Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Пантић до даљег на боловању

Aleksandar Pantic

Прошлонедељни сусрет између Црвене звезде и Јагодине још је више узбуркао и овако изузетно турбулентну ситуацију у српском фудбалу. Црвено-бели не само да су драстично оштећени од стране делиоца (не)правде, већ су за одређени временски период остали и без младог одбрамбеног фудбалера Александра Пантића.

Млади фудбалер је током сусрета добио јак ударац услед којег је морао да напусти игру. Пантић је већ недељу дана под терапијама и још увек је неизвесно када ће се поново укључити у тренажни процес. Досадашња лекарска испитивања услед постојања подлива нису до танчина утврдила степен оштећења менискуса и лигамената колена, тако да му предстоје додатни прегледи након којих ће се тек утврдити дужина принудног одмора.

У сваком случају тешко је очекивати да ће Пантић до краја јесењег дела сезоне заузети своје место у стартној постави нашег клуба.

Повезане вести

4 comments

VESICU ODLAZI! нов 9, 2012 at 14:50

Ovo se desilo bas u nezgodno vreme kada nas ocekuju kljucne utakmice koje ce dati odgovore da li cemo biti u trci za titulu i na prolece.Ne bi me toliko brinula povreda Pantica da je Maksa u formi ali covek je kriminalan u zadnje vreme.Tesko ce nam biti ako se ne popravi jer i nemamo bas neke opcije.Nadam se najboljem.Brz oporavak Panticu majstore!

Reply
redi kruger нов 9, 2012 at 14:00

treba izgaziti palmine jagodinske zivotinje iz zoo vrta curke, zirafe, koje su ga povredile. al na najpre celavu zivotinju iz loznice. a onog vola sa terazija , gazi stoku i zivinu.. .da oni ne bi gazili nas.

Reply
veliki pravi zvezdas нов 9, 2012 at 12:54

Zelim ti sto prije da se opravis i da budes jos jaci jer si kao takav neophodan nasoj Crvenoj Zvezdi ,ocekujemo te na prolece Panticu jer u tebi je Crvena Zvezda dobila dobrog stopera i desnog beka dobrog ali prije svega stopera sto je Crvenoj Zvezdi falilo ,ocekujemo te na prolece Panticu pa jedan gol da dades i Partizanu tada

Reply
Anka нов 9, 2012 at 11:39

Zelim mu brz oporavak, sad nam je svaki igrac bitan.

Reply

Leave a Comment