идемо на три бода, али до те утакмице има још времена (17. новембар). Ипак, најважнија утакмице је увек она прва предстојећа и због тога сада размишљамо само о њој.“ – рекао је Милијаш и додао да му је драго због асистенција, као и да терен не сме да буде изговор за лош резултат:

„Најважније је да сам здрав и спреман за сваку утакмицу. Играм добро, али знам да могу још боље. Не бих се сложио да игра зависи само од мене. Много је шанси створено и промашено без мене, а давани су и голови. Наравно да ми је драго што сам наместио доста голова и потрудићу се да тако и наставим. Знам да ће и моји саиграчи бити асистенти, али је учинак појединца увек подређен крајњем резултату. Најважније је да играмо добро и да побеђујемо. Клима у Енглеској је другачија и шта год да тамо засадите израшће. Такође, терени су неупоредиво бољи и нема разлике између оних на којима се тренира и оних на којима се игра. Трава на „Маракани“ је одлична, а о осталим стадионима у нашој лиги не могу да говорим. Ови на којима смо до сада играли били су у реду, али терен не сме да буде изговор за лош резултат. Како нама, тако и нашим противницима. Мени ни хладноћа не смета, напротив такво време ми више одговара.“

Које је ваше мишљење о играма Ненада Милијаша? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

11 comments

CZHN нов 8, 2012 at 17:16

To samo vrsni stručnjak Pantović može da objasni.

Reply
vlada нов 8, 2012 at 16:04

ljudi nista mi nije jasno..kako to sad dug 60 miliona a lukic je posle godine vodjenja zvezde izjavljivao kako je dug smanjen za trecinu, a zatekao je 25-30mil..jel moze neko ko je upucen u ovo da mi objasni

Reply
CZHN нов 8, 2012 at 13:45

Vrh,znači kad tereni budu pod snijegom imaćemo pravog Milijaša!?!

Reply
madness2233 нов 8, 2012 at 13:25

Vesic i ostala kompanija da odu,da se vrati Dzajic-neka ne ceka presudu,jer svi znaju da nije kriv,a to moze da se otegne jos par meseci i vise.
Ja sam za to da On i Stojadinovic budu direktori,a da se klub po uzoru npr na Italiju proda,ali odredjeni % ,da vecinski deo bude u “nasim“ rukama,a bar 40-45% da se proda nekom budzi sa Istoka-NIKAKO NEKOM NASEM LOPOVU.Dzajic nema carobni stapic za dug,tako da se nesto mora uraditi.A ovo da drzava preuzima stvar i dugove cista glupost,opet cemo mi kada ih resimo da se stekamo godinama za budzet i tim.Ovako dodje Gosn. X sa recimo 50M ulozi ih odma ,i pravi se tim dostojan renomea i tradicije Crvene Zvezde.Pa Boze moj,On upravlja parama,nece sam sebe da krade.Sa ostvarenim uspesima (npr ulazak u LS vrati 10M) itd.Sve to uz Gazprom,Mts,i jos neke vece sponzore bilo bi fantasticno.

Reply
Ћошке нов 8, 2012 at 15:03

Пријатељу, лепо си ти то замислио али нико неће да купи 40-45 процената па да други одлучује уместо њега. Када неко реши да купи нешто он купује минимум 51 проценаз власништва да би он могао да управља тиме шта купује.

Reply
veliki pravi zvezdas нов 8, 2012 at 12:42

Slusaj ti Milijasu jesi li gledao kosarkase kako su u Evropi odigrali protiv francuskog kluba Orleana ako nisi onda nadji snimak negdje da vidis kako se igra za Crvenu Zvezdu

Reply
Dexxy нов 8, 2012 at 12:28

… a ti se potrudi da potrcis malo !!!

Reply
CzvBoys нов 8, 2012 at 12:25

Vesicu odlazi,Vesicu odlazi,Vesicu odlazi.Iz Zvezde ,iz Zvezde marš iz Zvezde!

Reply
SCHULTZ нов 8, 2012 at 11:49

strasan si……….jos da si dobar bio bi strasno dobar

Reply
Milos нов 8, 2012 at 11:38

Klima u Engleskoj je drugačija i šta god da tamo zasadite izrašće 😆

Reply
superheroj нов 8, 2012 at 12:32

Covek je mislio na vutru.

Reply

Leave a Comment