Moja Crvena Zvezda
АнализеКошаркаРегионална лига

МЦЗ скенер: Трио Американаца утишао Пионир

Радост играча и навијача Црвене звезде по завршетку меча
Радост играча и навијача Црвене звезде по завршетку меча

Дуго ће навијачи Црвене звезде, али и Партизана памтити 11. новембар 2012. године, дан када је Црвена звезда „демолирала“ Партизан пред њиховим присталицама. Огромна жеља за победом, енергија са којом је играо сваки од 10 играча Црвене звезде, „пунили“ су срца сваког који воли црвено-беле боје.

Од старта утакмице гостујући тим изгледао је боље на терену. Партизан је, како је утакмица одмицала, све више срљао у нападу, црвено-бели им нису дозвољавали лаке поене те су често напади завршавани изнуђеним шутевима. Није много времена прошло када се Црвена звезда први пут и резултатски одлепила. Први пут је +10 било при крају треће деонице, 16:26. Одличном игром у одбрани, осмишљеним и квалитетним нападом Звезда је просто приморавала Партизан на пропусте и грешке. У другој четвртини доминација на терену је само настављена, а одличне роле имали су Рашко Катић и Демаркус Нелсон. Са две погођене тројке из прва два покушаја, Нелсон је приморао одбранбене играче Партизан да му прилазе ближе, што је Американац зналачки користио. Мора се похвалити и одлична сарадња плејмејкера Црвене звезде са високим играчима, који су радили одличан посао. Елтон Браун и Рашко Катић „спустили су ролетну“ под кошем Црвене звезде, остварили скакачку доминацију, али и одлично чували Муслија, Гагића и делом Милутинова. У нападу су одлично функционисали, као и цео тим уосталом. Спољна линија није форсирала нимало, само 12 тројки „испаљених“ за 40 минута говори у прилог томе.

Статистика само показује оно што се дешавало синоћ на паркету „Пионира“. Црвена звезда имала је чак 50 % шута за три поена, 51,6 % за два, и оно јако битно 73,3 % погођених слободних бацања. Нешто што није раније било карактеристично за Партизанове противнике виђено је у 215. дербију. Црвена звезда имала је чак 12 скокова више, црно-бели имали су само 6 офанзивних скокова! Укупан индекс корисности Црвене звезде био је чак 100, док је домаћи тим остварио 73 индексна поена.

Игра у другом полувремену, осим малих криза на старту треће и четвртине, посао је одрађен рутински. Оно што мора боље је игра против пресинга противника, недопустиво је да Партизан направи онолико проблема. Иако је изгледало да су се црвено-бели уплашили победе, пресинг по целом терену лако су пробијали, у тим тренутцима, Нелсон и Ракочевић што је донело мирноћу и повратак на двоцифрену разлику.

Суђење се може оценити као веома добро. Било је малих пропуста наравно, али су судије држале један одређени ниво и аршини су били исти и за један и за други тим. Нису подлегли притисцима, техничке грешке биле су сасвим заслужене и судијски тројка током већег дела утакмице није била у центру пажње.

Тренер Црвене звезде, Влада Вукоичић, феноменално је одрадио свој посао на 215. вечитом дербију. Припрема утакмице је била импресивна, стекао се утисак да момци у црвено-белим дресовима знају унапред сваки покрет играча Партизана. Одлично је неутралисан шут, игра у рекету, а велике заслуге припадају управо Вукоичићу. Такође, Влада је знао када треба прекинути игру и затражити тајмаут, те је свака, мало опаснија, серија Партизана резултирала минутом одмора. Измене су такође биле одличне, а и понашање Вукоичића на терену и после утакмице чине све навијаче Црвене звезде поносним.

Небојша Човић са Звездиним навијачима
Небојша Човић са Звездиним навијачима

На крају вреди напоменути и френетичну подршку навијача Црвене звезде на овој утакмици. Невероватно навијање 300 присталица црвено-белих, који су успевали и да својом песмом „ућуткају“ 6000 гостојућих, а одличну основу имали су у дешавањима на терену. Прави ветар у леђа добијали су играчи Црвене звезде са те стране гледалишта, које је предовдио Небојша Човић! БРАВО!

