Brkušanin:“Pružićemo jak otpor“

Brkušanin:“Pružićemo jak otpor“

68
1
Podeli
Marko Brkušanin

Prvi susret Super finala Prvenstva Srbije u hokeju na ledu na programu je danas od 17:45 časova u ledenoj dvorani Pionira. Iako je komšijski klub domaćin, ulaz u dvoranu je slobodan i eto prilike da solidan broj i naših navijača nađe mesto na tribinama i pruži podršku mladim hokejašima Crvene zvezde.

Treba napomenuti da Hokejaški klub Crvena zvezda čine juniori i da niko od njih nema više od 21 godine. Svima je sasvim jasno da su komšije apsolutni favoriti, ali sa druge strane sigurni smo i da će crveno-beli oklopnici pružiti i više od trenutnih mogućnosti. Mora se ipak znati da su u prethodnih 10 dana, crveno-beli odigrali čak sedam mečeva, a otežavajuća okolnost je i izostanak Luke Sibinovića koji je povredio ruku u nedavnom meču sa subotičkim Spartakom, kao i Dimitrija Filipovića koji je sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Rumuniji.

Povodom svega, jedan od najboljih crveno-belih oklopnika Marko Brkušanin je izjavio:

– Ne verujem da imamo bilo kakvu prednost iako igramo rasterećeno. Partizan je favorit, a mi ćemo da se trudimo da pružimo što jači otpor. Najbolji njihov pojedinac je Marko Kovačević, ali imaju još dobrih igrača. Što se tiče umora to nam nije opterećenje, jer su nam putovanja prešla u naviku.

Inače, treba napomenuti da naši hokejaši nastupaju i u juniorskoj ligi Mađarske, gde se trenutno bore za drugu poziciju u prvenstvu i plasman u finale ovog takmičenja.

Prethodne sezone, mečevi Super finala nisu odigrani jer je Spartak odbio da igra sa Partizanom pošto oni nisu igrali domaću ligu, već su dekretom ubačeni u finale.

Već u nedelju 20. marta od 17:45 časova igra se drugi meč Super finala, a eventualna majstorica na programu je 25. marta.

Podeli
Rođen onog januara `78 pred početak sezone 1978/79 u kojoj "dragi nam" Partizan jedva opstade u fudbalskoj eliti. Nakon toga učih malo školu, doživeh da moja Crvena zvezda bude šampion Evrope i sveta, završih i faks, pa se i oženih i sada kada se okrenem iza sebe shvatam jednu stvar... Od rođenja mog nije proš`o bez imena tvog ni dan ni godina zvezdo Crvena.
wpDiscuz