Moja Crvena Zvezda
Други пишуОдбојка

Јулија Миловитс:“Поносна сам што сам део Звезде“

Julija Milovic

Организатор игре ЖОК Црвена звезда, Јулија Миловитс једина је странкиња у српском одбојкашком шампионату. Двадеседвогодишња репрезентативка Мађарске и претходне сезоне чланица Вашаша, рођена је у Будимпешти, а преко страница „Спортског журнала“ покушала је да се представи широј одбојкашкој јавности у Србији:

– Ово ми је први пут да играм ван своје земље и поносна сам што је то баш Црвена звезда, јер је то клуб са изузетно богатом традицијом. Могла сам још да играм у Мађарској, али морам бити искрена и признати да је у Србији одбојка знатно боља. Тимови су много бољи и квалитетнији, тако да позив Звезде нисам могла да одбијем. Пресрећна сам у Београду. Од тренера Павличевића може много да се научи, а и све саиграчице у екипи су изузетно фине према мени и овом приликом морам свима да се захвалим на подршци коју ми пружају од првог дана.

Јулија се осврнула и на разлику између српске и мађарске одбојке:

– Велика је разлика. Тренинзи у Звезди су квалитетнији. Увек се зна на чему се ради и морам истаћи да већ сада видим напредак у својој игри. Свакодневно дајем свој максимум, јер и играње у Лиги шампиона представља додатни мотив. То је ново поглавље у мојој каријери јер до сада нисам играла на том нивоу. Играм са великом страшћу, дајем све од себе, али и са великим осмехом, јер само тако и ја и клуб можемо успети. Узбуђена сам што могу да играм против најбољих светских играчица.

Црвено-бела породица је у Јулији добила још једну квалитетну и особу, али и играчицу, а сви ми се надамо да ће на крају сезоне обе стране имати разлога за славље и да ће се низ трофеја наставити.

Повезане вести

3 comments

Mladjen нов 9, 2012 at 12:57

Lepa!!!

Reply
veliki pravi zvezdas нов 9, 2012 at 12:13

Trebalo bi da OSS da trazi pasos da igra ova dobra igracica i humana Julija Milovic igra za zensku odbojkasu reprenztaciju Srbije i bravo ti ga Julija ti si prava zvezdasica 😀

Reply
Zvezda mi je sve нов 9, 2012 at 09:21

Igra odlicno, a jos bolje izgleda…!

Reply

Leave a Comment