Појединачни учинак играча:

Цветковић: Није добио прилику да заигра на 215. вечитом дербију.

Браун (15 поена): Аве Елтоне! Одлична утакмица Брауна, поред 15 поена ухватио је и 7 скокова и све то за 23 минута у игри. Потпуно неутралисао Гагића и Муслија, у нападу их без већих проблема пролазио и показао, када је најпотребније, да је велико појачање. Након искључења Катића, остао је једини центар и одлично се снашао.

Суботић (5 поена): Почео у стартних 5, одлично се снашао и унео сигурност под кошем Црвене звезде у уводним минутима утакмице. Сакупио је чак 6 скокова за 8 минута на паркету, шутирао је без грешке за индекс корисности 10. Добра партија Суботића.

Ракочевић (10 поена): Капитен није одиграо у складу са својим могућностима. Шутерски није био расположен, успео је да промаши и највише слободних бацања у екипи, а у неким деловима утакмице изгледао је потпуно деконцетрисано. Ипак, са друге стране, Игор је унео сигурност приликом пресинга, без проблема је „цедио“ нападе, те на тај начин допринео победи Звезде. Од њега се очекују много боље партије, али је и он одиграо сасвим коректно.

Митровић: Није улазио у игру, али је одушевио све навијаче Звезде својим реакцијама на клупи. Само још један показатељ, како је цео тим „дисао као један“.

Елтон Браун окружен играчима Партизана
Елтон Браун окружен играчима Партизана

Лазић: У игри провео само 2 минута, успео да испрати и сачува Анђушића и врати се на клупу.

Симоновић (3 поена): Није много играо, само 8 минута. За то време, успео је да погоди једну тројку, одигра сасвим коректну одбрани и да свој допринос у победи.

Савовић (14 поена): Одлични Требињац наставио је са одличним партијама. Нови дабл-дабл учинак итекако је значио Црвеној звезди, купио је лопте под кошем, подигао Делије на ноге атрактивним закуцавањем, али и одиграо изванредну одбрану на Гордону. У нападу није форсирао, играо је изузетно смирено и паметно, те остварио индекс 21. Браво Борисе!

Катић (8 поена): Својих 15 минута на паркету одиграо је одлично. Имао је нестварно добру комуникацију са саиграчима, користио је сваку прилику да поентира под кошем, а у одбрани је такође одрадио одличан посао. Једина замерка је искључење, то не сме да му се дешава више, нарочито када се узме у обзир да остаје Браун сам на позицији центра.

Играч утакмице: Демаркус Нелсон
Играч утакмице: Демаркус Нелсон

Радивојевић (4 поена): Сасвим добра утакмица Радивојевића. Није имао неки значајан поентерски учинак, али је одлично разигравао саиграче, организовао нападе и забележио чак 6 асистенција. Радује његова, све боља, форма, а у дербију је управо показао да игра одличну кошарку тренутно.

Нелсон (20 поена): ИГРАЧ УТАКМИЦЕ! Невероватна партија Демаркуса Нелсона. Радио је све оно што треба да ради врхунски плејмејкер, иницирао је Звездину серију за прву двоцифрену предност, кад је било „густо“ својим поенима је враћао је двоцифрену предност… Забележио и 5 асистенција, 4 скока.. Велики Демаркус Нелсон!

Скот (13 поена): Потпуно надиграо капитена Партизана Лучића у директном дуелу. Врло рационално је шутирао, играо добру одбрану, ухватио 6 скокова и украо 4 лопте. Погођао је у битним тренутцима, унео велику енергију у игру Црвене звезде и још једном показао да је велико појачање.

На крају, доносимо Вам и преглед најзанимљивијих детаља са утакмице:

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

43 comments

Zvezdan нов 13, 2012 at 01:23

Treba pohvaliti i Subotića koji je imao odličnu epizodnu ulogu i za 8 minuta dao 5 poena i imao 6 skokova.

Reply
kobr90 нов 12, 2012 at 23:42

zamolio bi sve koji su u mogucnosti da ovde ostave link o onom sa sosa da vidim sta je kenjala ….ae molim vas od srca!!!

Reply
kobr90 нов 12, 2012 at 23:43

naravno da ostave emisiju od veceras(pondeljak) da mu se iske… na facu onu ruznu,hvala!

Reply
bravo нов 12, 2012 at 23:19

Da li neko zna koja cu potencijalna nova pojacanja ,posto ako je neko pratio pre derbija, ovaj menadzer sto je bio je rekao da svi spremaju velika pojacanja a da zvezda sprema senzaciju? Pa zanimame da li je neko nesto saznao posto ja nisam 😛

Reply
MarkoNS нов 12, 2012 at 23:46

Ja znam da treba da dovedemo Dasica! Mozda jos nekog.

Reply
bravo нов 13, 2012 at 13:56

KOji dasic ?

Reply
Бранимир нов 13, 2012 at 21:39

Онај из Будућности, Олимпије, … гдје ли је сад.

Reply
IgorNbgd нов 12, 2012 at 22:16

Dal nas je bilo 300 ahahhahahah 😀

Reply
Zvezdan нов 12, 2012 at 20:50

Меч винер је сигурно Нелсон који је давао тон игри, преузимао одговорност на себе, био добар у одбрани, разигравао, поентирао. Мада ја неби никога издвајао јер смо синоћ као екипа деловали компактно како у одбрани, тако и у нападу и скок игри. Оно што ме радује је то да смо поправили проценат шута са пенала и ту на свакој утакмици добијамо по минимум 10 до 15 бонус поена које смо на почетку сезоне губили због чега смо често губили ритам и улазили у пенал завршнице. Партизаново најјаче оружје већ годинама против нас је доминација под рекетом. Овај пут Браун, Савовић, и Катић (док је био на терену) су то вешто регулисали. Скот је наше велико појачање како својом харизмом на паркету тако и одличним играма и невероватним процентом шута. Имамо велики број квалитетних играча у ротацији и у овом тренутку смо за класу боља екипа од Партизана.

Reply
Srdjan нов 12, 2012 at 20:46

Mitorvic je legenda!

Reply
Бранимир нов 12, 2012 at 19:31

Након одгледане репризе утакмице и одређеног емотивног пражњења могу хладне главе закључити да побједа Звезде није случајна и то треба да радује. Звезда има веома добар тим. Већина играча је показала да се на њих може озбиљно рачунати. Потукли смо се у рекету са партизанима, младим скојевцима и избацили их игре. Импресивно је било гледати како наши кошаркаши изводе слободна бацања, те на „добар дан“ и „изволите“ поклоњене кошеве. Нису их се одрицали ни они који то никада нису погађали. Скот је, исто као и Томас прошле године, донио онај пресудан квалитет који нисмо дочекали од Алмонда, или се још чека од Симоновића. Вукојичић је префектно водио тим. Имао је правилну и ефектну ротацију играча који су увијек давали максимум. Скроман или незнатан учинак имали су Лазић и Симононић, за којег се може озбиљно поставити питање да ли има амбицију да још увијек буде елитни кошаркаш, какву носи етикету, или рекреативац. Имао сам стрпљења за њега, почео сам да машем главом. Чини ми се да би Алмонд више показао да је имао пола његове минутаже.
Звезда мора да навикне судије да јој суде поштено и да се навикну на њене побједе. Видим да нисам једини који тврди да суђење није било врло добро. Звезда је била супериорна, па је судијска тројка баналне реакције Катића санкционисала искључењем (играли смо без Катића 25 минута) и поклоном партизану за прикључење негативном резултату. Имали смо и техничку грешку Вујошевићу када смо се нагледали свега и свачега. Кестење је вадио Црногорац који се извињавао за суђење. Судије су дозволиле рукометну игру агресивног покривања играча. Реално, партизани су били катастрофални, па су се спасили још убједљивијег пораза захваљујући само очајничким трицама које су 4-5 пута убачене уз звук сирене. Делије заслужују све честитке за учешће на дербију. Још једном су доказали да само права подршка може да носе играче до успјеха и извлачи из њих пуни максимум. Звезда никада не смије остати сама. Звезда је реално имала само прави банални кикс против Игокее и то је сада вратила. Лига је изједначена. Цедевита није никакав баук. Звезда треба да пласман у Еуро лигу обезбиједи освајањем првог мјеста у регуларном дијелу првенства. Имаћемо бољи међусобни однос од партизана, Олимпије и Цедевите. Требамо вјеровати у себе, подржати КК и радовати се његовим успјесима.

Reply
Pex нов 12, 2012 at 21:17

Živim u Podgorici i nekoliko sezona u nazad pratim Buducnost pa sam imao i priliku da pratim Savovica a pogotovo Simonovica i mogu ti reci da se Simonovic mnogo ali mnogo bolje snalazi na poziciji krilnog centra tj. cetvorke jer je agresivan na skoku i sirio je odbranu jer ima dobar sut za tri a odbranu je igrao na vrhunskom nivou jer kod Radonjica bez odbrane nema igranja… Savovic je tada bio druga opcija njemu a mislim da bi sada Marko trebao biti druga opcija Borisu i veruj mi da bi ga tada video u najboljem svetlu, naravno Boris je trenutno bolji impresivno je na kojoj visini momak hvata loptu bukvalno za lakat iznad svih ali i Marko bi na toj poziciji pokidao i dao mnogo veci doprinos ekipi, jer on ima znanje ali ima i taj momenat da povuce ekipu uradio je to mnogo puta pred mojim ocima…

Reply
Бранимир нов 12, 2012 at 22:37

Сигуран сам да смо некада заједно били на тим утакмицама. Потпуно се слажем са Тобом. Био сам пресрећан када је Симоновић дошао у Звезду јер сам сматрао да је био квалитетан, скочан и универзалан. Био. Није ми јасно шта се дешава са њим. Вјерујем да у Звезди могу процијенити шта му најбоље одговара. Видиш да су стрпљиви са њим. Има највише кредита. Морао би га већ почети полако враћати јер је грејс период већ истекао. Нисам промијенио мишљење, само вртим главом, није ми јасно. Ал’ су чини, али су мађије. али нешто теже од обоје, кад га виђу да се пати с лоптом, свијет ми се око главе врти …

Reply
Prez нов 12, 2012 at 19:18

Svaka cast nasim momcima imam dvije zamjerke a to je na naslov ovog teksta, kao prvo nisu igrali samo amerikanci nego citava ekipa izuzev Nelsona niko se posebno nije izdvojio nego su svi odlicno odigrali, i jos nesto nisam primjetio da se Pionir utisao on je konstantno grmio, naravno razlog tome su nasi navijaci, a vuk radivojevic je po meni odigrao maestralno iako ga ne volim cesto grijesi ali mi je ovo utakmicom, zacepio usta maksimalno 4 poena sve 4 u poslednjoj dionici, kad se rijesavala utakmica

Reply
Luka нов 12, 2012 at 19:39

Metafora je više u pitanju 🙂 Nisam mislio bukvalno, kao i uvek u naslovu skenera 🙂

Reply
Pex нов 12, 2012 at 18:40

Sve se slažem ali za sudjenje nikako, pa glodari su napravili na presingu milion faulova i sudije nista… Ali prodor Savovica gde sudija jasno vidi da ga musli u skoku udara e to je bilo previse… Za nicije lopte normalno je da sude njima tj. domacinu ali ovo je previse jer da je bilo posteno dobili bi +30 😀 I samo jedna ispravka jos ili reci imao je 7 skokova ili uhvatio 7 lopti a ne „Uhvatio 7 skokova“ :))) pozzzzz ZVEZDA OOOOOOOO

Reply
Luka нов 12, 2012 at 19:40

Odgovorio sam već jednom za suđenje 🙂 Kako se sudi u ABA ligi, ono sinoć je bilo vrhunsko 🙂 I nama su zažmurili na neke kontaknte, ali jeste činjenica da je više njima.

Reply
forza stella rossa нов 12, 2012 at 17:58

Nije mi jasno dokle ce sudije i ljudi u kosarci dopustati onoj prostacini da izigrava majmuna ulazeci na teren!???Pa on ladno krece na sudije,na Todorica,psuje,pljuje,preti…I takav nepismeni bilmez prica nekome o klasicnoj knjizevnosti…Toliko je izgubio kompas,prepun je sujete,zavisti,paranoje…opasna bolest ljudi!Za razliku od sledbenika Mise Tumbasa,on je veoma svestan toga da ovo nije bila slucajna pobeda kao ranijih godina.Dobro zna da Covic nece vise dozvoliti da imamo slabu ekipu,da cemo se pojacavati iz godine u godinu sve vise,da su nam finansije dobre,puno ozbiljnih sponzora…Sve suprotno od njih!Zna sta ga ceka u buducnosti zato se i ponasa ko sprican! Sto se utakmice tice,nasi ameri veoma stalozeni,cvrsti,samouvereni….Kakva tranzicija pod vodjstvom dr.Nelsona!Vukojicic odlicno vodio utakmicu!Valjda cemo nastaviti seriju pobeda.

Reply
goran нов 12, 2012 at 20:05

jel sam ono ja dobto video da nije hteo da se pozdravi prasac sa Gurovicem…ili me oci varaju

Reply
vlada CZV нов 12, 2012 at 17:36

mislim da nam treba pojacanje na 2 posto vidim da vlada forsira vuka na 1 i onda imamo rakoca samo na 2..lazica necu da racunam posto je on ogranicen igrac , koji ne bi trebao da ima ni u radnickom fmp..treba zamena za rakoca!

Reply
Zvezda mi je sve... нов 12, 2012 at 18:59

Ne lupetaj ❗

Reply
Rajko нов 12, 2012 at 17:33

😀 😆 Svaka čast šampioni.Čestitke od sveg srca obradovali ste sve Zvezdine navijače.Samo napred Šampioni grobari vam nisu ni do kolena.Šta je sad Vujoševiću hoćeš li još da lupetaš ili su ti usta zapušena.Živela KK Crvena Zvezda, živeli ŠAMPIONI.

Reply
navijac нов 12, 2012 at 17:33

Za onakvo bodrenje ekipe sa klupe Mitrovic je po meni zasluzio sansu u sledecm mecu odmah! Svaka mu cast! Tako treba mladi igrac da se ponasa na klupi! A ne kao neke umisljene zvezde da se ljuti sto je na klupi!

Reply
PERA BOR нов 12, 2012 at 17:32

Jel zna neko kada igramo vatrpolo LS protiv Olyimpiakosa?

Reply
Luka нов 12, 2012 at 17:35

Jao :facepalm: Sutra u 18,30h, ali mogao si to na nekom drugom mestu da pitaš 🙂 Nema veze sad 🙂

Reply
baba simana нов 12, 2012 at 17:09

najveci utisak na mene ostavili su mitrovic zbog svojih reakcija i rasko katic.. katic je juce odigrao srcem, sto se uostalom videlo i kad je dobio tehnicku 🙂

Reply
aaa нов 12, 2012 at 17:09

bilo bi dobro da u sobotu zvezda igra oko 15h da moze da se ide i na basket i na derbi , iako su kosarkasi zasluzili da se ide u pionir ako bude u isto vreme ja verujem da ce u pioniru biti 500 ljudi , ako se igra u 15h to je sansa da se napuni pionir jer mnogi navijaci iz unutrasnjosti koji ce doci na derbi a ne interesuje ih bojkot moci ce da gledaju i basket i da naprave sjajno navijanje ❗ ❗

Reply
kobr90 нов 12, 2012 at 16:57

e moj milane opet ih karamo e moj milane pa zar i sa klupre,e moj milane ne vadi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Ivan нов 12, 2012 at 16:52

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Reply
brankos нов 12, 2012 at 14:44

Hvala ti Zvezdo,ova pobjeda mi je bio najbolji poklon za rodjendan koji je juce bio! 🙂

Reply
dexy122 нов 12, 2012 at 14:40

Kakvo bre krme dukljansko. Gospodin Vlada Vukoicic je osramotio gospodina bez rominga. hahaha. Ako Katic, koji je pokazao za koga navija juce (i itekako ima razloga, posto su mu oni smradovi zvizdali, a on se ponasao profesionalno tokom prelaska i igranja kod njih), dobije suspenziju na nekoliko utakmica, pravo je vreme da Mitrovic uskoci i dobije koji minut vise.

Reply
BojanZecBL нов 12, 2012 at 14:27

Судије су и овог пута биле на страни комшијског клуба. Било је неколико грешака, а оне које су мени необјашњиве су: наводни фаул који су свирали Катићу. По моме мишљењу (које није мјеродавно, јер је могуће да ја то гледам другачијим очима) фаул није ни постојао. Човјек је само направио фацу изненађења, а смрадац Пукл је то одмах дочекао и свирао и техничку грешку, те је хтио гробаре да врати у игру са четири бацања и новим нападом. Катић није директно судијама приговорио, а морао је због њихове грешке да лети ван. Даље, Савовић иде са стране према кошу, а Мусли га у скоку тијелом одгурује и удара по лакту, а они ништа не суде. Па онда она потез Свиње Дебеле је за сваку осуду. Човјек приговара читаву утакмицу, псује, пријети, вријеђа… Добија техничку грешку и умјесто да се смири он наставља са истим понашањем. Чак улази у терен неких три, четири метра са прстом упереним према судији са добро познатим рјечником. Е сада, ја не знам много судијска правила. Да ли је због тога требао бити искључен или смо ми морали добити четири слободна бацања + лопту. Синоћ смо били много, али много бољи ривал и да је било „поштено суђење“, разлика би била неких 25,30 поена. Звезда оооооооооооо…

Reply
ZVEZDA OOOOOO нов 12, 2012 at 19:09

U pravu si 100%…

Reply
ognjen banic нов 12, 2012 at 13:16

tako se bori za zvezdu napred zvezdo volimo te mi

Reply
Vasa нов 12, 2012 at 12:38

Ljudi jel neko zna nesto o pojacanjima??Misko Raznatovic je pre derbija rekao da Zvezda i partizan spremaju nova pojacanja,za njih me bas zabole,a sto se tice nas prica se da se traze igraci na pozicijama 2 i 3..pozzz delije 😀

Reply
Igor нов 12, 2012 at 13:07

Njima dolazi Gordic iz Buducnosti a za nas nisam cuo nista.

Reply
Veteran нов 12, 2012 at 13:51

Šta će nam pojačanja na 2 i 3? Treba nam neko pojačanje poput Savovića, da može uspešno da igra 4 i 5. 😀

Reply
Ivan нов 12, 2012 at 17:49

Lepo bi nam dosao jedan bek suter tipa Videnov za sigurne poene i eventualno dobar plej tipa Pavkovic,malo drugaciji od Nelsona i bili bi kompletni,uz mozda jos jednu jaku 5-icu! 😀

Reply
ZVEZDA OOOOOO нов 12, 2012 at 19:12

Ja bih voleo da vidim Sajmona (igrao u Radnickom prosle sezone) mislim da bismo imali ubedljivo najjacu centarsku liniju u ABA,ako ne u Evropi!

Reply
Veteran нов 12, 2012 at 12:37

Ne slažem se sa ocenom da je suđenje bilo veoma dobro. Suđenje je bilo poprilično u korist Partizana. Vujošević posle tehničke zaslužuje momentalno isključenje ulaskom u teren i bar minut nastavlja da vređa sudije na najprimitivniji način, Musli baca bodičekom Savovića ispod table na konstrukciju- ne svira se ništa, Anđušić iza leđa udara Rakca na Šutu i po glavi i po nadlaktici- ne svira se ništa, Tomas sprečava Savovićevo kucanje u kontri čistim udaranjem preko šake- na svu sreću svira se za nas samo aut, na presingu igrači Partizana prave bezbroj sitnih faulova i rukama i telom koji se ne sviraju. Suđenje je bilo daleko o dobrog, a kamoli veoma dobro. Sreća je da smo bili toliko dominantni, pa sve što sam gore naveo nije uticalo na pobedu, već samo na razliku.

Reply
Luka нов 12, 2012 at 16:43

Slažem se naravno. Čini mi se i da sam napisao, ali opet su imali dosta dobrih odluka. Po mom mišljenju, „zle“ namere nije bilo, sve što su videli sudili su… Imali su grešaka i na štetu Partizana, ali dobro 🙂

Reply
Igor нов 12, 2012 at 12:23

Dobice mozda suspenziju protiv Krke ali ne verujem da ce mnogo biti suspendovan.

Reply
Delija нов 12, 2012 at 12:06

Dugujem izvinjenje Suboticu,Rakocevica ste malo ocrnili ali nema veze…E sad da li ce Rasko biti suspendovan na nekoliko meceva zbog iskljucenja ja se nadam da nece …

Reply

Leave a Comment